Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31213122312331243125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Bizde Beşiktaş balı yok. Adamlarda tek bacağı olmayan Aboubakar taş gibi bizdeki sağlam adamlar iptal.

  • Dünkü maçta samatta ya çok yüklenilmiş, alt tarafı 1 tane pozisyon kaçırdı diye. Onun harici öyle net bir pozisyonumuz yoktu zaten. Aboubakar da kaçırıyor bunları ama aradaki fark ona gol atabilmesi için 4-5 pozisyon geliyor onlardan birini de mutlaka atıyor.

    Bizim samatta ya da böyle pozisyonlar gelse ben atabileceğini düşünüyorum açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T@rhuncu

    Bizim takım taraftarı kadar futboldan anlamayan, saçma sapan bir sürüyle daha ben karşılaşmadım hayatımda.


    Ölüm kalım denilen beş tane maç oynadık, üst üste hepsini kazandık. Kupada da bir Süper Lig takımını yenip tur atladık.


    Ama Fenerbahçe taraftarı en ufak bir kötü sonucu bekleyip hemen pusudan çıkan kurtlar gibi. Hatta kötü sonuç da gerekmiyor. Eksi 15 derecede Sivas deplasmanında berabere kalmak gibi nispeten kabul edilebilir bir sonuçtan sonra veya sonucu aldığın Alanya maçındaki gibi topa daha fazla sahip olamayınca ya da deplasmanda bir takıma 10 kişi kalınca savunma yapıp maçı kazanınca kazan kaldırıyor.


    Ben artık bu taraftarın mazoşist olduğuna, her sene başarısız olmayı isteyip bundan haz aldığına inanıyorum. Bundan keyif alıyorsunuz bence. Aklı başında bir insanın yapacağı yorumlar değil bunlar.


    Bir de çıkıp yok işte 15-16, 17-18 sezonu futbolu bu, en fazla ikinci olursun diyorlar. Vitor 16-17'de, Aykut da 18-19'da bu takımın başında kalsaydı ikisi de şampiyonluğa oynatırdı bu takımları, muhtemelen şampiyon da yaparlardı. Çok bilmiş taraftara uyup bu hocaları değiştirdik ve 16-17 ile 18-19 sezonları, tarihimizin en rezil sezonları. BİLİN BAKALIM NEDEN?


    Takımın ne oynadığı belli değilmiş. Halen anlamadıysan yapacak bir şey yok demektir. Geleni geçeni tokatladığımız ve şampiyonluğu sadece Volkan ile savunmanın bireysel hatalarından verdiğimiz, kız Neustadter'den stoper yaratan 17-18 sezonunda da ne oynadığımız belli değil deniliyordu ama gayet belliydi. Bizim taraftarın "oynamak"tan kastı rakip yarı alanda pres yapıp dönen her topu almak ve ceza sahasına altı adam sokup orta yapıp durmak, bunu yapmayınca kötü oynuyoruz veya ne oynadığımız belli değil oluyor.


    Hatta ben hatırlıyorum, Osmanlı maçından sonra Aykut hoca istifa edip dönünce bundan önce başkalarını dinledim, bundan sonra kendi bildiğimi yapacağım deyip Ozan'lı ve Valbuena'lı 4-3-3'ten Josef - Topal'lı 4-2-3-1'e geçince takım gol ve puan rekoru kırdı, ne oynadığı belli değil denen takım şampiyon olan takımdan daha fazla gol attı. Valbuena'nın sonradan girdiği veya oynamadığı maçlarda alınan puan ortalaması, Valbuena'nın oynadığı maçlardaki puan ortalamasının iki katı filandı, Valbuena dandik Yunan ligine gitmeden önceki kariyerinin en verimli sezonunu 33 yaşındayken Aykut hocanın ellerinde geçirdi ama bizim taraftara göre oyun planımız yoktu, ligin en çok gol atan takımı hücum edemiyordu, en iyi sezonunu geçiren Valbuena'ya Aykut Kocaman düşmandı filan, bunlarla uğraştık koca sezon.


    Şampiyonluk gidince de yuuhhh istifa filan. Lan size karşı şampiyon olmak mümkün mü Allah'ın lanetli topluluğu gibi bir şeysiniz mübarek yerinde ya. Olunmuyor işte size karşı şampiyon filan.


    Bizim "futbolu bilen" taraftar bu işte. Aykut hocam o devre arasında millet Ben Arfa filan derken, "Alabiliyorsak ben stoper alalım isterim ama oyuncuların parasını ödemek daha önemli" demişti; o zaman da taraftar tabi hemen "Korkak hoca halen stoper derdinde, hücumcu alacaksın şampiyon yapacak" filan diyordu. 17-18'den sonra Reyes, Sadık, Zanka, Serdar, Tisserand, Lemos, Szalai, elli tane stoper aldık. Hepsi de öncekilerden daha kötü.


    Şimdi soruyorum, bu kadar yanılan, her istediği bu kadar yanlış ve zararlı olan bir taraftar grubunun elini attığı bir şeyi kurutmaması mümkün mü? 2000'lerin ilk yarısındaki Feneri çıkarın kafanızdan artık. 4 yabancılı, işe yarar tek yabancısı M'Bayo olan Sakaryaspor yok artık. Anadolu takımları Drinkwater filan getiriyor. Önde baskı maskı, cehennem presi denilen Ersun döneminde bizi her maç nasıl kontradan patates ettiler gördünüz. Bu sene oynadığımız oyun, elimizdeki ortalama ama geniş kadroyu kullanabilmek adına oynanabilecek en iyi oyun. Geride kompakt kalamadığın her an, leş stoperlerimiz hata üzerine hata yapıp gol yediriyor. Daha dün 50. saniyede Tisserand s.çıp batırıyordu da Altay çıkardı. Her maça 1-0 geride başlayıp nasıl maç kazanacaksın?


    Her maçı kazandıracak organizasyonları buluyoruz ama bazen atamayabiliyoruz. Bu maçta da en net pozisyonumuz, Sivas çok adamla çıkarken yaptığımız ani baskıyla topu kazanıp rakip savunmayı hazırlıksız, az adamla yakalayarak oldu ama Samatta atamadı. Böyle bir takımız. Oynayabileceğimiz oyun da bu.


    Duran toptan gol atarız, duran toptan gol mü olur. Kenardan ortayla gol atarız, biraz da ortadan ver kaçlarla girelim, böyle hep orta hep orta olmaz, Caner olmasa gol atamayız filan. Deli misiniz, divane misiniz ben anlamıyorum ki sizi. 10 haftadır duran toptan iki golümüz filan var penaltı harici. Caner'in muz ortalarıyla gol de azaldı. Mutlu musunuz yani şimdi?


    Beşiktaş filan, bunları geçeceksin. Beşiktaş da bizden farklı bir oyun oynamıyor. Vida ve Wellinton'un döküldüğü maçlarda patates olmuşlardı, onlar toparladığı için daha ileride oynayabiliyorlar. Bizim Tisserand'la filan öyle ileride oynayamazsın.


    Şampiyon olamazsak da olamayız, bu kadroyla bu oyun ve bu puan ortalaması gayet yerinde, takımın yarısı sene başından beri olmadığı halde hem de. Seneye bu hocayla devam edilmezse yine aynı teraneyi yaşarız. Ben baştan söyliyim.


    Hocam sen uyma bunlara... Bildiğini yap.


    SEN TAMAM DİYENE KADAR...

    Ağzın bal yesin. Kelimsei kelimesine imzamı atarım.





  • Pato, gs ile anlaşmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    Bu mesaj silindi.

    Bir ya tutarsa transferi daha ! Sırf defansa adam aldık diye alıyorlar işte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Dünkü maçta samatta ya çok yüklenilmiş, alt tarafı 1 tane pozisyon kaçırdı diye. Onun harici öyle net bir pozisyonumuz yoktu zaten. Aboubakar da kaçırıyor bunları ama aradaki fark ona gol atabilmesi için 4-5 pozisyon geliyor onlardan birini de mutlaka atıyor.

    Bizim samatta ya da böyle pozisyonlar gelse ben atabileceğini düşünüyorum açıkçası

    Bizim bazı taraftarlara göre dünkü maçla birlikte Thiam, Nazım, Samatta felan çoktan gönderildi takımdan. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] Bir maçla böyle 3-4 oyuncu gönderip sezonu u-19 ile tamamlayacağız Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazı arkadaşlar Beşiktaş'da maaşlar yatmıyor Beşiktaş düşmeye başlar demiş, takımı 2 gün önce FIFA'ya şikayet ettiği söylenen futbolcu dün sahanın en iyisiydi. O yüzden kafanızı fazla yormayın böyle işlerle boşverin fenerin oynadığı müthiş futbolla ilgilenin siz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treze17 -- 22 Ocak 2021; 13:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Raven

    Iyi bi forvet alalim yeter. Kanat olmasada mesut o forveti besler allahin izniyle. Suanki kanatlar lig icin yeterli ama iyi bi forvet olmazsa kanatin pek bi faydasi olmaz IYI BI FORVET OLURSA SAMPIYON OLURUZ
    Bjk macina kadar kac puan cikartiriz sizce ?


    Bana gore suanki kadroyla ts konya ve bjk maclari haric gerisini aliriz insallah. Iyi bi forvet gelirse bjk maci haric hepsini aliriz bjk macida berabere biter

    11 maçlık bir periyot koymuşsunuz hocam. Ortalama 2 puandan 22 puan almamız gerekiyor en az. Yani 4 maç puan kaybetme hakkımız var en fazla.

    Bunlar içinden GS ve BJK maçlarını kesin kazanmamız gerekiyor. Kalan 9 maçtan 6 galibiyet çıkarmamız lazım eğer şampiyon olmak istiyorsak.


    Bu arada çok güzel bir fikstür var şuan önümüzde. 6 maçın 5 tanesi İstanbul'da. Takım biraz dinlenmiş olur.





  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    haftaya da ferdi tisse yi ziyarete gider Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Hocam insanların beklentisi farklı, biz sene başında iyi bir bonservis verip forvet aldık mı? Aldık. Ben bu adamın bir maçı da kendisinin almasını istiyorum. Dün mesela kötü müydük? Az pozisyon bulduk, o pozisyonun birini gole çevirmesini bekliyorum.


    Ekstra işler olmayacaksa yıldız oyunu kavramanın benim için bir anlamı yok ki, Perotti, Sosa, Samatta maç kazandırsın diye transfer edildi. Fark yaratsın diye transfer edildi. Yeri gelecek takım bir tane pozisyon bulacak onu Samatta atacak, yeri gelecek Sosa bir pas atıp forveti pozisyona sokacak, Perotti penaltı aldıracak, çalımıyla gol atacak. Altay yeri gelecek maçı kurtacak mesela, benim beklentim yıldız oyuncudan bunlar.


    Samatta'ya bakıyorsun hırs yok, azim yok, istek yok, ruh gibi koşuyor adam ben böyle bir şey izlemek istemiyorum.



    Alıntıları Göster

    Haklısın renk taşım ama takımın genelinde hırs yok. Böyle olunca da oklar maalesef hocayı işaret ediyor. 19 hafta geride kaldığında geriye dönüp baktığımda takımın ne oynadığı belli değil. Çok yavaş oynuyoruz ve çok yavaş ileri top taşıyoruz. Bu kadro daha hızlı oynayabilecek bir kadro aslında ama böyle yavaş oynayınca takım atak yapamıyor. 19 hafta geride kaldığında bir takım ısrarla bu kadar yavaş oynuyorsa oyun sisteminde bir sıkıntı vardır.


    Bazen bakıyorum çok gereksiz yere defansa topu geri atıyor bizim orta alan. Boşa adam kaçmıyor deniyor ama aslında arada kaçanlar var ama topu atması gerekenler atmıyorlar. Boşa kaçmaya çalışan adama sen top atmazsan bir müddet sonra oyuncu zaten bana top atılmayacak der ve boşa kaçmaz. Dün 2-3 pozisyonda bizim dikkati baktım Samatta defans arkasına koşu yapacaktı ve bizim topu ayağında tutan oyuncu uzun oynamak yerine yanındaki adama topu attı.


    Bazen bizim takım çok garanti oynuyor. Risk alınacak yerde risk almıyorlar. Bazen de risk alınmayacak yerde de risk alıyorlar. Dün mesela 2 pozisyonda gereksiz yere Altay'a top verdiler. 2 defada topu Altay'a bırakmaları gerekirken gereksiz yere kornere attık. Hele birinde topu dışarı atan oyuncumuzun yanında arkasında rakip yoktu bıraksa Altay alacak hop topu dışarı attık. Duran toplardan zaten çok pozisyon veriyoruz kalkıp gereksiz yere topu kornere atıyoruz.


    Yediğimiz golde topa son anda dokunan adamın yanında Gustova vardı hamle yapabilirdi yapmadı ve hamle yapsa yemezdik.


    Dün Sivas top filan oynamadı ve oynayacak hali de yoktu bizim takım asılsa maçı alırdı. Bu arada Sosa kesinlikle oynayamaz bizim takımda. Orta alanda Sosa oynarken takım orta alan savunması aksıyor. Dün Sosa girdikten sonra çok açık vermeye başladık. Gerçi Erol hoca orta alandan Mert'i çıkarıp Caner'i sokunca oda etki etti.


    Orta alandan oyuncu çıkarıp oyuna kanat oyuncusu sokması garip ve işin daha garibi Sosa ve Caner girdikten sonra çok alakasız şekilde sağ kanattan açıklar vermeye başladık. Sanki Nazım'ın önünde oynayan oyuncumuz oyundan çıkmış ve o bölge tamamen boş bırakılmış gibi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Javelin.

    Bizde Beşiktaş balı yok. Adamlarda tek bacağı olmayan Aboubakar taş gibi bizdeki sağlam adamlar iptal.

    Dun dayım geldi macı izlemeye Bjk lı, aynen aynısını dusundum.Aboubakarı biz alsak 2. hafta sezonu kapatmıstı.

  • adama bak bu konu hakkinda konuşmayin diye ahkam kesiyor. sana mi sorcam ne konuşcağimi

    ne kadar cins adamlar var şu donanımhaberde ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 22 Ocak 2021; 12:45:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Takımın orta saha direnci çok zayıf. Gözünden ateş çıkacak orta sahalara ihtiyacımız var. Ozan olmadı mı patladı işte orta saha. Gustavo da tek başına defansa girdi çabaladı, oda olmasaydı orta saha yol geçen hanına dönerdi.


    Sene başında da bir çoğumuz demiştik hala da diyorum serdar a güvenilerek yola çıkılmaz. Serdar ın maliyeti godin den fazla olur dedik. 2 maç var 5 maç yok... Al Godin i bak keyfine... Neyse artık geçti ama Sokratis hamlesini kesinlikle yapmalıyız.


    Orta saha da ise tolga ile uzatmayıp sosayı da almasaydık... Gustavo, Ozan, Jailson ve Josef 4lüsü ile taş gibi bir orta saha kadrosu kurulurdu.


    Forvetler de ise Cisse boş bir hamleydi ve Samatta da verimsiz. Yerlerine Remy-Aboubakar-Pato-Niasse 4lüsünden 2 takviye yapısa nasıl olurdu acaba? Abobakar-Niasse veya Remy-Pato. Kasadan da 6m çıkmazdı...


    Valencia, Pelkas ve thiam rotasyon için düşünüldüler belki ama adamlar mücadele ediyor en azından beklenenin üstünde performans gösterdiler.


    Lafın özü çok adam var ama işe yarayan adam sayımız az yinede...

    Orta saha konusunda %100 katılıyorum. Mert hakan falan da gelmeseydi keşke, tolgayla şampiyon olunmaz sosa hadi arada bir girip 45 dakika oynayıp katkı verse yeterdi ama adam kafasında bitirmiş futbolu.


    Josefi beşiktaşa bırakarak şampiyonluğu da onlara bırakmış olduk. Tolga da zaten şampiyon takımda oynaması imkansız olan bir arkadaş. Emre'ye güvendik falan ama özellikle orta sahada sıçıp sıvadı bunu kabul etmek lazım, genel olarak da çok başarılı olduğu söylenemez lakin daha kötülerini de gördük o açıdan bir şey diyemiyorum. Orta sahada bu kadar sıvamasa idare ederdi takım her türlü, jailson gibi bir kaliteyi neden yolluyorsun bu adama geçen sene ersun taktı o zamandan beri talih yüzüne gülmedi, bedava ve ucuz josefi neden beşiktaşa salıyorsun taş gibi orta saha yorulmuyor herif. Şimdi ol bakalım mert hakan ve tolgayla şampiyon. İşin daha da trajik tarafı hala orta saha düşünülmüyor, geçen sene yönetimin 2 transfer sezonu boyunda sol bek mevkiini pas geçtiği gibi orta sahayı kimse görmüyor. Neyse şampiyonluk gidince belki uyanırlar, alıştık artık senelerin heba edilmesine.





  • Idrissi ile anlaşılmış deniyor inşallah olmaz,adamın 5 senede 15 golu var sadece, kaleye cok uzak oynuyor videolarında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

    adama bak bu konu hakkinda konuşmayin diye ahkam kesiyor. sana mi sorcam ne konuşcağimi

    ne kadar cins adamlar var şu donanımhaberde ya

    beşiktaşlılar böyledir. evin küçük çocuğu muamelesi gördükleri için sürekli kendilerini gösterme çabası içindeler Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

    Idrissi ile anlaşılmış deniyor inşallah olmaz,adamın 5 senede 15 golu var sadece, kaleye cok uzak oynuyor videolarında

    Nerde çöp var getirsinler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31213122312331243125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.