Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (3772. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37703771377237733774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi derrick williams falan bunlar ne kadar vasat adamlar ya.
  • williams'ın olduğu köşede nunnally bekliyor olsaydı her şey çok farklı olabilirdi.
  • Euroligten yine özür gelir bu ne ya özür nedir açın izleyin saçma sapan neden tartışmalı pozisyon izlenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem filanda ..Biz kazanmak için ne yaptık..Bir gün arayla 2 maç ..lanet olsun.. Dedeler takımı olduk.. 3 maçdır kaybeden barça ya hediye..Bi cacık olmaz arkadaşlar üzülmeyin..
    Thomas sakat mı ? niye oynamadı? İnek ligi için mi alındı? Obra inat ..İnadının altında kalıyo hep..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 16 Ocak 2020; 22:52:29 >
  • O kadar sponsor var bir taneside tepkisini koysun arkadaş yeter ya.
  • Maç sonuna kadar o kadar top kaybedersen, maçı kurtarayım diye kullandığın panik üçlüklerinden medet umarsın, o da denk gelmeyince yapacak bir şey yok.
  • Williams'in 7-0 ücluk atacagi bu macami denk geldi ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derick willmas yapılan faul net fauldur.hakem hücüm faul verdi.davis ayakları hareketli perdeleme yaptı
  • Yazık oldu. Bu maç De Colo'ya yazar. İyisin hoşsun ama seni bu tip kritik maçlar için aldık, Asvel'e; Zenit'e karşı şov yap diye değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 16 Ocak 2020; 22:53:51 >
  • loven ayısı bu takımın setlerini ezberleyememiş abi adam mal gibi sag sola bakıyor.
  • Sloukas hucumda ne kadar iyi işler yapsada savunmada koca bi delik delaney 3 kere rahatca kaldırıp 3 lük attı elini kaldırır adam en azından .Westermann a buyuk haksızlık yaptı hoca bu maçta 10-15 dakika süre alması lazımdı .

    Kaç kez deneyecegiz bilmiyorum 18 sayı geriye düştügümüz dönemde sahada Sloukas ve De colo vardı , olmuyor hoca olmuyor neden deniyosun hala ? De colo normalde toptan kaçan adam degil ama ben takımda mutlu oldugunu/mental olarak gücsüz oldugunu düşünüyorum .Çünkü Sloukas ile birlikte sahada olup fark açılınca hep oyundan o çıkarıldı , psikolojik olarak zor bi durum sanki onu suçlar gibi .

    Bireysel performansları tek tek yazmak yerine hala hocanın sloukas ve de coloyu nasıl kullanacagını oturtamaması ciddi garip .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

    abi derrick williams falan bunlar ne kadar vasat adamlar ya.
    Vasat mı? Hani ilk defa maçımızı izliyor falan olabilirsin de çok yanlış yere bakıyorsun. Bu sezon aldığımız çoğu maçta Williams'ın büyük emeği var.
  • çok fazla top kaybı, üçlük atamamak, sloukas yokken takımın hücumda durması. bunlar kaybetme sebepleriydi. westerman ve malcolm kötüydü bugün, de colo pek sorumluluk almadı, datome de pek iyi değildi.
    herşeye rağmen 6 sayı ile kaybettik ki bence takım iyi yolda ve hala yükselişte. barcanın kadro çok derin ve çok yetenekli adamlar var. bugün enerjimiz yetmedi ama olsun yeterki böyle mücadele etsinler.
    ben inanıyorum ilk 8 zaten garanti de, ben 6. olabileceğimizi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık oldu bu kadar emeğin karşılığı galibiyet olmalıydı ama de colo gibi bir oyuncu bugün neden sorumluluk almadı anlamıyorum. son çeyrek'de hiç ama hiç ortada yoktu. bu mağlubiyet kötü oldu üzende kendi evimizde taraftarımızın önünde yenilmek
  • ilk 8'e girelim bakalım ondan sonrası ne olursa olsun
  • 70-76 iken skor topu neden 6da 0 üçlük atan williams a verirsin ki??? de colo yavrum seni biz bu anlarda ortaya çık diye aldık sen bildiğin gizleniyorsun maç içinde, topu eline almak bile istemiyorsun. hadi sloukas şu pozisyonları hep kaçırdı diye çok küfür yedi son zamanlarda ondan insiyatif almadı, ama de colo maçı 12 sayı ile bitirerek neden mağlup olduğumuzun en güzel yanıtını verdi.

    vesely de ilk çeyrek 1 faul eksik yapsaydı belki son saniyeye taşırdık maçı. her maç bir kahraman çıkarırken bu maç kahramansız oynadık. Sloukas'ın yanına bir kişi daha bulsak koparabilirdik bu işi. neyse kısmet değilmiş, kaldı 14 maç burdan 9-10 galibiyet çıkarsak yeterli bize

    Önemli olan şu kırılgan yapıdan çıkabilmek. Pamuk ipliğine bağlı maç konsantrasyonumuz. Bir türlü oturtamadık
  • ilk 8 takıma karşı 0 galibiyet 9 mağlubiyet

    obra kariyerinin en kötü dönemini geçiriyor belki de
  • damir javor ve diğer 6222ler en az 10 sayıya etki etti. işim olmasa tek tek keser birleştiririm videoları. obra da açıklama yaptı zaten konu hakkında.

    bu maç beni hiç üzmedi. sadece Fenerbahçe düşmanlarını sevindiren bir yenilgi olduğu için sinirlerim bozuldu. Ayrıca Damir 6222sine gslilerin yaptığı yorumları gördüm yorumsuz paylaşıyorum.



    maça gelirsek yeniler sıçtı batırdı. de colo, malcolm, derrick, westermann maçta yoktu. berbatlardı. çok büyük ders çıkarmaları lazım fenerbahçe'de oynamanın hakemleri de yenmek olduğunu öğrenmeleri lazım...

    obra malcolm'u direk alıp lovren veya vesely denemeliydi salak gibi 11 sayı vererek başladık. 3 çeyreğe kadar sloukas taşıdı. 3. çeyreğin bitişinde 18 farktan gelip 2 sayı farka indirmiştik ama salon takımın neler yaptığının farkında değildi millet en gerekli yerde susuyor her neyse.

    vesely'nin beşlemesi iptal olduğumuz andı bence. vesely hucümda katkı sağlamasa da savunmada iyi iş çıkardı.

    hakem hata yapıyor itiraz ettiğimiz için teknik yiyip 1+üçlük yiyoruz. yapacak bir şey yok çıkıp eurolig yine özür falan dilerse mahkemeye taşıyıp tazminat isteyelim bu ne?



  • şu pozisyonda basket faul çıkmadı
  • Futbolda Comolli'den kurtulduk bi de şu dedeyi gönderirsek çok güzel olacak. Takım oyuncuları hocasına güvencesini net yitirmiş. Molalarda dahil görünüyor. Bağırıp bağırıp kızaran bir hoca ben görmek istemiyorum yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 37703771377237733774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.