Şimdi Ara

Fenerbahçemizin bu vahim duruma düşmesinin tek sebebi Aziz Yıldırım'ın kirli oyunlarıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kirli oyunlarıda tüm futbolcuları tehdit ve parayla kandırıp Ali KOÇ'u bir şekilde devirip tekrar başkan seçilme çabalarıdır



  • Aziz' in ya da başkasının oyuncuları tehdit etmesine ya da para vermesine gerek yok. Bu oyuncuların çoğu buyük takım kalitesinde değil. Acı ama gerçek bu. Bir suçlu aranıyorsa Bu transferleri ve hocayı getirenlerdir. Yönetim gerçekle yüzleşip hatasını kabul etmek yerine onu bunu suçlayıp kendi hatasının üstünü örttü. Güneş balçıkla sıvanmaz. 10 hafta geçmiş ve 15. sıradayız, tüm suçlu Aziz. Oh ne güzel Dünya.
  • Abi bırakın şu dış güçler masalını ya siz de. cidden komik görünüyorsunuz. Ali Koç'u savunmayın bu kadar körü körüne önemli olan fenerbahçe kimsenin gözünün yaşına bakılmaz ali koç da gider iyi işler yapamazsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulgeteb -- 29 Ekim 2018; 20:17:51 >
  • Zaten Aziz bu sene orgazm olmuştur orası kesin. Takımın değil şahsi menfaatleri söz konusu olunca bu gerçek ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedrettin dalan' ın "tekrar siyasete atılmam için aklımı yitirmiş olmam gerek" demesi gibi tarifsiz bir fark ile başkanlığı devreden aziz yıldırım' ın tekrar fenerbahçe' ye başkan adayı olması için sabredemeyen tüm fb' lilerin önce ali koç' a sabretmesi lazım. neden saçların beyazlaşmış arkadaş şarkısı gelsin cümlesine..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haykoatmaca

    bedrettin dalan' ın "tekrar siyasete atılmam için aklımı yitirmiş olmam gerek" demesi gibi tarifsiz bir fark ile başkanlığı devreden aziz yıldırım' ın tekrar fenerbahçe' ye başkan adayı olması için sabredemeyen tüm fb' lilerin önce ali koç' a sabretmesi lazım. neden saçların beyazlaşmış arkadaş şarkısı gelsin cümlesine..
    Tam anlamadık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Big Bos

    Tam anlamadık

    Alıntıları Göster
    aziz baba tarih oldu. daha da gelmez kadıköye başkanlık için. onun geri gelebilmesi için saç ve sakalın beyazlaşmış, birbirine karışmış olmasını beklemek gerekir diyor ve ekliyor. gandalf gelsin herkese..

    Fenerbahçemizin bu vahim duruma düşmesinin tek sebebi Aziz Yıldırım'ın kirli oyunlarıdır


    tercümanlık zor işmiş





  • 15. sırada olmamız azizin suçu değil, geride bıraktığı 2 küsür milyar tl borç onun eseri. şampiyonluğa oynayabilecek bi kadromuz var ama yine futbol şubemiz profesyonelce yönetilemedi, en azından avrupa ligine gider durumda bitirebilsek ligi o bile zor gozukuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

    15. sırada olmamız azizin suçu değil, geride bıraktığı 2 küsür milyar tl borç onun eseri. şampiyonluğa oynayabilecek bi kadromuz var ama yine futbol şubemiz profesyonelce yönetilemedi, en azından avrupa ligine gider durumda bitirebilsek ligi o bile zor gozukuyor.
    İnsanlar inatla anlamıyor. Evet yönetim kötü transferler yaptı. Ama iyileri de var içinde. Hepsinin tutması mümkün mü? Hem mevcut ekonomik durumda ne yapsın? Takımdan Aatıf'ları Dirar'ları İsmail'leri Kameni'leri gönderebildi de mi yaptı? HAYIR. Son günlerde Souza ve Guiliano'yu sattık da ucu ucuna son dk transferleri yapabildik. Bak GS, BJK'a. İkisi de transferde başarısız dönem geçirdi. Çünkü kısıtlı artık manevralar.

    Hem hangi konuda yönetim hatasını kabullenmemiş? Evet transferleri son dakika yaptığımız için hatalar oldu diyor. Hocada hatayı kabul etti yolladı. Şimdi de yine taraftarı dinleyip Ersun'u getireceği söyleniyor NTVSpor'da. E daha ne.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    aziz baba tarih oldu. daha da gelmez kadıköye başkanlık için. onun geri gelebilmesi için saç ve sakalın beyazlaşmış, birbirine karışmış olmasını beklemek gerekir diyor ve ekliyor. gandalf gelsin herkese..



    tercümanlık zor işmiş



    Alıntıları Göster
    Ali Koç olmasında Fenerbahçemiz için adam gibi başkan olsun bu büyük takım bu hale düşmemeliydi




  • Ali KOÇ başarısız başladı ama başarısız olacak manasına gelmez. adamın ilk hedefi ekonomi ayrıca EFSANE BAŞKANIMIZI BU ŞEKİLDE KARALAYAMAZSIN. HADDİNİ BİL.
    SEN SUYA BU DERKEN o adam fenerbahçe için senelerini verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MACHiNA_HATTAB

    Ali KOÇ başarısız başladı ama başarısız olacak manasına gelmez. adamın ilk hedefi ekonomi ayrıca EFSANE BAŞKANIMIZI BU ŞEKİLDE KARALAYAMAZSIN. HADDİNİ BİL.
    SEN SUYA BU DERKEN o adam fenerbahçe için senelerini verdi.
    valla manası felan kalmadı. en başında en büyük hatayı yaptı o hata da yetti zaten. umarım beni yanıltmazsın derken comolli' ye, muhtemelen yakın çevresinden çok uyarılar aldı. yeni başkanın tek hatası var o da comolli. bu kişi fenerbahçeyi de tanıyamamış, super lig takımlarını da. abdülkerim durmaz nihayet sadede geldi transferlerin tamamına bu akşam kötü futbolcular dedi. bunun sorumlusu başkandır comolli değil. şahsen başkana sabrederim ama comolli' yi tutmaya devam etmesine karşıyım. gereğini yapmadı hala.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.