Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (3522. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35203521352235233524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Efes hem Delaney'e hem de Thompkins'e teklif yapmış. İlk transferleri sonrası daha da mı aşağı gidiyorlar diye düşündüm ama bir çıkış hamlesi var belli, kaliteli oyuncular almasını isterim. Bizim diri kalmamız açısından ligin rekabet seviyesinin artması gerekiyor, umarım hem Efes hem de Daçka iyi takımlar kurarlar.
  • Fenerin oyuncusu teodosic yada clates olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Doğuş, Atlanta Hawks'da forma giyen Malcolm Delaney ve Los Angeles Clippers guardı Milos Teodosic ile ilgileniyor. (Sportando)
  • Los Angeles Clippers, Teodosic'in sözleşmesini 15 Temmuzdan sonra feshedileceğini resmen açıkladı. :)
  • Yeni bir haber...

    Ali Koç ekonomik darboğaza rağmen basketbol takımının bütçesini onayladı. Bütçe geçen yılın düzeyinde kalacak.





    https://twitter.com/chemedya/status/1010131958456901632?s=19

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırı 5e düşürülmüş, yapacağınız işi...


    http://www.tbf.org.tr/detay/2018/06/22/basketbol-süper-ligi-nde-yabancı-oyuncu-sayısı-altıdan-beşe-i-ndirildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 22 Haziran 2018; 16:45:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teo dönerse bizim dışımızda Barcelona ve Madrid'de isteyecektir. 3 kulüp yakın tekliflerde bulunursa bence bize gelecek.
  • yabancı sayısı 5 e indirildi tam tahmin ettigim gibi türk oyuncu hikaye maksat fenerin domine ettigi ligi bir nevi çelme takmak için uygulanan engelenme politakası yendien devreye girmiş oldu.maccabi vtb ligine katılma ihtimali yüksek.artık bizimde bu ligden ayrılmamız geldigini düşünüyorum.bu yabancı sınırı zihniyetle bir yere gidemezler dönüp dolaşıp aynı hatayı yapıyorlar bu kadarda aptalık olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basteryus

    Yabancı sınırı 5e düşürülmüş, yapacağınız işi...


    http://www.tbf.org.tr/detay/2018/06/22/basketbol-süper-ligi-nde-yabancı-oyuncu-sayısı-altıdan-beşe-i-ndirildi
    Bu haberden sonra Wilbekin kesinleşti .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gherdini türk basketboluna darbe vurmak istemiyoruz demişti bir raportajda umarım darbeyi vurur.ligden çekilecekler yada eurolegue devam edicez.diger VTB ligine,adriyatik ligine oynıyabilrizz
  • Fenerbahçe üst üste 3 kere şampiyon olup ligi süpürünce ağlamalar başlamış sınırı düşürmüşler şimdi gülüyorum sadece. böyle şeylerle bizi durdurabileceklerini sanıyorlar
  • Futbol olsun basketbol olsun, şu yabancı sınırının ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilmesi kadar saçma bişey yok. Ulan elinde takımda oynayabilecek, kaliteli bi Türk olsa niye oynatmasın takımlar, yok işte doğru düzgün çalışmıyorlar.
    Kadrodaki yerlerini garantileyerek mi çalışıp kendilerini geliştirmelerini sağlayacaksınız? Yoksa takım içi rekabeti arttırarak bunu yapmak daha mantıklı olan seçenek mi???
    Ahmet bu sene rotasyondaki yerini her geçen gün nasıl arttırdı acaba? Koçlar elinde kaliteli Türk oyuncular varken salak mı ki onlardan daha yetersiz yabancıları oynatıyo, böyle bi komplo teorisi olabilir mi yav
  • Bizim ülkeden bi bok olmaz.
    Bu kadar net.
  • Teodosic NBA'de kalmış.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    Fenerin oyuncusu teodosic yada clates olucak
    Plates olmasin o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Henüz belli değil o iş hocam. Teo opsiyonu kullanıp sözleşmeyi uzattı. Yalnız 76ers seneye alacağı parayı peşin verip onu serbest bırakabilir ki bırakması yüksek ihtimal. Salary cap de yer açmak istiyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaskalı Suikastçi -- 25 Haziran 2018; 12:27:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Teo dönerse bizim dışımızda Barcelona ve Madrid'de isteyecektir. 3 kulüp yakın tekliflerde bulunursa bence bize gelecek.
    Barça'nın kkimki ile birlikte Calathese ilgisi var. Öncelikleri Calathes gibi...
  • wanamaker ayrıldı haberi piyasaya düşeli kaç zaman oldu buradan kimseden bilgi gelmemiş , hayret, tatillere mi gittiniz beyler?

    http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/brad-wanamaker-boston-celticste-40877253


    ve asıl önemli soru şu wanamaker yerine kim geliyor? Umarım bitiriciliği yüksek biri gelir , umarım bir 3lük canavarı gelir.
  • Wana’nın gideceği geçen sene maç arası Melli-Wana için hazırlanan kısa videoda belliydi. Videonun sonlarında Obra Wana için “bizde kalsa da gitse de çok başarılı olacak” gibi bir şeyler söylüyordu. Başgan boş laf söylemez



  • Geçen sezon Denver'ı bekliyordu ama olmadı. Bu sezon istediğini sonunda aldı. Wanamaker adına mutluyum. Trinchieri, Blatt, Obradovic'den sonra Brad Stevens ile çalışacak. Oyununu daha da geliştirebilir. Burada ve sosyal medyada Wanamaker'a yapılan eleştirilerin aksine koç Wanamaker'den memnunmuş. Eğer nba yapmasaydı bizimle devam edecekti.

    Şimdi önümüzü daha net görebiliriz. Bana göre 2 tane guard lazım. Dixon'ı çok sevsem de daha öncede dediğim gibi güvenemiyorum. Hücumda zaman zaman fark yaratacaktır ama savunmada büyük eksi yazıyor. Bundan dolayı koç oyunda fazla tutamıyor. Özellikle büyük takımlara karşı. Teo'nun ismi çok konuşuluyor. Teo oyuncu opsiyonunu kullanarak sözleşmesini uzatmış. Clippers'ın 2 tane çaylak guardı var. Söylenenlere göre Teo'yu salacaklar. Teo'da bunu bildiği için oyuncu opsiyonunu kullandı, böylece yollanırken parasını alabilecek. Teo dönerse kesinlikle isteyeceğimizi ve bir şekilde alacağımızı düşünüyorum. Calathes'in de adı geçiyor ama dış şutu sıkıntılı diye pek sıcak bakmıyorum. Gerçi Yunanistan milli takımında Sloukas ile çok uyumlu oynuyorlardı. Neyse Teo da olsa Calathes de olsa burada mesele 3.parça. Sloukas-Teo veya Calathes'in yanına delici, potaya giden, ön alan savunması iyi bir isim lazım. Rotasyonun nasıl kurulacağını merak ediyorum. Ha birde Wanamaker'ı aldıkları için Larkin'i salabilir Boston. Larkin'in rolünü alacağı konuşuluyor Wanamaker'ın. Larkin kontrat bulamayıp Avrupa'ya dönerse düşünmemiz gereken bir isim bence.

    EDIT: Wanamaker-Bogdan-Bojan-Bjelica-Udoh. Nba'e yolladığımız 5 Bu da birçok oyuncunun bizi tercih etmesi için önemli bir faktör. Nba hayali kuran, kendini geliştirmek isteyen birçok oyuncu için öncelikli bir kulübüz.

    @Alaskalı Suikastçi Aynen gördüm o haberi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 26 Haziran 2018; 16:37:6 >
  • 
Sayfa: önceki 35203521352235233524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.