twitter'da birinci sıraya yerleşti... TaraftarınlaDevamAliKoç |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Aykutçular Aykut Hoca, Aykut Hoca diye tutturuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ali koç bir sonraki dönem kesin konuşmadı diye endişelenenler olmuş da benim başkanda gördüğüm: kesin konuşmayı sevmemesi, mütevazılığı ve aziz yıldırım'a benzemek istememesi. sonuçta sene sonunda bir ya da daha fazla adaylı bir seçim yapılacak ve ali koç, benden başkası zaten seçilemez kibirliliği yapmak istemiyor. umarım uzun yıllar başkanlık yapar, çok beyefendi biri. |
kurdugunuz takim sadece 1 yillik takim yorumu var, diye sordular. Bu ona verilmis bir cevap. Takimin yaş ortalamasi 27 yani bir yildan fazla oynar takim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah bi gün teknoloji çok ilerlerse neden olmasın? |
İlk defa gerçekten yönetilen bir takım var çok mutluyum.. Eskisi gibi baştan savma kara düzen değil her şey profesyonelce. Ve tabii ki kulübün içinden gelen insanların sevgisiyle.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Allah herkese deniz türüç gibi şans versin.Ptt liginde veli ile maç yapıcağına clde neymar ile oynuyor vay be... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 28 Ekim 2020; 21:42:7 > |
Bu Başakşehir'in aldığı Chadli öldü mü ne oldu yahu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 28 Ekim 2020; 21:41:5 > |
son dakikaları izleyerek söylüyorum Başakta Berkay Özcan ı beğendim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocada genç oyuncular ile çok iyi kaynaşmış. Oyuncularda birbiri ile çok rahat mutlu inşallah hayırlısı ile şampiyonluk gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 saat gerı alıp emrenın programını ızleyebılırsınız |