Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
85.005
Cevap
213
Favori
2.068.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38583859386038613862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu maçla ilgili söyleyeceklerim bitmiyor.


    Düşündüğünüzün aksine rotasyondan sonra çok kötü değildik. Kenan Sipahi'nin oyuna girmesinden sonra çok iyi bir geri dönüş yaptık. Ama yanına bir kişi daha ekleyemedik. Eddie nin ilk 3 lüğü 50 saniye kala geldi. Gerisini düşünün diyeceğim ama düşünmeye gerek var mı ?


    İlk iki maçta yakaladığımız o motivasyon özgüven hemen geri gelmeli. O coşku geri gelmeli.

    Ulanovas, Eddie, Melih, Bartel vs. basket atmayı unutmuşlar.


    Uyum hiç iyi değil. Özellikle rotayon oyuncuları arasında. TBL bunun için eniyi fırat. TBL de sağlanmayacaksa bu uyum. Bu denemeler orada yapılmayacaksa nerede yapılacak ?


    Ayrıca son çeğrekte şimdi tam zamanı denilecek bir noktada Brown niçin kenarda kaldı ?

  • Hadi diğer oyuncular bazı maçlarda bir şey sundular da bu Barthel ne ayak abi? Ne ise yarar neyi iyi yapar mesela?
    Her maç Eddie veya Ali Muhammed 5-6 üçlük atamaz. Geri kalan şutörler ne iş yapıyor? Mücadelesine bir şey demiyorum ama Ulanovas 25 dk 0 sayı nedir abi şaka mı? Bugün Melih de 0 sayı ve bu sezon iyi değil.
    Bir de Westermann kadrodaydı ve süre almadı sanırım. De Colo yokken Westermann niye süre almaz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç vizyonu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

    Hadi diğer oyuncular bazı maçlarda bir şey sundular da bu Barthel ne ayak abi? Ne ise yarar neyi iyi yapar mesela?
    Her maç Eddie veya Ali Muhammed 5-6 üçlük atamaz. Geri kalan şutörler ne iş yapıyor? Mücadelesine bir şey demiyorum ama Ulanovas 25 dk 0 sayı nedir abi şaka mı? Bugün Melih de 0 sayı ve bu sezon iyi değil.
    Bir de Westermann kadrodaydı ve süre almadı sanırım. De Colo yokken Westermann niye süre almaz?

    İşte bizimde aklımızdaki deli sorular bunlar. Dedimya basket atmayı unutmuşlar.

    Bize lazım olan teknik, taktik değil şuan. Bize gereken başka şeyler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu takımın lorenzo brown'ın eline kalması o kadar kötü bir durum ki bugün maçı vermemizdeki ana sebeplerimizdendi. de colosuz el'de galibiyet görmeyiz.

  • De Colo'yu arıyoruz. Cska'daki performansından uzak olsa da kritik anlarda 1-2 basket atıp takımı rahatlatıyordu. Jarell Eddie -21 ile oynamış.



    http://www.overbasket.com/rsgames.php?gamecode=76&year=2020&cmp=EL&tab=3



    Bu maçta kötüydü ancak 4 numara oynatınca savunmada adam kaçırdığı gibi çok savunma hatası yapıyor. Kesinlikle 4 numarada kulanılmamalı.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 18 Kasım 2020; 5:56:25 >
  • Hala yorum yapabiliyorsunuz...
    hayret.
    Bu takımdan bir cacık olmaz.
    yazmıştım, yine yazıyorum;
    Savunma yapmasını bilmeyen bir grup siyahi oyuncu ile maç kazanılmaz,
    eski oyuncularımızında ahengini bozdular.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sloukas'tan Browna.

    Bjelica-Melli'den Barthel'e.

    Bogdanovic-Kalinic'lerden Ulanovas-Eddie'lere.

    Udoh-Antic'den Ahmet-Hamilton'a düştü takım.

    Sıkıntı bu basketbolculardan hiçbirinin üzerine en ufak birşey koymaması aksine geriye gitmesi.Obradovic döneminde transferleri Obra'mı Gherardini'mi yapıyordu pek bilmiyorum ama bu yılın faturası Gherardini'ye kesilir.Pierre,Hamilton,Ulanovas,Barthel,Brown bunların maliyetinin açıklanması lazım hepsini toplasan kan değişikliği için yolladıkları 2 adam etmiyor.Şimdi de Perez'i alıyorlar sorunları çözer.

    Gherardini'nin takımı yükselten oyuncuları bulması gerekirken takımla yükselen oyuncuları bulmuş gibi gözüküyo.Ulanovas,Barthel falan bu kadar kötü olmamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 18 Kasım 2020; 9:43:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bütçeyle en fazla bu kadar olur çok da şey yapmamak lazım ama insan bir üzülüyor yani uçanı kaçanı indiren efsane kadrodan sonra nerelere geldi bu takım  

  • Hani bu takim artik Avrupa basketbolunda belirli seviyeye çikmıştı ???
    Yeni takim, Decolo yoktu vs. bahanelerle kimse kendini kandirmasin baskonia kadrosuda yeni sayılır ve neredeyse hiçbiri ün yapmış süper kariyerli adamlar degil ve bu takim hersene kadrosunu tamamen yenilesin yinede çikıp çatır çatır oynuyor ve belirli bir seviyenin altina asla dusmuyorlar, maalesef bunlar bizim bir basketbol kültürümüz olmamasindanda kaynaklanıyor, biz başarıyı ancak yuksek bütçe ile kazanabiliriz !
    Netteki yorumlarda bazı geri zekalilar 10 milyon harcanip 1 milyon getirisi olan subeye neden yatirim yapilsin yazmislar, bunu 5 yıldır basarilar kazanırken kimse söylemiyordu ? Hem ayni şey diger takimlar içinde geçerli degilmi? Ozaman onlarda butce dusursunler aptalmı bu takimlar?
    İşin icinde prestij ve taraftarını mutlu etmek var !
    Transfer edilen 20 futbolcudan bir tanesinin ucretiyle bu takimin butcesi 3-4 katina cikabilirdi ama yok vizyoner baskan buna musade etmez cunku basketbol basarisi onun icin onemli degil !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    Ali Koç'u futbolda istediğin kadar eleştirebilirsin ama basketbolda yapacak bir şeyi yok. Küçülme kararı doğruydu. Barcelona maçında hiç mücadele etmeyip yenilgiyi kabullenmiştik. Bu durum takıma yakışmadı. Baskonia maçında 3. çeyrekte dengeyi bulsak da son çeyrek hücumda etkili olamayınca yenildik. Baskonia eksik maçlarını kazanırsa bizden 1 galibiyet fazla almış olacak. Baskonia deplasmanında kaybetmek sürpriz değil. İspanya ligi Avrupa'nın en iyi ligi. Valencia da şu an 1 maçı eksik 5. sırada.


    Geçiş sezonunda başarısız olunursa bir sonraki sezona bakarız. 2-3 sene başarısız olursan o zaman takım eleştirilir. Daha 10 maç oynanmadan takımı yerden yere vurmak mantıklı değil. Takım sezona iyi başlayınca beklentiler arttı. Yeni kurulmuş ve bütçesi düşmüş bir takımdan ne bekliyordun da bu kadar karamsar oluyorsun?

  • basketbolda küçülmeyi anlamayacağını söyleyen mi dersin, teklif yapılmasına rağmen obradovic'i tutamayan mı dersin ne ararsan var burada. euro 9 lira olmuş. geliri çok düşük bir organizasyonda sırf ataşehir sosyetelerini mutlu edecek diye ali koç 20 milyon euro harcamayacaktı tabii ki.


    fenerbahçe basketbolu takımını yıllarca severek takip ettim. büyük bir basketbol tutkunuyum ancak artık güzel günler geride kaldı. bu kurla yüksek bütçeli bir takım kurmamız olanaksızdı ki kurulmadı da.


    futbolda bir oyuncuyu 15 20 milyon eurolara satabiliyorsun, oldu da şampiyonlar ligine gidersen 20-30 milyon eurolar kazanıyorsun. bu darboğazda tabii ki bütçesi düşecekti basketbol takımımızın. bütçenin düşmesine şaşıranlar hangi ülkede yaşıyor acaba? aloooo. senin memleketinde ki dövizden hiç haberin yok galiba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Kasım 2020; 1:2:29 >
  • Bu bütçe ve kadroyla bu kadar. Futbol takımından getiri fazla olacağı için oraya kanalize olunmuş durumda. Ordan gelecek olası paralarla önümüzdeki senelerde basketbol takımının bütçeside artacaktır. Ama Avrupa’ nın elit takımlarından biriyken şuan bu duruma gelmemiz üzücü tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın yine kanser olacağız alex perez daha erken gelseydi keşke bari onu izlerdik

  • Herkes saldıracak bir yerler arıyor. Ben demiştim demek için sıraya girilmiş.


    Öncelikle Kokoşkov’a ve tüm takıma kolay gelsin. Biz şimdiden bu psikolojiye girdiysek takımın halini düşünemiyorum bile. Maçlardaki üçlükleri, şutları sokan da kaçırtan da her şeyden önce oyuncuların mental durumu sonuçta. Hayatında birkaç maç izlemiş kişi bile bilir bunu.


    Bütçemiz düştü belki ama karşılığı bu kadar da aşağısı değil. Yeni kurulan takımların yaşayabileceği bocalamalar yaşıyoruz. Sonuçta basketbol kültürü olan bir ülke değiliz. Yine altyapının önemli olduğunu yazınca burada linç ediliyoruz ama bana 1 tane Türk oyuncu ismi yazabilecek olan var mı şöyle keşke bizde olsa dediğimiz? Böyle sürekli dışarı bağımlı yaşarsak kimse de çıkıp bize ülkesinin en iyi oyuncularını ucuza vermez. Pazarda kasanın kenarına dökülen meyveleri toplar gibi az çürüklü olanlarından seçmek zorundayız, şansımıza çürüksüz birkaç tane gelirse baştacı olur zaten.


    Ben şu ana kadar takımdan memnunum. Değişmesi gereken çok şey olduğunu görüyorum ve söylüyorum ama bu değişimin geceden sabaha olmayacağını da biliyorum. Bariz aksayan oyuncuları ve yaşlananları önümüzdeki birkaç sene içerisinde ağır ağır değiştirip yeniden yapılanmak olmalı hedef. Obra gidince dağılacağımızı söyleyince burada bir küfür yemediğimiz kalıyordu, Obrasporlu falan oluyorduk. Akli dengesini kaybetmemiş herkesin kolayca gördüğü bir durumdu oysa.


    Real maçından umudum yok ama Valencia karşısında 1 sayıyla da olsa kazanırız umarım. Yap-boz ile daha dibe gideriz anca, birkaç maç alırsak eleştiriler kesilir, sakin kafayla bir şeyleri düzeltme şansımız olur en azından. Panikle yapılan Alex Perez gibi transferlerle bir yere varacağımızı düşünmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 19 Kasım 2020; 11:43:43 >
  • Bayern olmaya çalışmalıyız.


    Bütçeleri nedir, ne yer ne içerler bilmiyorum ama bizim maçta da geri dönüşleri sürpriz değildi. Ayakları yere sağlam basıyor, bu sene izlemesi en zevkli takımlardan kesinlikle. Efes maçına da ara ara bakmıştım, şimdi açtım CSKA maçını da izliyorum arada.


    Trinchieri’ye şöyle bakınca komik bir tipi var ama saygı duyulacak bir iş çıkarıyor gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Kasım 2020; 0:35:13 >
  • Wanamaker serbest kalmış. Brown veya westermann dan birini gönderip geri alsak şahane iş yapmış oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt

    Ersan İlyasova da serbest :)

  • Wanamaker’ı Madrid aldı bile, Campazzo kesin olarak gidiyor ve ne pahasına olursa olsun Madrid alacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wanamaker çocuğunu Abd'de okutsun diye bizden ayrıldı. Eğer Avrupa'ya dönerse çocuğunun eğitimi ne olacak diye sormazlar mı? Kalsaydı oyun kurucu problemimiz olmazdı. Bogdanovic, Bjelica, Melli gibi önemli oyuncularımız Nba yolunu tuttu, buna itirazım olamaz. Ancak Abd'li oyuncularımız Wanamaker ve Udoh da gitti. İşte bu duruma sinir oluyorum.

  • 
Sayfa: önceki 38583859386038613862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.