Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
85.006
Cevap
213
Favori
2.068.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Solomon'a üzülüyorum açıkçası, ne yapsın tek başına.
    Ya bu takım Fenerbahçe, genç slovenleri getirip ilerisini düşünmek nedir ya? Yabancılarından verim alamayan takım nasıl başarılı olacak? Basden'e bile teklif yapmamışlar, adam taraftarın sevgilisiydi.
    Bakalım değişiklikler yapılacak mı?. Neyse, Beşiktaş'a tebrikler.


    quote:

    Orjinalden alıntı: CatSK

    gs veya telekom olamaz mı yani

    Onların da kadrosu güzel ama finalde hoca faktörü çok önemli. Bu yüzden şampiyonluk için daha ağır basıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 23 Aralık 2007; 16:43:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CatSK


    quote:

    Orjinalden alıntı: Malazgirt

    Ee Mahmut Uslu bu mudur senin büyük hedeflerin? Yabancılardan verim alamıyoruz, evlere şenlik hocamız var. Geçen sene süper savunmya yapan, yenilse bile son ana kadar mücadele eden bir takım vardı. Bu sene çok kopuk oynayan, ne yaptığını bilmeyen bir takım var. Kötü oynarsın ama rezalet oynamaya hakkın yok.
    Yönetim geri adım da atamıyor, takım böyle kalır bu sene. Düzeleceğinden pek umudum yok.
    Hoca faktörlerinin ağırlığıyla Efes ya da BJK şampiyon olur.

    gs veya telekom olamaz mı yani

    Evet doğru diyorsun, hatta bana göre en güçlü 2 aday Telekom ve GS. Bunu ilk 2 ye bakarak söylemiyorum. İki takımın da çok iyi yabancıları ve geniş kadroları var. Ayrıca Ercüment Sunter ve Murat Özyer çok iyi 2 koç..
  • Benim açımdan rezalet bir maçtı,açıkçası ne denir bilemiyorum?White gibi kaliteli bir oyuncu bile sayı atmdan maçı bitirdi,Mrsiç de keza 3 sayı felan atabildi,sorun kesinlikle takımın ofansif ve defansif şablon unda ,ya elinde White gibi smaç delisi ve nerde ne yapacağını bilen bir adam var,ama topu veriyolar adama gerisi Allah kerim?White için,;ne bir ikili oyun,ne bir uzun yardımı ne de başka birşey?Aynı şey Mrsiç için de geçerli,ona da yardım yapılmıyor.Bu takım yaratıcılık olarak da sınıfta kaldı.Yoksa bu takımdan gene ekmek çıkar ama hakkaten bazı şeyler gözle görülür ölçüde bitmiş.

    Vildmar pota altında mala döndü,Kaya bile bizim hırbolar yüzünden yıldız oldu ya maçta.

    Solomonun oynayabileceği aynı dili sahada konuşabileceği oyuncu sayısı 2 ya da 3 gerisi hikaye...birkaç ay önce solomon sezon içinde kaçar diyordum ,bir nevi farklı bir versiyonu oldu.Özellikle Tbl'de aski Solomondan eser yok,tabi bunda şablonu olmayan takımın da büyük rolü var.

    Futbola kanalize olmuş ve basiretsizlik örneği gösteren yönetimi kınıyorum,hadi futbol takımından asları yolla da; alsana 3-4 genç de koysana yiyosa!Ama yemez...Fb'nin futbol takımından bile daha iyi olan bir takımı hallettiler !
  • Galiba Fbülker topicine ilk kez yazıyorum ama artık birilerinin bu Bogdan Tanjevic'e kapıyı göstermesi lazım. SSATSY* sistemi ile maç kazanılmaz. Fbülker basketbol oynamıyor...





    *Solomon sen al topu sayı yap sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Aralık 2007; 19:14:22 >
  • Beşiktaş ve Galatasaray mağlubiyetlerinin ardından bugün Fenerbaçe Ülker güçlü rakibi Türk Telekom'u 99-93 mağlup etti. İlk periyod ortada giden oyuna 2.periyodda Preldzic ve Solomon ile ağırlığını koyan Fenerbahçe Ülker devreye 11 sayı farkla önde girdi. 3.periyod bu sayı farkını korumayı bilen Fenerbahçe Ülker son dakikalarda biraz strese girse de maçı 99-93 almayı başardı. Preldzic 18 sayı ile takımının en skoreri olurken, Solomon 17 Mirsad 15 sayı ile diğer büyük katkıları yapan isimlerdendi. Türk Telekom'da El-Amin 32 sayı üretti ama takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
  • Uzun zaman sonra iyi oynadığımızı gördüm. Maçtan kopup rakibe seri verdiğimiz zamanlar pek olmadı. Bizim yerli oyuncular iyi, sorunumuz yabancılardan verim alamıyoruz ve Tanjevic'in doğru dürüst set hücumu bile olmayan kopuk basketbol anlayışı.
    Preldzic bugün iyiydi ama her zaman böyle oynamaz.(Beni yanılt ) El Amin baya çoştu bugün
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Malazgirt

    Uzun zaman sonra iyi oynadığımızı gördüm. Maçtan kopup rakibe seri verdiğimiz zamanlar pek olmadı. Bizim yerli oyuncular iyi, sorunumuz yabancılardan verim alamıyoruz ve Tanjevic'in doğru dürüst set hücumu bile olmayan kopuk basketbol anlayışı.
    Preldzic bugün iyiydi ama her zaman böyle oynamaz.(Beni yanılt ) El Amin baya çoştu bugün

    ben ilerde preldzic in çok önemli bir oyuncu olacağını ve önemli avrupa klüplerinden birinde oynacağını düşünüyorum her şeyden önce çok zeki ve komple bir oyuncu ama unutmayalım ki yaşı henüz çok genç biraz beklemek lazım

    (imla)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 30 Aralık 2007; 20:19:12 >
  • Nasıl olsa yenilcez bari sinirlenmeyeyim diye izlemedim maçı.Hayret kazanmışız.99 sayı atmışız.acaba bunun kaçı gelişigüzel dış şut hücumu kaçı set hücumu onu bilmiyorum ama "Fener dışardan iyi değilse bu kadar sayıyı zor atar" mantığından tahmin edebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 30 Aralık 2007; 22:21:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

    ben ilerde preldzic in çok önemli bir oyuncu olacağını ve önemli avrupa klüplerinden birinde oynacağını düşünüyorum her şeyden önce çok zeki ve komple bir oyuncu ama unutmayalım ki yaşı henüz çok genç biraz beklemek lazım(sabır)


    Evet ileride olabilir ama şampiyonluğa oynayan bir takımız. Genç Slovenler iyi olacak diye beklemeye geçersek ne yapacağız? Rakipleri tebrik ederiz anca. Fenerbahçe sabır yeri değil. Türk oyuncu olsa dakikalar verirsin fakat yabancı hakkın sınırlı ve iyi kullanmak zorundasın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: srgnaau

    Nasıl olsa yenilcez bari sinirlenmeyeyim diye izlemedim maçı.Hayret kazanmışız.99 sayı atmışız.acaba bunun kaçı gelişigüzel dış şut hücumu kaçı set hücumu onu bilmiyorum ama "Fener dışardan iyi değilse bu kadar zor sayı atar" mantığından tahmin edebiliyorum.

    evet. özellikle 2.periyodun son kısımlarında ard arda 4 üçlük içeriden bir 2 sayı geldi fark 12 sayıya çıktı. ondan sonra da farkı korumaya çalıştı. sonlara doğru telekom 3 lük bombardımanına başladı 6 sayı oldu fark
  • maçı canlı izledim.. gerçekten çok keyifli bir maç oldu.. hele son periyot tenis maçı havasında geçti skor ise inanılmaz: 41-36(telekom lehine)

    wright'sız telekom resmen çuvalladı.. dudley'nin geçen seneki halinden eser yok.. el-amin attıkça attı ama benim en beğendiğim isim chris williams oldu.. bu adamı acaip beğeniyorum.. bi uzun olarak mükemmel seviyede pasör ve ball-handling'e sahip.. nerdeyse cross over'la geçiyor adamlarını oyun zekası da çok üst seviyede.. maçı 25 sayı 9 rib 4 asist 7 tç ile tamamlamış bu adamı bulana helal olsun gerçekten

    fenerbahçe cephesinde ise mrsic ve preldzic çok iyiydi.. preldzis geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.. mrsic'e de maç sonu çok büyük sevgi gösterileri vardı.. bu adam kesinlikle gördüğüm en "rahat" 3'lük atan 3-5 oyuncudan biri.. peynir ekmek gibi üçlük atıyor.. sürekli olarak katkı veremese de bu yaşında bazı maçlarda çıkıp takımı çok kritik yerlerde sırtlayabiliyor.. çok büyük bir profesyonel gerçekten.. fenerbahçe de ise vidmar yine felaketti.. bu adamda çok iyi fizik var.. kendini geliştirse çok etkili olur ama bir türlü ışık saçamıyor.. ama ben yine de ümidi kesmiş değilim çünkü çok genç ve bu genç yaşta farklı bir ülkede olmanın sorunlarını hala yaşıyor olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22
    fenerbahçe de ise vidmar yine felaketti.. bu adamda çok iyi fizik var.. kendini geliştirse çok etkili olur ama bir türlü ışık saçamıyor.. ama ben yine de ümidi kesmiş değilim çünkü çok genç ve bu genç yaşta farklı bir ülkede olmanın sorunlarını hala yaşıyor olabilir

    işte burda suç vidmarı transfer edenlerde. adam dediğin gibi daha çok genç ve bu yaşında yurt dışına geldi. alışamadı türkiyeye, istanbula, fenerbahçeye belli. başarısız olmasında bu bir etken ama onun dışında da ben fenerbahçe için yeterli bir isim olarak görmüyorum vidmarı. madem genç oynatacaksın, alttan bir sürü türk bekliyor. eminim vidmardan çok yetenekliler var ama onlara 1000 de 1 i kadar şans verilmiyor. yabancı transferini çok titiz yapman gerekiyor. iyi oyuncu, kaliteli oyuncu alman gerekiyor. zaten kendini iyi ve kaliteli olarak ispat etmişse tecrübesi de oluyor, bu da önemli bir katkı. fenerbahçe ülkerin türk oyuncuları çok iyi olsa da yabancıları bir o kadar kötü. yeterli değil solomon dışında. preldzic bugün belki iyiydi ama gene de iyi oyuncu diyemem bir maça bakarak. white bana göre yeterli değil. bu ligde ondan daha iyi yabancılar var. bir tek solomonu yeterli görüyorum fenerbahçe ülkere. bir de bu takım euro lig de oynuyor o yüzden tecrübeye çok daha fazla ihtiyacı var.
  • maç iyi güzelde en önemli pota altı silahımız ömer aşık 5dk gibi bir süre aldı.bir de semihin dönünce rotasyon nasıl olacak merak ediyorum.her hafta burada vidmar allpella ya gönderilmeli demekten gına geldi artık.

    mirsad hakkından fazla süre alıyor ve savunmada hiç katkı vermiyor.niye bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum.white ın da form grafiği düştü.preldzic de tam tersi çıkışa geçti.bileği çok düzgün, ribaunt sezgileri ve pas açılarını görme kabiliyeti mükemmel.tabi bunların hepsi üstün oyun zekasından kaynaklanıyor.bu oyuncunun üzerine titrenmeli.çok büyük oyuncu olacağından eminim.müthiş bir potansiyeli var.umarım tanjevic harcamaz preldzici.

    telekom wright sız iş yapamıyor bunu birkez daha gördük.el amin kendi halinde şovunu yapıyor.takım oyunuyla uzaktan yakından alakası yok.chris williams müthiş atlet.bir uzundan beklenmeyecek kadar dribbling yeteneği gelişmiş.nba e yakışıyo onun gibileri.dudley de felaketti bugün.wright olmayınca pota altındaki yükü kaldıramadı,ağır geldi.onunda çapı belli.
  • Fenerbahçe, NCAA den bir yıldızı parasını basıp getirmeli yoksa halimiz kötü İboyuda kaybettik..
  • bu akşam roma maçımız var.kadromuz iyice daraldı.gidenler,sakatlar çoğaldı.tek umudum mrsiç,solomon ve preldziç'in telekom maçındaki oyunu (zaten en istikrarlı oyunucumuz ömer olduğu için onu yazmadım).
  • yavkar maç 24'ten yayınlanacak onu biliyorum da saati hakkında bilgi verir misin ?
  • Euroleague'de mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, C Grubu'ndaki onuncu maçında bu akşam İtalya'nın Lottomatica Roma takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

    İtalya'nın başkenti Roma'da yapılacak ve saat 21.30'da başlayacak Lottomatica Roma-Fenerbahçe Ülker karşılaşması Kanal 24'ten canlı yayınlanacak.

    Sarı lacivertliler Euroleague’de oynadığı 9 maçtan 4 galibiyet 5 mağlubiyet alırken puan sıralamasında da 4. sırada bulunuyor. Sarı lacivertli ekip Beko Basketbol Lig'nde ise 10 galibiyet 4 mağlubiyet ile 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe Ülker’de Willie Solomon 17.3 sayı ve 4.3 asist, Mirsad Türkcan 10.8 sayı ve 9.5 ribaund, James White ise 9.3 sayı, 2.9 ribaund ortalamalarıyla mücadele ediyorlar.

    İtalyan ekibi ise Euroleague’de 3 galibiyet 6 mağlubiyet ile 6. sırada bulunuyor. Lottomatica Roma’da Erazem Lorbek 14.8 sayı ve 5.7 ribaund, Jon Stefansson 12.3 sayı, 2.3 ribaund, Roko-Leni Ukic 11.9 sayı, 2.4 ribaund ve 3.5 asist ortalamalarıyla oynuyorlar. İtalya SeriA Ligi'nde Lottomatica Roma 11 galibiyet 6 mağlubiyet ile 2. sırada bulunuyor.
  • http://fenerbahce.org/icerik/haber/10119/
    Hayırlı olsun. Gerekli verimi alırız umarım.
  • Bir darbe de Oyak'tan;68-67.Geçmiş olsun.

    Şu takıma nasıl yenilirsin anlamak mümkün değil.
  • Tam takımda iyileşme var derken yine mi yenildik.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.