Şimdi Ara

Fenerbahçe Deneysel Kariyer (Yalnızca Türkler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bol bol boş vaktim var ve yıllardır kariyer paylaşımı yapmıyordum. Aslında oyunu 13 yıldır oynamam sebebiyle çok kez kariyer paylaşımı yapmıştım öncesinde. Hatta bunu gazıyla hatrı sayılır FM forumlarından birisinde yöneticilik de yapmıştım. Fakat eskisi kadar uğraşmak zor geldiğinden kariyer hikayesi olarak anlatmak yerine kariyer paylaşımı olacak. Yani kurgusal değil sadece sonuçlar, profiller gibi ss'ler.

Kariyer amacım sadece Türklerden oluşan bir takım oluşturmak. Tuttuğum takım olduğundan Fenerbahçe'yi seçtim. Elbette ilk başta mecbur elimizdeki yabancıları kullanacağız. Ama hedefimiz yalnızca Türk transferi yapıp elimizdeki yabancıları mümkün olan en kısa sürede satmak.

Zivkovic'leri, Rulli'leri alarak şampiyon olmak çok kolay bir de böyle deneyeyim dedim. Sonunda kovulmak da var ama bakalım hayırlısı

Mevcut kadroyu paylaşmaya gerek yok herkes biliyor zaten. Fakat elimizdeki Türkleri görmek adına yalnız onlardan oluşan şu kadroyu koyabiliriz.

Fenerbahçe Deneysel Kariyer (Yalnızca Türkler)

Malum bizim için altyapı çok çok önemli olacak. Mümkün olan her seviyede geliştirmeye çalışacağız. Zaten yabancı genç/regen oyuncuları alıp pahalıya satamayacağız için elimizdekileri sattıktan sonra hiç transfer gelirimiz de olmayacak. Açık olan ligler İngiltere, İspanya, İtalya, Avusturya, Fransa, Almanya(3. Lig), Hollanda(Jupiler Ligi) ve tabi ki Türkiye(Spor Toto 2. Lig).

Elimizde maaş + transfer olarak 2.24M € mevcut bütçemiz var. Önereceğiniz oyuncuları burdan yazın hep beraber karar verelim. Özellikle sözleşme sonu ve mutsuz olan oyuncuları sürekli kovalayacağız.

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR

• Ilginc bir ilerleme olacak. Merakla bekliyorum gelismeleri. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence transferden ziyade alt yapı tesislerini geliştirmeye bakın. sonuçta iyi derecede futbol oynayan türk oyuncu fazla yok.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.