Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3773. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.002
Cevap
213
Favori
2.068.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 37713772377337743775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isostar

    Futbolda Comolli'den kurtulduk bi de şu dedeyi gönderirsek çok güzel olacak. Takım oyuncuları hocasına güvencesini net yitirmiş. Molalarda dahil görünüyor. Bağırıp bağırıp kızaran bir hoca ben görmek istemiyorum yeter.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü maçta takım kötü başladı ama sonradan toparlayıp iyi mücadele ederek maçı ortaya getirip öne de geçmeyi başardık . Hakem düdükleri Barcelona lehine değil bizim lehimize çalınsa maçı kazanırdık . Sağlık olsun Barcelona iyi takım kaybedilmesi de olağan dışı negatif bir durum değildir önemli olan üstüne koyarak yolumuza devam etmemizdir zaten ilk 5 sıraya giremeyeceğimiz kesindi .

    6.,7.,8. sıra Playoff mücadelemiz devam ediyor . Bu takım çok düzeldi umut ettiğimiz gerçekleşti 2020’de baştan başlayarak geçmişi silerek iyi oynuyor daha da iyi oynayacak . Takımımız Playoff’lara kesin kalacak sıralamasını bilmiyorum ama kesin kalacağız onu biliyorum . Zaten üsttekiler korksun çekinsin bizim çekinecek bir durumumuz yok bunun rahatlığı da takımımızda daha farklı pozitif etki yapacaktır .

    2012 Olympiacos zor bela gruptan çıkmış ki bırakın şampiyonluğu Final-Four bile adayı değilken ev sahibi olmadan playofflardan çıkıp Final-Four’a kalıp üstüne finalde CSKA maçında mucize geri dönüşle şampiyon olmuştur . 2013’de de yine favori değilken ama tabi önceki sezon gibi kötü değilken favori değilken yine şampiyon olmuştur . Maccabi aynı şekilde 2014 Final-Four adayı bile değilken ki sezonu da geride tamamlayarak Playoff’larda ev sahibi olmadan Playoff’larda kazanarak Final-Four sahibi Milano’yu eleyip Final-Four’a kalıp kimse kazanmayacağına ihtimal vermezken şampiyon olmuştur .

    Böyle örnekler var iken kimse karamsar olmasın sonuna kadar umutlu olsun . Favoriyken şampiyon olamadık belki böyle zor yoldan gelerek şampiyon oluruz . Şampiyon olamayacaksak da sonuna kadar doğruyu yapmaya çalışarak savaşıp kaybedelim sorun yok . Ama biliyorum ki bu takım inanmayı sürdürdükçe kendine güvendikçe doğruları yaptıkça sonuna kadar savaştıkça mutlu sonda bu sefer gelecektir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şu olayın mantığını anlamıyorum. eğer sayı ilk anda verilmediyse yani hiçbir hakem sayı göstermediyse sayı olup olmadığına bakılmıyor. yani mesela panyaya değip blok yapılıyor diyelim, o topa kimse sayı düdüğü çalmayınca hiç bakma durumu olmuyor. ismail şenol da kurallar gereği düdük en başta çalınmadıysa kontrol amaçlı tekrar izleyemiyor hakemler dedi. bunun gerekçesi nedir? açıkçası vesely'nin basket faulünü yemelerine anlam veremedim. sayı düdüğü gelmediği için tekrar izlemediler, doğrudan 2 sayımız gitti. ha vesely de çizgide 0/2 attı o ayrı bir konu ama vesely'e faul atışları yüzünden yeterince sövdük zaten 5 yıldır.

    ayrıca vesely'e faul çalınan pozisyonun aynısında bize hücum faul çalıp itiraz ettiğimizde izlemek yerine teknik veriyorsan öyle yönetim olmaz olsun ne diyeyim. hakemsiz oynasak maç daha düzgün geçerdi herhalde.

    obradovic bence de video göndermeli başka türlü olmayacak belli ki.

    ayrıca toplantıda geçen aya göre daha iyiyiz ümit etmek için hala nedenlerimiz var dedi, yani bize ümit etmeye devam etmek kalıyor. ben takıma güveniyorum hala fırsat var ama maçları izlerken yenilmekten bağımsız olarak pek keyif alamadığımı itiraf etmem gerek. vesely'nin daha iyi olmasıyla ve malcolm thomas'ın da iyiye gitmesiyle takımın eski günlerine yaklaşabileceğini düşünüyorum.

    son olarak keşke melli geri gelse.

    edit: derrick williams'a değinmeyi unutmuşum. bugün çok şanssızdı. 0/7 üçlük kabul edilebilir değil maalesef ve bu şutların en azından yarısı boş pozisyondu çok eminim. yukarıda nando'ya eleştiriler var ama o son pozisyonda bomboş üçlük atabilecek olan derrick'e pas verilmesi gayet normal bir durum bence. hatta doğru olan bile denebilir. tek sıkıntı orada derrick'in 0/6 ile oynuyor olması ve onun yerine nunnally'nin orada beklemiyor olması. derrick şutları sokamasa da atarak doğru bir şey yaptı, sonuçta kalinic'e aynı şekilde top gelince ve kullanmayınca kızıyoruz. adam bugün kötüydü olabilir yapacak bir şey yok maalesef. tamamen şanssızlık. ayrıca kalinic'de 2/4 üçlük attı, daha önce de onun 3 kere deneyip atamadığı maç falan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 17 Ocak 2020; 3:58:34 >
  • Maçın kırılma anlarından birisi Derrick Williams'a çalınan haksız hücum faul idi,Barcelona'lı oyuncu önünde hareketli bir şekilde dikildi ve kendini attı ,hakem de utanmadan hücum faul verdi.Williams tabi şok oldu.

    Halbuki bu pozisyondan kısa süre önce önce aynı pozisyonu Barcelona hücumunda Vesely için defansif faul olarak vermişti.Vesely ile Barcelonalı oyuncunun birebir aynı savunma şekilleri.

    Sadece bu 2 karbon kopya pozisyon bile hakemlerin sıkıntısını gözler önüne sermeye yeterli. Javor zaten Cska maçından tescilli.

    Hakemlere yıkmıyorum olayı ancak bu kadar tuğla misali dış atış atıp,17 top kaybı yapan bir takımın maçı son ana kadar götürmesi başarıdır.Yetenek ve atletizm farkı Barcelona'yı oyunun hakimi kıldı maalesef.

    Son olarak Westerman'dan neden yararlanamadık en azından şut olarak anlamıyorum,De Colo bir türlü olmuyor izlerken ekran başında güven de vermiyor,bu çocuk bu takımı sırtlar diyemiyorsun maalesef.Bu tip maçlarda sahneye çıkmayacaksan o kontratı almayacaksın arkadaş ya da vermeyeceksin.
  • Dün çalışıyordum sonucu öğrenmeden maçın tekrarını izledim bugün.

    Maç 18 sayı farka geldiği anda buraya gelip "bu takımda ışık var" yazmamak için kendimi zor tuttum Sanırım Vesely'nin 3. faulünü aldığı pozisyondu, pota altında atış sırasındaki oyuncunun üzerine kaç kişi sıçradı gördünüz mü arkadaşlar? 3 kişi vardı, duvar gibi. Vesely'nin serbest atış yüzdesine kızabilirsiniz, sinirlerine hakim olamayıp faul problemine girmesi, F4'ten sonra mental olarak çöküp takımı yalnız bırakması vs. eleştirecek tonla şey var. Ama bu adam 18 sayı gerideyken 5 faul almak pahasına takımı da seyirciyi de ateşledi, yenilgiyi kabullenmedi. Hatırlarsanız bundan önceki yenilgilerden hepsinde Obra takımın reaksiyon vermemesinden yakındı, adamlar eli ensede smaç basıyor potamıza biri de gidip sert bir faul yapmıyordu, karşı smaç vurmayı düşünmüyordu, kavga çıkarmıyordu. Ayağa kalkarsak bu Vesely ile olacak, umarım tekrar sakatlanmaz. Yoksa bitmiş olan seneyi resmi olarak kapatabiliriz.

    Üçüncü periyotta takımla birlikte seyirci de durdu. Sanırım onların enerjisi de tükendi Oysa ilk yarıda ortamın gerilmesinden çok güzel beslenmiştik. Evet, bu İspanyolların yapacağı bir şey ama arada böyle şeylere de ihtiyaç var.

    De Colo ne yazık ki maçın sonunda oyuna ağırlığını koyamadı. Kaliniç'in üçlüğü soktuğu pozisyonda verdiği pası vermeye kalksam herhalde bileğim 3 yerinden kırılır Şu ligde izlemesi en keyifli oyuncu, umarım O'nu en verimli kullanacak formülü bulur koç.

    Nunnaly gelirken şüphelerim vardı ama gayet faydalı oldu. Malcolm'un ise hiç bir yaraya derman olmayacağını düşünüyordum ki hala düşüncem değişmedi, keşke coşsa da yanılmışım desem.

    Kaliniç'e herkes düşman ama savunmada ona ihtiyacımız var. Obra'nın ondan neden vazgeçmediğini çok iyi anlıyorum.

    Derrick'in neredeyse hiç katkı vermediği, serbest atış yüzdemizin kötü olduğu, üçlük yüzdemizin berbat olduğu, zibille top kaybı yaptığımız bir maçı son 5 dakikaya kadar getirdik.

    Bu maça ben kafadan zaten mağlubiyet yazmıştım. Sorun yok, takım iyi yolda. Kolay değil ama neden olmasın?
  • D.Will tam bir saatli bomba. NBA zamanlarından beri izlediğim bir oyuncu. Oyun içerisinde konsantrasyon sorunlarını çok fazla yaşıyor, kariyerinin başından beri böyle. Savunmada çoğu zaman ağaç gibi dikilir durur bundan dolayı, hücumda da turnike kaçırır, boş smacı kaçırdığı bile oluyor zaman zaman. Sezon sonu sözleşme yenilenmemesi gerektiğini düşünüyorum, Bjelica-Melli gibi elit 4 numaralardan böyle sorunları olan bir adama düşmek takım için kötü. Ona rağmen maç elimize geldi, kazanabilirdik ama olmadı. Takım, oyununu son 4-5 maçtır çok geliştirdi. Ümit kesinlikle var. Ben 6. bitirebileceğimizi ve Maccabi ile eşleşirsek de F4 şansımız da olur diye düşünüyorum.
  • Bu kadar top kaybı ve hücum ribaunduna karşı iyi bile dayandık. Play-offa kalırız ama pota altı sorununu düzeltmediğimiz sürece daha öteye gidemeyiz. Mirotic'i en iyi Kalinic tuttu. Mirotic Sırp bayrağını yırttı diye Kalinic gazlandı sanki:d

    https://www.youtube.com/watch?v=3GaCqmLf08M



    Oyuncularımız tanıtılırken Wherever i may roam çalıyor. https://www.youtube.com/watch?v=S5TnPjOd_To


    Cowboys From Hell de çalınsın. Tam gaz şarkı. https://www.youtube.com/watch?v=cf-GLpLj5kY
  • "Derrick Williams'ın sakatlığı nedeniyle ING ALL-STAR 2020 etkinliğinde yer alamayacağı açıklandı."


    beni kanser ediyorsun fb beko, kanser.
  • Derrick Williams:

    Bayern Dönemi:

    Maç başı 5.8 ikilik 3.7 üçlük 4.3 serbest atış denemesi

    Fener Dönemi

    Maç başı 4.5 ikilik 4.45 üçlük 2.7 serbest atış denemesi


    Obra maalesef D-Will'in hücum yeteneklerini ve agresifliğini kullanmak yerine kendisini alan açan -açmaya çalışan- ve ekmeğini taştan çıkaran stretch bir 4-5'e çevirmeye çalışıyor.İşin kötü tarafı Fenerbahçe'nin hücumu Derrick'in şutuna bağlı yaşamaya başladı,Bayern'de bu durum yoktu Derrick'in üçlük atması 1.tercih hiçbir zaman olmadı.

    P&r sonrası rakip yardım savunması hep Derrick'in adamından geliyor,bu Kalinic için de geçerli.Melli de skor makinesiyken Fener'de biraz da mecburiyetten amelelik yapmak zorunda kaldı ama en azından bu durumu yaşatmıyordu takımına.Dünyada Derrick'ten iyi üçlük atacak ve savunma yapacak zibilyon tane 4 numara var,ne gerek var buna
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    hocam ilk 8 de olacağız bence bu kesin. son haftalar ilk dörttekiler bize denk gelmesinler diye dua edecek duruma gelecekler iyi takip edin özellikle real olası bir fb eşlemesinden kaçmak için maç bile satar. en çok ispanyollar yapar bu tür şeyleri.
  • Başlık yine umut saçıyor.İlk 8'e girsek nolacak, şampiyon olabilmemiz için en başta bu kadar hücum ribandu vermeyeceksin.İnsanlar nedense maçı yorumlarken hep son çeyrekte olup bitenlere odaklanıyor.Yok şurası kırılma noktası yok hatalı savunma vs...
    Her periyot aynı süre her top değerli.Barcelona iyi kadro kurmuş olabilir ama gayette saçmasapan oynadıkları ve hata yaptıkları anlar vardı.O kadar savruk hücum ediyoruz ki,takım oyununu geçtim bireysel performansın öne çıktığı dakikalarda oyuncuları tanıyamıyorum.De Colo bomboş 3lük kaçırabiliyor.Ama basketbolda bunlar var tabii olması da doğal.Şu eski savunma kalitemiz geri gelmediği sürece birçok şey yalan.Hücum için o kadar endişelenmiyorum.

    Hocaya gelince fikrik değişmedi.Obradovic'e sezon sonu teşekkür edilip, kaprissiz genç bir hocayla yola devam edilmeli.Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmiş biri olarak da havaalanında uğurlamaya da en başta gidenlerdenolurum.Kendisi Fenerbahçe'ye gelmeden önce de benim için çok değerli bir hocaydı.Forumda bunları defalarca konuştuk tekrar tekrar yazmaya gerek yok.Fenerbahçe için bu sezon o sezon değil...
  • Bu sene şampiyonluk imkansıza yakın. takımda fizikli ve rebound alabilen oyuncu yok. Fakat ilk sekize büyük ihtimal gireriz, belki final four a da. Bu sene sakatlık olmazsa efes alır gibi duruyor.
  • Bizim pota altı sıfıra yakın...
  • Kaptan Melih'ten yine bir 'easy' 3 sayı yarışması galibiyeti. 3 kere kazanan tek oyuncu oldu tüm zamanlarda.

    Türk Telekom'lu oyuncunun attığı şutların çoğunda ayak çizgideydi bu arada. Bu kadar vasat atmasa bakılır mıydı merak ettim cidden.
  • zenit oly'i yenmiş iyi haber.

    bayern'de maccabiyi, baskonia da khimkiyi, barça da kızılyıldızı yener inşallah. bu 3 maç devam ediyor şuanda

    müthiş fırsat yanı hemen önümüzdeki 4 rakibimiz bugün deplasmanda oynuyor. biri kaybetti zenit sağolsun. diğerleri de kaybederse müthiş olur.

    eh bide biz yarın kazanırsak çok iyi avantaj sağlamış olucaz.


    Edit ;
    Zenit oly yi yendi. ✅
    Cska Valencia yi yendi. ✅
    Bayern maccabi yi yendi. ✅
    Barça kızılyıldızı yendi. ✅
    Baskonia khimki yi yendi.✅

    İnanılacak gibi değil 5/5. Bütün maçlar lehimize bitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 24 Ocak 2020; 0:51:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    zenit oly'i yenmiş iyi haber.

    bayern'de maccabiyi, baskonia da khimkiyi, barça da kızılyıldızı yener inşallah. bu 3 maç devam ediyor şuanda

    müthiş fırsat yanı hemen önümüzdeki 4 rakibimiz bugün deplasmanda oynuyor. biri kaybetti zenit sağolsun. diğerleri de kaybederse müthiş olur.

    eh bide biz yarın kazanırsak çok iyi avantaj sağlamış olucaz.


    Edit ;
    Zenit oly yi yendi. ✅
    Cska Valencia yi yendi. ✅
    Bayern maccabi yi yendi. ✅
    Barça kızılyıldızı yendi. ✅
    Baskonia khimki yi yendi.✅

    İnanılacak gibi değil 5/5. Bütün maçlar lehimize bitti
    Yarın ki maçı kazanmamız şart oğlu şart. Böyle fırsat kaçmaz, kaçamaz, kaçmamalı......

    Her şey lehimize oldu bugün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    yarın yine büyük bi hakem rezaleti veya sadece fbde yaşanacak bi olay olmazsa o maçı kazanıp bu efsane fırsatı değerlendiriyoruz ve 9. sıraya oturuyoruz
  • Milano maçını yeneriz.
  • 
Sayfa: önceki 37713772377337743775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.