Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Galatasarayı Karşılamaya 1 Milyon Kişi Katılmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhalefet bunu bari gole çevirsin artık. Herkesin bu kadar birleştiği bir ortamda, bedava otobüs de dahil elinden ne geliyorsa yapmalı.

• Kemal amca izin verirse olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her olayı siyasete alet ederek ALGI kasarak mı kazanacak muhalefet ?

TFF başkanını istifaya çağırsalar daha çok sevaba girerler ve daha fazla oy toplarlar...

Not: Milleti karşılamaya toplayacaz diye FB-GS taraftarını birbirine kırdırır kan döker bu muhalefet bu plansızlık ve programsızlık ile onu bile beceremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Aralık 2023; 21:56:36 >
  • Bence hiç karışmasın batırırlar

• Muhalefet TFF başkanının istifasını istese daha çok iş yapardı demiştim. Onda bile geç kaldılar Erdoğan İstifasını istemiş...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Şurası açık ki burada organizasyon anlamında bir rezillik var. Biz hala Türkye Cumhuriyeti'in 100. Yılı içerisindeyiz ve bu tarz hassasiyetlerini oldugunu herkes bilir.

TFF'nin bu konuları aylar öncesinde aşmış olması gerekiyordu. Burada yöneticilerin beceriksizliği ve Liyakatsiz kişilerin o koltuklara geldiği apaçık görülüyor.

Görevden alma doğru karar. Umarım şu an ekonominin basındaki kişiler gibi, İçişleri bakanı gibi dzgn liyakatli bir insan atanır TFF'nin basına.

• Muhalefette o zeka olsaydı... Konu hakkında açıklama yaparken halkların özgürlüğü falan diyerek lafa girip bir çuval inciri b.k edebilirler mesela. Yönetimin doğrudan destekçisi şuan muhalefet. Adamlar yönetim her düştüğünde saçmalayarak imdadına yetişiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulüpler yan çizdiler maalesef. Tepkilerinin arkasında duramadılar ve rezil bir açıklama yaptılar.

• Alıntı

metni:
    Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerimizin futbolcularını karşılamak üzere havalimanlarına gidecek vatandaşlarımız için otobüs ve metro seferlerimizi sabaha kadar uzattık ve artırdık. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Marşımız hepimizin kırmızı çizgisidir. Gururla.

Fenerbahçe ve Galatasarayı Karşılamaya 1 Milyon Kişi Katılmalı.x (formerly twitter)
    Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) on X
    https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1740827505395941749?s=20
  • Gene noluyor ya sabahtan beri bi sacmaliktir basladilar takip edemedim cok yogundum

Ulke ülke değil ki aksiyon merkezi her gun yeni bi olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.