Şimdi Ara

Fenerbahçedeki Galatasaraylılar mış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "F.Bahçe'de G.Saray'ı tutan futbolcular var" diyen Hasan'ın sözleri üzerine kafalarda oluşan soru işareti cevap buldu!

F.Bahçe kadrosunda G.Saray'ı tutan futbolcular var" diyen Hasan Şaş'ın açıklamaları üzerine kafalarda oluşan soru işareti cevap buldu. Takvim'in haberine göre, Hasan Şaş'ın sarı-lacivert formayı giyen Galatasaraylı futbolcular açıklamasıyla Semih, Volkan Demirel, Gökhan Ünal, Uğur, Selçuk ve Önder'i kastettiği ortaya çıktı...

Türk futbolunun eski yıldızlarından Hasan Şaş'ın yaptığı, "Fenerbahçe'nin kadrosunda Galatasaray'ı tutan futbolcular var" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

İşte Fener'in Aslanları...

Önder Turacı: Futbola Belçika'da başlayan Önder G.Saraylı. 2004'te Sarı-Kırmızılı takımla anlaşmış fakat transferinde son anda pürüz çıkması nedeniyle Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

GÖKHAN 2007'DE AÇIKLAMIŞTI

Gökhan Ünal: Kayserispor'da oynarken G.Saray'a transferi gündeme geldiğinde Sarı-Kırmızılı renklere olan aşkını birçok kez basın mensuplarıyla da paylaşmıştı...

Semih Şentürk: Semih de gençliğinde G.Saray'ı tutuyordu. Ailesinde Galatasaraylılar bir hayli fazlaydı.

Uğur Boral: Terim'le yaşanan 4 yıllık müthiş döneminden etkilenerek G.Saray'a sempati duymaya başladı. Uğur'un ailesindeki Galatasaraylılar'ın çokluğu da dikkat çekiyor.

AMCA VE DAYILARIN ETKİSİ

Selçuk Şahin: F.Bahçe taraftarıyla yıldızı barışmayan Selçuk'un G.Saraylı olduğu ile ilgili dedikodular birçok kez yer almıştı. Yaptığımız araştırmalara göre bu bilgi kesinlikle doğru.

Volkan Demirel: Belki de listedeki en şaşırtıcı isim... Sarı-Kırmızılılar'la oynanan derbilerde Fener'in en hırslı futbolcularından biri olarak dikkat çeken hatta Lincoln'le kavgasıyla gündeme oturan Volkan da aslında Galatasaraylı... Volkan hasta G.Saraylı amcası ve dayısının da etkisiyle Sarı-Kırmızılı renklere sempati duymaya başlamış.

KAYNAK:http://www.maraton.com.tr/haberler/100309/iste-fenerbahcedeki-gsaraylilar.html

bana bu haber doğru gelmedi pek ama hepsi veya içinden bazıları doğru olsa bile böyle bi haber yapmak pek hoş gelmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim çok okunan bi sitede bende kafamdan sallama böyle bi haber yapsam o bile itibar görecek tartışmalar çıkacak.

• Hepsine inanırım ama Semih ve Volkan'ın GS'li olduğuna inanmam.Selçuk'tan kesin emindim zaten
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Olsa ne değişecek olmasa ne değişecek ?

Çok da önemli değil adamlar sonuçta profesyonel. İşlerini yapıp paralarını alıyorlar.

selçuk'un galatasaray'lı olduğunu ben de çok iyi biliyorum hatta yeğeni çok yakın arkadaşımdı ve ailecek fanatik galatasaraylılardı.

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • Selçuk ve G. Ünal'ın GS'li olduğu bilinen bir şeydi.

Volkan'ı bilemiyorum ama GS'li olsa bile Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye geliyorsun yok gelmiyorum mu diyecekti ve sizlerden herhangi biriniz Volkan'ın yerinde olsaydınız

Semih belki kundaktayken sarı kırmızı giyinmiş olabilir, dayımda bana bebekken GS forması giydirmiş ama ben kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim, GS'nin adını bile anmazdım çünkü genelde Fenerbahçe'ye yenilirdi

Diğer Türk futbolculardan da GS'li olabilirler ama eminim hepsi GS'ye gol atmıştır Fenerbahçe formasıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğunlukla kötüleri seçip Galatasaraylı yapmış hemen Fenerli medya, utanmasalar Deivid'i de ekleyecekler
  • Kendimin GSli olabileceğime inanırım ama Volkan Demirel'in inanmam!

"5 Şubat 2010 tarihli Pas Fotomaç ve Takvim gazetelerinde, Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından bazılarının Galatasaraylı olduğuna dair bir takım 'çağ dışı' iddialar yer almaktadır.

Tarihimize eklenecek yeni zaferler için Fenerbahçe formasıyla ter döken futbolcularımızın, böylesi demode haberlerle gündeme getirilmeye çalışılması, geri kalmış zihniyetin, akıl dışı oyunlarından birisi olmaktan öteye gidememektedir.

Futbol dünyasının profesyonelleştiği günümüzde, bu çağ dışı zihniyetin kendini yenileme mecburiyetinde olduğu açıkça görülmektedir.

Takımımızın, taraftarımızın desteğiyle şampiyonluklar yolunda ilerlediği bir dönemde; bu tip asılsız haberlerin takım ruhumuza zarar vereceğini hesaplayanların büyük bir yanılgı içinde olduğunu da ayrıca ifade etmek isteriz."

kaynak sporx

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Olsa ne değişecek olmasa ne değişecek ?

Çok da önemli değil adamlar sonuçta profesyonel. İşlerini yapıp paralarını alıyorlar.

budur
  • Gs altyapısında yetişen emre bile fb taraftarı olabiliyorsa bu listedeki isimlerde başka takımı tutuyor olabilir.. Bunda, kızıcak, gücenecek, tepki gösterecek ya da basına açıklama yapma gereği duyduracak birşey göremiyorum.. Futboldan ekmek yiyen adamın tuttuğu takımın önemi yoktur.. Mesela aklıma ilk gelen Ceyhun Eriş'tir... Ceyhun 6-0 lık maçta gol attığından herkesten fazla sevinmiştir... Oysa bilen bilir Ceyhun Gs altyapısından çıkmadı ve Gs taraftarıdır... Yakın zamandan örnek Tuncay Şanlı'dır... Tuncay ve aileside Gs lidir... Ama o da Gs'ye gol attığı her maçta tribünlerle bütünleşmiştir..
  • Hakan Şükür'ün babası Fenerbahçe'li diye kendide mi Fenerbahçe'li olacak? Saçma sapan yazıyorsunuz..

ben GS den para kazanıcam FB yi desteklicem. Ki hadi destekledin de ne olacak, GS değil FB şampiyon oldu diye sevinebilecek misin. Üstelik sen de o ligde şampiyon olmak için oynayan bir takımın parçasıysan.

Orijinalden alıntı: Barbar

Gs altyapısında yetişen emre bile fb taraftarı olabiliyorsa bu listedeki isimlerde başka takımı tutuyor olabilir.. Bunda, kızıcak, gücenecek, tepki gösterecek ya da basına açıklama yapma gereği duyduracak birşey göremiyorum.. Futboldan ekmek yiyen adamın tuttuğu takımın önemi yoktur.. Mesela aklıma ilk gelen Ceyhun Eriş'tir... Ceyhun 6-0 lık maçta gol attığından herkesten fazla sevinmiştir... Oysa bilen bilir Ceyhun Gs altyapısından çıkmadı ve Gs taraftarıdır... Yakın zamandan örnek Tuncay Şanlı'dır... Tuncay ve aileside Gs lidir... Ama o da Gs'ye gol attığı her maçta tribünlerle bütünleşmiştir..

Tuncay Gsli demissinde, ben tuttugum takima ana avrat sövecek kadar taraftarlarla bütünlesmem... Vidyolari mevcut.
  • Volkan ve Semih'in Gslı olacağını sanmıyorum. Semih Gslı olsa yıllardır Fener'de kalmazdı diye düşünüyorum, ısrarla oynatılmıyor adam. Bence forumdaki herkesten daha çok Fenerbahçeli o . Volkan'ı da saha içi hareketleri dolayısıyla Gslı değildir diye düşünüyor ve umuyorum. Gerçi bu adamlar yıllardır Fb'de oynuyor, Gslı olsalar bile kanları ısınmıştır bir Fb'ye
    Uğur'dan ve Selçuk'tan beklerim, olabilir onlar

Orijinalden alıntı: DoGGy_

Nasıl ki Arda FB'li olamaz, Volkan ve Semih için de aynısı geçerlidir

volkan olmayabilir, ama semih'in olmaması için bir sebep göremiyorum ben.

aynısını emre için de diyordum imkansız diye bir şey yok.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.