Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarını anlamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden hala aziz yıldırımı koruyorlar savunuyorlar anlamıyorum ? Feneriumlardan aziz yıldırım tişörtü alıp giyiyorlar. Adam yüz küsür yıllık kulüpün tarihine kara leke sürdü bu mahkemecede kanıtlandı.Ama hala adamı savunuyorlar. Ben beşiktaşlıyım diye demiyorum ancak örneği çarşı ''aklanında gelin'' dedi ilk günden beri. Bence kişiler , isimler geçicidir tek kalan ''Arma ve Kulübün adıdır''

• Söylediklerinde tamamen haklısın da çarşı örneği yanlış olmuş.
    Sırf beleş bilet için YD yi kollamalarına bir sürü Beşiktaş'lı arkadaş bu forumda bile isyan etmedi mi?

Orijinalden alıntı: AXU

Söylediklerinde tamamen haklısın da çarşı örneği yanlış olmuş.
    Sırf beleş bilet için YD yi kollamalarına bir sürü Beşiktaş'lı arkadaş bu forumda bile isyan etmedi mi?

evet isyan ettiler bende isyan ettim ancak onlar kara gümrüklüler. Yani kapalı tribününün tamamını çarşı olarak sayıyoruz ancak karagümrüklülerde var denizli maçında zaten demiröreni protesto eden çarşı kavga çıkartan karagümrüklüler.
  • Not: Bizdede bir grup var serdal adalıyı savunuyor bende savunuyordum ancak sonradan akıllandım sonuç olarak demirören yönetiminde serdal adalıda vardı bu portekiz çetesine imza attıran adalı zaten. Ve mahkeme adalıyada şikeden ceza verdi.
  • Aziz Yıldırım bu işi yaptı ama leke sürdürmemek için insanüstü bir performans gösterdi. Çünkü Tek Fenerbahçe değil Şike işine karşışan. Herkesi ortaya çıkarsınlar bizimkilerde davalarından vazgeçsinler..

Aziz Yıldırımı artık gram sevmiyorum, yıllardır bu çektiklerimize karşı hala bir diyet ödemedi bu yönetim....

Aziz Yıldırıma taparcasına seven taraftarları anlaşmış değilim, ne yaptı Fenere?? çeyrek final? Fenerbahçe çağ atlattı?

Fener Aziz Yıldırımla çağ atlatıysa Gs neyle çağ atladı? onlarda başkanları ile biizm seviyemizdeler! onlarda varmı şu başkan bu başkan biri herşeyimizsin, efsanemizsin diyenler ??

Aziz Yıldırım bıraktığı vakit bu takımın Futbol anlamında önü açılacak...

Aziz Yıldırım ile ilgili tek artı ; sadece futbola odaklı değil, bütün branşlarda başarı istiyor.

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

Neden hala aziz yıldırımı koruyorlar savunuyorlar anlamıyorum ? Feneriumlardan aziz yıldırım tişörtü alıp giyiyorlar. Adam yüz küsür yıllık kulüpün tarihine kara leke sürdü bu mahkemecede kanıtlandı.Ama hala adamı savunuyorlar. Ben beşiktaşlıyım diye demiyorum ancak örneği çarşı ''aklanında gelin'' dedi ilk günden beri. Bence kişiler , isimler geçicidir tek kalan ''Arma ve Kulübün adıdır''

Eskiden Bu Dediklerine Belki Katılmazdım, Ama Şimdi Tamamen Katılıyorum Dostum ...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.