Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3867. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
85.002
Cevap
213
Favori
2.068.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38653866386738683869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takimin zaafiyetleri belli, boyali alani kalabalik tutacak sekilde etkili alan savunmasi, hucumda potaya topsuz hareketlenecek sekilde hucum setleri gibi bir kaç hazirlik ile Fenerbahce'yi darma duman edebiliyorsunuz.

    Sıkıntı şu biz bunlara niye çözüm getiremiyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 11 Aralık 2020; 15:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elonardo

    eurolig iptal olur inş

  • TRT Spor 2'deymiş ya Karşıyaka maçı  Bilsem baştan açar izlerdim. Neyse, 2. yarıyı izlerim artık.

  • 3. çeyrekte üst üste 4 tane teknik faul gördük sanırım

    Rekor olabilir mi?

    Bu arada ilk yarıda 18 olan fark 3. çeyrek ilk 4 dakikada 6'ya indi. Takım bildiğimiz gibi yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Aralık 2020; 21:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Takım bugün mükemmel top oynuyor, rotasyon daralıp koç illa rotasyon yapacam kafasına girmeyince de iyi oynatıyor aslında. Bugün berbat bir hakem üçlüsü var ilk çeyrekten beridir rezil ettiler maçı üçüncü çeyrekte de bizim aleyhimize acayip düdükler çalıp oyundan düşürdüler takımı resmen. Ama takım güzel reaksiyon verdi şu ana kadar
  • Hakemler ve bizim oyuncuların acemiliği sayesinde rahat kazanacağımız maçı kaybettik. Lorenzo Brown ve De Colo üst üste top kayıpları yapınca rakibe gel maça ortak ol dediler. Yine de Pierre'nin pozisyonunda faul verilseydi maçı alabilirdik. Almanya deplasmanından sonra zorlu İzmir deplasmanında 60-65 sayı atıp yenilirdik diye düşünüyordum ama takım bu maçta iyi mücadele etti ve beklediğimden iyiydi. Son 3 dakikada yine rezilce oynayıp kaybettik.

  • Şimdi maçın kaçırdığım kısmını da izledim. Bundan sonra maç olunca ilk iş TRT Spor 2’ye bakacağım.


    Üzülüyor insan. Suçlu bulmak zor. Başkan milyarlarca borcu olan kulübü düzlüğe çıkarmaya çalışıyor. Koç iyi niyetle takımı oturtmak için uğraşıyor. Oyuncular mücadele etmiyor diyen gözlük taksın. Bireysel olarak herkes elinden geleni yapıyor ama takımda yapısal hatalar var, öyle mücadele ederek falan düzeltilmesi mümkün değil. Vesely, De Colo muhtemelen maaş bütçesinin yarısını alıyor ama ikisi de korona senesi çıkıp gidecek değildi, ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bir takımın en önemli silahı olacak devirlerini kapamışlar. Oturmuş bir takımda işlerini yaparlar. Türk oyuncular kapasiteleri yetersiz olsa da maksimumlarını veriyorlar. Onlardan da kendi kendilerine çıkıp gitmelerini bekleyemeyiz, zaten piyasada 1 oyuncu bile yok yerlerine gelsin diyebileceğimiz. Bu takımın mimarı Gherardini desek O’nu da suçlayamayız. Elimizdeki bütçeyle, düşüşe geçmiş bir takıma, politik ve ekonomik olarak dışarıdan kötü görünen bir üçüncü dünya ülkesine korona zamanı getirebileceği belki en iyi oyuncuları bulmuştur. Sanmıyorum çok daha iyi seçenekler varken gidip kötülerini seçtiğini. Ve bu sene gelen oyuncular, deniyorlar ama olmuyor. Hamilton dahil oyuna girdikleri anda sahaya bir şeyler vermek için çıktıklarını görebiliyorsunuz. Sorun şu ki takımdaki Türk oyuncu kalitesi bu adamlar seviyesinde olmalı, yabancılar da fark yaratacak kalitede ve takımın eksiklerini giderecek parçalardan oluşmalı. Tabi oralara girersek Türkiye’deki zihniyet, siyasi düzen, eğitim-altyapı yetersizliği vs. çok derinlere inmek lazım, kapkaranlık bir tablo var.


    Sağlık olsun diyelim. Bu sene kim gelse gitse böyle devam edecek. Dövizdeki inanılmaz yükseliş, bütçe küçülmesi, Obra gibi bir koçun gidişi, korona... Az çok beklenen oluyor, beğenmeyen izlemesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Aralık 2020; 18:9:9 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarınız biraz acayip geldi takım olarak yok sahada bu sene son 7 yıl öncesi.olmuşuz ne yazıkki serbest atışı bilerek kaçırıp ve o ribaund alınamaması sorun bu bence bütün oyuncular ben ben ci olmuş bütçe meselesi ise zalgiris olympiyakos bayern bunların bütçesi bizden fazlamı yok obra gibi sopa lazım bunlara olmaz artık bu takım olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Ben bu siteden takip ediyorum. https://www.sporekrani.com/


    Evet ülkede yerli oyuncu sorunu var ancak yıllardır Euroleague'de oynayan Melih ve Ahmet'in istikrarsızlığını anlayamıyorum. Melih ve voleybolcumuz Eda Erdem'in ortak yanlarını yazayım.


    İkisi de uzun yıllardır Fenerbahçe'de oynuyor.

    İkisi de takımın kaptanları.

    İkisi de Boşnak kökenli.

    İkisi de çocukluğunda tuttuğu takımda oynuyor.

    İkisi de potansiyeli olan oyuncu.

    İkisi de şampyonlar ligini kazandı.

    İkisi de takımda bütçe küçülmeleri yaşadı.


    şimdi farklı noktalarını yazayım.


    Melih potansiyelini yansıtamadı. Harun Erdenay ve Jaycee Carroll gibi saf şutör ancak istikrarlı şutu olmadığı gibi karar anlarında basket atamıyor. Savunması da zayıf. Takımın kaptanı olmasına rağmen maç bitse de gitsek havasında. Eda Erdem ise potansiyelini fazlasıyla göstermiş kendi pozisyonunda Avrupa ve Dünya'nın sayılı oyuncularından. Orta oyuncular bloklarıyla ünlüdür ama Eda Erdem hücumda da pasör çaprazları gibi etkilidir. Yenilmeyi asla kabullenemiyor, hiçbir zaman pes etmiyor ve karar anlarında sorumluluk almaktan çekinmiyor. Gerçek bir lider. 2017 sezonu yarı final maçı altın setinde Eczacıbaşı'nı 14-10 geriden gelip maçı 16-10 kazanarak finale çıkık. 13-7 gerideyken Eda'nın blokları ve sayılarını izleyin. Kaptan budur. Maç sonunda da ağlıyor. Finalde de Galatasaray'ı yenip şampiyon olduk.


  • @CemalSanane Bayern geçen sene sanırım 17. idi, haberimiz var mıydı? Zalgiris 6 maç üst üste kaybetti, garipsedik mi? Oly o kadar sıradan bir takım oldu ki gözümüzde siz söyleyince açıp baktım bu sene ne yapmışlar diye, harbiden iyi gitmişler. Demek istediğim biz de eğer toparlayabilirsek bu takımlardan biri olacağız iyi ihtimalle. Obra sayesinde yaşadığımız başarılarla biz artık basketbol ekolü olduk diyen bir tayfa vardı, onlar garipsemiştir. Ama ben garipsemedim, gelinen noktayı normal buluyorum. 7 yıl önce tablo daha parlaktı. Doların 1.5 lira, Türk oyuncuların belli bir seviyede olduğu senelerden bahsediyoruz. İşleri yoluna koymak kolaydı nispeten.


    @Metality Melih'in durumu koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler sözünün tam karşılığı. Şimdiye kadar hiç bir kritik noktada atış sokamamış, insiyatif alıp doğru işleri yapamamış adamdan ne lider olur, ne kaptan, ne de Euroleague oyuncusu. Melih'in tek özelliği kötü oynarken ben bu adamı ne zaman eleştirsem burada birileri gelir sataşır, iyi oynarken övsem yine birileri gelip sataşır  Eda nispeten az takip edilen bir sporda ilerleyip gitti. Voleybol da ülkede tutsa muhtemelen Brezilyalı, Çinli, Çek falan ne bulursak doldururuz, bu başarılı kadınlarımıza da yazık olur. Bence sil yazdığını çok dillendirmeyelim, ülkede bozulmamış az kalan şeylerden biri bari devam etsin  

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

     


    Karşıyaka yönetim kurulu üyesinin saygısızlığına bakın. Fenerium'da artık Ksk forması satılmasın.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

    eyvah eyvah

  • hadi geçmiş olsun 2'de 0 geliyor


  • Thomas Heurtel,Allah korusun ama alınırsa net sonuncuyuz efes ne çekti barca da geçen sene baskonia yaya finalde bu yeteneksiz yüzünden kaybetti sarunas akıllı adam ve digiturk uzatmamam.icin sebeb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guduric geliyormuş.

  • Milano maçı. Eksiklerle ben kafadan yenilgi yazdım ama bakalım sürpriz bir galibiyet çıkarabilecek miyiz  

  • Yav şu ulanovastan bıhtım ya bıhtım yeter ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuncuların hiç birisi Eurolig oyuncusu değil..Basketbol zevkimizi de katleden sorumlular Fenerbahçe nin yakasından düşün artık.. Hayallerimizi çaldınız, gururumuzla oynadınız.. Hepiniz çıkarlarınız için bu takımı sömürdünüz.. Fenerbahçe ve tarftarını değersizleştirdiniz.. Tarihte en kötü yönetim olarak yerinizi almak üzeresiniz.. Yeter artık.

  • Yenileceğini bilerek başlayıp rakibi oyunun herhangi bir anında zorlayamadan yenilmek can sıkıcı gerçekten.


    Yaptığı başlangıçla Kokoşkov bana güven vermişti ama takıma inanmadığı çok net belli oluyor duruşundan, hal-hareketlerinden. Bu görüntüsü takıma da özgüvensizlik olarak yansımış durumda. Sorumluluk alan kimse yok, herkes toptan kaçıyor, kimse şut bile kullanmak istemiyor.


    Koç bir şeylerin düzeleceğine inanmıyorsa gitmesi lazım.

  • 
Sayfa: önceki 38653866386738683869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.