Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3720. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Lion Tamer
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
84.993
Cevap
213
Favori
2.068.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 37183719372037213722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • takımın eli sıcak delici şütör oyuncuları yok.obra fuck you everbody fuck you gigi demesi fenaytı.son dakkalarda obranın yüz ifadesi seneye takımı dagıtacak ifadesidir.revizyon yolda
    not=stimac sözleşmesi yakında bitiyor onun yerine acilen şütör oyuncu almamız lazım yoksa işimiz zorr
  • Bu takım toparlanır mı bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of offf of koç oyunculara açık sinyali verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derrick Williams ve De Colo gibi Euroleague seviyesinde büyük yıldız sayılacak 2 oyuncuyu transfer ettiğimiz bu sene -hem de herifler yatmaya gelmemiş, çatır çatır oynuyorlar- yazık oldu gerçekten.

    Ben olayın deplasman-iç saha farkı olduğunu zannetmiyorum. Geçen seneki Fenerbahçe bu deplasmanlardan en az 3-4 galibiyet çıkarırdı. İç sahada da kayıpların devam edeceğini düşünüyorum.

    Bu seneyi yakacağız gibi, sene sonunda umarım bu lafı yerim ama bu maçla birlikte bu sene için takıma inancım kalmadı. Ki ben şu forumda takımı kayıtsız şartsız destekleyen, en Polyana üyeyim muhtemelen

    Canları sağolsun, biz bu Koç ve oyuncularla Avrupa basketbolunu senelerdir domine eden 3 takımdan biri olduk. Hepsinin emeğine sağlık

    Merak ettiğim tek bir konu var. Asla da cevabını öğrenemeyeceğiz. Hoca son 2 senedir herhangi bir dönem takımın bir uzuna ihtiyacı olduğunu düşündü mü? Yani hiç bir oyuncu için hiç bir girişimimiz oldu mu bu süreçte. Yoksa Vesely ve Lauvergne döner ve sorun çözülür diye bir ihtimale mi bıraktık tüm şansımızı. Takımda tonla sorun var, tek uzunla çözülmez biliyorum ancak sanki yap bozun en önemli eksiği eli yüzü düzgün bir uzun gibi. Melli bile gitmemiş olsa bir çok şey değişik olurdu bence bu sene

    Keşke Baskonia dağılsa da Şengelya’ya çöksek. 5 numarayı geçtim kalıplı bir 4’e bile razı hale geldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Özsoy ve Gherardini yönetici olarak devam etmemeli ulan sadece taraftardan fikir alsalar şuan kadro daha iyi olurdu.

    Diyecek bir şey yok yenilgi değil bir iki oyuncu haricinde ruhsuzluk ve isteksizlik delirtiyor adamı obra da yenilgi yüzünden değil bu vurdumduymazlığa patladı.

    Barca ve Asvel sonrası 11 maçın 8'i evde ya sistem oturur herkes kendine gelir ya da bu seneyi çöpe atarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yazamıyorum yeminle. 3 kere yazdım geri sildim sinirden. Yetenek fakiri adamlar ve bitik oyuncular karması ile anca bu kadar oynarsınız. Takımın son kullanma tarihi geçen sene final four ile birlikte dolmuştu ama biz duygusal davrandık galiba. Şimdi sakatlarin eski günlerine dönüp form tutmasını bekliyoruz ama çok kolay değil. obra daha çok f*ck you çeker bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın pivota ihtiyacı var bunlarla bu iş olmayacak devre arası buldular buldular yoksa geçmiş olsun. Tabii devre arasına kadar ilk 8 iddiası kalır mı bilmiyorum. Pivotlar çöp ötesi maalesef.
  • Obradovic'in televizyon ekranlarına da yansıyan görüntülerde, "İyi çocuklarsınız, kendi gözünüzde hepiniz iyi çocuklarsınız. S... sizi, hepinizi s... Gigi Datome seni de s... Utanıyorum sizden! Mahmutoğlu, senden de utanıyorum." ifadelerini kullandığı duyuldu.
    İçimden geçenleri dile getirmiş..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış gitti takım bitti.
    ***

    Şaka bir yana bu takımın sorunu öyle 1-2 adam gelse şunu alsak gibi bitecek bir sorun değil artık.Düzelirse bu kadro içinde düzelecek.
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Mahmutoğlu'na döndükten sonra arkayı işaret ederek bir şeyler daha söylüyor.Orayı anlayan çıkmamış sanırım.Tam müzik geliyor falan .10 kere dinledim anlamadım
  • Merak edenler için buyrun o mola:






    Çok çok fena, izlerken ben utandım oyuncuların yerine ve yüzüm kızardı resmen.
  • Obradovic oyunculara küfür etmekte aşağılamakta geç bile kalmıştı . Koçumuz onlara olan güveninden dolayı onları takımdan göndermedi , onların yerine daha iyi oyuncu almadı ama o oyuncular koçunu takımı taraftarını resmen sattı . Koçumuz bu basketbolcuları burada takımı , taraftarını ve kendisini kariyerini rezil etsinler diye takımda tutmadı , onlara olduğundan fazla güvenerek başarılı olacaklarına inandığından takımda tutmuştu . Yenilebilirsin bunda sorun yok kötü zor fikstürle başladık ama takım ruhsuz ve isteksiz oynayarak fark yiyerek rezil olarak yenildiğinden bunun affı yoktur iyi niyet aranamaz . Herkes haddini bilip kendine gelmesi gerekiyor .

    Bugün maçta sadece iki oyuncumuz oynadı Derrick Williams ve Kostas Sloukas geri kalanlar hiç oynamadı . Gerisi hayalet olarak dolaştı . Biberovic bence şans verilmeli kendisi genç ve çabalıyor hatalıda davranıyor bu zaten çok doğal ama takımda diğer oyuncular oynamıyorsa ve özellikle hücumda şut sokamıyorlarsa bu çocuk en azından mücadele ederek biraz da şutta güveni olursa takıma katkı sağlayacaktır .

    Daha öncede dedim Barcelona ve Asvel maçlarını da kaybeder sonradan evimize gelince düzeliriz . Ondan önümüzdeki deplasmandaki iki maçta da takıma umut bağlayıp saldırmanın sinirlenmenin alemi yok .

    Sezon çok uzun 34 sezon maçı yapacağız . 2-8 oluruz , sonra 7 maç üst üste kazanırız olur 9-8 ondan sonra da takım kendine gelir . İkinci yarı tüm zorlu maçlar da evimizde olacak kendimize geldiğimizde öyle maçlar da vermeyiz . Ben 21-13 ile sezonu tamamlayacağımıza inanıyorum . Böyle durum olursa da tahminimce 4. Sırada olmuş oluruz zaten hedefimizde bu Playoff-larda ev sahibi olmak buna ulaşmış oluruz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 16 Kasım 2019; 0:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obradovic'i savunan var ya şaka gibi. Abi adam maç ortasında üstünde Fenerbahçe forması olan ve kendini kurduğu bu takıma ait oyunculara küfür ediyor. Yapacaksan devre arasında , soyunma odaısnda yap. Daha öncede bu gündeme geldi küfürler eleştirildi. Bu artık dozajın kaçtığı son nokta. Acilen görevden alınmalı amatör kulup değil burası.

    Bu sezon ne oynadığı belli olmayan takımı antre edemeyen adam, küfürle oyun taktiği veriyor. Ne oynuyoruz da cska'yı evinde yeneceğiz. Kötüyüz işte bu sene. Sen git aynada kendine et o küfürleri. Fenerbahçe forması üstünde olan oyuncuya sövemezsin. Suyun iyice ısındı senin dede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca ilk kez oyuncuları eleştiren bir demeç vermiş maç sonunda. Normalde tüm kötü sonuçlarda suçu kendi üzerine alıyordu. Bence O da durumun o kadar kolay düzelmeyeceğini kabullendi, yoksa böyle bir açıklama yapmazdı.

    Durum yavaş yavaş yeniçerilerin mi kellesi gidecek padişahın mi noktasına geliyor. İşin ilginci ortada isyan çıkaracak bir durum yok. Dolgun maaşlı uzun süreli kontratları kapmışken, paraları tıkır tıkır yatarken, her biri taraftarın sevgilisiyken, hocayla senelerdir birlikte çalışıyorken oyuncular neden sorun çıkarsın ki?

    De Colo gibi karakterli bir yıldızın takıma katılmasının sebep olacağını düşünemiyorum.

    Belki de diğer taraftarların dediği gibi doymuşluktur. Bu Real’li CSKA’lılar neden doymuyor, kupalara ambargo koyarken Maccabi, Pana, Oly oyuncuları neden doymadı? Bu takımlar senelerce aynı oyuncularla kupaları aldılar, her sene doymuş oyuncuları gönderip yerlerine doymamış oyuncular bulmadılar ki. Hem bizim oyuncular 1 kupayla nasıl doydu? Anlam veremiyorum bu doymuş/doymamış muhabbetine.

    Her türlü biz mağlubiyete doyduk onu biliyorum sadece. Kupayı aldığımız sene Pana’ya kaybettik dediğimiz noktada geri geldik, hatırlarsanız durum o zaman da umutsuz görünüyordu. Bu sene de gitti dediğimiz noktada takımın ayağa kalkması gibi mucizevi bir geri dönüş yapsak keşke...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Kasım 2019; 1:2:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzına sağlık hocanın
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    o şahıs nefret suçu işliyor şikayet edildi.her fenerin basket maçında ortaya çıkıyor böyle cahil adamlar spor bölümünden ve sanattan uzaklaştırmak lazım ebediyen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    o şahıs nefret suçu işliyor şikayet edildi.her fenerin basket maçında ortaya çıkıyor böyle cahil adamlar spor bölümünden ve sanattan uzaklaştırmak lazım ebediyen
    Bu arkadaşların ağzını bütçe bandıyla yapıştırmak lazım sanırsam. Arkadaşlar hem basketten hem de konudan uzaklar anlaşılan. Sponsor bütçesi diye bir şey duymamışlar ve sanki Fenerbahçe A.Ş sağlıyormuş gibi bir durum çıkıyor ortaya. Kulübün zaten milyar dolar borcu varken 30 milyon $ bütçe ayırmak biraz uçuk değil mi? Beko, Doğuş grubunun sağladığı katkıları falan paylaşacak olan varsa lütfen paylaşsın herkes ne olduğunu görsün.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Bu tip futbol taraftarlarından kimse alıntı yapmasın. Madem bütçeden bahsediyor. Biraz samimi olsa o 7 sezonda şampiyonluklar yaşayan Real ve Cska'nın da bizden daha büyük bütçeli olduğunu ve 2016'da şampiyonluğumuzun hakemler tarafından çalındığını da belirtirdi. Bir de bunun Obradovic sadece Fenerbahçe'de başarısız diyen versiyonları var. Pao'da 5 kez EL kazanan Obradovic'in ilk 7 sezonuna bakalım.

    2000 şampiyon
    2001 finalde Maccabi'ye kaybetti.
    2002 şampiyon (ev sahibi Bologna. 13 sayı geriden geldiler) https://www.youtube.com/watch?v=jjqTOL1UjXM&t=2279s
    2003 Top 16'da gruptan çıkamadı.
    2004 Top 16'da gruptan çıkamadı.
    2005 yarı finalde Maccabi'ye kaybetti.
    2006 saha avantajı Pao'da olmasına rağmen çeyrek finalde Tau Ceramica'ya(Baskonia) elendi.

    2016'da hakemler şampiyonluğumuzu çalmasa bizim de 7 sezonda 2 şampiyonluğumuz olacaktı. 2008 ve 2010'da Top 16'da gruptan çıkamadı. 2007, 2009 ve 2011'de şampiyon. Daha önce dediğim gibi, bu sezon başarısız olursak sorumlusu Obradovic'tir. Ancak Obradovic ile yola devam edilmeli. Kredisi hemen bitmemeli. Yönetim bizim şimarık taraftara uyup hocayı kovmaz ama ekonomik nedenlerden dolayı bütçe küçülürse yollar ayrılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Obradovic oyunculara küfür etmekte aşağılamakta geç bile kalmıştı . Koçumuz onlara olan güveninden dolayı onları takımdan göndermedi , onların yerine daha iyi oyuncu almadı ama o oyuncular koçunu takımı taraftarını resmen sattı . Koçumuz bu basketbolcuları burada takımı , taraftarını ve kendisini kariyerini rezil etsinler diye takımda tutmadı , onlara olduğundan fazla güvenerek başarılı olacaklarına inandığından takımda tutmuştu . Yenilebilirsin bunda sorun yok kötü zor fikstürle başladık ama takım ruhsuz ve isteksiz oynayarak fark yiyerek rezil olarak yenildiğinden bunun affı yoktur iyi niyet aranamaz . Herkes haddini bilip kendine gelmesi gerekiyor .

    Bugün maçta sadece iki oyuncumuz oynadı Derrick Williams ve Kostas Sloukas geri kalanlar hiç oynamadı . Gerisi hayalet olarak dolaştı . Biberovic bence şans verilmeli kendisi genç ve çabalıyor hatalıda davranıyor bu zaten çok doğal ama takımda diğer oyuncular oynamıyorsa ve özellikle hücumda şut sokamıyorlarsa bu çocuk en azından mücadele ederek biraz da şutta güveni olursa takıma katkı sağlayacaktır .

    Daha öncede dedim Barcelona ve Asvel maçlarını da kaybeder sonradan evimize gelince düzeliriz . Ondan önümüzdeki deplasmandaki iki maçta da takıma umut bağlayıp saldırmanın sinirlenmenin alemi yok .

    Sezon çok uzun 34 sezon maçı yapacağız . 2-8 oluruz , sonra 7 maç üst üste kazanırız olur 9-8 ondan sonra da takım kendine gelir . İkinci yarı tüm zorlu maçlar da evimizde olacak kendimize geldiğimizde öyle maçlar da vermeyiz . Ben 21-13 ile sezonu tamamlayacağımıza inanıyorum . Böyle durum olursa da tahminimce 4. Sırada olmuş oluruz zaten hedefimizde bu Playoff-larda ev sahibi olmak buna ulaşmış oluruz .
    ne 21-13 ü ne 4.lüğü yahu Sence sorun büyük olmasa dün obra öyle davranır mıydı ? Adam resmen isyan etti oyunculara..

    Bu seneyi 6-7-8 lerde tamamlarız sonra gelecek olan rakip evimize yollar bizi..
  • 
Sayfa: önceki 37183719372037213722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.