Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • Dün akşam Muğdat'ın yaptıklarını bizim takımımızın eski bir oyuncusu yapmış olsaydı tüm kulüp taraftarları ve televizyon kanalları maçı bırakıp saatlerce sadece bu konudan bahsederlerdi.

  • verin ordan 8-10 dk uzatma, kızdırmayın sinyoru Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • HEP SOYLEDIM , SOYLEMEKTENDE ASLA VAZGECMEYECEGIM. BU MALUM SARI - KIRMIZI RENKLERE SAHIP OLAN ISMINI ANMAK ISTEMEDIGIM TAKIM TÜRK FUTBOLUNUN VİRÜSÜDÜR. HER TURLU ALGI YAPILIR HER YOL MUBAHTIR ONLAR ICIN. YILLARCA SIYAH BEYAZLI VE BORDO MAVILI TAKIMA KARDES TAKIM DIYEREK HAKLARINI GASPEDIP DURDULAR . AMA SORSAN HEP FENER KÖTÜ. DÜNKÜ MUGDAT DENEN OYUNCUNUN YAPTIGI BUNUN BIR ISPATI. BİR DUSUNUN ESKI BIR FENERLI OYUNCU FENERE KARSI BUNU YAPSA NELER OLURDU.


    HEP DERIM BİZ TEK ONLAR HEPSI.


    YAYAYA ŞAŞAŞA FENERBAHÇE ÇOK YAŞA

  • dün akşam kayserisporda aynen boyleydı...



  • Şimdi ben bu dünya gündemine bile oturan pozisyonda Muğdat sabahtan beri uğraşıyor üstüne penaltı da net penaltı dediğim için mi 1 hafta uzaklaştırma verdin? Aynısını İsmail Çipe de yapabilirdi yapmadı?


    İngiltere'nin bile gündemine oturmuş pozisyon ama şike ima ediyormuşum. Rai-gay denilen adamın demediği kalmadı kendi forumundan bile uzaklaştırılması lazım normalde :D


    GS forumunda her hafta penaltılarımıza ne imalar yapılıyor onları banlasan adam kalmazdı forumunuzda. @Jeasme

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Hocam peki bu ne ? Yıl 2018 yine muğdat yine gs maçı.

    Hep tesadüf galiba  




    Alıntıları Göster

    Ben kulüp başkanı olsam ve benim bir oyuncum şunu yapsa kadro dışı bırakmakla kalmaz bir daha futbol oynayamaması için yasalar çerçevesinden elimden gelen her şeyi yapardım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goqer

    Dün akşam Muğdat'ın yaptıklarını bizim takımımızın eski bir oyuncusu yapmış olsaydı tüm kulüp taraftarları ve televizyon kanalları maçı bırakıp saatlerce sadece bu konudan bahsederlerdi.

    gsli eski bir oyuncu gs'ye yapınca tüm spor medyası muğdat'ın arkasında duruyor işte fark bu. bir tane bile bu olaya farklı açıdan yorum yapan görmedim. herkesin ağzında aynı laflar. bilerek yapmazmış vesaire vesaire..


    2018 yılında ki maçta gs kalecisiyle karşı karşıya kaldığında arkasında ki defans oyuncunun gelip pozisyonunu bozmasını bekleyen muğdat'ta 2 sene içinde ne değişmiş olabilir ki? hala aynı muğdat.


    dün bütün çabalarıyla maçı gs'ye vermek için zorladı ama oyundan atılınca daha fazla sabote edemedi tabii Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 





  • perotti-cisse-pelkas 3 lüsünün beşiktaş maçında da bozulmasını beklemiyorum.. ortasahada ozan değişikliği olur. gökhanın yetişmesi lazım...

  • önemli olan beşiktaşın taktiği değil bizim napacağımız, erol bulutun hamleleri...


    beşiktaşın atiba mensah ortasahasıyla planı belli...sosaya top oynatmayıp oyunu bozmak

  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Yanlış kişilere yanlış isteklerde bulunuyorsunuz hocam. Herkes her şeyin ne olduğunun farkında. Galatasaray'ın Aslanı'nın nereden geldiğini, hangi ülkelerde çok sevildiğini biliyoruz. Daha fazla yazmadan sadece Hakan Hanoğlu'nun youtube videolarını size önermiş olayım. Bir gidin izleyin, izledikten sonra nerede Galatasaraylı varsa konuşulmayacağınız, anlaşılmayacağını anlarsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

    Yabancı basın bile anladı neyin ne olduğunu. Bizim polyannacılar objektif rolü ayağına GS fanlığı yapsın.



    Bayağı şaşırmışlar ama biz alıştık artık hatta komik bile gelmeye başladı. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Bayağı şaşırmışlar ama biz alıştık artık hatta komik bile gelmeye başladı.  



    Alıntıları Göster
    La bune

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bjk maçına gustavo, ozan, pelkas ortasahası ile çıkmalıyız kanatlarda perotti, samatta ileride cisse olmalı bence. sosa ile başlarsak bjknin yapacağı ilk iş sosayı kilitlemek olucak. ozanı kolay kolay kilitleyemezler fizik olarak iyi durumda ve hızlı bi oyuncu. skora göre 60. dk gibi pelkas çıkar sosa girer veya samatta cisse 2lisinden birisi çıkar sosa girer. bir diğer dikkat etmemiz bölgede sol kanat. canerin arkasına çok top atacaklar gustavo bence sola yakın oynamalı ozanda orta ve sağ tarafa bakmalı. top rakipteykende pelkas ortayı kapatacak bi şekilde sol kanat için önlem almalıyız. maça sosa ile başlarsak bu tempo yorabilir adamı. bjk oyundan düşmeye başladığında sosa hamlesini yapmalıyız. gönül isterki sağ kanatta ferdi başlasın ama forum ve fizik olarak hazır değil gibi.

  • Fenerbahçeli olmaktan bir kez daha gurur duydum dün gece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa nın oynamadığı maçlarda geriden top çıkarmakta çok zorlanıyoruz. Gustavo zaten ileri oynamakta güçlük çekiyor. Ozan o işi yapabilir mi pek sanmıyorum. gustavo-sosa, Sosa-ozan yada gustavo-pelkas ikilileri tercih edilmelidir. Pelkası 8 numara da bir denemek lazım pres özelliği var ve kilit pas atma becerisi fena sayılmaz...


    Forvette kim oynayacak o soru işareti. Bence samatta dan vazgeçmemek lazım, samatta sever bjk yi Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • bjk maçına ademi ile çıkabiliriz bence erol çok beğenmiş diyorlar


    ayrıca kesinlikle nocak oynamalı rosier - ghezzal sıkıntı yaratır canere


    normal şartlarda 4-1 falan biter maç

  • 
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.