Şimdi Ara

Fenerbahçe'yi yenmekten başka opsiyonumuz yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lukas Podolski: "Bana göre şampiyonluk yarışında avantajlı olan takım Beşiktaş."
    Lukas Podolski: "Bizim Fenerbahçe'yi yenmekten başka opsiyonumuz yok."

• Beşiktaş maçına da 5.lik için mutlak kazanmak zorunda çıkında bakalım neler olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biri podolskiye söylesin bjk ilede oynayacaksınız içeride he işler başka diyorsanız bilemem
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Sonra 17'ye karşı 1'iz deyince karşı çıkıyorlar. Utanma olur insanda utanma.

bjkliler bursaya şampiyonluğu vererek diyetlerini ödediler şimdide sıra bursada.

Fenerbahçeli olmanın en güzel yanı herkesin seni sevmemesi esasında.Çünkü başarılı olunca seni sevmeyen herkes üzülüyor sinirleniyor bizde zevkten çıldırıyoruz işte.
  • Zorunuza giden kısım hangisi?Gs-Bjk şampiyonluk için çekişse sizin futbolcunuz bunu dese haklı der geçersiniz.17'e 1 falan demişler, her sene biz olamayacaksak Bjk şampiyon olsun diyen babamdı sanki.

21. Yüzyılda Şampiyonluğa oynamadığımız sadece 2 sene var biri 2002-2003 diğeri aragonesli sene o senede bjk şampiyon olmuştu biz 4. siz 5. anladınmı ?

geriye kalan bütün seneler ilk 2 ve şampiyonluk yarışındayız yani biz olamıyorsak diye bir şey yok
  • şu en sevilmeyen takım en güçlü takımdır muhabetine çok gülüyorum arkadaş.bir taraftar grubu kendini bu kadar kandırmamalı.
    en sevilmeyen takım en güzeli en güçlüsü ise, gerçekten sevilmeyecek takıma nasıl davranacaz onu bi söyleyin bizde öyle yapalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115891989&p=1&anchorToGo=115908410#115908410

Konuya bakın. Gs Bjk kardeşliği budur işte.

hocam 30 k mesajın yoksa cağırma konuya herkese cevap vermiyor malum
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

2 mesajlı birine benim şu kadar mesajım var senin şu kadar mesajın sana cevap verir miyim sence? diye yazmış
    hocam 30 k mesajın yoksa cağırma konuya herkese cevap vermiyor malum

biliyorum o mesajı gördüm. normalde şikayet ettiğim mesajın silinmesi saatler alırken o mesaj ne hikmetse yönetici arkadaşları tarafından anında silindi. ss almaya fırsatım olmadı. ne komik mesajdı ya aklıma geldikçe gülüyorum.

• Önce rezil olmamayı denesinler bakalım. Eskişehir daha geçen hafta dörtledi.
    Benim futbol bölümündeki eski yazılarımla şu zamandaki yazılarım arasında uçurum var. Anlamayı idrak edemeyen üyelerden oluşan futbol bölümünü ciddiye almak yerine eğlence amaçlı girdiğimi bilmeni isterim. Yani daha önceden olsa Kocaman'ın açıklamalarının tamamını koyardım ama artık değil. Ayrıca beni forumda biraz tanımış olsan o kısa alıntıyı yazmama rağmen agresifleşmezdin. Geçtiğimiz gün bir Fb konusunda hiç utanma da yok diye yazdıktan sonra Pier gelip hacı para gönder dedi mesela. Orada sen olsan bana laf sokmuş olurdun.

Eskisi kadar yazmıyorum zaten futbol bölümüne ve muhtemelen bir süre sonra tamamen bırakmış olurum. Yazdıklarımı da ciddiye alma; ciddi yazmıyorum çünkü.

Orijinalden alıntı: The Schuey

Podolski kim?

Trabzonda oynuyo galiba
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Podolski bu ara baya oynuyor taraftara.Sözleşmesi de var halbuki anlamadım.Bu sene takımdaki kötü gidişattan kendisini sorumlu tutan da yok.Braga maçıyla başlayan Uefa kupası resminden beri bir aksiyonlar içinde.

Orijinalden alıntı: RevivaL

Benim futbol bölümündeki eski yazılarımla şu zamandaki yazılarım arasında uçurum var. Anlamayı idrak edemeyen üyelerden oluşan futbol bölümünü ciddiye almak yerine eğlence amaçlı girdiğimi bilmeni isterim. Yani daha önceden olsa Kocaman'ın açıklamalarının tamamını koyardım ama artık değil. Ayrıca beni forumda biraz tanımış olsan o kısa alıntıyı yazmama rağmen agresifleşmezdin. Geçtiğimiz gün bir Fb konusunda hiç utanma da yok diye yazdıktan sonra Pier gelip hacı para gönder dedi mesela. Orada sen olsan bana laf sokmuş olurdun.

Eskisi kadar yazmıyorum zaten futbol bölümüne ve muhtemelen bir süre sonra tamamen bırakmış olurum. Yazdıklarımı da ciddiye alma; ciddi yazmıyorum çünkü.

aaa kendi mesaj sayının 3'te 1'i mesaja sahip birini nasıl muhattap alıpta bu kadar uzun mesaj yazdın şaşırdım. sana layık olmadığımı düşünüyordum.

sanırım yöneticiliktende egon yüzünden atıldın. hatırlamazsın aylar önce de seninle tartışmıştım. ve benim gayet normal mesajıma son derece provake edici mesaj yazarak ceza alman gerekirken ben sana tekrar cevap verdiğim için ben ceza almıştım. benim cezam haklıydı ama sana benimkinden daha fazla ceza verilmeliydi.bu duruma itiraz edince yönetici arkadaşların sana ceza vermek yerine benim cezamıda kaldırmışlardı.hatta senin mesajında provake edici bir şey bulmayan yöneticide arkadaş listende.

şikayet kaydıda bu sanırım :http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=1648453&currpage=2&smode=1&tmode=0&sort=1
    yönetici arkadaşlarına yolla bu linki ne mesaj attığını hatırlatırlar sana.

dünkü mesajınıda gördük. kesip biçtiğin alıntıya cevap olarak ''tamamını yazsana niye yarısını yazdın sadece'' diyen adamın mesaj sayısı 2 diye ''benim seni muhattap alıp cevap vericeğimi mi düşünüyorsun?'' demeni.

sonuç olarak ben seni Pier gibi tanımıyorum kimse tanımıyor.o alıntıyı kesip biçmende tabi ki artniyet ararım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.