Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ozan gibi bir adam bakayoko. Biraz daha defansifi ama fiziken daha güçlü bir de aklı çalışıyor baya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freudunpiposu

    Ozan gibi bir adam bakayoko. Biraz daha defansifi ama fiziken daha güçlü bir de aklı çalışıyor baya.
    keyfi bir adam bakayoko oynarsa çok güzel oynamazsa hayalet. defans yönüne asla güvenilmez hem milandayken izledim hemde monacoda. monacoda bile ilk 11 giremiyodu sonradan devamlılığı olmayan bi oyuncu. defansif yönden gustavo 2 gömlek daha iyi bakayokoya göre hem defansif hemde devanlılık disiplin anlamında. ilk 11 için istiyolarsa güvenmeleri büyük risk lyon için.
  • Doğru olabilir sürekli izlemedim. Fakat Bakayoko ortasaha oyuncusu. Top sürer, çalım atar gerektiğinde paslar atar, hızlı oynar. Hızlıdır, güçlüdür de. Kafası da çalışır. Mental sıkıntıları olabilir.
  • Geçmiş olsun. Hayali bile güzeldi.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın renktaşlar. Sosa konusunda bugün gelişmeler yaşanacaktır. Thiam'da gerçekten bedelsiz geldiyse o da açıklanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Günaydın renktaşlar. Sosa konusunda bugün gelişmeler yaşanacaktır. Thiam'da gerçekten bedelsiz geldiyse o da açıklanabilir.
    Günaydın hocam.

    Söylenenler bu hafta baya hareketli geçecek hem gidenler hem gelenler açısından.
    Zanka, Vedat, Tolgay bu hafta yolcu büyük ihtimalle. Sosa, Thiam bugün açıklanır büyük ihtimalle, bir kaç gün içinde de bir stoper açıklanır gibi.
  • Günaydın..
    Sentetik kullanmışlar dedik diye 1 hafta yazıvermişler.
    Tiner felan deseydik hesabı tümden kapatacaklardı heralde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thiam bedavaya gelmiş deniyor.İşin içinde Ahmet Bulut olunca herşey mümkün bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Herkes istediğini söylesin, hakaret ve küfür etsin ama karşısındaki tartıştığı kişi ceza alsın, kendisine bir şey olmasın istiyor. Şikayet panelinde de görüyoruz sürekli. Herkes tartıştığı kişileri şikayet ediyor güzelce.

    Arkadaşlar nicklerin altındaki takım logolarına biz bakmıyoruz. Siz de bakmayın. Ha rakip taraftar gelir en ufak kışkırtıcı mesaj yazar ise ceza zaten veriyoruz. Sizler ne istediğinizi kesinlikle bilmiyorsunuz.

    Aldığınız cezaları açıp okuyun. İnsanlık halidir günde kaç tane şikayet ile ilgileniyoruz elbette ufak hatalar olabilir ama bunu yüzdeye vurduğumuzda %5'i geçmiyor. İstediğimiz cezalar Admin onayına gidiyor zaten. Hatalı olsa oradan da geçmez.

    Bu arada bizlerin sadece cezaları talep ettiğini, cezaları Adminlerin onayladığını unutmayın. Yönetici düşmanlığınız bizlere zarar verdiği kadar sizlere zarar veriyor. Biz kurallarda ne yazıyorsa onları uyguluyoruz. Kurallardan Rahatsızlık duyanlar kuralların değişmesini Forum Destek üzerinden talep edebilirler.


    Sevgilerle.
    Kusura bakmayın da ceza sistemi dediğiniz olay çok saçma ergen ergen boş boş tipler burada rahat rahat hakaret edip ceza almasına rağmen aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsa ortada sorun var demektir. Ki ergen ergen dedim ama burada koca koca 40 yaşındaki adamlar ve ben de dahilim. Çünkü birinin bana hakaret etmesine ben gelemiyorum. Edemez. Ben etmiyorsam o da edemez. Bu tiplere karşılık vermeyince hakarete devam ediyor insanın da patlama noktası var ceza alacağımı bile bile ben de hakaret ediyorum. He şahsan transfer dönemi bittikten sonra bir daha da bu foruma gelmem. Ortam o kadar cahilceki diğer bölümlerde çünkü adı "forum" olan sitede tartışmayı bilmeyen insanlar kendini sadece küfür ile ifade eden insanlar var.

    Futbol kısmına gelirsek. Aşırı yanlı bir yönetim sistemi var. Sinan Gümüş'e çöp dedim diye ceza puanı alıyorum. Ne var bunu demekte. Futbol'da insanların kullandığı bir tabir. Kaleciye de kova diyoruz kötüyse mesela. Hadi hepsini geçtim. Hakem maçı iyi yönetti diyorum diye iki hafta ceza aldım. Aklıma gelmeyen bir sürü şey. Görüşüm yöneticinin hoşuna gitmiyor ceza veriyor.

    Destek kısmında takan pek yok. Zaten kısa bir süre içinde kendimi çizip bir daha da uğramayı düşünmüyorum. Düşen hitlere biraz fayda sağlamak güzel olur. 3,644,791 mesaj atılmış 2020'de büyük ihtimalle pandemi var diye yine tutunmuş biraz. Artık iki üç seneye inşallah 1 milyon altına düşer de kapanıp gider. Size kişisel demedim bu arada genel olarak forumun kalitesi hakkında söylediklerim.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 18 Ağustos 2020; 9:36:55 >




  • Gunaydin beyler. Cezam bitti. Ama ben haketmistim 7 gun cezayi :) Çoğu ceza alan arkadaşlara şaka gibi cezalar vermisler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 18 Ağustos 2020; 9:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Sosa ve Mame'de gelsin kafamız rahatlasın.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa bugün açıklanacak herhalde artık. Alevli emoji geldi.

    Edit: Thiam içinmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopnog -- 18 Ağustos 2020; 9:40:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Günaydın renktaşlar. Sosa konusunda bugün gelişmeler yaşanacaktır. Thiam'da gerçekten bedelsiz geldiyse o da açıklanabilir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ağustos 2020; 9:36:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thiam dır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Günaydın renkdaşlar

    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.