Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3034. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30323033303430353036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EROL TAKTİK BİLMİYOR HÜÜÜÜÜ



  • Weeeevvvvvvgott Oziill...








  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Mesut geliyor yerini sağlama alıyor o kadar olur. İlk kez bu kadar bencil oynadı belki de. Bu da normal. O hareketleri 2-0 ran sonra yaptı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhannexus

    Ben hücum konusunda kabahati artık hocaya bulmuyorum bu maç özellikle dikkat ettim tamamiyle oyuncu kaynaklı. Takımda asist veya asist öncesi ince pası atacak oyuncu yok. Buna Pelkas'ta dahil. Pas tercihleri gerçekten hiç normal gözükmüyor bu da bizi hücumda organize değilmiş gibi gösteriyor.


    Bir cümle pelkas için, biri her topu kaleye göndermemesi gerektiğini söylemeli, hatta posizyonlari görüntülü olarak tekrar tekrar izletmeli bugün iki posizyonda şut yerine pas düşünse takım arkadaşını yüzde yüzlük posizyona sokcak.

    Samatta kapılan topta Valencia'ya attı pası adam 5 metre açtı ayağından topu hani düzgün bir adam olsa belki goldü, bir de yine ara ara paslaşmaları görüyoruz ama bölük pörçük, yetenek konusunda da eksiklerimiz var. Thiam ve Valencia teknik isimler değil, idare ediyorlar sadece. Biz yola çıkarken Perotti - Samatta + Sağ Kanat transferi diye çıktık. SOnuç bu.


    Bence hoca bu tarz sebeplerden alıyordu oyundan.





  • Genç oyuncularda inanılmaz bir katkı beklememek lazım bugün 2 kişi girince takım nasıl dağıldı gördük. Ferdinin yine inanılmaz işler yapma potansiyeli var her an, ferdiye sabredilir.

  • dulcet kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanakgl

    İsmail verir inancım tam. Rakibe göre pozisyon almayı biliyor, kendi pozisyonunu biliyor takıma aşina olması bile yeter ihtiyaç olunca hocanın elini rahatlatır.

    İsmail'e bende çok fazla inanıyorum.Hatta şöyle söyleyeyim bu zamana kadar tüm gençlerden daha fazla inanıyorum.Elijf'e bile bu kadar inanmadım inşallah hayal kırıklığı yaşamayız :)

  • maç günü hava -10 derece,gerçi bugün maç -4 lerde oynandı.
  • 3 puanı 3 golle aldığımız güzel bir maç oldu. 10 tane eksiğe rağmen kazanmak gerçekten iyi. Gidişat tam gaz ilerliyor ama Perşembe günü sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Sivas deplasmanı gerçekten zorlu geçecek. Hocanın da sınav maçlarından biri olacak diye düşünüyorum şahsen. Ozan'ın olmaması kötü oldu. Gustavo'nun partneri kim olacak bilmiyorum elde ki tek yegane seçenek İsmail gibi duruyor. Bence hoca onu hazırlasa gayet iyi olur. Zaten Balıkesir'den de hazır bir şekilde geldi. Sosa desen uzun süredir oynamıyor. Üstelik bu maçta da kadroda yoktu. Sakatlığı ne pek bilmiyorum ama bu sezon daha fazla oynar mı şüpheliyim açıkçası. MHY'de direkt kırmızı gördüğü için cezalı diye biliyorum.


    Maça gelirsek yer yer iyi oynadığımız yerler çoğunluktaydı. Takımda el freni diye tabir edilebilecek bazı isimler var o sıkıntıları da çözersek tam manasıyla açılmış olacağız. Bir kere bize acilen skorer ve çalım atabilen bir kanat gerekiyor. Osayi'ye gerekirse 500b falan versinler getirsinler diye düşünüyorum. Thiam solda pek olmuyor. Sinan desen sakatlıklarla cebelleşiyor. Perotti zaten içimizde kalan ukte. Valencia'da genelde beğenirim ama inanılmaz top eziyor ve bu kayıplar bize atak olarak dönüp takımı yoruyor cidden. Yani adamın topla arası gerçekten kötü. Attığı gol insanları yanıltmasın maç içinde yaptığı top kayıpları çok fazla. Yani birazcık top tutabilse ayağında gerçekten çok daha işimize yarayacak. Yine hücum hattında Thiam eh işte denilebilecek bir oyun oynadı. Attığı golde yaptığı takip iyiydi ama bir pozisyonda da Gustavo'nun çevirdiği topa yetişemedi o da net gol olabilirdi. Samatta'yı ise çok beğendim. Sonunda yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Güzel bir gol attı, iyi pozisyonlar yarattı ve en önemlisi çok sayıda hava topu kazandı, Valencia'ya gollük bir pozisyon verdi Valencia taca doğru vurmasaydı. Benim hücum hattında bugün pek beğenemediğim isim haftaların yıldızı Pelkas'tı. Çok aman aman berbat değildi ama o da epey top ezdi. Net bir pozisyonda Thiam'a topu aktaramadı. O da çok net gollük pozisyondu vs.


    Onun dışında Gustavo zaten şu seri yaptığımız 4-5 maçtır müthiş oynuyor. Geçen 2 haftada da çok beğenmiştim bu haftada gayet iyi oynadı. Özellikle geçen seneye kıyasla hücumu daha çok düşünen, daha akıllı oynayan ve iyi derecede faul alıp takımını rahatlatan bir Gustavo izliyorum. Tek falsosu sanırım Paintsil'den yediği çalımdı onun dışında gayet iyiydi. Ozan'da yine sahanın iyilerinden. Nazım desen sezonun en başarılı 2-3 transferinden biri. Bu seviyede bu kadar ileri geri mekik dokuyan bek izlemek zor. GG'nin bu saatten sonra Nazım'ı kesmesi zor diye düşünüyorum. Ayrıca ceza sahasına da kat edip sık sık pozisyon yaratabiliyor. Bu da onun güzel özelliklerinden biri. Defans hattında yine Tisserand bu maçta çok iyiydi. Tam ondan istenilen oyunu oynadı, iyi toplar kesti ve en önemlisi ileriye doğru çok güzel paslar çıkarttı, geriden oyun kurmada baya efektif oldu. Serdar'da kendi standartında bir maç çıkarttı ama rakip santrafordan çok darbe yedi. Bence bir iki tanesi net sarı karttı es geçildi. En sonunda da adam sakatlandı zaten. Lemos desen gerçekten artık yorumsuz. Kulübün 3-4 senedir süregelen Neustadter, Reyes kontenjanını dolduran bir stoper olmuş. İnşallah Attila bir an önce gelir de bizi kurtarır bu arkadaştan. Son olarak Novak'ı hiç beğenemedim. Yazın ölüp bitilen Novak buysa ben almayayım. Caner bu Novak'tan 2-3 gömlek daha üstün. Boşa para vermişiz o kadar sanki.


    Sivas maçı önemli. Mesut ve Attila'da kadroya girince taşlar yerine oturur. Ama her şeyden önce skorer kanat şart.





  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    İki genç oyuna girdi diye değil Valencia çıktı diye dağaıldık. Nasıl bir adam almılışıız bir o kadar tekniği az bir o kadar da değerli bir şey. İkisi bir arada. Gol atamayan Kuyt gibi ama daha çok top çalanı falan değişik tanımlayamıyorum ilk 11'in vazgeçilmezi.
  • Gustavo Başakşehir maçından beri resital sunuyor.

  • BenKimimKimimBen kullanıcısına yanıt
    İşte bir kupa maçında ilk 11 çıksa da enerjisini de görsek Elif kadar dinamik mi orasını bilmiyorum. İzlediğim videolarda etrafında olup bitenden uçan kuştan haberi var gibiydi. Hatta dikkat ettim solda Pelkas takip sahada kornere birz yakın yerde taç atacaktı en yakın oyuncu da İsmail'di. Pelkas tacı kullanana kadar İsmail iki saniyede bir defansı kontrol etti kim nerde heralde gelirse orta kesmeyi düşündü. Gözü açık gözü inşallah şımarma vs durumu olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanakgl

    İsmail verir inancım tam. Rakibe göre pozisyon almayı biliyor, kendi pozisyonunu biliyor takıma aşina olması bile yeter ihtiyaç olunca hocanın elini rahatlatır.

    Ve bileklerine hakim oyun zekası var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Gustavo Başakşehir maçından beri resital sunuyor.

    taraftar saçı kıvırcık diye seviyor,aynı işi tolga ciğerci de yapıyor gustavo çok para alıyor satılmalı Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • Ya yabancı kanallarda da sürekli bir trollük hakim. Dybala postu oluyor Ronaldodan Messiden iyi yazıyolar. Bruno Fernandes postu oluyor, lig tarihinin en kötüsü yazıyolar. Bir de sonuna I'm muting this conversation(Buradaki muhabbeti susturuyorum) yazıyorlar. Türklerden daha troll ler. Arsenale londranın en küçük takımı, United'a Manchester'ın en küçük takımı falan yazıyorlar. Şimdi Mesut sayesinde primi başka yerde buldular.

    Biri smallest club yazsın altına 70 tane cevap. Küfürle laf soktuğunu sanan veletler.. Çok saf aynı zamanda çok fazla aşağılık kompleksine sahip bir halkımız var.

    İnatla istediği primi veriyorlar laf sokacağım diye. Adamın umurunda değil ki dediğin cevaplar. Tek amacı ilgi çekmek. Bizimkiler çok kolay yiyor o tufayı ne yazık ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanakgl

    İşte bir kupa maçında ilk 11 çıksa da enerjisini de görsek Elif kadar dinamik mi orasını bilmiyorum. İzlediğim videolarda etrafında olup bitenden uçan kuştan haberi var gibiydi. Hatta dikkat ettim solda Pelkas takip sahada kornere birz yakın yerde taç atacaktı en yakın oyuncu da İsmail'di. Pelkas tacı kullanana kadar İsmail iki saniyede bir defansı kontrol etti kim nerde heralde gelirse orta kesmeyi düşündü. Gözü açık gözü inşallah şımarma vs durumu olmaz.

    Allah utandırmasın.

  • BenKimimKimimBen kullanıcısına yanıt
    Amin inşallah.
  • GS konusu salya sümük sırılsıklam olmuş

    Bu kadar yüzsüz bir kitle olamaz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    taraftar saçı kıvırcık diye seviyor,aynı işi tolga ciğerci de yapıyor gustavo çok para alıyor satılmalı  



    Alıntıları Göster

    Valencia 35 gol atıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuel20

    Dorukhanı takas yolu ile değilde tolgay gibi 3-4 milyon euro bonservis ile satarız.Yoksa oynatmayız kadro dışı bırakır süründürürüz mehmet Ekici gibi.

    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30323033303430353036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.