Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (3140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31383139314031413142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlısıyla yarın final four'a kalalım da..Favori olarak gösterilmemiz elbet de çok güzel fakat devamında tek maç olduğundan biraz günlük performansa bakıyor iş.Umarım şans yanımızda olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RequeimFatih kullanıcısına yanıt
    Seneler önce Kirilenkolu Cska geliyor hep aklıma. Bütün sezon herkesi ezdiler. Finalde 15 sayı ile öndeyken İvkovicli Olympiakosun son saniye basketiyle yıkıldılar. Halen daha oyuncuların yüz ifadesi aklımda. Hem sizin hem bizim sonumuz hayırlısı olsun.
  • Biletleri gişeden satacağını açıklayan kulübümüz bugün ise biletixten satışa çıkacağını duyurdu.Dün akşama kadar sırada bilet almak için duran taraftarın suçu neydi? İstanbul dışından gelmek için can atan ama biletleri internetten satmadığı için gelemeyen taraftarlarımızın suçu neydi? Taraftarla dalga geçiyorlar resmen,insanların iyi niyet ve sevgisini suistimal ediyorlar.Basketbol taraftarımızı da bitirip kulübü yerin dibine sokma amaçları yolunda başarıyla ilerliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 3 saat sıra bekledim internetten satış yok diye rezil herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doldurun statları beyler kategori 6 ve 7'ler boş hala. Atmosfer neymiş gösterelim.
  • Allah belasını versin bu heriflerin. Başka da sözüm yok hakim bey. Üstlerine otursunlar o biletlerin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz ve tayfası daha ne kadar kendimize sövdürebiliriz diye taraftarı sınıyor heralde,yoksa bu bilet rezilliğinin başka bir açıklaması olamaz.hayır bide gt korkusundan takıma da karışamıyor diye kuduruyordur şimdi.
  • Dün o sırayı gördükten sonra ve takımın moralini düşündükten aradaki bilmem kaç seviye coach farkını düşündükten sonra bugün tur gelecektir.Gelmemesi ihtimalini %0,1 olarak görüyorum.

    Fenerbahçe sezonu sonlarında düşüş yaşamış olmasına rağmen çeyrek final için oldukça iyi eşleşme yakaladı.Tek dezavantajı deplasman olacaktı o da olmadı zaten..Giderek sıralamada düşen oyun olarak da performansını gösteremeyen takım 2 maç ile birden ayağa kalktı. Panathinaıkos zaten bana göre 8 arasında bile olmamalıydı.Böyle bir rakip ile eşleşmenin avantajını çok iyi kullandılar hem dinlenme fırsatı olacak hem moral form durumu yükselmiş olacak..

    Ve en sonunda o kupa artık Fener(büyük ihtimal ile ) Daçka Efes kim olursa birinin ellerinde olacak.
  • Maça gidecek arkadaşlar unutmasın.

  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Seneler oncesı dıye yaınca 1999-2001 falan sandım dusunup duruyorum o zamanlar Oly kupa mı aldı ya dıye hayır almadıgını da bılıyorum da yıne de beyın yandı yani



    Alt tarafı 4 sene yaw

    Ama o finallerde yarı final efsane idi Cska-Panathınaıkos maçı.Cska ucuz kurtulmustu adamlar 20+ sayıdan maçı verıyorlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Maça gidecek arkadaşlar unutmasın.



    MVP, MVP tezahüratlarını da unutmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok heyecanlıyım, 20.45'i iple çekiyorum



    Bu heyecanı yaşattığı için bile bu şube'de ki sporcu ve yönetim kadrosunun yanısıra bu şubenin bugünlere gelmesine katkıda bulunan herkese minnettarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • quote:

    Orijinalden alıntı: linqs

    Pana oyun tarzi olarak tam bize gore tek sorun mike james orda bu sene yenildigimiz takimlarin hepsi yarisahayi cabuk gecen ve takimi skorer kisalarin yonettigi takimlar efes baskonia maccabi dacka bunlarin en guzel ornegi ama pana oly zalgiris brose hatta cska gibi duzen takimlari tam bizlik bi da bizim eu daki en iyi savunma yapan en sert ve en size li takim olmamizdan kaynaklaniyor odaklandikmi rakibi resmen dovuyoruz ama bireysel savunma anlaminda dezavantajlari olan ve genelde savunmada switchleyen bi takim oldugumuzdan skorer guardlar sikinti cikarabiliyor ama buda bence cozulebilecek kucuk bi ayrinti dixon un ve bogdanovicin ozel savunma gorevlerinde cok ust duzey olduklarini biliyoruz ..



    Esas soru isareti hucumda obra barca macindan sonra hucumumuzu degistirmemiz lazim dedi bakalim 10 gunluk surede ne gibi degisiklikler olacak takimda , ben vesely udoh 2 lisinin beraber oynamasinda israr edilmesi gerektigini ve ozellikle vesely nin yuksek postta bol bol topla bulusmasi gerektigini dusunuyorum cunku vesely udoh a gore cok daha iyi bi pasor ayrica olasi bulunacak kose sutlarindada udoh a gore daha cabuk ribound pozisyonu alabilir ayrica ben melihinde 2. 5 te ozellikle rivers a karsi oynamasi gerektigini dusunuyorum rivers cok fazla topu yerevurabilen bi oyuncu degil melih savunma konusunda fazla sikinti yasamaz ama hucumda rivers a karsi bos sutlar bulabilir cunku agresif savunma yapan savunmacisini iyi kovalayan bi adam degil rivers zaman zaman uyuyabiliyo , sloukas inda p.r lerde dogaclama yerine daha cok hareketli uzunu kullanmasi gerektigini dusunuyorum pana nin en buyuk eksigi bence pota alti savunmasi bourousis o yuzden az sure aliyor gist te singleton da pick and roll savunmasi zayif oyuncular pana diger 3 ev sahibine gore bariz 1 hatta 2 basamak daha asagida bi takim ben 3 1 hatta 3 0 kazanacagimiz bi seri bekliyorum ..

    Ilk macin ilk yarisinda bu takima soyledigini birakmayan iyi gun taraftarina inat , bizi boyle gururlandiran bu takima helal olsun , cogu kisi neyin ne olduğunu biliyodu aslinda eksik olan sadece inancti yorumlarin cogunuda bu inancsizlik etkiledi aslında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sloukas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 6.5 1/1e 40 attım tutar inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonba gibi başladık, taraya taraya gidiyoruz

    Yazarken kel attı 2 tane

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu sloukas napıyo Allah aşkına ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal be Kalinic
  • 
Sayfa: önceki 31383139314031413142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.