Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 29.03.2024 20:45 | Alba Berlin maçı (3717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
84.897
Cevap
212
Favori
2.066.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37153716371737183719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mis gibi bir normal sezon maçı. futbol maçı yüzünden tam izleyemedim ama son çeyrekte düzgün oynamamız yetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salondaydım, Sloukas biraz oynayınca kazandık. Taraftar da iyiydi bence. İlk yarıda falan hakeme iyi baskı yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 9 Kasım 2019; 2:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obradoviç maç sonu greg Monroe özel olarak 2 dk konuştu seneye greg Monroe fenere acaba mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jordan taylor ne çaktı 3 lügü beeeee cska domino taşı gibi devrildi
  • Buralar Fenerbahçe kazandığında bomboş kalıyor, bu işte bir terslik var :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunterInTheNight

    Buralar Fenerbahçe kazandığında bomboş kalıyor, bu işte bir terslik var :)
    futbol maçından dolayı dün ki maç güme gitti biraz, takım da zaten bayadır kötü olunca millet futbolu tercih etti.
  • Benzer saatte futbol maçı olmasına rağmen 8871 kişi maça gelmiş. Güzel rakam.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Pek onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Üstteki arkadaş da yazmış maca olan ilgi salonda yüksekti ve maç ayrıca şifresiz kanaldaydı.
    Bu tamamen anlayışla alakalı, düşene bir tekme daha atmak için sırada bekleyen o kadar adam var ki dün hepsi galibiyet gelince köşelerine çekilmişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önümüzde ki hafta maçları güzel

    real-barça derbisi ve fener-cska maçı. fener bu maçı da alırsa yükselişe geçecektir ama çok çok zor bir maç olacağı kesin. Dün ki gibi tek çeyrek oynamak asla yetmez.


  • Dün çalışıyordum, maçın sadece bir kısmına göz ucuyla bakma fırsatım olacaktı. Takım ne kadar kötü gitse de kıyamadım, bugüne bıraktım, sonucunu öğrenmeden tekrarını izledim biraz önce. İyi ki de öyle yapmışım Onun yerine iyi gittiği iddia edilen futbol maçına göz ucuyla baktım, o da doğru karar olmuş

    Üçüncü çeyrek bittiğinde yine kırılma anında verdiğimiz bir maç olmuş herhalde diye düşünerek başladım son çeyreği izlemeye. Geçen sene maçlar yakın giderken "aldık bu maçı" psikolojisiyle izliyorduk, bu sene tam tersi oldu. Baktığınız zaman gerçekten ezildiğimiz maç yok gibi bir şey, ama bir şekilde bütün maçları vermeyi başardık bu sene.

    Gereksiz olasılıklar üzerine düşünmeyi sevmem ama şu takımda Westermann olmasa, O'nun yerine Melli kalmış olsa nasıl bir senaryo olurdu diye düşünmeden edemiyor insan. Tahmin ediyorum galibiyet-mağlubiyet sayılarımız yer değiştirirdi.

    Maçı kazandık ama temel eksikler çözüm bekliyor. Hayalet bir savunma yapıyoruz, kimse fiziksel temas istemiyor. Rakip oyunculara çok uzağız, ribauntlara girmiyoruz. Böyle olunca da canı isteyen potaya hücum ediyor, canı isteyen üst üste hücum ribauntlarını toplayıp basket yapana kadar hücum ediyor. Bu şekilde zaman zaman hücumda iyi oynadığımız bölümler de heba olmuş oluyor, çünkü binbir zorlukla bulduğun sayının karşılığını çok kolay bir şekilde potanda görünce motivasyonu kırılıyor takımın. Hücumda da ekstra yüzdeyle oynamadığımız sürece sıkıntı devam ediyor. Vesely ve Lauvergne döndüler dedik ama daha dönmemişler sanki, çok ürkek oynuyorlar, az bir fiziksel temasta siniyorlar hemen. Her ikisinden de maç başına 10+ sayı ve ribaunt gelmediği sürece toparlamamız çok zor.

    De Colo ve Derrick Williams gibi harika oyuncuları takıma monte edemedik, inanılmaz gerçekten. Adamlar iyi de oynuyor. İşin üzücü tarafı takımın yaş ortalaması yüksek. Yoksa bu seneyi yakalım, 1-2 eklenti ve takım kimyasının oturmasıyla müthiş işler başarabiliriz derdim. Yazık oldu gerçekten, Obra'nın winner özelliği bile Fenerbahçe'nin cenabetliğinin önüne geçemedi. Geçen sene senelerdir oturtmaya çalıştığı sistem tam meyvelerini verecekken üst üste sakatlıklarla belki 2 sene birden yanmış oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 9 Kasım 2019; 18:14:52 >

  • Beşiktaş maçı, 15:15'te.

    Bu bilgileri ilk mesajda paylaşsak olmaz mı @MambaVino?
  • Berkay’ı Barış gitti diye transfer etmiş olabilir miyiz? Hadi onun winner karakteri vardı, bunun nesi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westerman dış şut atışları bir çaylak oyuncudan farklı degil. Çok rezalet atışları var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westermann sayesinde üçlük manyağı olduk. Herhalde bu maçla Fenerbahçe kariyeri bitti.

    Maaşı kaç para bunun? Sürekli gündeme geliyor basketbol takımının bütçesi ama sahada oynayan 3-5 oyuncu, 10 oyuncu ekmek yiyor onların sayesinde Hem de ne ekmek, milyon euro maaşlar havada uçuşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezeli rakibi beşiktaş'ı yenen fenerbahçe'yi tebrik ederim
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    BEN JL'den kurtulmak isterdim ama işte kontratı devam ediyor. Hücumda sırtı dönük oyunu var diye aldık. Savunması rezalet. Zoric, Thompson ve Lauvergne = bir Udoh etmiyor.
  • Zar zor yendik Beşiktaş’ı.

    Bayern maçında son çeyreğe eskilerle başlayıp sonuç alınca basketboldan gram anlamadıklarını düşündüğüm spiker ve yorumcu yenilerin uyumsuz olduğunu ima edip eskilerle oynamamıza bağlamıştı skoru. Bugün De Colo ve Derrick Williams yoktu ama takımdaki problemler aynen devam etti. Demek ki yeni-eski uyumu gibi basit bir şekilde açıklanamaz şu anda takımın içinde olduğu durum.

    Lauvergne bu takımdaki üçüncü uzun olur en fazla. Stimaç kontrat bitiminde takımdan ayrılır gibi, şu haliyle bizim takımın oyuncusu değil ki iyi hali bile bizim için yeterli değildi. Ahmet de üçüncü uzun. Eee nasıl olacak bu iş? Lauvergne’nin yüksek maaşı sebebiyle gönderemediğimiz söyleniyor. İyi de bu adamın bu paraları etmeyeceğini göremiyor mu kimse daha ilk başta getirirken? Bir pozisyonda Lauvergne üçlük atıyor Bobby ribaundu çekiyordu Bobby gibi yüreğiyle oynayan, fiziksel temastan kaçmayacak bir uzuna ihtiyacımız var. EuroLeague’de her maç rakiplerin uzunlarını gıptayla izliyoruz, nasılsa tüm takımlar buluyor bir biz bulamıyoruz 5 numaraya düzgün bir adam.

    Kendi sektörümde de yabancı çok olduğu için bu insanların zihniyetini biliyorum. Türk oyuncu oynamasını destekliyorum. Ama Berkay gibilerin değil. Bu adamın ne işi var bizim takımda anlamadım.

    Westermann felaket. Saras “kurtar beni şundan hacı bize de biraz bütçe olur” falan mı dedi nasıl aldık bu adamı hala aklım almıyor.

    De Colo ve Derrick Williams’ın bu sene EuroLeague takımlarından diğer herhangi birine gittiğini düşünüyorum da herhalde adamlar şu anda final-four’da rakipler kim olur diye hesap yapıyor olurlardı. Bizse burada olay-off yapabilecek miyiz diye kara kara düşünüyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Kasım 2019; 18:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskilerin lafı var, olmuşla ölmüşe çare olmaz derler, ama canımız yanıyor gerçekten.

    Tabi arka planda ne oluyor bilmiyoruz. Belki oyuncuya teklif götürüyoruz diğer kulüpler daha iyi para veriyor veya oyuncu bize gelmek istemiyor. Belki hoca istemiyor çeşitli sebeplerle. Belki komisyon hesapları dönüyor

    Udoh açıkça geri dönmek istedi, almadık. Belki de hoca satıp gittiği için istemedi, belki aynı performansı vereceğine inanmıyor veya Çin'de büyük para teklif ettiler bizim o maaşlara ulaşmamız zordu. Teklif yaptık mı bilmiyorum ama olmadı bir şekilde. Ben dönmesini isterdim şahsen, ama istemeyen taraftarlara da hak veriyorum, 2 şampiyonluğa mal oldu resmen oturmuş takımdan yok yere pat diye ayrılıp gitmesi.

    Arada hocayı milliyetçi seçimler yapmasıyla suçlayanlar oluyor. Micic bu adamın gözünün önündeydi, kendi vatandaşı, yok saydık. Gitti tek başına Efes'e çağ atlattı.

    Darüşşafaka Doğuş dağılınca Clyburn, Wilbekin, Wanamaker paket yapın getirin dedik. Bizimkilerin apaçi dediği Clyburn X faktör oldu, kupaya belki en büyük katkıyı verdi CSKA'da. Wilbekin'in illa Türk statüsünde oynamasına gerek yoktu, varsın yabancı kontenjanı doldursaydı. O mevkiye onca senedir aldığımız onca adamdan kötü oyuncu mu?

    Brandon Davis için sezon sonu muhtemelen Barça'nın ödediği paralara çıkamadık ama elimizi erken tutup bağlayamaz mıydık sezon içinde bilmiyorum.

    Bryant Dunston bugün Efes'te büyük fark yaratıyor, bilinmeyen bir adam değildi ama hiç girişimimiz bile olmadı muhtemelen zamanında.

    Neyse, diyeceğim o ki biz geldiğimiz noktayı hak ettik. Elimizdeki iyi görünen şu kadroyu muhtemelen herhangi bir hocaya versek dağılır gider. Obra ile oynuyor ve "halen" zevk veriyor bu takım. Ancak Gherardini, ve saydığım isimleri düşünmedi ya da onay vermediyse Obra'nın suçu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Kasım 2019; 18:51:6 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Udoh'u ben de istemiyordum. Kalacakmış gibi davranıp sonra gitti. Bu sene teklif yapmadık zaten. Sezon bitmeden bazı hamleleri yapacaksın. Brandon Davis niye alınmadı deniliyor. Barça ile sezon bitmeden anlaşmıştı zaten. Biz De Colo'yu bile Guduric ve Melli gittikten(bonservis paraları) sonra alabildik. Zoric, Thompson ve Lauvergne hamlelerimiz tutmadı. Udoh kalitesinde olmasa bile ona yakın bir uzunumuz olsa pota altı yol geçen hanı gibi olmazdı. Ahmet ise Efes'teki gibi oynamaya başladı. Gelişimi durdu. Berkay'dan çok beklentimiz vardı. Başka takımlara gitti. Geri döndü ama vasat bir oyuncu. Seneye bu takımda Lauvergne olmayacak. Kendimi bununla avutuyorum:D
  • 
Sayfa: önceki 37153716371737183719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.