Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3613. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.001
Cevap
213
Favori
2.068.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 36113612361336143615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurguner

    Biz baskette çok kötüyüz. Ama inan avrupada kupa sözkonusuysa isterse fb 10 kupa üstüste kazansın gurur duyarım. Umarım kupa gelir bu ülkeye

    Alıntıları Göster
    Tabii canım, şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldığımızda Chelsea’yi karşılayan, avrupa ligi yarı finalinde Benfica’yı tutan bizdik değil mi?

    Kimse tuttuğu takımın ezeli rakibi olan bir takımın başarı kazanmasını istemez kendimizi kandırmayalım.
    Ha basketbolda siz Fenerbahçe’nin başarılı olmasını isteyebilirsiniz bu doğal çünkü bırak futboldaki rekabeti basketbolda aramızda bir rekabet dahi yok sayılır. Ama futbolda hiçbir galatasaraylının fenerbahçeyi şampiyonlar ligi finalinde vs. görmek isteyeceğini sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 18 Mayıs 2019; 0:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcblacklove F kullanıcısına yanıt
    Senin düşündüğün gibi olsaydı basketbolda her yenilen takım her sene koç değiştirirdi herhalde F4 sonrası? Tek maç üzerinden atıp tutmuşsun. Geçen sene Madrid'e yenilen Cska şu anda çıkıp yendi. Belki seri 5 maç üzerinden oynansa Madrid geçecekti. Yine de böyle "biz adam olmayız abi" kafasına bürünmezlerdi herhalde Hah ben demiyorum ki 5 maç üzerinden olsa Fenerbahçe geçerdi diye. Ama 7 kez Efes ile Fener oynamış ve durum şu anda 4-3. Belki Türkiye ligini de alırlar bilemem. Bugünkü maça bakacak olursak Efes'te Larkin Fenerbahçe savunmasının da kötü olması nedeniyle de şov yaparken, Fenerbahçe'nin şutlarında genel sezona göre inanılmaz düşüş yaşandı. Buraya kadar sakatlarla geldik zaten. Yenilmeye üzüldük ama öyle "vizyon reiz" demiyor tam tersine takımla gurur duyuyoruz. Seneye de burada olacağız. Efes'e finalde başarılar.
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt
    Hakikaten siz iflah olmazsınız,obradoviç geldiğinden beri kaç final oynadık,kaç şampiyonluk aldık,kaç GS galibiyeti gördük dönüp bi geriye bakın Allah aşkına.korkudan final maçına çıkmayan GS yi burda kıyas yapmayın çok ayıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirsu -- 18 Mayıs 2019; 0:26:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    Obradovic'le bi derdim yok da, bi adam 30 milyon harcattığı halde yok salona taraftar gelmiyor, yok bilmem ne diye bi senede kırk tane trip atıp, en önemli maçta 20 sayı fark yiyecekse, bu maçlarda da kendi öz evladı Guduric sürekli patlamasına rağmen ille de onu oynatacaksa, ben de ondan sıkılırım yani.

    Ben sıkıldım bu işlerden. Hayırlı oldu bu mağlubiyet. Obra aşağı, Obra yukarı. Alın size Obra işte. Kupayı kazanamadıktan sonra Obra Mobra çok da mühim değil. Bu branşın eder bütçesi 10 milyondan fazla değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Bir taraftan da can sıkıcı.

    Final için istediğimiz takım CSKA geldi, Real’den çekiniyorduk. Finale çıksak CSKA’dan kupayı alacağımıza inanıyorduk, şimdi çekindiğimiz takım Real ile 3-4 maçı oynayacağız Bu ne yaman çelişki

    Pespembe giden bir sene kapkara bir sonla bitecek gibi...

    Alıntıları Göster
    O kadar hesap tutmadı efes geldi bitirdi. İyi ki çıkmamışız finale rezillik olurdu.
  • Ağzından nefes alan Yunan Sloukas 100 sene önce atalarının denize dökülüşü yüzünden bunları yapmıyorsa bir şey bilmiyorum.

    Bu takıma adam akıllı, testosteron sahibi, pozitif canthal tilt'i olan yırtıcı bir guard lazım. Bıktım bu adamın düşük gözbebeklerini izlemekten.
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Size kalırsa bir ligde yalnızca tuttuğunuz takım en iyisi olsun, her yıl o şampiyon olsun zaten. Bir ligi daha heyecanlı yapan şey takımların birbirini daha iyi olmaya zorlamasıdır. Bkz Premier lig. Her sene fbnin şampiyon olup diğer takımların köy takımı gibi oynamasını izlemekten ne zevk alırsınız bilmem. Ligi izlenebilir kılacak şey en az 4 takımın şampiyonluk yarışında olmasıdır. Zaten sizin düşüncenize bu yüzden fanatizm deniyor ve bu yüzden sizin gibiler sporu değil de galibiyetin verdiği hazzı seviyor, kaybetmeyi hazmedemeyip kazanana saldırıyor. Bu da olgunlaşmamış kişiliğin en önemli belirtilerinden biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Brad Wanamaker düşmanlarına bu F4... Neyse...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    Oynaması belli değil sakat denilen oyuncular da ortalama 25-30 dakika süre aldı Fenerbahçe'de.Her şey kabul edilebilir ama çok çabuk pes ettiler,şu Fenerbahçe Real'in karşısında olsaydı 30 sayı fark yerdi bu oyunuyla.Sakatlıkla geçiştirilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.Efes'in kazanması Fenerbahçe tam kadro olsaydı da sürpriz olmazdı,iki kadro arasında dağlar yok zaten.

    Heurtel de iyi bir guard,çok yetenekli çok silahı var vb ama raydan çıkarması kolay ve loser.Ben hiçbir FB maçını izlerken Dixon'da hissettiğim güveni Sloukas'ta hissedemedim.Koç da bence Dixon'ın hakkını ilk senesi dışında hiç teslim etmedi.

    Alıntıları Göster
    Hocam sakatlık tabiki tek etken değil fakat en büyük etken. Bizim en değerli oyuncumuz Vesely,Kalinic ve Datome. Vesely daha 2 ay önce MVP adayıydı dizindeki sakatlık onu çok etkiledi. Bugün Larkin, Micic potaya boşmuşcasına koştu ve sayı buldu. Çok kolay sayı yedik. Bunun en büyük etkisi yardım savunmasının bel kemiği Datome'nin olmayışı. Vesely'i bile parlatan Datome'nin yardım savunmasıydı.

    Sloukas'a gelirsek yani çok formsuzdu ve yanlış tercihler yaptı. Bize iyi bir kısa şart. Bu olmazsa olmaz alınan Erick Green yangına kısa süreli bir müdahaleydi. Finalde başarılar diliyorum fakat bugünkü maç kimseyi aldatmasın.

    Efes'in bu oyunla CSKA'yı yenmesi çok zor. Cska'yı zorlayan felsefe Olympiakos felsefesi. Sakin oyun, sureyi iyi kullanan bir takım oyunu. Pazar günü devlerin çarpışmasında bu taktik ile Efes devam eder, başka bir çözüm yolu yoksa ki Ergin Ataman'ın en büyük sıkıntısı bu ekstra çözüm bulamamak. Efes'in CSKA'yı yenmesi bayağı zor. Allah muvaffak etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T@rhuncu

    Bu mesaj silindi.
    Uzun uzun yazıyor birde ciddiye alınacakmış gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

    Size kalırsa bir ligde yalnızca tuttuğunuz takım en iyisi olsun, her yıl o şampiyon olsun zaten. Bir ligi daha heyecanlı yapan şey takımların birbirini daha iyi olmaya zorlamasıdır. Bkz Premier lig. Her sene fbnin şampiyon olup diğer takımların köy takımı gibi oynamasını izlemekten ne zevk alırsınız bilmem. Ligi izlenebilir kılacak şey en az 4 takımın şampiyonluk yarışında olmasıdır. Zaten sizin düşüncenize bu yüzden fanatizm deniyor ve bu yüzden sizin gibiler sporu değil de galibiyetin verdiği hazzı seviyor, kaybetmeyi hazmedemeyip kazanana saldırıyor. Bu da olgunlaşmamış kişiliğin en önemli belirtilerinden biridir.
    Hocam, sizde fenerbahçelisinix sanırım. Futbolda 5 senedir kupa yüzü görmedik. Sadece şampiyonluk kupası değil hiçbir kupa alamadık. 10 senedir cl’ne gidemiyoruz.

    Basketbolda 5 sene üst üste final foura kalıp sadece bir tanesini kazanabildik. Kaybetmek o kadar koymuyor ama her seferinde bu kadar yaklaşıpta bir şey elde edememek cidden üzülmeyecek gibi değil.

    Sporu elbette seviyoruz ama sizin deyiminizle galibiyetin verdiği hazzı da yaşamak istiyoruz artık. Fazlasıyla hakketiğimizi düşünüyorum daha ne kadar beklememiz gerekiyor bir 10 yıl daha mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

    Bu mesaj silindi.
    Sallamak ne kadar kolay.Obradovicin tv8'e çıkmamak istemesiyle ilgili beyanı var mı ? Varsa at buraya kabul edelim.Üstüne kendi şirketini sponsor yapmış adama basket üzerinden vuruyorsun.Futbol bölümünü kirlettiğiniz yetmediği gibi bir de burada algı yapıyorsunuz.Yöneticilere sövüyorsun,semih özsoy obradovicin gelmesinde en büyük sahibi olan kişilerden biri.Anlıyoruz sezon başında birilerini postaladığımız için acılarınız var.Fakat burası basketbol bölümü,herkesin üzgün olduğu yerde futboldaki hesaplaşmalarınızı buraya yansıtmayın.
  • Fenerbasket Realle 3ncülük maçı oynayacak

    Finalin adı

    CSKA - EFES olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

    Bu ne biçim bakış açısıdır allasen
    Efesin kazanması ligin marka değerini arttırır. Türk basketboluna 2.bir büyük takım eklenmiş olur. Artık şu saçma fanatizminizi kendinize saklayın. Sizin gibiler yüzünden bir gram ilerleyemiyoruz sporda.

    Alıntıları Göster
    Sorun efes değil efesin başında dopingci ve provakatör birisinin olması.O adam hiçbir kupayı hak etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newrophat

    kaç senelik mesaj nerden buldun çıkardın dostum

    yalnız o değilde analizlerin bugünde ne kadar geçerli olduğu görülmüştür sanırım, rakipte 2 tane ceza sahası dışından atan vardı yine onun haricinde ne bir hücum seti ne bir savunma. bu maçı o mesaja göre farklı kılan ribaundlarda yediğimiz farktır. zaten o sistemi başarılı kılanda dönen topları toplamaktır. en azından udoh gibi bir potaaltı canavarı yada datome gibi pozisyon bilgisi yüksek bir isim olsaydı bu kadar ribaund farkı olmazdı. ne diyelim sağlık olsun, inşallah udoh gibi birisi alınır ve takım kalitesi biraz yükseltilir. ceza kesecek adamın o zaman bogdanoviçken şimdi guduriç, o yüzden maçları koparamıyoruz yada 8-10 fark kapanmıyor. kalite şart.

    Alıntıları Göster
    LLuLL durdurmak = Real'i durdurmak.
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Evet fenerbahçeliyim, dediğiniz gibi yıllardır futbolda yüzümüz gülmüyor. Birçok sebebi vardır elbet, o sorunların faturası aziz yıldırım a kesildi, kadro yapılanmasını yapamadığı, takıma fazlaca karıştığı için vs vs. Ali koçtan beklentimiz azizin yaptığı hataları yapmamasıydı. Açıkçası ben hayal kırıklığına uğradım, bu yaz yapılacak transferlerle kendisi de geleceğini belirlemiş olacak. Bu noktaya kadar taraftarın sabretmesinin nedeni Ali koçu kendilerinin getirmesiydi, başkan aziz olsaydı cocu gitmeden önce aziz gönderilirdi. Birçok kişi aziz olsaydı bu sezon en azından ilk 4te olacağımızı içinden geçirmiştir. Yani bu sezon bu kadar kötüysek taraftarın ali koça anlamsız beklentiler yüklemesiydi. Yanlış anlaşılmasın, ben de Ali koç gelince her şey düzelecek zannediyordum, ama olmadı. Kısaca, bu sezonun çöpe gitmesinin nedeni taraftardır bencd. Ali koçun 1 senelik kredisi kaldı, önümüzdeki sezon ilk 2ye 3e giremezse takım, 4.olursa diyelim, ali koç gönderilir. Gitmez, gönderilir.

    Basketbol konusunda ise şımarıklık yaptığımızı düşünüyorum. Fbnin kadrosu cska ve real kadar iyi olmamasına rağmen her sene çıkıp krallar gibi yeniyor bu takımları. Orda da vasıfsız oyuncular olmasına rağmen obradovic fazlasıyla verim alıyor oyunculardan. Adam yıllardır takımı nereden nereye getirdi bi düşünmek lazım. Bu adam Türk basketbolu için bir şanstır. Bakın diğer takımlarımız da fb ile beraber yükselişte. Eurocup alıyorlar, eurolige kaç takımımız katılıyor... Yani yıllardır futbolda kötü olsak da en azından gurur duyulacak, futbol takımına örnek gösterilecek bir basketbol takımı var ortada. Obradovic taraftara serzenişte bulunmakta sonuna kadar haklı bana kalırsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneForSorrow

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Geldiği günden beri vaat ettiği hiçbir şeyi gerçekleştiremeyen,twitter ergenlerinin sözleriyle kulübü yöneten,Fenerbahçe tarihinin en rezil sezonunu yaşatan,3 Temmuz gibi Fenerbahçe’nin adeta namusu olan kumpas duruşmasına kulüpten 1 avukat dahi göndermeyen,ne kadar Fenerbahçe düşmanı varsa kulüpte görev alan veya davet edilen (Bkz:Abdülkerim D.) vs vs vs Ali Koçun yaptığı hataları yazsam sabaha kadar yazarım da değmez.Yazdığım kelimelerde 1 tane bile Aziz Yıldırım veya Aykut Kocaman geçmiyor ama yalaka olanların Ali Koçun doğru kişi olmadığını söyleyenlere diyebildiği tek şey ; Azizci veya Aykutçu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir bu takımı takip ediyorum en son 2 sene önce ki Baskonia deplasmanın da ki hezimette bu kadar yenilgiyi kabullenen,çaresiz bir fenerbahçe gördüm.Oysa bu takımın nerelerden gelip kazandığı maçlara şahit olduk hepimiz.Neticede bu bir oyundur ve kazanmak da kaybetmek de olağandır ama böylesine kaybetmek yakışmadı Fenerbahçe'nin birikimine.Her ne kadar ekonomik şartlar kötü olsa bile koçun eline sağlam bütçe vermek lazım.Obradovic her zaman şapkadan tavşan çıkartmak zorunda değil rakipleri kadro bakımından her geçen sezon arayı açmaya başladı bu şartlar altında normal sezon 1.liği bile başarıdır.Eğer eline sağlam takım verilmezse bir bakarsınız çekip gider buralardan sonra Pana'nın düştüğü duruma gelip bir daha F4 göremez Fenerbahçe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 18 Mayıs 2019; 2:46:48 >
  • Yazık oldu bir basket zevkimiz vardı onu da söndürdüler , resmen futbol takımının vurdumduymazlığı basket takımına geçmiş gibiydi
    Ali koçla yüzümüz gülmeyecek anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç suloukas ve guduric in takımi yönlendirme konusunda gerekeni yapamayacagini görmüştür artik .

    Bugun maçı alan oyuncu net olarak larkin di , sezon içinde de görüldü sorumluluğun büyük kısmını Micic e verince özellikle maç sonlarında takima ne kadar çok zarar verdiğini görüyorsun ona sadece yönlendirme görevi vericeksin baskıyı ve bireyselliği mümkün olduğunca azalticaksin tıpkı suloukas gibi iyi oynadığı zamanlar yanında Bogdanovic gibi bı sürükleyici vardı hatırlayın şampiyonluk zamanını maç sonu son 5 dk Bogdan hücumu yönetti , bu takımın en büyük eksiği o bence biz bunu günlük kahramanlar çıkararak tolare ediyorduk bazı gunler kritik anlarda guduric çıkar bazı günler suloukas bazı günler boby hep böyle götürdük ama saha içinde yüzde yüz güvenilir bı sürükleyici hiç olmadı Efes te larkin bunu çok iyi yaptı son bı kaç haftadır , diğer f4 maçında de colo nun yaptığı gibi ..

    Bence Efes için CSKA nin gelmesi çok iyi bı şans oldu , Efes gibi dar bı kadronun daha doğrusu 30 dk oynamak zorunda olan dunston moerman micic ve larkin in Real gibi geniş bı kadroya karşı işi daha zor olurdu keza Real ile eşleşmekte CSKA ya göre çok daha zor , ama yinede finalde CSKA ağır favori çünkü CSKA gibi sağlam penetreci olan bı takıma karşı dunston ne kadar sahada kalacak , larkin muhtemelen uzun süre hacket le eşleşir o fiziksel dezavantajı nasıl tolare edecek hücumda sürekli penetre etmesi lazım ama fiziksel olarak ne kadar kaldırabilecek Efes'in avantajlı olduğu tek pozisyon 4 numara bence ama ondada özellikle clayburn oynadığında karşısında kim olacak , CSKA fener gibi tikanabilecek bir takım değil 4 elit skorerleri var ve bu 4 oyuncu 3 farklı pozisyonu paylaşıyor ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36113612361336143615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.