Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43924393439443954396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Futbola bu gece ara verelim şehitlerimiz var.. Allah rahmet eylesin..😢😓

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse konuşmadi ama atayim.

  • Kotu ve sansiz bir aksam oldu acikcasi,ama yine de olumlu acidan bakalim Podolski'nin o son topu girse 1 puan dahi alamayacaktik.

    Samatta,coplukten foseptik seviyeye yukseldigini kanitladi,hele ilk yarida kose bayraginin orda haci yatmaz gibi devrilmesi baya komikti.

    Dalga gectigimiz Bandaj Reis Ayuv'u,bu Samatta gibi 3 tanesine degismem.Ayuv hakkini helal et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenfb1907

    Samattayla şu dakika itibariyle feshetsinler bu adam artık antrenmanlara bile alınmamalı

    Bu takım ancak bu kadroyla şampiyon olur

    O kadroyla mümkünatı yok kardeşim kendimizi kandırmayalım.

    Tisserand ve jose sosa yedek bekler ancak.

    Mesut ise henüz çok zayıf toparlaması sezon sonunu bulur ki toparlasa da forvet oynayamaz.





  • castraelectro kullanıcısına yanıt

    Hocam önce pelkas ayağa basıyor, topu çektikten sonra istemeden de olsa ayağa basıyor, antalyalı oyuncunun müdahalesi daha sonra, pozisyon faul yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the__executioner__

    Yok hocam sakat kalsın da sezon sonuna kadar oynamasın demedim. Sağlam olsun form tutana kadar oynamasın ama form tutması için de şampiyonluktan olamayiz. Sezon sonuna kadar çalışmaya devam etsin.



    Alıntıları Göster

    şampiyonlukdan olamayızmi bu futbollamı Erollamı şampiyon olcan işde senin gibi duşenenler yuzunden bu takım 6 senedir şampiyon olamıyo

  • Ne Samatta düşmanıyım ne Caner... Samatta'nın performansını eleştirebiliriz, farklı şekillerde tepki koyabiliriz ama şahsi olarak ileri gitmemek lazım. Fakat şu aşağıdaki durumda Caner'in karakter özellikleri ön plana çıkıyor.


    Şimdi adam takıma katılmış, arkadaşlarıyla tanışıyor gülerek ve olmayan dişi yüzünden verilen tepki ve dalga geçen kişilere bakın...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 4 Mart 2021; 22:46:38 >




  • Bu maçın sonucunu Erol Bulut’a yazmak mantıklı değil bana kalırsa. Tisserand hıyarı asist yaptı ve eğer varsa bile hocanın planı bozuldu. Zaten rakip az gol yiyor 2.yarı öne geçmek için fırsatlar buluyorsun ama diğer hıyar cisse ya tavana vuruyor yada topu kalecinin kucağına yuvarlıyor. Bu maça kadar hoca o kadar kredisini tüketti ki bu beraberlik kabul edilebilir değil. Kalan 13 haftada yeni hoca gelse bundan daha iyi oyun izleyeceğimiz kesin ama iki türlü de şampiyonluk hayal. Şubat ayında değilde Mart ayında havlu atarız bu kez, gelişme var. Bravo Fenerbahçem vasatlığa devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peex -- 4 Mart 2021; 21:46:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koroglu69

    şampiyonlukdan olamayızmi bu futbollamı Erollamı şampiyon olcan işde senin gibi duşenenler yuzunden bu takım 6 senedir şampiyon olamıyo



    Alıntıları Göster

    Şu an az da olsa şansımız var . Max verim alacağımız oyuncularla oynamamız lazım. Mesuttan yarar sağlayamadık o yüzden oynamaması lazım. Benim düşüncem bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yırtıcı - golcü bir forvet, 2. bir Szalai ve sağlam bir Perotti eklenir mi acaba takıma...

  • Aynen bunu göstermediler maç içerisinde, burada da anlaşılmıyor. 3310 ile ekran görüntüsünü çekmişler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Futbola bu gece ara verelim şehitlerimiz var.. Allah rahmet eylesin..😢😓

    Aminnn...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulcet

    Ne Samatta düşmanıyım ne Caner... Samatta'nın performansını eleştirebiliriz, farklı şekillerde tepki koyabiliriz ama şahsi olarak ileri gitmemek lazım. Fakat şu aşağıdaki durumda Caner'in karakter özellikleri ön plana çıkıyor.


    Şimdi adam takıma katılmış, arkadaşlarıyla tanışıyor gülerek ve olmayan dişi yüzünden verilen tepki ve dalga geçen kişilere bakın...


    Takımdaki bu ortamdan ne beklenirki .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayew bu Samatta'dan daha iyiydi en azından takıma moral veriyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

    Öyle de görülebilir saliselik bir hareket o ama Pelkas o topun kontrolünü tehlike yaratacak şekilde sağlıyor. Antalyasporlu oyuncu topa nasıl yöneliyor ona bakıyoruz diziyle yöneliyor topa diz çıkararak hareketleniyor yani penaltı yapmaya yönelik bir hareket senin dediğin şekilde olsa bile zaten saliselik bir pozisyon yine de penaltı. Kısaca bu pozisyon penaltıydı ama Var dan bir şekilde dönderildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Özil transferi hataydı. Senin ir oyun planın var lak diye alakasız bir adam getiriyorsun yönetim diyor hadi oynat bakalım adam diyor hadi oynat beni taraftar diyor hadi oynat oynatıyorsun formsuz çıkartsan çıkartamıyorsun tepki alıyorsun oynatsan neden oynuyor oynatmasan neden oynamıyor. ilginç ötesi bugün sakatlandı üzücü tabii ama kusura bakmasın da mesut oynayacak diye planı bozmak zorunda değiliz. çıktıktan sonra gördük zaten şu an el freni gibi. takımın beyni adamın zekasına da yetmiyor o ayrı

  • Lanet olsun ya
    Eskiden kadikoy cehennemi vardı
    Şimdi zar zor puan alabiliyoruz
    Yazıklar olsun
    Biz bok şampiyon oluruz geçmiş olsun.
  • Top çıkmış olsa da,tisserand topla oynamaya başladıktan sonra,var devreden çıkıyor.Yani 1 metre dışarıdan olsaydı bile,yine gol verilecekti.

  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Bu adamın olayı yetenek falan değil. Adam kafada bitirmiş mevzuyu bugün de bunu kanıtladı. Şampiyon olma ihtimalimizi yüzde 1 görüyorum ligi 3. veya 4. bitiririz şanslıysak belki 2.liği alırız. Hoca sene sonu gider ağustosa kadar hoca ararlar vs vs vs...


    Ben yönetimin değişmesini istiyorum.

  • Bu takımın şampiyon olması için ya yönetim değişecek ya teknik direktör. Emre nerde ne başarmış yönetici olarak? Koskoca fb yönetici oluyor? Erol bulut üzerinde çok baskı olduğunu düşünüyorum..mesut özilin sakatlanmasına çok sevindim..mesut geleli 4 hafta oldu en ufak ilerleme yok adam da..onun yüzünden takım 9 kişi oynuyor neden mi? Biri kendisi diğeri onun yüzünden yerinde oynamayan pelkas.. Çok acil takımdan samatta kesilmeli onun yerine valencia oynamalı. Ozan Tufan 2-3 hafta top oynamamalı..ferdi bir şekilde bu takıma monte edilmeli. Takımda çalım atan oyuncu yok.. Caner bu takımda kesinlikle olmamalı.her türlü zarar bu adam..sosa ya oyunun liderliği verilmeli..
  • 
Sayfa: önceki 43924393439443954396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.