Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (4035. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40334034403540364037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cska Kenneth Faried ile anlaşmış, adamlardaki lükse bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonla problem var da bu sene göze batan 2 gariplik var takımda. İstikrarlı bir şekilde kötü üçlük atıyoruz, arada saçmaladığımız olurdu ama bu sene Pierre hariç pek özgüvenli atan yok. Yine serbest atışları kim atsa sokamıyoruz, De Colo bile kaçırıyor boyuna.


    Ribaundlarda ezilmemiz ya da rakiplerin parkta gezinir gibi turnike atmaları kronik sorun, artık onları umursamıyoruz bile zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 9 Ekim 2021; 21:25:56 >
  • Rib sorunu yeni bir sorun degil butce dustu diye cekip giden Obra varken de rib sorun yasıyorduk.

    Obra varken de gidip 20 sayılık aptalca yenilgiler alıyorduk.Obra varken de devre arası ya da sene bası mutlaka 2-3 tane sacmasapan transfer yapıyorduk.


    FT yuzdesi ise kotu basladık.

  • Maç bitti, kazandık. Son topa kadar gitti, kalite düşüktü ama heyecan yüksekti.


    Maç lig maçı işte, uzun uzadıya yazmaya gerek yok ama bazı noktalar var.


    Son top, fena bir savunma yapmadık, rakibin uzunu dengesiz bir atış yapmak zorunda kaldı. Kaçtı, potanın üzerinde Vesely vardı tek. Ne yaptı dersiniz? Normalde ribaundu alır, topu sıkı sıkıya tutar, maçı bitirir değil mi? Topu tokatladı, düştüğü noktada topu eski oyuncumuz Berkay aldı, salladı potaya rastgele, girse maçı alıyorlardı. Girmedi ancak tiplediler, süre bittiği için sayı olmadı ve maçı aldık. Şuraya geleceğim: bu topu tokatlama hastalığı bir dönem ribaund sorunu yaşadığımızda Obra'nın bulduğu bir çözümdü ve o dönem bir nebze yara bandı işlevi gördü. Ancak oyuncu grubu değişti, rakipler değişti, oynanan basketbol değişti, bizde bu kronik bir hastalığa dönüştü. Oyuncularımızın net ribaund çekme, fiziksel temastan kaçınmama konularını kafalarında çözmeleri lazım.


    Bir başka konu da Koç'un maç sonu röportajı. İkinci takımla iyi iş çıkardık diyor. De Colo, Vesely, Pierre'in bu takımın en önemli 3 parçası, Guduriç'i de ekleyince takımın iskeleti ortaya çıkıyor zaten. Bu oyuncuların hem uzun süre aldığı, hem en kritik tüm anlarda sahada olup yıprandığı takım bizim ikinci takımımız değildir. Geçen seneden daha iyi görüntü versek de yedeklerimiz ve yerlilerimiz daha fazla sorumluluk almak, Koç da daha iyi yönetim göstermek zorunda böyle fasa fiso maçlarda.


    Ben umutluyum. Alıştık senelerdir koçların her sorunu çözmesinde. Ama Obra'nın çıkıp ribaundları alma şansı yoktu, Kokoşkov'un çıkıp sayıları atma şansı yoktu. Oyuncular yeterince tecrübeli, mevcut ekonomik durumda daha iyi oyuncular ekleme şansımız yoktu, artık ellerini taşın altına koymaları lazım. Varsın biraz da böyle deneyelim.

  • Hangi ekonomik durum?
    EL en iyi asist ve top calma ustasi Henry aldik.
    En iyi 3-4 Polonara yi aldik.
    De Colo,Vesely,Pierre gibi oyuncularimiz var.
    F4 un adaylarindan biriyiz bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi geçtimde bu bartel nedir yahuu tam çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 maçtır savunmada çok aksıyoruz.Bazen o kadar saçma yardımlar yapıyoruz ki rakipler çok kolay boş şut buluyor.Hücumda ne yapacağız diye düşünürken birde savunmada aksamaya başladıkKokoşkov döneminde de böyleydi ama genelde yediğimizden fazlasını atıyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift maç haftasından 2 galibiyetle çıkarsak çok iyi olur sonra çok zor fikstürümüz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekirge sicramaya devam ediyor Denizli,Karsiyaka bakalim nereye kadar sicrayacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sports Digitaleyoutube
    Cenk Duruk ve Murat Murathanoğlu, EuroLeague Basket Podcast'in yeni bölümünde temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun ikinci hafta karşılaşmalarını değerlendirdi. 📲 Hemen Yemeksepeti uygulamasını indir, Yemeksepeti Banabi'yi seç, online market alışverişinde indirimleri kaçırma! Uygulamayı indirmek için: http://ymk.st/euroleague #FenerbahçeBeko | #AnadoluEfes | #MuratMurathanoğlu 00:00 Neler konuşuldu? 00:58 EuroLeague Basket Podcast #73 01:24 Yemeksepeti uygulamasını indirmeyi unutmayın! 02:32 Anadolu Efes - CSKA Moskova 12:39 Anadolu Efes'teki olumsuzluklar 16:34 CSKA'nın Keneth Faried transferi 22:05 Anadolu Efes'in çift maç haftası öncesi değerlendirme 24:28 Ergin Ataman'ın bütçe ve maaş açıklaması 32:53 Panathinaikos - Fenerbahçe Beko 33:07 Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maç sonundaki hakem kararları 38:14 Djordjevic'in tercihleri ve Fenerbahçe Beko'nun rotasyonu 46:24 Fenerbahçe Beko'nun transfer ihtiyacı var mı? 52:24 Martin Schiller 57:24 Fenerbahçe Beko'daki sorunlar 01:09:00 Yemeksepeti uygulamasını indirmeyi unutmayın! 🙏 Sports Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉 https://bit.ly/2FEMOz5 👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz. ➡️ Fenerbahçe'nin galibiyeti, Efes Madrid'de kayıp | Yemeksepeti Banabi | EuroLeague Basket Podcast #72 : https://youtu.be/NGWVI9RII-8 ➡️ Modern EuroLeague'in en iyi şampiyon takımları | Yemeksepeti Banabi | EuroLeague Basket Podcast #71: https://youtu.be/H7QKkJwjEck ➡️ Bobby'nin vedası, Obradovic'in dönüşü, Petrusev | Yemeksepeti Banabi | EuroLeague Basket Podcast #70 : https://youtu.be/2QAZAOnHUNg ➡️ 2017 Fenerbahçe Beko & 2021 Anadolu Efes | Yemeksepeti Banabi | EuroLeague Basket Podcast #69 : https://youtu.be/Fr18AJT-KXs 📲 Sports Digitale sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz. ➡️ https://twitter.com/SportsDigitale ➡️ https://www.instagram.com/sportsdigitale ➡️ https://www.instagram.com/digitalegame ➡️ https://twitter.com/Digitalegame
    https://youtu.be/YorcrAl9tYY?t=1974


    33.dakikadan itibaren birkaç dk boyunca hakem kararları konuşulmuş. genel olarak söylediklerime benzer bir tartışma var. kararlar doğru fakat bu kararlar bize ya da bazı başka takımlara (muhtemelen EL'nin saygı duymadığı takımlara) karşı kolay çıkıyor. sıkıntı kuralların herkese eşit uygulanmaması.


    fanatik arkadaşlar da izlesinler. burada yönetim devreye girmiyorsa, problemi çözmek için yeterli adımlar atılmıyorsa, gerekirse pana başkanı gibi çirkeflik yapmıyorsak sorunu artık kabul etmişiz demektir. gerekirse tüm benzer pozisyonlar bulunup, kararlarına bakılıp bir kolaj yapılıp EL yönetimine sunulması gerek. öyle özür dilenip üstü kapatılmamalı.


    standart belirlenmeli ve benzer pozisyonlara her maç farklı karar çıkması acilen engellenmeli.

  • D. kullanıcısına yanıt
    Bilyoneryoutube
    Çift Pota yeni bölümüyle yayında! 🤜💚🤛 00:00 Tişört 03:42 Fenerbahçe Beko 20:18 Anadolu Efes 33:28 Atlanta Hawk 40:56 Miami Heat 45:08 Washington Wizards 48:08 Charlotte Hornets 51:49 Orlando Magic 2021 yılındaki ilk yatırımına 2.000 TL'ye varan BilyonPuan hediye! Detaylar için tıkla! 👉 https://bit.ly/2000TL_BilyonPuan #Bilyoner #Bahis #Kampanya SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ • Instagram: https://www.instagram.com/bilyoner • Facebook: https://www.facebook.com/bilyoner • Twitter: https://www.twitter.com/bilyoner
    https://www.youtube.com/watch?t=309&v=vjYk6VwkNDE&feature=youtu.be
  • D. kullanıcısına yanıt

    hocam haklısınız ama burada sorun eleştirilerin hedefinde hakemlerin olmasıdır. bunu da bu maç özelinde söylüyorum. burada euroleague bu tarz farklı kararların çıkmasına engel olması gerek. bu organizasyonu bunlar yönetmiyor mu? kuralların tek yönlü ve doğru şekilde uygulanması konusunda da kontrolü sağlayacak ve gerekirse hakemlere yaptırım uygulayacak olan da EL yönetimi değil mi?


    sürekli hakem eleştiriyoruz ama sorun bundan daha büyük.


    sadece fenerbahçe aleyhine düdük çalıyorlar ... hakemler vs gibi söylemlerle bir sonuca varmak imkansız. takım yönetimi çıksın euroleague yönetimine baskı yapsın onlar da işini düzgün yapsınlar.


    ayrıca bu maç özelinde kararlar gayet de doğru, sıkıntı herkese aynı uygulanmaması bu da hakemlerden daha çok EL'nin hatası ve ikiyüzlülüğü.


    ayrıca yorumcular da genelde kararlarla ilgili bir sorun olmadığı ama çifte standart olduğunu söylemişler.

  • akşama maç var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

    Harbiden ben de yeni fark ettim, Alba deplasmanına çıkıyormuşuz akşama.


    Polonara yokmuş, kötü oldu. Umarım bir şekilde kazanır döneriz.

  • Fark yeriz geliriz rez alın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çift maç haftasından sonra artık bi oyun kurucu bulup getirirler inşallah.

    Maçları kazanmaktan ziyade özellikle hücümda adam akıllı bir oyun planı sergilememiz daha önemli. Ayrıca artık Melih ve Barthel’den tamamen umut kesilmesi gerektiğine inanıyorum, antrenman için faydaları olacaktır. Aslında Ahmet için de aynı şeyleri düşünüyorum ama birilerinin süre alması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler sizde de saçma sapan reklam futbol görüntüleri falan mı var? Maçı izleyemiyorum

    Edit: Geldi yayın, hava kötü olduğu için yayın gitmiş

    İlk yarı başabaş geçti, üçlük yüzdeleri iyiydi Alba’nın. Biz serbest atış kaçırmaya devam ediyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Ekim 2021; 21:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Ben de deli gibi bütün kanalları ve uygulamaları gezdim dakikalarca :).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç devre arası röportajında olumlu olarak skoru tutuyoruz dedikten 2 dakika sonra öne geçtiler, henüz sayımız yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Ekim 2021; 22:6:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir maç bu.. 10 sayı öne geç 2 sayı geriye düş.. Dengesizlik bu kadar olur.. Her maç böyle , yeni hastalığımız galiba..

  • 
Sayfa: önceki 40334034403540364037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.