< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben sana FM yüzünden gitsin diyen yoktu diyorum, sen bana o sayfalarda "FM'de oynatamıyorlar diye gitsin diyenler var" temalı mesajlar gösteriyorsun. Önce bu arkadaş şu mesajı attı. https://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146030005 Bu mesajın sonrasında Gustavo eleştirenler FM, FIFA ağzına almamışken Agustus, He-man vs. Oyuna göre oyuncu yorumluyorlar gibi saçma sapan yorumlar yaptı. Onların bu mesajlarını görünce aynı arkadaş şöyle düzeltti: https://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146037036 FM'de oynatmıyor diye gitsin diyen yoktu yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 26 Şubat 2021; 16:50:30 > |
GS'nin BJK'yi taktığı yok ki. Son 2 şampiyonluklarında olduğu gibi bitime 2 hafta kala her rakip atakta Yugoslav faulü yaparak, kart görmeden kendi evlerinde döve döve yenecekler. Hakem de müsaade edecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklı bir tweet.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Analiz ediyoruzda ne oluyor ? Anca tv ye cikip bos bos ayar verdikleri oluyor. Hani noldu cagri yapardi baskan dekoder iptali icin ? Niye yapmadı veya yapmiyor sebebini aciklasinlar ki anlayalim. Kuru sıkı miydi yoksa korktuk mu ? Daha ne olacak . Biz sampiyonlugu hakemlerle gsye kaptirdiktan sonra decoder iptal etsek ne olacak ? Ati alan uskudari gectikten sonra ne olacak ? Bu ulkede nasrettin hoca diye biri yasadi gs ve bjk yonetimleri bu adamin hayat felsefelerini dusunceleri iyi anlamis bizimkiler herhalde uzak dogudan veya amerikadan gelmis nasretrin hocayi tanimiyor. Ne yapmis nasretrin hoca testiyi kirmadan dovmus . Testi kirildiktan sonra dovsen ne care ? Her mactan once algo yapiyorlar mactan sonrada memnun olmuyorlar algiya devam ediyorlar bizimkilerde beyfendi gibi hakemler iyi kotu niyetli degil diye eveleyio geveliyorlar. Hakemlerde insan ya bu fener bizi kotulemiyor adil davranalim diyecek. Cok bekleriz onlar kim gucluyse kimin sesi cok cikiyorsa onlardan yana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boupendza ile anlaşma tamamsa artık gol orucuna başlayabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazın Gustavo yollansın dedim ama sezon içinde iyi oynadığı zaman da bin kere iyi diye yazdım. Mesajlarım da duruyor, kripto gustavo düşmanj bilmem ne ne biçm üslup bu be? Cevap veremiyoruz engellemiş. Eğer Gustavo'ya dendiği gibi 10 milyon teklif varsa Vedat kalırdı, Samatta alınmazdı. Çok merak ediyorum hangisi hayırlı olurdu? Yorumculardan ezbere cevaplar istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
keşke izin verseymiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bizim takım çatır çatır takır takır top oynamıyor. Bu yeni değil, taaa 2014 yılından beri böyleyiz. Fenerbahçe ne zaman çıkar takır takır top oynar ve bu oyunu hemen hemen her maç yapar ondan sonra derim ben şampiyon oluruz. Ama baksanıza ne ışık var ne umut. Daha ilk yarıdaki hatay maçında belliydi bizim takımdan bir cacık olmayacağı. O kadar adam alındı yıllardır sürüsüne bereket hiç bir fayda görülmedi adam akıllı. Faydalı olanlar da çok durmadan gitti.. Her sene teknik direktör değiştirmek artık moda oldu, ama onda da bir fayda yok. Baksanıza hiç birinden bir hayır göremedik.. Ne olacak bu takımın hali daha nereye kadar böyle gider bilemiyorum.. Allahtan gençlik yıllarım fenerin dolu dolu başarılarını görmekle geçti.. |
sene sonu erol bulut her türlü gidecek, samandıra da temizlenecek diyorlar. sene sonu başkanlık seçimi var. ali koç tek aday olacakmış. 3 senelik 2. döneminde yabancı bir hocayla yeni sayfa açacakmış. kesin yaşanır diyorum ben de. |
İstanbulda kar mı kaldı yahu ? Bu görüntüler eski mi yeni mi ? |
Algılar başlamış Fenerbahçe 6 mağlubiyet alıp şampiyon olabilecek miymiş daha önce bir kere olmuş. Ulan daha önce 21 takımlı lig mi oynandı ? 6 mağlubiyet dediğin fazladan olan maç sayısı zaten. Yazık bu medyaya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 27 Şubat 2021; 11:30:15 > |
Nerede gördüğümü hatılamıyorum ama 4 1 2 3 kadro gördüm trabzon maçı için bir spor haber sitesin ts maçı için beklenti diye düşünülebilir ama sanmıyorum erol bulutun değişiklik deneyeceğini < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 26 Şubat 2021; 18:13:57 > |
Açar açar, ancak kitap sayfası açar.. Aziz yıldırıma hala çok kızıyorum, fenerbahçenin bu duruma gelmesindeki en büyük pay onun. Ama elini masaya vurduğu zamanda ses getiriyordu.. Aziz yıldırım ne zaman 2014'de şampiyon yapan ersun yanalı gönderdi, ondan sonra yaptığı ettiği aldığı sattığı hiç bir şey fayda getirmedi.. Tabii birde Doktor alex'i kovalar gibi rencide ederek göndermesi onun için sonun başlangıcı oldu.. |
Ben bu sezon Başakşehir maçında sakatlanana kadar Gustavo'ya bayıldım hocam. Şimdi burada bazı arkadaşlar paso birilerini satıyor. Altay, Attila, Ozan... Ya bu adamları satıyoruz da yerini nasıl dolduracağız diyen yok. Vedat satıldı, yeri doldu mu? Ben satılmasın dedim yerini dolduramayız dedim, satıldı ve Samatta geldi. Yeri Samatta ile doldu sandım, oyuncu tarzı olarak değil ama kaliteli bir adam geldi sandım, yanıldım. E sen mesela Altay'ı satarsan mı yerini daha çabuk doldurabilirsin, Vedat'ı satarsan mı daha çabuk doldurabilirsin? Biz satışa mecburuz ama bu oyuncuların yerini de doldurmamız lazım, güç kaybedeceksek oyuncu satışının ne anlamı var. Diyeceklerim bu kadar. Arkadaşlar Attila'yı satsın yarın stoper arasınlar, Altay'ı satıp yerine kaleci arasınlar, Vedat'ı satıp kırk yılda bulduğu forveti satıp forvet arasınlar. |