Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84.976
Cevap
213
Favori
2.067.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 73-66 kazandı Siena.

    Perşembe günü Aİ de 2.maç.
  • Biz bu turu 2-1 alırız. Bu kadar kötü oynayıp , bu kadar çok top kaybederek maçtan son dk'ya kadar kopmadık. Solomon biraz toparlansa yeter..
  • artık Türk takımları için bu lafı söylemekten bıktım ama yine "yazık oldu".. kalite olarak üstünüz, iş mücadeleye gelince çok zayıf kalıyoruz..
    artık ben söylemekten bıktım, yine soruyorum: ömer aşık'a bu tanjevic denen adamın bi garezi mi var.. semih-ömer ikilisinin birlikte ne kadar verimli olduğunu bir tek tanjevic göremiyor heralde.. ömer onan'ın yine büyük bir maçta çuvalladığına şahit olduk.. küçük maçların büyük adamı ömer.. solomon batırdı.. fb'nin transfer politikasında en büyük hata solomon'u yedekleyecek iyi bir oyuncu almamalarıydı.. hakan hiç oynamıyor, mrsic-preldzic de bir yere kadar..

    bütün olumsuzluklara rağmen fb son çeyrekte panik hücumlar etmese yine de alırdı bu maçı.. 2 gün sonraki maçı alırsa 3. maçta şanslar eşit benim gözümde..

    stonerook da hem tip olarak hem de oyun olarak varejao'nun aynısıymış..
  • macı ızleyemedım kotumu oynadık?(yada ızleyebılecegım kanal varmıydı
    cokmu top kaybettık yıne
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MMX 166

    macı ızleyemedım kotumu oynadık?(yada ızleyebılecegım kanal varmıydı
    cokmu top kaybettık yıne

    20 küsur top kaybı yaptı maalesef Fenerbahçe..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    artık Türk takımları için bu lafı söylemekten bıktım ama yine "yazık oldu".. kalite olarak üstünüz, iş mücadeleye gelince çok zayıf kalıyoruz..
    artık ben söylemekten bıktım, yine soruyorum: ömer aşık'a bu tanjevic denen adamın bi garezi mi var.. semih-ömer ikilisinin birlikte ne kadar verimli olduğunu bir tek tanjevic göremiyor heralde.. ömer onan'ın yine büyük bir maçta çuvalladığına şahit olduk.. küçük maçların büyük adamı ömer.. solomon batırdı.. fb'nin transfer politikasında en büyük hata solomon'u yedekleyecek iyi bir oyuncu almamalarıydı.. hakan hiç oynamıyor, mrsic-preldzic de bir yere kadar..

    bütün olumsuzluklara rağmen fb son çeyrekte panik hücumlar etmese yine de alırdı bu maçı.. 2 gün sonraki maçı alırsa 3. maçta şanslar eşit benim gözümde..

    stonerook da hem tip olarak hem de oyun olarak varejao'nun aynısıymış..


    tanjevic mac oncesi kafasinda bir plan yapmis, ne olursa olsun o plandan sasmiyor bence ve bu takima cok zarar veriyor. baktin gordun omer-semih ikilisi isliyor niye israr etmiyorsun ki, anlamak imkansiz. omer onan'daki israri da ilginc gercekten. bu sene hicbir el macinda performans vermedi, eski savunmasi da yok zaten cok faullu oynuyor ama her nasilsa tahammul sinirlarini zorlayan hatalarina ragmen rotasyonda en cok sure verdigi adam oluyor onan. james white'i gecen tau macinda oldugu gibi bu seferde ikinci yarida oyuna almadi. kinsey en az 30 dakika sahada kalmali ama 20 civari dakika veriyor ona da. ayrica hala sutla yasayip sutla oluyoruz, bu kadar tek duze oynatilmaz bir takim, hele ki elinde avrupa'nin en iyi uzun rotasyonlarindan biri varken. son olarak solomon butun sene yapmadi yapmadi ama bu kritik donemde tekrar oyuna kusmeye ve yaptigi hatalarin ardindan takimi baltalamaya basladi, takimi cok kotu etkiliyor solomon'un ruh hali.
  • deplasmandakı macı nereden ızlıyorsunuz?
    kanal 24 u bırturlu uydudan bulamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 1 Nisan 2008; 23:56:02 >
  • dostum frekans su sekilde;

    türksat 1C frekans 11754 SYB RATE 3900 POL: vertical (dikey)

    hala yapamazsan uydu forumlarina yonlendirelim seni,www.ozmena.com iyidir. orada sorabilirsin yapamazsan.
  • Fenerbahçe Ülker çok kötü kaybetti.
  • Mücadele ettik ama yetmedi. Çok top kaybı yaptık, pota altından daha fazla oynamalıydık. İlk yarıda 3 lük yüzdemizle yırttık ama sonlara doğru Siean'nın savunması bize geçit vermedi. Yüzdemiz de düşünce teslim olduk.
    stonerook yüzü aynı kız gibi. Kulübede otururken saçlarını dağınık halde görünce kız gibi dedim
  • Ne diyeceğimi bilemiyorum,klasik şablonumuzu sahaya oturtamamamıza,Slomon'dan oldukça uzun bir süre verim alamamamıza rağmen kafa kafaya bir maç oldu.Normal şartlar altında Siena; Fb'den daha iyi bir takım değil,ama günlük şartlar ve hakem faktörleri yine devreye girdi.2 tane net sportmenlik dışı faulü veremediler,1 tane ben top taşıdım diye bağıran pozisyonu es geçtiler.Kinsey'in çember içinden çıkan tpu girse ve son saniyede ki stepsi çalsalar belki de Fb maçı almıştı.
    Fb ,Siena'dan kesinlikle daha iyi bir kadroya sahip ve İstanbul'da ki maçta ,Siena'yı rahat yeneceğimizden kesinlikle eminim.Normal şartlar altında Siena,Fb'yi ne kendi evinde; ne de İstanbul'da yenemez.
    Kinsey, maçta ön plana çıktı ve harbi harbi iyi oynadı.White 2. yarı sahaya alınmadı,Rasim unutuldu,tabi bunlar koçun tasarrufudur.Mal onun...
  • bizim semih mal geldi mal gidecek anlaşılan.hoca ömer dururken semih'i oyuna alıyor.sonra semih'i çıkarıp oğuz'u alıyor.garibim ömer hala benchte.ben bu işten birşey anlamadım.semih-oğuz berbattı hoca hala onlarda ısrar ediyor.vidmar da artık güven vermeye başladı.semih'i gördükçevidmar'ın kıymeti daha iyi anlaşılıyor.

    maçta iyi mücadele etseydik galip gelmememiz için hiçbir neden yoktu.rakip kalite farkını ortaya koyduğu mücadele ile kapattı ve ufak detaylar,şans faktörü ve hakem hataları sonucunda ilk maçı almayı başardı.solomon normal oyununu oynarsa ve siena kadar mücadele edersek ben bu turu geçeceğimizi düşünüyorum.bizim kadromuz onlara nazaran daha derin olduğundan seriyi 3.maça taşırsak onlarda yorgunluk sinyallleri oluşacağını düşünüyorum.

    malazgirt hocam dediğin bashettiğin bayan görünümlü oyuncu romero galiba.stonerook'a benziyor fakat bu daha dişi gibi geldi bana.
    Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı
  • İkisinde de dişi kasa var, ama hayvan gibi dalıyolar bazen,Semih boyunun posunun hakkını veremiyor maalesef,hala posttan şut sokmaya çalışıyor.İyi niyetli ,ama çok kasıyor kendini,hali ile bazen normal verim bile veremiyor.
    Ömer Aşık da , şu fake olayını bir oturtmalı,dün bir iki defa pazara gitti geldi.Bu kadar rahat fake yememeli.
    Vidmar'a çalınan 5. faulü bizim ligde bile çalmazlar,hakemler faul hususunda çok eyyam yaptı.
  • stonerook yumuşağı 7 sayı 8 rib 8 top çalma 2 asist 1 tç ile çok ekstra oynadı..

    semih fiziğine resmen ihanet ediyor.. bu kadar iyi fizikli ve potansiyelli bir oyuncunun hala istenen noktaya gelememesi büyük kayıp.. oğuz savaş da çok kilo aldı, çok hantallaştı.. çok da mutsuz görünüyor.. vidmar fena oynamadı ama çok top kaybı yaptı(6 tk).. az birşey basketboldan anlıyorsam semih-ömer birlikte oynatılmalı, vidmar ve oğuz onları dinlendirmeli.. bu arada sadece merakımdan soruyorum, oynamasını istediğim falan yok: mirsad niye oynamadı sakatmıydı yine..
    kinsey ilk yarı çok iyi oynadı, 2. yarı unutuldu.. ahh tanjevic ahh..

    bu arada preldzic çok değişik bir oyuncu.. hido-bodiroga karışımı birşey olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: quaking

    malazgirt hocam dediğin bashettiğin bayan görünümlü oyuncu romero galiba.stonerook'a benziyor fakat bu daha dişi gibi geldi bana.
    Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı



    Evet bu. Sanki horman tedavisi görmüş erkek olmuş gibi hali var. Dalga geçmek amacı ile söylemiyorum. Benzetiyorum sadece.
  • Euroleague'de Fenerbahçe Ülker ile İtalya'nın Montepaschi Siena takımları arasındaki play-off çeyrek final ikinci maçı bugün İstanbul'da yapılacak.

    Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.15'de başlayacak. Mücadele Kanal 24'ten naklen ekranlara gelecek. Sarı-lacivertliler ekibin, dörtlü final şansını sürdürmesi için bu ma.ı mutlaka kazanması gerekiyor.

    İtalya'da yapılan ilk karşılaşmayı 73-66'lık skorla kazanan Montepaschi Siena, bu maçtan da galip ayrılması durumunda dörtlü finale yükselecek. Fenerbahçe Ülker'in galibiyeti halinde ise seride durum 1-1 olacak ve dörtlü finale yükselecek takımı belirleyecek üçüncü ve son maç 10 Nisan Perşembe günü İtalya'da yapılacak.
  • Vermez bu maçı Fener..Solomon sağlam mı?
  • Solomon bedenen sağlam ama kafası başka yerlerde bu aralar. Gs maçından beri Efes ve Maccabi dönemlerine dönüş sinyali veriyor. Zaten büyük takımlarda(Fbülker'de büyük takım ama her sezon EL'de f4 hedeflemiyor haliyle zaten kaç sezondur EL oynuyorki) tutunamamasının tek nedeni bu...

    Umarım geri dönmüştür. Çünkü o isterse tek başına maçı dengeye getirir. Bi kişinin vereceği adam akıllı katkı ile turu İtalya'ya taşırlar tekrar...
  • kinsey naptı öyle inanılmaz bir smaçtı vidmar da süper bi smaç yaptı ilk çeyrekte..

    seyirci nerede bjk'li olmama rağmen maça gitmeyi düşünüyordum ama dışarda kalırım diye gitmedim.. dışarda kalmak bi kenara salonun yarısı boş bu maça da gidilmeyecekse hangi maça gidilir bilmiyorum..

    ömer aşık daha hiç oynamadı.. söyleyecek laf bulamıyorum
  • Solo bu akşam maalesef beklenen çizgide değil ,Tanjeviç'in Prelzdiç ısrarı ve Ömer Onan ısrarı yüzünden;Siena farkı açtı,Allahtan White ve özellikle Kinsey oyuna girince maç dengelendi.Koçun mola almak için farkın 12 sayıya çıkmasını beklemesi de bir hoştu.

    Kinsey acayip bir smaç bastı,hakemler naylon faulleri aleyhimize çalmaya devam ediyorlar.Kinsey'e yapılan net faule steps,smaç faulene debasket faul çalmadılar,akıl alacak gibi değil.

    Eğer Tanjeviç,White ve Kinsey'i oyunda tutarsa maçı alırız.Mirsad savunmada maalesef eskiyi aratıyor,bire birde çabuk geçiliyor.

    Semih yine basit bir smaçı basamadı,Ömer Aşık 2. yarı oyuna girer ve diğer uzunlarla özellikle savunmada pota altını karartırsak Siena hiçbir şey yapamaz,özellikle hakemler faulleri mert bir şekilde çalarlarsa Siena'nın uzun olarak as oyuncusu felan kalmaz zaten.

    Solo'nun 2. yarı mental olarak oyuna dönebileceğini pek zannetmiyorum,ama Solo bu belli olmaz.Solo olmasa da, Fb bu maçı alacak kalitede ,yeter ki Tanjeviç oyuncu rotasyonunu bozmasın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.