Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30333034303530363037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valencia çok iyi değildi ama oyuna çok etki ettiğini düşünüyorum ben. Novak daha iyi olmalı ciddi derecede yavaş oynuyor. Ozan yine iyiydi. Pelkas biraz bencillik yaptı, Tisserand güzel adam eksiltiyor ve ileriye dönük güzel paslar atıyor. Serdar da iyiydi. Lemos topa müdahale etmeyi bilmiyor, Nazım gibi olması lazım topa müdahale konusunda

  • Kurtlar sofrasından çıktık... Yeniden doğduk.


    Bunda Erol Hocanın sene ortasında bıraktığı taktiksel anlayışa geri dönmesinin katkısı büyük. Topu alıp oynayan değil, rakibi bozan ve bir anda topu kazanıp rakibi hazırlık yakalamaya çalışan bir takımız. Çünkü kim ne derse desin, kadromuz vasat. Takıma nerede bonservissiz istenmeyen kalas, sakat veya pili bitik 30'luk adam var, hepsini doldurdular. Buna da şampiyonluk kadrosu dediler. Geldiğimiz noktada her maça 8 eksikle çıkan, Sinan Gümüş ve Ferdi gibi bölgesinde üçüncü yedek olan adamların bile ilk 21'e giremediği, tek hamle oyuncusu patlak balon Cisse olan bir takımız.


    Sene başında savunmayı az buçuk halletmiş ve duran toplar ve yandan yapılan ortalarla gole gidiyor ve maçları alıyorduk, bizim taraftar başladı yok yan toptan gol mü olurmuş, her gol Caner'in ortası veya korneri, duran topuyla geliyormuş, akan oyunda gol yokmuş filan. Hoca da bunlardan etkilenip oyun sistemini değiştirdi ve önde çok adamla baskı yapmaya başladı. Bizim beş para etmez stoperlerin oynayabileceği bir oyun değildi bu ve bize 4 mağlubiyete mal oldu. Hoca bu oyunundan dönmüş, gerçi bugün yine önde çok basan bir Fenerbahçe vardı, haftaya böyle olmaz.


    Şimdi Tisserand müthiş oynadı filan yazıyorsunuz, yoo müthiş oynamadı. Onun gibi bir stoper için oynaması çok daha rahat bir sistemle oynuyoruz artık, son 5 maçta 3 gol yedik. Biri penaltı, biri de bugünkü boş beleş gol. Öbürü de Başakşehir'in duran toptan attığı goldü zaten. Yani son beş maçta "akan oyun"dan ilk golü bugün yedik 90+4'te.


    Bu takımın oyun olarak yükselebileceği fazla bir yer yok, üç günde bir maç var ve kadronun yarısından verim alamıyoruz, alamayacağız da muhtemelen Sosa'dan filan. Diğer yarısı da sınırlı futbolcular zaten. Çıkartın aklınızdan bunu. İkinci olarak da ne zamandan beri duran toptan golümüz yok, her gol "akan oyun"dan ve halen ikinciyiz, görüldüğü gibi duran toptan değil de kenara sıfıra inip kesince filan gol olunca dört puan vermiyorlar galibiyete.


    Son olarak 77 numaralı formayı giyen hainin formasını kaptırması ile sağ kanadımız otobana dönmekten kurtulmadı belki ama bu sefer bu otobanı Gökhan'ın karşılayamadığı topçular değil Nazım Sangare kullanıyor.


    Kazandığımız, gol attığı maçlarda bile yazdım bu Gökhan denen adamın yedirdiği golleri, yediğimiz her gol istisnasız bu adamın kanadından geliyordu. Lemos'un Karagümrük maçında yaptırdığı ve az daha 2 puana mal olacak olan penaltıda Gökhan bey gitmiş orta sahada adama baskı yapıyor mevkisini boşaltmış. Ne boş herif ya umarım bir daha oynamaz TR kupası filan dışında, Nazım'a bir şey olmaz İnşallah biyonik adam...





  • Fark ettiyseniz maç içinde Serdar'a yapılan bir faulde sebepsizce bir önce ki hava topu mücadelesi gösterildi. Yayıncı kuruluş birilerinin oyuncağı olmuş..



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanakgl

    İki genç oyuna girdi diye değil Valencia çıktı diye dağaıldık. Nasıl bir adam almılışıız bir o kadar tekniği az bir o kadar da değerli bir şey. İkisi bir arada. Gol atamayan Kuyt gibi ama daha çok top çalanı falan değişik tanımlayamıyorum ilk 11'in vazgeçilmezi.

    Hücumcu defans


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Valla erol hocayı görsem imza falan istemem soracağım ilk soru bu konu olur Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] , büyük bir gizem.Başta bu konuya çok takılmıştım gol atmıyor diye diğer yaptığı işleri görememişiz.Adam yokken mahvolduk yarıştan kopuyorduk az daha.Adam covid oldu diye sevinecektik nerdeyse.Aurelio gibi ön liberoya evrilse nasıl olur acaba diye düşünmeye başladım.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim aynı geçen sene başındaki gibi "nasıl olsa takım iyi gidiyor yeaağ" diyip transfer yapmazsa ilk 3 zor.

  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

    Başkan yapacağız dedi zaten




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 18 Ocak 2021; 22:4:43 >
  • Sivas maçı aşırı kritik, BJK puan kaybedecek. Biz de kaybedersek kötü olur, bir şans bal galibiyetiyle filan, şöyle BJK'nin Kayseri deplasmanı gibi oradan çıkarsak, ilk yarıyı lider kapatır ve moralleriniz bayağı.

  • Bağlama reyizin geldiğinden beri kötü maçı yok nazar değmesin.Söke söke aldı formayı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    Valla erol hocayı görsem imza falan istemem soracağım ilk soru bu konu olur  , büyük bir gizem.Başta bu konuya çok takılmıştım gol atmıyor diye diğer yaptığı işleri görememişiz.Adam yokken mahvolduk yarıştan kopuyorduk az daha.Adam covid oldu diye sevinecektik nerdeyse.Aurelio gibi ön liberoya evrilse nasıl olur acaba diye düşünmeye başladım.

    Muhtemelen maç sayısıyla falan karıştırdı veya başka bir şeyle karıştırdı, oynadığı oyuna bakınca da tesadüfen gelmiş bir adam izlenimi yaratmıyor. Teknik yönden aşırı sıkıntılı bir adam ama takıma katkısı inanılmaz, zaten ileri hattımız biraz da teknik olabilse çok başka şeyler olurdu. Kapılan toplar hiç oluyor.





  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sıra takımlarına karşı alınan galibiyetler bizim için şampiyonluk habercisidir. bu sene oldu bu iş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Valencia 35 gol atıyor.



    Alıntıları Göster
    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alanya da fırtına gibi olan cisse fenere geldiğinde çok umutluydum.
    Ama adam bir türlü istenen verimi veremiyor.
    Sizce neden beyler?

    Birde takım hala şöyle çatır çatır top oynamıyor..

    Kim ne derse desin ben 2006-2009 arası olan feneri unutamıyorum..
    O kadro efsaneydi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı sosyal medyadan kaynaklanıyor, bazı futbol yorumcuları ve algıcılar ya futboldan anlamıyor ya da Fenerbahçe'yi düşürmeye çalışıyor, taraftarımız da maalesef bu algıya geliyor ama artık dikkat ediyorum o sosyal medya hesaplarının altları sürekli eleştiri dolmuş durumda.


    Adam taktiksel olarak Alanya'yı yeniyor, hocası çıkıp saçmalıyor bizimkiler galibiyeti beğenmiyor. Sergen, Fatih kazansa taktik deha ilan ediliyor. Bize en büyük zararı da Fenerbahçe'liler veriyor. Nazar değmesin iyi gidiyoruz ama olası puan kaybıyla tekrar saldıracaklar.

  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valencia teknik olarak sıkıntılı bir futbolcu ama topsuz oyunda yaptığı katkı inanılmaz. Takımın en iyi oyuncularından biri bence onsuz aynı verimi vermiyor takım.

  • 
Sayfa: önceki 30333034303530363037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.