Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (3699. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36973698369937003701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acayip maç oldu la. De colo neden avrupanın en iyi oyuncusu olduğunu gösterdi tekrar. Rakip koça da sorduklarında de colo dan başka bir kelime çıkmaz heralde ağzından
    Şimdi biraz gerçek dünyaya dönersek Nando de colo sahadayken seyirci baskısıyla ülker arenada kolay kolay kimseye maç vermeyiz ama asıl sorun deplasmanda. Bu sefer o baskı bizim üstümüzde olunca kızılyıldız maçında ki gibi de colo dışında herkes sahada kayboluyor ve korkarak oynuyor. Eskiden bir ara arenada çok maç kaybederdik ama deplasmanda tam yenilmez galyalıydık herkesi tokatlayıp ezerdik o kimliği yakalamamız lazım biraz.
    Bu yıl eurolig çok zor takımların hepsi taş gibi. Alba berlin ve asvel ikilisi nasıl oynuyor görüyoruz.
    Deplasmanda maç kazanamadan play off a bile girilmez yani bu sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • De colo adam King abi King şu takım tam otursa düşünemiyorum rakipleri. Eurolegue maçları hepsini izliyorum bütün takımlar iyi kadro kurmuşlar. Hepsinden zevk alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak sloukasın da sahada olmasını sadece de colo nun üstündeki baskıyı kırmak için istiyorum yoksa sloukasın gerçek sloukas ile uzaktan yakından alakası kalmamışta o sahadayken mecburen onun peşinden koşuyorlar de colo çok boş kalabiliyor. Sloukas yokken de colo takımın kawhi leonardı oluyor zaten rakipler Allah kitap deyip sadece onu savunuyor. Başka guard yok westermann zaten hayatı sorguluyor şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nando De Colo tek başına maçı kazandırdı Euroleague'de tam 39 sayı ! Helal olsun tam beklediğim gibi takım ne ihtiyacı olursa onu yapıyor . Takım berbattı şut sokacak adam yoktu tek başına oynamak zorundaydı yaptı ve maçı kazandırdı . Datome sonradan kendine zorla geldi umarım daha da iyi olacaktır . Vesely hala tam sağlıklı değil onun zamana ihtiyacı var . Sloukas neden böyle kötü anlamıyorum ben bu sene ondan De Colo'nun da gelmesiyle sorumluluk üstünden kalkınca daha rahat daha iyi oynayacağını düşünürken tam tersi oldu sezon uzun umarım kendini bulur . Kalinic zaten geçen sene de çok kötüydü bu sene de aynı kaç kere dedim bu heriften kurtulmak gerekiyordu yerine adam almalıydık yapmadılar . Dixon bu sefer doğru kullanıldı az sürede iyi verim bundan sonra böyle kullanmaya devam etmeliyiz bu şekilde ondan verim alabiliriz .

    Bu takım düzelsin bence 1 aya tamamen oturacaktır ondan sonra da De Colo önderliğinde Euroleague şampiyonluğuna koşarız .
  • Güzel oyun olmasa da güzel galibiyet oldu.

    Takım oyunu da zamanla gelecektir, paniğe gerek yok. Sonuçta zaten sezon başında takım oyununu da oturtmuş olsak sezonun geri kalanını ne yapacağız, sadece F4 gelsin diye beklemek için maçlar oynanmaz ki

    Sürekli aynı eleştiriyi yapmak için değil de gerçekten aklıma gelmediği için soruyorum. Aynı mevkide 3 oyuncusu olan, bunlardan rotasyondaki ilk ikisi sakatlanan, üçüncü oyuncudan da verim alamayıp senelerce sakatlar dönsün diye bekleyen herhangi bir spor dalında herhangi bir kulüp var mı? Hadi Vesely tamam da Lauvergne için neyi bekledik ki, sonuçta adamdan faydalanamadık, parasını verip göndersek yerine eli yüzü düzgün bir uzun getirsek olmaz mıydı? Kontratı bu sene sonu mu bitiyor? Zaten çok az oynadı takımla, onda da asıl yaramız olan savunmaya bir derman olmadı diye hatırlıyorum. Hücumda arada katkı veriyordu sadece.

    Bir eleştirim de salondaki marş-müzik vs. konusunda. Ara veriliyor, arkada marş çalınıyor. Komünist ülkelerden birinde geçit töreni izliyoruz sanki; müzikte oyuncuları havaya sokacak, taraftarda eşlik etme hissi uyandıracak bir şey yok. Sözlere bakıyorum: "Sıkı dur karşı defans Fener geliyor, şut ve gol ağları deliyor". Bu ne lan? Tamam hadi futbol takımı maç yaparken hobi olsun diye yine çalın da basket maçında bir marş yapamayacak kadar basiretsiz bir kulüp müyüz biz?
  • Haftaya da heralde milano deplasmanına gidecez şu sıkıntılı deplasman turnesinden 1 galibiyet çıkarmamız lazım sürekli deplasmandayız ne saçma bir fikstürse. Baskonia için daha saçma adamlar ilk 3 haftayı deplasmanda geçtiler kendi sahalarını unutmuşlardır daha siftah bile yapmadılar içerde. Eurolig çok yanlış yapıyor burası nba değil üst üste 3-4 maç depte sonra içerde tur dönsünler. Böyle saçmalıklar nba de olur avrupanın bir sistemi vardır.
    Şimdi milano da bizim gibi çok güçlü takım kurdu bugün de panayı oaka da yendiler son topta. Haftaya bunları depte yenebilirsek sürpriz olur benim için ama kazanmak zorundayız artık bir deplasmanda böyle gitmez çok geri düşecez sıralamada fikstür saçmalığı yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım kontratı pahalı olduğu için gönderilmek istenmedi. ayrıca alınacak düzgün birini bulmak da zor o mevkiye. bence brandon davis'i kapmış olsak şu an takım biraz birbirine alışsın da kupayı alalım diye bekliyorduk.




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'nın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olan Nando De Colo ile 2.1 Milyon Euro'ya anlaştık. CSKA'daki misyonunu tamamlaması ve İtoudis'in artık De Colo'yu düşünmemesi işimize geldi tabii:D

    Real Madrid hesabı inanııılmaz diye paylaşmaış ama Melih için basit şeyler bunlar. Bir de maçta istikrarlı şut atabilse.
    https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1184437610992865280

    https://www.youtube.com/watch?v=DyZcCyu55fQ
    https://www.youtube.com/watch?v=fBZ13vXL5-U
  • ilk efes maçı dışındaki tüm maçlarda harika oynadı. F4teki maç kazqandıran yıldız oyuncu eksikliğimizi gidermiş olduk
  • Baskonia maçında salondaydım. İlk kez bu salonda maç izleme fırsatım oldu şansıma De Colo reyisin coştuğu maça denk gelmem ve bunu canlı seyretmiş olmam çok iyiydi. Bu aralar normalde bu tarz konularda epey şanssızımdır da . Bunun dışında şu Henry izlerken çok korkuttu rakipte, tek tedirgin eden adam oydu beni. Bunun dışında De Colo dışında takım inanılmaz kötüydü sanki hayatında ilk kez aynı kadro bir aradaymış gibi inanılmaz bir uyumsuzluk var.

    Hadi Westermann neyse de Stimac bende hayal kırıklığı oldu. Efes ve Beşiktaş formaları giyerken Fenerbahçe'de rotasyon amaçlı olarak görmek istediğim biriydi ama şu an beklediğimden daha kötü durumda. Bu maçın özeline bakmazsak hala düzeltilmesi gereken çok şey var.
  • Birazdan Bahçeşehir maçı başlıyormuş.

    Buradan gelen tavsiyelerle Maçkolik uygulamasını kurmuştum, gayet güzel çalışıyor, öneriler için tekrar teşekkürler.

    Gerçi maçı izleyemeyeceğim, Tivibuspor'da şifreli sanırım
  • Efes Valencia maçında Singleton a dikkat ettim de adam basket oynamayı unutmuş resmen, hiçbir işe yaramıyor. iyi ki almamışız onu. Stimac ona göre çok daha iyi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak göçek izliyorum maçı, digiturkplay gibi platform olsa almak isterdim Tivibuspor destek olmak için ama sanırım mecburen kutu almak gerekiyor

    Bizden biri basket attı, normalde yeni transfer de olsa tanırım ama bu kimmiş lan dedim Gençlerden sandım bayağı sevindim, kalıplı falan, bizim tıfıl gençlere göre bayağı iyi. Meğer Lauvergne dönmüş, çat çut vuruyor smaçları. Bu güzel oldu, birkaç haftaya toparlar umarım, en son ne zaman tam takım sahadaydık hatırlamıyorum.

    Edit: Tivibu Go diye bir şey buldum. Digiturkplay mantığıyla çalışıyor sanırım? Süper paket diye bir şey var 12,90 TL. Fazla detay yok web sitesinde, nedir içeriği, bu paketle lig maçlarını HD izleyebilir miyim? 10-15 lira nereye vermiyoruz ki deyip alacağım eğer işimi görürse. Bilgisi olan, alan-kullanan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Ekim 2019; 13:42:36 >
  • lauvergne'nin bacağı kaynamış sonunda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    lauvergne'nin bacağı kaynamış sonunda
  • ahmet üst üste 4 serbest atış kaçırdı......
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Aman hocam tivibugo alıp paranla rezil olma sakın. Ben türktelekom hatta geçtiğimde 1 yıllık hediye spor paketi vermişlerdi geçen sene. Ne smart tv uygulaması ne web playerı düzgün çalışıyor. Elimde tivibugo varken kaçak izliyordum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunterInTheNight

    Aman hocam tivibugo alıp paranla rezil olma sakın. Ben türktelekom hatta geçtiğimde 1 yıllık hediye spor paketi vermişlerdi geçen sene. Ne smart tv uygulaması ne web playerı düzgün çalışıyor. Elimde tivibugo varken kaçak izliyordum :)
    Zaten kredi kartından ödeme alırken bile hata verince olmaz bu iş dedim vazgeçtim ben de

    Kazandık. Lauvergne'nin süre alması iyiydi, sakatlığı da atlatmış gibi tamamen smaçlarda cesurca gitti potaya. Obra'nın De Colo'ya maç kopana kadar süre vermesi takımın birbirine alışması içindir, sene boyunca yanında pek oturtmayacağı mesajını da verdi bence böylece.

    Maçın sonunda gençlere şans verdi hoca. Pek ışık veren olmadı, Ekrem Sancaklı biraz daha cesurca oynadı diyebilirim.
  • Son lig maçında salon umduğumdan daha dolu idi. sanırım 4000 üzerinde kişi salonda izlemiş. Passolig ile devir işi daha kolay oldu sanırım devir işi ve bu da etkiledi durumu. Ancak bu işi kulüp yapacağı basit bir site ile çok daha kolay hale getirebilir. Belki de ligdeki ilk maç olmasından dolayı da olabilir bunu daha sonraki maçlarda anlayacağız.

    Maça gelecek olursak uyum sorunları devam ediyor. Sahada nerede duracağını tam olarak anlamayan veya hücumu kurgularken yaşanan problemler çok açık görüldü. Bahçeşehir'in pota altındaki zaafları sayesinde Joffrey'in dönüşü için çok güzel maç oldu.

    Williams ise kendini gösterebilmek için oyunu çok zorluyor, akışına bıraksa oyun kendisine gelecek zaten. Çok estetik smaçlar basabiliyor ancak ben onu yayın gerisinden yada orta mesafeden istikrarlı şut atarken izlemeyi daha çok isterim, öylesi daha işimize gelir diye düşünüyorum.

    Takımın şuan en büyük eksiği 3 numaradaki oyuncularımızı performansı gibi duruyor. Kaliniç ve Datome performanslarını yukarı çekmesi lazım, bu nedenle 3 guardlı rotasyonlar izliyoruz sürekli.
  • 
Sayfa: önceki 36973698369937003701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.