Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.976
Cevap
213
Favori
2.067.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35233524352535263527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lauvergne nin ayakları ağır. Tek sıkıntısı bu. Ama büyük bir sıkıntı. Ahmet Düverioğlu kadar yavaş. Ciddi zaaf yaratacak diye düşünüyorum. Ama en azından Thompsın kadar saçma sapan savunma hataları yapmaz.
    Eli düzgün, şutör bir oyuncu. Çok da sert. Vesely gibi rakip takımın sinir uçlarına dokunabilir, Bobby ve Vesely gibi...
    Şahsi görüşüm Singleton bizim için çok daha iyi bir parçaydı. Sabit bir şutör,ribaundlarda aktif ve en önemlisi kısa karşısında kalabilen, hem 4 hem 5 numara oynayabilen biriydi. Gelmek istemedi ki Lauvergne de karar kılındı diye düşünüyorum. Umarım Singleton da gelir...
  • Ayakları ağır savunması ne ladar iyi bir bilgim yok,

    Bence ayağı hızlı gerektiğinde kısayıda savunabilecek dışardan şut tehtidi olan bir uzun bizim için daha iyi olurdu,



    Singleton ismi çok konuşuluyordu geldi gelicek diye bekliyorduk, Hatta Pana lasmeyide transfer edince yüzde yüz geliceğini düşündük,



    Bence Singleton bize ilaç olabilecek bir oyuncuydu, neyse hayırlı olsun diyelim Tek güvencemiz Obradovic o bu transfere onay verdiyse mutlaka bir bildiği vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim geliyor kim gidiyor bilmem de umarım Guduric gitmez senelerce oynar takımda

    Dün önce Şükrü Saracoğlu stadının altındaki Fenerium'a gittim. Futbol takımı için ürün çok da basket kısıtlı. 1-2 bir şeyler aldım çıktım Aziz'in gidişi şerefine.

    Sonra Ülker Arena'ya gittim, oradaki Fenerium küçük bir şey zaten. L size bir basket forması bulamadım. Tek bulduğum L yıldızlı olmayan geçen senenin forması varmış mankenin üzerindeydi, onu alayım bari dedim. Onda da Guduric baskısı varmış, hatta formanın üzerine ekstra para ödemek zorunda kaldım bu baskı için Sanırım birileri iade etti, ellerinde kaldı o şekilde. Neyse, öyle ya da böyle toplam 500 liraya yakın para harcadım, umarım baskette güzel transferlerle değerlenir ödediğimiz paralar, futbolda gelecek 3-5 kıroya giderse acırım her kuruşuna.

    Bundan sonra Guduric'e laf yok, yeni Bogdan'ımız olacak bizim, amansız savunucusuyum
  • Beyker defactoda basketbol urunleri orijinal mi? Fb formasi aliyim.diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelt

    Lauvergne nin twitterında son mesajın altına birisi tee 15 haziranda come Fenerbahçe yazmış enteresan
    Nba e girmişken delaney i almadan dönmeyelim. Loko kubanı tek başına final foura çıkardığı sene müthiş oynamıştı çok beğendiğim birisiydi. nba de takip etmedim fazla ama udoh gibi hiç oynamamış zaten nerdeyse.Wanamaker ı kaybetmişken yerini delaneyle doldurmamız lazım. Normalde tabi teo yu isteriz ama o nba de kalmaya çalışıyor zorla avrupaya dönerse belki gelebilir ama almamız çok zor malesef
    Dün ekşi sözlükte Lauvergne hakkında yazılanları okudum. Orada biri 15 haziranda Fenerbahçe ile görüşüyor yazmış. Belki aynı kişidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauvergne şut tehdidi olan bir oyuncu, yakaladı mı affetmez diyeceğiniz bir oyuncu değil ama en kötü orta mesafe şut tehdidi olacaktır. Singleton’ın da öyle aman aman bir yüzdesi yok zaten. Diğer taraftan pota altında bitirme yüzdesi yüksek, biz geçen sene Jasonla bunu kaybetmiştik. Öyle olunca dışarıya bağımlı bir hale geldik, Vesely’nin yüksek performansı sayesinde fazla sırıtmadı. Savunma konusunda ben çok kötü olacağını zannetmiyorum, Jasonla bile EL finaline çıktık Lauvergne her türlü daha iyi olacak.



    Galiba Nunnaly de kesin olarak gitti, bu durumda nasıl bir yol izlenecek acaba. Bu sene finalde kısa rotasyonumuz yüzünden kaybetmiştik, özellikle savunmada çok etkisizdik. Tahminim buraya atletik oyuncular alınacak, Teodosic konusu da açıkçası beni hiç heyecanlandırmıyor. Savunma konusunda bu kadar zaafiyeti olan bir oyuncunun ne kadar faydası olur tartışılır, en kritik anlardaki saçma tercihlerinden bahsetmiyorum bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauvergne benim aklımda Partizan günleriyle kalan bir isim. Baya eski yani. Aklımda kaldığı kadarıyla çok enerjik, sürekli bir şeyler yapmak isteyen, ribaundlarda aktif, şutu olan, kısanın karşısında durabilen, pota altında iyi bitirici bir isimdi. Nba'e gitmeden son sezonunda EL'de ribaund lideriydi. 9 ribaund olması lazım ortalamasının. Nba dönemine hiç hakim değilim. Okuduğum kadarıyla SAS döneminde hiç dış şut kullandırmamış Popovich. Ondan önceki takımlarda kullanmış ama son 2 senede doğru düzgün kullanmadığı için körelme olabilir. Koçun burada tekrar bu silahı kullanacağını düşünüyorum. Birde baya kalınlaşmış. Bu da ayaklarının yavaşlamasına sebep olmuş. Savunma bilgisi iyi olduğu için Jason kadar aksamasına imkan yok. Adam bir kere Partizan okulundan gelme. Savunmada Udoh kadar fark yaratmaz ama Jason kadar aksamasına imkan yok. Kalınlaşması savunma anlamında olumsuz gözükse de Madrid finalini göz önüne getirirsek ben olumlu olduğunu düşünüyorum. Finalde çok ezildik maalesef. Pota altında karşı koyacak adamımız yoktu. Oraya bu tip bir adamın gelmesi iyi oldu. 4-5 oynamasına takılmıyorum. Koç Vesely-Lauvergne, Lauvergne-Melli yapacaktır. Numaralara çok takılmıyorum. Bu hamleyle birlikte pota altı rotasyonumuzu korursak bence en iyi rotasyon bizde. Ahmet-Lauvergne-Melli-Vesely. Rakibi olduğunu düşünmüyorum.

    Lauvergne hamlesini hiç beklemiyordum. Singleton gelir diyordum ama Lauvergne'nin gelmesi bence daha iyi oldu. Herhalde alabileceğimiz en iyi adamı aldık. Bu seviyede 1 kısada alırsak seneye ağır favori oluruz. Teo veya Delaney şart. Okuduğum kadarıyla Delaney parayı çok seven biri. Şimdi şöyle diyenler olabilir. Hangi basketbolcu sevmiyor ki Lauvergne transferi üzerinden açıklayayım. Lauvergne'e Barcelona yıllık 3m teklif etmişken adam bizi tercih etti. Lauvergne'e bu paraları bizim verdiğimizi sanmıyorum. Adam buradaki organizasyonu gördü, gelişim gösterip Nba yapan oyuncuları görünce bizi tercih etmiştir. Parayı ikinci plana atmıştır. Geçen sezonlara baktığımız zaman bu şekilde bizi tercih eden çok oyuncu oldu. İşte Delaney böyle bir adam değil. Kim daha fazla para verirse oraya imza atarım kafasında. Yine de mevcut pazarda Teo olmuyorsa Delaney şart.

    Lauvergne hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmeniz için bazı yazılar paylaşayım. Lauvergne'i merak eden arkadaşlar bu yazıları okursa kafalarında bir tablo oluşacaktır.

    İsmail Şenol floodu




    Murat Murathanoğlu'un yorumu

    Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı

    Eurohoops ve trendbasket değerlendirmeleri
    https://www.eurohoops.net/tr/trademarks-tr/704088/joffrey-lauvergne-3-donum-noktasi-fenerbahce-mi/
    http://trendbasket.net/joffrey-lauvergnein-alametifarikasi-nedir-fenerbahceye-neler-katar-nasil-seviye-atlatir/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 30 Haziran 2018; 15:20:21 >
  • Lauvergne Thompson yerine alındıysa iyi transfer değil. 2.11 boyuna rağmen 2.07 wingspan'i var bir uzun için çok düşük. Wingspan (kulaç uzunluğu) kavramına uzak olanlar için kısaca açıklayayım; normal bir insanın boyu ile wingspani eşittir, basketbolda wingspan ne kadar uzunsa oyuncunun savunması ve el üstü şutları o kadar efektif olur. NBA'de boyuna göre wingspani uzun olan oyunculara daha çok şans tanınır. Kawhi Leonard, Kevin Durant, Antetokounmpo, Rudy Gobert üst düzey savunma ve el üstü şutları wingspanleri sayesinde yapabiliyorlar. Kevin Durant forvet olmasına rağmen 2.27 wingspani var el üstü şutlarını kimse savunamıyor ve maç başına 2 blok yapıyor. Rudy Gobert 2.36 bu sayede blokları çok rahat yapıyor, bizim Ekpe Udoh'un da 2.26'ydı. Lauvergne senede 2-3 blok anca yapıyor Murat Murathanoğlu'nun dediği gibi çember savunması yapamaz bize senede 2-3 blok değil bir maçta 2-3 blok yapacak Ekpe Udoh gibi adam lazım.
  • Hiç izlemedim. İstatistikleri iyi duruyor ama bir fikrim yok.


  • O kadar yazdım forum sağolsun sayfa yenilendi hepsi gitti yine

    Lauvergne hiç bildiğim bir oyuncu olmayınca yazılanları takip ediyorum. Önce videosunu izledim, hormonlu Antic mi aldık dedim vücuda bakarak. Sonra farklı özellikleri olduğunu gördüm. Videoda yavaş çekim gibi görünüyor.

    Burada yazılanları da okuyunca kafamda oturdu. Her şeyden önce ribauntlar geçen sene çok can sıkmıştı. Maçların yakın geçmesinin başlıca sebebiydi, rakip bir anda vidaları sıkıp potaya hücum rübauntlarına saldırınca üst üste hücum ediyor bir türlü maçı koparamıyorduk. O yönden iyi bir transfer gibi. Kalın deniyor, Ayon ayısı gibi oyuncular her takıma lazım. Bizdeki Ahmet, Vesely aynı tipte oyuncular. Kavga çıkınca küçük enişteyi(Bobby) göndeririz aslında ama yaşlandı o da Oraya da +1 diyeceğiz sanırım. Udoh'un en görünmeyen özelliklerinden biri sıkıştığımız anlarda bir ikilik bulur bizi rahatlatırdı. Thompson da ikilik atıyordu ama en gereksiz yerde. Kritik anlarda soktuğu bir şut görmedik. Lauvergne kritik anlarda sorumluluk atıp isabet bulabilecek biri gibi yazılanlara bakılırsa. O yönden de iyi.

    Bizim ekip hiç aklımızda olmayan bir ismi daha tuttu getirdi yine. Bakalım zaman gösterecek, ben kendi adıma burada çok yazılan Singleton'a her türlü tercih ederim. Antic'in artıları olanını aldık gibi görüyorum, görmek istiyorum daha doğrusu

    Kısa için Teodosic'i istemeyen tek Fenerli ben olabilirim Maç yakın giderken kahraman olma sevdasıyla kaldırıp orta sahadan üçlük deneyecek vs. Bayağı küfür ederim. De Colo gelsin, tam bizlik Hep aynı takım sıkılmıyor mu, değiştirsinler biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Hiç izlemedim. İstatistikleri iyi duruyor ama bir fikrim yok.


    bu oyuncuylada Blatt ve Olympiakosta yakından İlgileniyorHatta CSKA'da İlgilendiğine Göre Potansiyel Görülmüştür.

    Benim asıl merak ettiğim Boby'nin Durumu Bence Gönderilip Wilbekin Alınmalı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Hiç izlemedim. İstatistikleri iyi duruyor ama bir fikrim yok.


    bu oyuncuylada Blatt ve Olympiakosta yakından İlgileniyorHatta CSKA'da İlgilendiğine Göre Potansiyel Görülmüştür.

    Benim asıl merak ettiğim Boby'nin Durumu Bence Gönderilip Wilbekin Alınmalı .
  • Alaskalı Suikastçi kullanıcısına yanıt
    @Alaskalı Suikastçi o kadarı bize bile fazla lüks olur. hatta öyle bir şey olursa muhtemelen thompsonla beraber vesely de gidiyor demektir.

    @Le.Huron eğer pota altında pas istasyonu olabilecek biriyse her şekilde iyi ama savunmada da kara delik olmaması lazım. geçtiğimiz sezon sağlam bir uzunun yokluğunun bedelini ağır ödedik. her ne kadar kendisini sevsem de vesely o seviyenin oyuncusu değil. kaç sezondur görüyoruz. kendisi normal sezonda takımın kahramanlarından biriyken en kritik maçlarda rol oyuncusuna dönüşüyor ve daha ileriye gidemiyor. üstüne gereksiz faul problemine girip durması da cabası.
  • vesely yerine deseniz katılırım da thompson yerine tuğla aldık deseler sevinecek durumda bu taraftar
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Hocam lüks falan değil.

    lauvergne yavaş bir oyuncu. Dış oyuncuları savunacak durumda değil. adam değişmeli savunmada halimiz nice olur diye düşünmeden edemiyorum. arka tarafta yer kaplar ama blok yapabilen biri de değil.

    pick and pop oynasın da oyunu açsın diye bekliceksin ama o konuda da gerileme var.

    çok iyi bir pota altı bitiricisi ve çok savaşçı. içeri devrilme hızı desen vesely den geride.

    lauvergne yerine singleton gelmeliydi. lasme Pana ya geri döndüğü ve singleton ın ben serbest bir oyuncuyum istediğimi yaparım dedikten sonra heveslenmiştim iyice ama yine gelmicek sanırım. bir Teo bir de singleton ı Çubuklu ile izlemeyi çok istiyorum...

    melli gidecek mi kalacak mı bilmiyorum ama vesely, melli, singleton, shengelia ve Ahmet d. hayalimdeki 2018-19 uzun rotasyonuydu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaskalı Suikastçi -- 30 Haziran 2018; 22:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size kesinlikle katılıyorum.

    Avrupa'da hele ki partizan da yetişen biri Thompson dan çok daha iyi olur savunmada. Ancak bize Thompson dan iyi olsa yeter diyeceğimiz biri lazım değil. bize udoh gibi savunmanın lideri olacak biri lazım. MVP olma adayı lazım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

    Hocam lüks falan değil.

    lauvergne yavaş bir oyuncu. Dış oyuncuları savunacak durumda değil. adam değişmeli savunmada halimiz nice olur diye düşünmeden edemiyorum. arka tarafta yer kaplar ama blok yapabilen biri de değil.

    pick and pop oynasın da oyunu açsın diye bekliceksin ama o konuda da gerileme var.

    çok iyi bir pota altı bitiricisi ve çok savaşçı. içeri devrilme hızı desen vesely den geride.

    lauvergne yerine singleton gelmeliydi. lasme Pana ya geri döndüğü ve singleton ın ben serbest bir oyuncuyum istediğimi yaparım dedikten sonra heveslenmiştim iyice ama yine gelmicek sanırım. bir Teo bir de singleton ı Çubuklu ile izlemeyi çok istiyorum...

    melli gidecek mi kalacak mı bilmiyorum ama vesely, melli, singleton, shengelia ve Ahmet d. hayalimdeki 2018-19 uzun rotasyonuydu :)
    vesely, melli, singleton, shengelia bu isimlere nasıl süre dağıtacaksın merak ettim
  • David Pick:EuroCup MVP Scottie Wilbekin and Darussafaka are in discussions to free him of his $1.3M contract for a move to Maccabi Tel Aviv.
  • D. kullanıcısına yanıt
    e zor olacak tabi :)

    ama tBl ve Euroleague ile beraber her sene çok fazla maç oynuyoruz. mutlaka bulut bir yolunu Obradoviç...

    sakatlık vs. bile olsa (Allah korusun :) ) umurumuzda olmaz pek :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. kullanıcısına yanıt
    Sayende bayağı bilgi sahibi olduk.



    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35233524352535263527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.