Şimdi Ara

Fernandao 5 kilo aldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ad

Fernandao kulübede 5 kilo aldı!
    08/04/2016 -

Fenerbahçe'de formasını Robin van Persie'ye kaptıran Fernandao üzüntüden kendini yemeğe verdi.
    Bursaspor'dan gol kralı unvanıyla kadroya katılan Jose Fernandao, özgüvenini yitirmiş durumda. Sezon başındaki formuyla Robin van Persie’yi gölgede bıraksa da daha sonra aldığı süre git gide azalan Sambacı, bu durumu çok içerlemiş olacak ki kendini bir saldı, pir saldı.

Formasını Hollandalı süper stara kaptırdıktan sonra kendini yemeğe veren Brezilyalı santrfor kısa bir süre içinde 5 kilo aldı. Bu durum teknik heyetin de gözünden kaçmazken, oyuncunun moralsiz olması takım arkadaşlarının da dikkatini çekti. Antrenmanların ardından tesislerden ilk çıkan isimlerden biri olan Fernandao’nun, moralini bozan bir başka etken de EURO 2016 öncesi Türk Milli Takımı’ndan davet alamaması oldu. (Vatan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2 Haftada 6 kilo verdim.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birazdan troll arkadaş gelir ve van persie üzerinden sacmalamaya başlar

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Bıktım sizin gibi mantıktaki insanlardan Topa abanmak köşeye bile vuramayarak MI gölgede bıraktı Rvp yi Rvp nin verdiği paslar gibi bir tanecik kilit pas vermiş mi?.30metre ötede ofsyatta bekleyen adam bu değil mi?kİM OLUM KİM bu adam Rvp den nereye üstün oynuyo?

Tamam bizde diyoruz Rvp yeterince iyi değil bu sezon ama fernandao kim kim ya kim Markovicin bjk maçzında açtığı ortaya ayak uzatamalyan adam bu ya Dünyaları kaçırıyo top süremiyo habire kart görüyo.Melo kadar çirkef milletin orasına buarasına basıyo.

sizi gerçekten anlamıyorum ne yiyip ne içiyosunuzda böyle düşünüyonuz arkdaş delircem.Her maç da takımın 10 gol atıp 5 hafta öncesinden şampiyon lmasını isteyen adamlar fernandao gibi volkan şen gibi orta sınıf takım oyuncularına bayılıyo ben anlamıyorum sizi.

Hoş sene başında Kjaeri de beğenmiyodu bu arkadaşlar sadece gününe göre futbol yorumu yaparsınız siz genel düşünme sıkıntısı var sizde.Geçen senelerde Hasan alinin sülalesine kadar sövenler vardı bu forumda hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Bıktım sizin gibi mantıktaki insanlardan Topa abanmak köşeye bile vuramayarak MI gölgede bıraktı Rvp yi Rvp nin verdiği paslar gibi bir tanecik kilit pas vermiş mi?.30metre ötede ofsyatta bekleyen adam bu değil mi?kİM OLUM KİM bu adam Rvp den nereye üstün oynuyo?

Tamam bizde diyoruz Rvp yeterince iyi değil bu sezon ama fernandao kim kim ya kim Markovicin bjk maçzında açtığı ortaya ayak uzatamalyan adam bu ya Dünyaları kaçırıyo top süremiyo habire kart görüyo.Melo kadar çirkef milletin orasına buarasına basıyo.

sizi gerçekten anlamıyorum ne yiyip ne içiyosunuzda böyle düşünüyonuz arkdaş delircem.Her maç da takımın 10 gol atıp 5 hafta öncesinden şampiyon lmasını isteyen adamlar fernandao gibi volkan şen gibi orta sınıf takım oyuncularına bayılıyo ben anlamıyorum sizi.

Hoş sene başında Kjaeri de beğenmiyodu bu arkadaşlar sadece gününe göre futbol yorumu yaparsınız siz genel düşünme sıkıntısı var sizde.Geçen senelerde Hasan alinin sülalesine kadar sövenler vardı bu forumda hey gidi hey.

Yorum yapmadım. Niye bana sövüyorsun?

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Cevap genel üzerine alınma birde sövme falan yok ama sende FERNANDAO VOLKAN ŞEN DİYE çıldırıp pereiraya markovice rvp ye laf ediyorsan

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.