Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31153116311731183119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pandemiden dolayı görüşme sıklığı azaldı tabi ama rakı masasında göztepeli rakı bardağı ile içer kendisi,çok acayip uçuk bir teklif gelmediği sürece bir yere gitmez.Paradan çok aidiyete değerlere bağlı birisi.

  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt

    fenere hayırlı olsun o zaman Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol denen hocanın mac sonu sacmalamalrı bakalım nereye kadar gıdıcek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyeranEngineerR

    fenere hayırlı olsun o zaman  

    Benim bir ara istanbulda iş fırsatı olmuştu,napacan istanbulda ... et demişti sen düşün Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • Bakın bu takımın bu kadar kötü oynaması ruhsuz olmasının mimarı erol hocadır cünkü takım üzerinde bi etkisi yokki adamın geldı geleli aynı

  • boş verin canınızı sıkmayın beyler. sivas deplasmanında puan kaybetmeyeceğiz de ne zaman kaybedeceğiz zaten. bir sürü bahanemiz de var. 5 maçtır kazanıyorduk bu kadar da kredisi olsun hoca ve takımın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    Pandemiden dolayı görüşme sıklığı azaldı tabi ama rakı masasında göztepeli rakı bardağı ile içer kendisi,çok acayip uçuk bir teklif gelmediği sürece bir yere gitmez.Paradan çok aidiyete değerlere bağlı birisi.

    Anladım hocam. Belki bir üst seviyeye çıkma vakti gelmiştir. Eğer bize gelip, bu performansını devam ettirirse milli takım kapısıda rahat açılır. Araştırdığım kadarıyla Göztepe'den yıllık 500 bin € civarı kazanıyormuş. Bize gelirse 750 bin -1 mil. € arası maaş alır tahminim. Başkan Osayi olmazsa o tarz bir kanat alacağız demişti. Halil Akbunar bu profile uyuyor. O yüzden olma ihtimalini görüyorum. Tabii şu an Göztepe'nin de kaptanı olduğu için ordan ayrılması kolay olmayabilir.



    Halil Akbunar'ın FM21 profili ;

    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    Bright Osayi-Samuel'in FM21 profili ;

    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Ocak 2021; 0:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sezon sonuna kadar hoca takımın başında kalır sonrası nolur bilemem. Yönetim şampiyonluk için gözünü kararttıysa eğer birilerini bir şekilde gönderip. 1 stoper 1 forvet 1 kanat net almalı. Atanınla tutanın iyi olunca bu ligde bir şekilde ilerliyorsun. Atanımız yok tutan tarafta da savunma dökülüyor. Tisserandda gitti Serdar genel olarak sakat. Szalai Lemos falan korkutuyor beni açıkçası.


    Szalai Sadık daha da korkutuyor.


    Szalai'yi daha izleyemediğimiz de ayrı bir gerçek :D


    Fenerbahçe simülasyonunda yine tuhaf şeyler oluyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 22 Ocak 2021; 0:5:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    Benim bir ara istanbulda iş fırsatı olmuştu,napacan istanbulda ... et demişti sen düşün  



    Alıntıları Göster

    Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Se


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun kardeşim. FB yi hergün karalamak marifet olmuş senin için. Kişisel gelisime aban birazcık. BENDEN SANA ABİ tavsiyesi forumdan bir müddet uzaklas. kafanı toparla kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    Benim bir ara istanbulda iş fırsatı olmuştu,napacan istanbulda ... et demişti sen düşün  



    Alıntıları Göster

    Şimdi Mesut Özil geldi işler değişti. Normalde daha fazla para teklif edip öyle ikna ederdik şimdi Mesut Özil ile ikna edeceğiz Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kalender46 K kullanıcısına yanıt

    adam geçen sene zaten topu alıp taşıyordu genelde. kendisine top atanda sosaydı. bu sene bizde hem sosa hem mesut hem pelkas var. kanatlarda geliyor. daha ne olsun? keşke gelse

  • Keşke Deniz + 3 mil. €'ya Visca işini bitirsek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX

    EE? Sivas mı kazandı maçı? Sivas mı daha iyi oynadı peki? Sivasta Depay mı var derken ne demeye çalıştın Sivas bizden iyi mi oynadı demeye çalışıyorsun ciddi ciddi? Şu saha şartlarında iyi oynayacak takım bulamazsın kardeşim. Uzay futbolu oynuyor dediğiniz Beşiktaş daha 2 maç önce benzer hava şartlarında Hatay'a puan kaybetti. Beşiktaş Hatay'a puan kaybettiğinde bu kadar yer gök inledi mi acaba. Taraftarımız çok memnuniyetsiz ve kaos yaratıcı ne yazık ki.


    Bunu senin yazınla ve DH'nin büyük kısmıyla alakasız söylüyorum. Çünkü burada yapılan yorumlar bir yere dayanabiliyor. Derdim diğer sosyal medya mecraları. Sosyal medyanın en kötü tarafı tanımadığın, normalde muhattap olmayacağın tipler seni ve yaptıklarını eleştirebiliyor. Yorum yazılan mecra ne kadar popülerse yazılan yazılar o kadar seviyesi düşük. Fenerbahçe Instagram sayfası ve Youtube chati çok saçma sapan yazılarla dolu. Twitter biraz daha iyi durumda. Donanımhaberde yine az çok futboldan anlayanlar var burada.

    Çok değil birazcık oynasaydık 3 puan alıp yolumuza devam edecektik ancak topun arkasına geçip avel avel izlemeyi tercih ettik.

    Bu oyun tarzı bizi şampiyon yapamaz bu filmi daha önce çok izledik hala oyun planımız yok sezon sonu geldiğinde herkes anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.





  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Pelkas sosa hatta mhy de var bu lig için mhy de yeterli ki dediğiniz gibi Mesut gibi bir dünya starı da var ama hocanın oynattığı oyuna bu uyum yok yani en azından bana öyle geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

    gole yaklaşması haber olmuş Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]  "evet sayın seyirciler vedat şu an arkadaşına pas verdi. nasıl verdi ya vedat. çok da güzel verdi. iyi verdi."

  • Arkadaşlar her şeyi bir kenara bıraktım da şunun farkında mısınız:


    Sadık - Lemos tandemi ile 1 puan kazandık? Lemos bombası her maça girdiğinde gol yiyoruz, Sadık desen 2. belki 3. kalite stoper. Novak kötü oynuyor Nazım da bu maç kötü oynadı genelde iyiydi.


    Demek istediğim birbirinden formsuz defans 4'lüsü ile 1 gol yemek başarıdır. 35 maçlık seri yapmayacağız zaten sakin olun sıradaki maçı ve Mesut/Szalai'yi bekleyin..

  • Mesutuun tek başına şampiyon yapacağına inananlar var.
    Sene sonu Kaçıp gitmese bari amerikalara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31153116311731183119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.