Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41884189419041914192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oikidoki

    ben sponsor olmuyor demedim. oluyor dedim. hibe etmiyor demedim ama 10 milyonu gecmez diye bir tahminde bulundum.


    hibe varsa ne kadar hibe edilmis madem sen acikla da aydinlanalim.


    surekli para veriyor, mali acidan cok basarili, 100 verdi 150 milyon euro verdi diye yaziyorsunuz ya. ben iddia ediyorum hibe falan yok. hadi secim zamani gaza gelip bir iki borcu odedi. en fazla o.


    ayrica mali acidan nasil bir basari var? yani bir katma deger uretip onu basarili bir pazarlama ile satip klube nasil bir maddi fayda saglanmis?


    samandirada petrol mu bulmus? mali basari dediginiz seyin ne oldugu rakamlar ile yazilabilir mi?


    bir baska arkadas da fatih terim guzellemesi cekiyorum demis. fatih terimi size karsi savunurum ama kendi forumumda fatih terimi ovdugum tek bir mesajim yoktur. ya hakkini teslim etmisimdir ya da mesela transferden nasil anlamadigini anlatmisimdir.


    bayiliyorum boyle sizin gibi temiz taraftara. ali kocun kolunu kessen sari lacivert akar degil mi? ben de 13 yasimdayken dunyam sizinki kadar guzel bir yerdi



    Alıntıları Göster

    abi hadi bırak bu işleri. gidip ali koç'un yöneticiliğini, kararlarını eleştir ama fener sevgisini sorgulama. ayıptır. fener için cebinden 5 kuruş ödememiş adamlar ali koç'a laf atabiliyor valla çok iyi iş.


    bak bırak fener tarihini, türk futbol tarihinin en verici başkanına bu yazdıkların ayıptır, seni bir fener taraftarı olarak kınıyorum.


    ali koç'un fener üzerinden isim yapmasına veya para kazanmasına ihtiyacı mı var sanki? adam zaten o konumdaydı başkan olmadan önce. niye gidip adam sinir krizi sahibi olsun gider hayatını yaşar miami'de, florida'da gününü gün eder. adam hem o kadar para veriyor hem sinir stres sahibi oluyor hem de iftiracı taraftarla uğraşıyor. taraftar onu çağırdığı için elini taşın altına koyup başkan oldu. tekrar altını çiziyorum, istenmediği ilk gün alır ceketini gider. 20 sene kalmaz kulüpte aziz gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Şubat 2021; 14:8:1 >




  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]



    eğer yaşına rağmen lucescunun futbol bilgisine hala inanılıyorsa ve laf edilmeyecekse ben wengeri isterim Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

    hem wengeri bu yaştan sonra hiçbir büyük takım td yapmaz


    hem de wengerin daha erken bi yaşta Türkiyeye yolu düşmez... 1,5 yıl çalışıp bişeylerin temelini atsa yeter

  • Şampiyonluk gittiğine göre bence artık yapılması gereken şu


    Ali başkan kongreye tek aday olacak diyorlar.


    Bu takımın seneye olan planlamasında erol hoca varsa hiç td konuşmayalım. Eğer yoksa direkt birini getirsinler en azından alışma sürecini kaybedilmiş sezonda geçirir.


    Keşke Bilici kaçırmasaydık...

  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

    İkisi anlaşamaz belki de Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    Öncelikle hangi sistemde oynamak istediğimize karar vermeliyiz. 4231 de devam mı edeceğiz yoksa 442-343-352 gibi sistemleri mi düşünüyoruz.


    4231 düşünüyorsak jardim, marco silva ve rebrov bizim ligde iş yaparlar.

    433 düşünüyorsak Sarri gibi bir tecrübe bizi ayağa kaldırabilir. Andre villas boas da hem kendini hemde bizi eski günlerimize döndürebilir.

    352 düşünüyorsak sanchez flores iyi bir hocadır. Mazzarri de çok iyi hocadır yeni bir Gasperini rüyası yaşatabilir...

    442 düşünüyorsak bruno lage çok iyi bir hocadır. Eddie howe da ingiltere ligi tecrübesiyle gayet etkili olabilir.



    Yani biz ne istiyoruz? Bizim oynamak istediğimiz sistem ne olacak? Elimizdeki futbolcuların kaçı kalacak kaçı gidecek? Bizim bunlara karar vermemiz lazım. Yoksa hoca işi bence çok zor değil. Ha biz elimizdeki malzeme bu, bunlardan max.verim alalım diyorsak Lucescu olabilir, Şenol güneş de olabilir.





  • Sosyal medyada bir kaç hesap başkanın kongreye büyük bir hoca ile gideceğini, çevresine hem medyanın hem de oyuncu grubunun ağzını açamayacağı bir hoca almak gerekiyor diye konuşmalar yaptığı tarzında şeyler yazıyor. Umarım doğrudur, bu takımın buna gerçekten ihtiyacı var ama böyle Wenger gibi ahı vahı gitmiş uzaklaşmış adamlar değil. Futbolun hala aktif olarak içinde olan, oyuncularla iletişim kurabilen, kenardan dümdüz maç takip etmek yerine müdahale eden. Yeri geldiğinde de en kralına bile dönüp hayırdır kardeşim diyebilecek, dobra biri alfa karakterli bir hoca gerekiyor. Umarım doğrudur ve yaparlar. Teknik heyeti de o hoca kendi kafasına göre kurarsa. Takımı ellerine verip sabretmek gerekiyor.


    Edit: Bunun en hızlı sürede gerçekleşmesi gerekiyor mevcut hocayla uzatma oynamaya gerek yok. Giden gitti. Ne kadar erken bir yapılanmaya gidilirse önümüzdeki sezonu kazanma şansımızda bir o kadar artmış olacaktır. Yoksa alışmaydı şuydu sonraki sezonda gidecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 27 Şubat 2021; 14:30:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    abi ön libero alsak 1 forvet daha alsak ne değişecekti o zaman...


    hem zorunlulukta necipten stoper olarak faydalanan beşiktaşı... donku önlibero oynatarakı gsnin şampiyon olduğunu düşündüğümüzde...


    gustavonun yokluğunun da ozanla idare edilebilir bişey olması gerektiğini düşünüyorum.


    kadro olarak arasında uçurum bulunan göztepeye kaybeden bi fenerbahçenin bahanesi ön libero olmamalı

    Hocadan bağımsız olarak bu işlerin bir standartı vardır. Gustavo - Tolga ile girdik sezona Tolga yollandı, çok basit bir tane ön libero alırsın. Yani standart yapılması gereken bu değil midir?


    İdareten Lemos, Tisseland olabilir. Oraya başka bir ismi de koyabilirsin ama benim bahsettiğim bu değil, İrfan'a para verdik demek ki paramız var buraya bir adam alınabilir mi? Alınabilirdi, neden alınmadı?


    Göztepe maçı bundan gitti demedim, kötü oynadık, kaybettik.


    Ya Fenerbahçe'yi falan bırak şöyle düşünelim Leipzing elindeki tek yedek forveti yolluyor başka yedek yok oraya kanat koyabilir, on numarayı çeker ya da sistem değiştirebilir ama parası ve imkanı var. Oraya yedek forvet getirir mi yoksa sattıktan transfer yapmaz yedeksiz mi devam eder? Vizyon dediğin şey sadece hoca ile olmuyor ki, burada hoca Favre olsun, Nagelsmann olsun sen imkan varken, transfer edebiliyorken neden etmezsin?


    Şöyle bir senaryoda olabilir kulübün hiç parası yoktur ya da transfer sezonu bitmiştir, senin iki yedeğinde sakatlanmıştır, burada yapacak bir şey yok. Oraya mecbur oyuncu devşirirsin ya da taktik değiştirirsin ama imkan varken almamak hatadır. Hocadan falan bağımsız bu böyledir.





  • Hoca değişikliği olacaksa şimdi olması lazım.


    Biz transfer konuşuyoruz ama bu adam kim? Üçlü oynatacaktır, bek yerine stoper alınır, kanatlar değişir vs. transferleri de hoca yapar. Takımı, ligi tanır. Bu böyle gitmez, hoca TS maçını kayberse kovulacak, bu düşüncedeysen maçı niye bekliyorsun? Kov.

  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    kulüpte ne üst akıl var, ne alt akıl var...


    yok o konuda haklısınız... tolganın, hem de o kadar düşük maaşa oynayan bi adamın, hiçbir yük oluşturmayan bi adamın,yedek kalsa tek kelime etmeyen adamın, hemde gustavo alternatifsizken gönderilmesinin hiçbir mantığı yok...


    birini göndereceksen mert hakanı gönder... hem 5 kuruşluk top oynamıyo hem de zaten özil,pelkas,hatta ozan ve irfancan varken sahaya çıkamaması sıranın ona "o yetenekle" gelememesi lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 27 Şubat 2021; 14:44:58 >
  • İnşallah Erol Bulut sezon sonuna kadar kovulmaz. Zaten şampiyonluk kaçtı, sene sonunu beklesinler Erolu,Emresi yönetimi hep beraber el ele gider. Yeni hoca heba olmasın arada.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    abi hadi bırak bu işleri. gidip ali koç'un yöneticiliğini, kararlarını eleştir ama fener sevgisini sorgulama. ayıptır. fener için cebinden 5 kuruş ödememiş adamlar ali koç'a laf atabiliyor valla çok iyi iş.


    bak bırak fener tarihini, türk futbol tarihinin en verici başkanına bu yazdıkların ayıptır, seni bir fener taraftarı olarak kınıyorum.


    ali koç'un fener üzerinden isim yapmasına veya para kazanmasına ihtiyacı mı var sanki? adam zaten o konumdaydı başkan olmadan önce. niye gidip adam sinir krizi sahibi olsun gider hayatını yaşar miami'de, florida'da gününü gün eder. adam hem o kadar para veriyor hem sinir stres sahibi oluyor hem de iftiracı taraftarla uğraşıyor. taraftar onu çağırdığı için elini taşın altına koyup başkan oldu. tekrar altını çiziyorum, istenmediği ilk gün alır ceketini gider. 20 sene kalmaz kulüpte aziz gibi.



    Alıntıları Göster

    Ali Kocun Feneri sevdigine ve iyi niyetine dair icimde zerre suphem yok. Ali Kocu kotulemek gibi derdim de yok. bu forumda da ali koc ile ticareti olan 5 kisiden biriyimdir. ama adam acaba galatasarayli mi diye geyigi donecek kadar basarisiz.


    soyle anlatayim. ben galatasarayliyim. yurtdisinda yasiyorum ve iliskilerim sebebi ile fenerbahceyi kendi takimimdan kat be kat fazla yakinen takip etmek durumunda kaliyorum. bu ozel bir ugras degil. gecici bir durum.


    ali kocta umurumda degil. bir arkadas 150 milyon euro hibe etti demis. sadece 150 milyon euro ne demek , anlami nedir biliyor mu diye merak ettim. yani 100 milyon 150 milyon euro nedir, ne manaya gelir ?


    eskiden antu kafasi diye bir sey vardi. donanim haber katilimcilari cok iyiydi. su an bakiyorum antu bile 12 numaranin nasil her gelene agam pasam dedigini , islerin nasil yanlis gittigini konusurken donanim haber garip bir guce tapinma durumuna girmis.


    ayrica galatasarayli oldugum icin sunu da anlamiyorum. bir galatasaray baskani ali koc un baskanliginin 3 senesinden her hangi bir senesini tek bir defa klube yasatsa, yani ilk sene kume dusme, ikinci sene rezil oyun, ve su son sene. bunlari zaten hepsini birden yasatma sansi kimseye verilmezde, bunlardan sadece birini klube yasatsa ya da 50 transfer yapip sadece 3 unu tuttrumus olsa ya da baskanlikta birak tekrar secime girmeyi bir daha klubun onunden gecemezdi.


    bu klup hepside sampiyon olmus adnan polat dursun ozbek gibi baskanlari teneke baglayip gonderdi. bir puan gerideki td yi aninda gonderdi. benim anlamadigim bu farklilik nereden geliyor.


    bunlar bana ilginc geldigi icin yaziyorum. degilse ne fenere laf etmek gibi bir niyetim var ne de ben 3 sene once olmus ama can cekisen donanim habere yazdim diye ferene zarar gelir. yazdiklarim da sadece gordugum ya da inandigim gercekler.





  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hataya afrikadan bizim ligde iş yapcak adamları bulmuş getirmişler bir de geneli 23-25 yaş aralığında forvet hattının
  • fbyram kullanıcısına yanıt

    Ne oynayacağımız hemen hemen belli. Herhangi bir futbolsevere kadrodaki en iyi oyuncuları say desen Pelkas-Ozan-Mesut-Gustavo-İrfan'ın isimlerini zikreder. Pelkas ve Mesut'tan 8, kanat vs olmayacağı için mecbur 10 numaralı bir sistemle oynayacaksın. Muhtemel dizilişler:


    A- 4-3-1-2:

    Elinde bir tane bile iyi forvet yok. En az iki, tercihen 3 iyi forvet alman lazım.


    B- 3-4-1-2, 3-4-2-1:

    Takımdaki tüm stoperleri toplasan tek adam ediyor. 3 yılda 9 stoper transfer edip 8'inde karavana atan yönetimin Atilla'nın yanına 2 kaliteli stoper alması imkansız. Üstelik Novak ve Caner yerine fiziksel açıdan Nazım gibi 2 kanat beki alman lazım.


    Geriye bir tek 4-2-3-1 kalıyor. İlk 11'e 1 kanat, 1 santrafor transferiyle hazırsın. Yalnız 4-2-3-1 orta sahasıyla da başarılı olacağımızı düşünmüyorum. Yazın Mesut 33, Gustavo 34 oluyor. İkisi de statik oyuncular ve daha da gerileyecekler. İrfan'ın savunması Ozan'dan da kötü. Kasımpaşa deplasmanı için iyi de derbiler ve Avrupa'da tokat manyağı yaparlar bu orta sahayı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Bence hoca değişikliği ikinci dönem başlamadan olmalıydı. Bu saatten sonra hoca değişikliği bence de olmalı. Gelecek adamın takıma uzak olmaması lazım diye düşünüyorum. Wenger, Lucescu gibi isimler yazılıp çizilebilir ama sezon bitimine şu kadar süre kalmış iken bu karar alınmaz. Erol Cloud'un berbat ettiği kadroya düzeltmeye çalışacak ve sezon bitecek. Wenger gelirse belki Mesut'u tanıdığı için avantaj olabilir ama devre arası Mesut ile beraber getirilseydi daha fazla sevinirdim. Trabzon maçından sonra olacaksa yerli biri olmalı. Sezon sonu için ise Wenger düşünülecekse Emre Belözoğlu geçici teknik direktör yapılabilir. Erol Cloud'dan daha iyi takımı yöneteceğine adım gibi eminim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Lucescu yaşlı (!) hocam öyle deme. Terim 70 yaşına merdiven dayadı ama genç (!)..


    İroni bir yana paok u şampiyon yapan razvan lucescu gayet iyi bir tercih olabilir. Veya rebrov da olabilir alternatif olarak. Büyük lucescu yu kiev bırakmaz.



    Alıntıları Göster

    Ersun Yanal gelmeden önce Baba Lucescu ile de görüşmüşüz. Muhtemelen maddi şartlarda anlaşılamadığı için iş olmamış. Uzun süreli de kontratta istemiştir muhtemelen. Adam bizim paranın tadını iyi biliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tolga ve Deniz Türüç'ün hangi akla hizmet gönderildiğini anlamak çok zor. Transfer ettikleri Novak'ı hoca kadroda bile değerlendirmiyor. Bu adam kenarda oturarak gol atacakmış, taraftar hocayı eleştirmek yerine Novak'ın neden gol atamadığını eleştiriyor. Kenarda oturan adam nasıl gol atabilir. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    Deniz Türüç sol ayaklı, hem kanat hem sol bek oynayabilen bir isim düşün. Kalitesi düşük olabilir ama Başakşehir'in bu sezon iyi oynayan 2-3 oyuncusundan biriydi. MHY denilen şahıs ileride top bile tutamıyor, Deniz olsa ne güzel önde olduğumuz maçlarda en azından ileride top tutar belki orta falan açardı. Bu çapsız MHY ne top tutabilir ne orta açabiliyor, savunması da çok kötü kadroda o kadar çok ofansif oynayacak adam var ki sıranın en sonuna koyarım ama hoca onu mecburen oyuna alacak çünkü savunmaya katkı yapmasını bekliyor çünkü Gustavo ve Ozan dışında savunmaya yardım edecek adam yok. Gustavo ortada yokken defansif yönde eksik kalıyoruz. Ozan orta sahayı tek başına idare edebiliyor mu hayır çünkü yanında Sosa veya MHY oynuyor, önünde de Mesut var zaten savunmaya yardım etsin diye almadık ama MHY'den daha fazla savunma katkısı vardır.





  • Mert Hakan'ın bu sezon tek iyi oynadığı maç bu olsa gerek. Rakip takım 9 kişi. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • Belirttiğin kriterlerde hocanın ahı vahı kalmasa buraya düşmez ki. Mesut'a söz geçirebilecek adamlar Allegri, Ancelotti falan. Bunlar gelmez.


    Bize gelecek yabancı hoca profili görece küçük takımlardaki performansı sayesinde büyük takımlarda yıldızlarla çalışmış, buralarda tutunamamış ve yeniden elit seviyeye yükselmek isteyen adamlar olmalı.


    Kimler olur?:

    -Sarri(Napoli-Chelsea-Juve)

    -Lampard(Derby-Chelsea)

    -Valverde(Oly-Bilbao-Barça)

    -Emery(Spartak-Sevilla-PSG-Arsenal)

    bu adamlar hem küçük takımın imkanlarını bilen hem de büyük takımdaki baskıyı yemiş adamlar.


    Kimler olmaz?:

    -Villas Boas gibi Hulklu, Falcaolu Porto'da, Zidane gibi direkt RM'de işe başlamış, buradaki bütçelerden haberi olmayan camia evlatları

    -Mourinho, Wenger gibi her şeyi başarmış, istediği adam alınmayınca küsüp gidecek büyük hocalar

    -Aragones gibi bir ayağı çukurda kulübede horlayan adamlar

    -Löw gibi yıllardır kulüp yüzü görmemiş adamlar


    İsimleri sadece çizdiğim profile örnek olsun diye veriyorum. Burada yaparlar, yapamazlar, gelmezler vs. Sonrasında tartışılır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Şubat 2021; 15:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu bjk hem futbol hem basket de (Alperen Şengün) kısıtlı bütçeyle iyi işler yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatayspor, Boupendza olmadan 4-1 kazanmış. Adamların sistemi var arkadaş. Boupendza devre arası bize gelseydi 5 golü geçmezdi. Bu oyuncuları oynatan yönetimden, teknik ekibe kadar olan iyi bir hiyerarşi ve oyun sistemi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karagümrük, Ademi'yi 3 maçtır ilk 11 başlatıyordu. Bugünkü maçta 11'i geçtim yedekden bile oyuna almamışlar. Bundan sonra sakatlık veya cezalı olmadığı sürece ilk 11'e zor girer. Nerden buldular bu adamı anlamıyorum. Muhtemelen Pelkas'ı size ucuza getiririz ama yanında Ademi'yi de alırsınız dediler. Başka açıklaması yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41884189419041914192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.