Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44094410441144124413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be4die

    Basketbol şubemizdeki hırsın arzunun ve profesyonelliğin lokomotif dediğimiz futbol şubemizde olmaması o kadar üzücü ki.Ben Ali Koç gelirken çok takdir ettiği basketbol şubesini futbola uyarlayacak diye bekliyordum ama maalesef aynı tas aynı hamam bir değişiklik yok.Tabi bunda basketbolun taraftar yapısı ve elitliği ile futbolun taraftar yapısı arasında çok fark var baskette futbolda olduğu kadar baskı yok.

    Altay gibi, Szalai gibi, Vedat gibi hırslı oyuncular bulmak lazım. Osayi de istekli gözüküyor, defansif olarak bir çok pozisyonda adam kovalayıp top aldığı oldu ama ofansif anlamda yeteri kadar destek alamadığı için katkı veremiyor. Tek başına 11 kişi kapanan takıma karşı ne yapabilir ki? Messi gibi ipe mi dizsin herkesi? Valbuena kanatta oynarken yerinde hiç durmazdı, ters kanada gidip üçgen-dörtgen pas pas oyunları yapılmasında yardımcı olurdu hep. Şuan bunu kimse yapmıyor. Tek pas yapan yok, hücum yaparken arkaya sarkan yok, en fazla top kendi sahamızdayken arkaya sarkıyorlar, o da savunma oyuncularının topu şişirip rakibe vermesi ile bitiyor genelde.





  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

    Galatasaray lobisi dediğin, TFF başkanı ve asbaşkanı Fenerbahçeli olan, MHK, PFDK, Tahkim ve UÇK Kurullarının %90'ı Fenerbahçelilerden oluşan lobi mi? Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    Bizim bi Hande Sümertaş'ımız var, o da sağ olsun yayıncı kuruluşta Medya Hakları Direktörlüğü görevini yapmasına rağmen, TFF'nin Riva'da VAR hakemleriyle yönettiği VAR görüntülerini Fenerbahçe aleyhinde değiştirmekle uğraşıyor Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 6 Mart 2021; 1:27:53 >
  • emreyi başkanı mı yalanlıyor kimi yalanlamış reis acaba 2 gün önce çıkmış kaçırdım ? Emre bacağı koptu trafik kazası geçirmiş insanlarda görüldü daha önce bu durum dünyada falan demişti ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    emreyi başkanı mı yalanlıyor kimi yalanlamış reis acaba 2 gün önce çıkmış kaçırdım ? Emre bacağı koptu trafik kazası geçirmiş insanlarda görüldü daha önce bu durum dünyada falan demişti ?



    Sanıyorum Emre o açıklamayı Perotti nin kulübüyle olan anlaşmaya dayanarak taktiksel yaptı. ( Kulübe para ödememek için)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke tr ligine VAR sistemi gelmeseydi cünki ADALET yok VAR olmadığında hakem görmemis v.s felan deniyordu simdi göz göre göre haklar yeniliyo. gs sivas maçında bakalım nasıl bi tiyatro izliyeceğiz malum ön taraftan birileri onceleri koltuk ayarlandı !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Sheppard

    Galatasaray lobisi dediğin, TFF başkanı ve asbaşkanı Fenerbahçeli olan, MHK, PFDK, Tahkim ve UÇK Kurullarının %90'ı Fenerbahçelilerden oluşan lobi mi?  


    Bizim bi Hande Sümertaş'ımız var, o da sağ olsun yayıncı kuruluşta Medya Hakları Direktörlüğü görevini yapmasına rağmen, TFF'nin Riva'da VAR hakemleriyle yönettiği VAR görüntülerini Fenerbahçe aleyhinde değiştirmekle uğraşıyor  

    aynen kanka herkes fenerli bütün medya hakemler onların torunları oğulları herkes fenerli


    herkes fenerbahçeyi şampiyon yapmak için uğraşıyor


    ama gel gör ki 10 senede 1 şampiyonluğumuz var


    kusura bakmayın biz becerememişiz


    yoksa herkes feneri şamp yapmak için uğraşıyor aynen






  • arada açar izlerim en çok duygulandığım maçlardan biriydi.


    ilk yaro 3-0 bitmiş ama taraftar nasıl inanıyor biliyormusnuz öyle böyle değil.


    o takım bize bunu veriyordu çünkü.


    şimdi boş boş hep destek duyarı kasanlara aldırmayın taraftarlar salak değil


    umut olmadığını gördüğü anda inanmaz zaten


    ama bu sene acayipti takıma olan güven.


    şamp maçı ilk yarı 3-0 geridesin ama 2.yarıya başlarken taraftarlar öyle bir tezahürat yapıyorki takımda zaten inanmış maçı alıyoruz. ahhh ahhh nerde o takım nerede o ruh.


    bu takıma biz sene başından beri güvenemiyoruzki o güveni vermediler hiçbir zaman. görünen köy kılavuz istemez biz gördük ama yönetim ısrar etti hesabınıda birileri verir inşallah


    fenerbahçenin yılları çalındı hala daha algı yapılıyor sanki ülkede herkes fener menfaatine çalışıyormuş gibi


    bu takımın başına gelenler dünyada eşi benzeri yok bizde kendimizi anlatasmıyoruz işte.


    tek çıkar yolu bunlara acımadan vurmak. düştülermi kardeşim yere acımayacaksın fair mair anlamam vurucaksın düşene birde sen kalkamasınlar yerden


    umarım tavırlar değişir yeni dönemde





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    aynen kanka herkes fenerli bütün medya hakemler onların torunları oğulları herkes fenerli


    herkes fenerbahçeyi şampiyon yapmak için uğraşıyor


    ama gel gör ki 10 senede 1 şampiyonluğumuz var


    kusura bakmayın biz becerememişiz


    yoksa herkes feneri şamp yapmak için uğraşıyor aynen



    Alıntıları Göster

    Kurulların listeleri TFF'nin sitesinde var, girip bakabilirsin isim isim, kim hangi takım kongre üyesi, kim kimlerle iş yapıyor. Senin inandığınla gerçekler farklı ne yazık ki Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]  İnanıp inanmama meselesi değil yani. En basitinde Kadıköy'de oynanan rezil derbide size verilen komik cezalar ve bir de Arda'ya verilen ceza. Ya da Fenerbahçe teknik direktörü hakemlerle ilgili konuşunca hiçbir sevk yapmayan ama Fatih Terim konuşunca anında sevk eden ve tavandan ceza uygulayan PDFK ve Tahkim. O da yetmezmiş gibi bir de cezayı 19:05'te açıklıyorlar ya da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklıyorlar. Sen de haklısın bunları Galatasaray lobisi yapıyor, hatta şu meşhur Derin Galatasaray görseli de gerçek Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]  Hani daha limit olayları, düzgün açıklanmayan oyuncu sözleşmeleri, rakibin en iyi golcüsünü ücretsiz almayı falan o konulara hiç girmek bile istemiyorum..



    Şampiyonluk olayına gelince, biz de aynı şeyi söylüyoruz zaten. Fetö bittikten sonra kimin kaç kere şampiyon olduğu belli. O yüzden Fetö dediğinizde çok gülüyoruz Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] Bak biz hodri meydan diyoruz, Fetö de dahil olmak üzere, Türk spor kamuoyundaki herkes tek tek araştırılsın, soruşturulsun, 2011 davası da adil bir şekilde yeniden açılsın. Bizim çekindiğimiz, korktuğumuz bir şey yok, lobimiz de yok. Lobimiz olsa zaten dediğim gibi Fatih Terim dudaklarını oynatsa ceza kesmezler, Galatasaray aleyhine bu kadar komik penaltı ve kırmızı kartlar verilmez. Ha bak yazarken aklıma geldi, biz 2.5 sene önce eyyam yapan hakemler için düdükleri asılsın dedik, VAR kayıtları açıklasın ve bu kirli düzene son verilsin dedik. Peki siz ne yaptınız? Ali Koç'un şirketleri aracılığı ile reklam verdiği 9-10 kulübü de yanınıza aldınız ve 17 kulübün açıklamasıymış gibi Galatasaray'a karşı KORSAN Kulüpler Birliği Bildirisi yayınladınız. Sonra birkaç kulüp de çıktı "bizim imzaladığımız metin bu değildi, bize verilen metin ile yayınlanan metin çok farklı" diye sizi yalanladı. Yani siz inkar etseniz de, inanmasanız da gerçekler farklı. Bak Galatasaray bölümünde Ali Koç'un Nihat abiniz geldikten sonra yaptığı açıklamaları paylaşıyorlar. Nasıl bir Galatasaray lobisi varmış ki Ali Koç bile "yanındayız, emrindeyiz" diyor. Ne yani Ali Koç da mı Galatasaray lobisinden yani Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]  Bak aslında güzel bir komplo teorisi üretilir buradan ha.. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 



    Bak bu olay bana neyi hatırlattı biliyor musun? 6-7 sene önce yine biz Fenerbahçe en borçlu kulüp, kandırılıyorsunuz falan diyorduk ve yine siz de aynı bu tepkileri veriyordunuz "hehe aynen, muhasebeci misin?" diye dalga geçtiğinizi sanıyordunuz. Peki ne oldu? Aziz gidince, Ali Koç gerçekleri bir bir yüzünüze vurdu canlı yayında. Bak şimdi yine bir hayalin peşinden koşuyorsunuz, sonra olaylar farklı gelişiyor, üzülen yine siz oluyorsunuz. Ben dostane bir şekilde uyarıyorum yine kandırılmayın diye Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] Çünkü ayan beyan her şey apaçık ortada. Tıpkı 6-7 sene önce de olduğu gibi. Ama bir tek siz görmüyorsunuz, çünkü görmek istemiyorsunuz. Ha biz bu durumdan şikayetçi de değiliz bu arada. Çünkü siz böyle gerçeklere gözünüzü ve kulağınızı kapattıkça, Galatasaray şampiyon olmaya devam ediyor, devam da edecek. Sizin de 7 sene önce kulüp sitesinden yayınladığınız "4. yıldız yükleniyor" görseli 10 sene olur, 17 sene olur, gider de gider.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 6 Mart 2021; 3:41:29 >




  • Ademi yerine bu adamı alacaktık. Hem yerli mis gibi. 3 sezondur üstüne koya koya ilerliyor. Geçen sezon Bundesliga 2'de (Frey'in 5 gol 5 asist yaptığı) 36 maçta 19 gol 7 asistlik bir istatistiği vardı. Bu sezonda 26 maçta 14 gol 8 asistlik bir istatistiği mevcut. Bu gidişle geçen sezon ki kariyer rekorunuda kırmış olacak. Kendisi pivot santraforun vücut bulmuş hali. Yazın bas bas bağırmıştım burda. Benimle birlikte bir kaç arkadaş daha söylemişti. Muriqi yerini dolduracaktı ne güzel. Serdar da aynı Muriqi gibi üstüne koyarak ilerliyor. Sadece yaş 3 yaş daha büyük. Şunu unutmayalım bazı Türk oyuncular çok sonradan açılabiliyor. Serdar da bu isimlerden. Milli takım içinde çağrılmayı hak ediyor. Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ama şimdiden anlaşma yapabiliriz. Geç olmadan bu iş bitmeli. Karagümrük de yakından ilgileniyor diye biliyorum. Eğer Boupendza işide olursa Boupendza, Serdar ve Thiam üçlüsü santrafor rotasyonumuz olur. Valencia'yı da sayabiliriz ama onu daha çok kanatta kullanıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    emreyi başkanı mı yalanlıyor kimi yalanlamış reis acaba 2 gün önce çıkmış kaçırdım ? Emre bacağı koptu trafik kazası geçirmiş insanlarda görüldü daha önce bu durum dünyada falan demişti ?



    Keşke Mesut ile birlikte geri dönse. Çok şey mi istiyoruz.. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] Tabii o zamana kadar şampiyonluk yarışında olmamız lazım. Perotti de aynı Mesut gibi bu sezon için süper yedek olarak kalacaktı. Bjk maçında ilk 11 başladı adam sakatlandı. Ya da sezon başı ameliyat olup Ocak'ta takıma katılacaktı.


    Bence bizim sağlık ekibinde çok ciddi problem var. Muhtemelen Emre ve yönetimi sağlık ekibi bilgilendirmiş. Ama onuda becerememişler. Çok acil bu ekiple yollar ayrılmalı Acıbadem Hastanesi'nden iyi bir ekip takıma katılmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada Rıdvan Dilmen, Ntvspor ile yolları ayırmış. Yakın zamanda çok önemli açıklamaları olacakmış. Bekliyoruz..Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya bir camia bir futbol yorumcusundan ne ister arkadaş aklım almıyor. Adamı bıktırdılar artık. Kendilerinin desteklediği MHK başkanı hakkında Rıdvan getirdi dediler. Geçen sene Zorlu diyorlardı, kime neyin nasıl zorlu olduğunu gördük. Bu sene de şeytan diyorlar -ve bunu bir kulübün üst düzey yöneticisi diyor- bu sene de Kasımpaşa maçını gördük mesela. Ben soruyorum geçen maçta ortalığı ayağa kaldıracak ne oldu? Ankaragücü’nün yediği golden önce faul var mesela konuşan var mı? Kırmızı kart doğru. Penaltı doğru. Ben anlamıyorum. Bunun üzerinden Rıdvan Dilmen hakkında algı yapıp durdular inanılmaz.
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt




  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Hele 3:16..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdiler27

    Bu mesaj silindi.

    Aziz Yıldırım : Maçı sat.


    Celal Doğan : Tamam.


    Celal Doğan : Maçı sattık çocuklar 4 gol yiyin.


    Antepli futbolcular : Tamam o bizim işimiz.


    Cidden buna inanmak da saçma geliyor. En azından bilmiyorsak bilmiyoruz ne olduğunu demek daha mantıklı vebal almaktansa...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 6 Mart 2021; 10:10:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44094410441144124413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.