Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52735274527552765277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    meşhur müritlerden bazilari twitterda diyor ki simdi, hoca ikna edilse de(!) devam etse su an avrupa yarisinda olurmusuz. ben mi yanlis hatirliyorum, her hafta bu hafta artik kazaniriz herhalde diyorduk yine kazanamiyorduk en sonunda hoca feneri 10. yapan hoca olmamak icin kendi gitti. su an zaten avrupa yarisina girdik, hoca gittikten sonra. müritler farklı evrende mi yasiyor. sanki sezon boyu baska hoca vardi, ersun hoca 2 hafta once geldi hemen avrupa potasina girdik. halbuki adam gittikten sonra mac kazanir olduk

    muritlerde utanma olduğunu bilsem oturup ciddi ciddi konusacagim da o da yok. gecen sene 3 ay caz yaptılar, hoca simdi gelse su olur, hoca simdi gelse bu olur diye. geldi aralik ayinda, gs ile 11 puan fark vardi. bjk ile de o civardi. biz burdan avrupaya gidecegiz dediler. once ziraatte 2. lig takımına elendik, sonra gs şampiyon oldugunda fark 11 den 26 ya çıkmış haldeydi. müritlerin cevabı ne oldu? ersun hoca gelmese kume duserdik, hoca kurtardi.
    simdi ayni adamlar hoca kalsa avrupaya kalirdik diyorlar, 2 mac kazandik ya. baskasinin basarisi uzerinden kendine pay cikaran bir topluluk bunlar. hoca kalsaydi da 10. olsaydik, bu sefer de hoca ayrilsa kume duserdik derlerdi.

    ali koca bazen para verdi falan diye uzuluyorum ama bu omurgasi 100 km oteden belli olan grubun lafina bakip icraat yaparak başına gelenleri hak etti

    Alıntıları Göster
    Ya adam bile bile rezil etti bizi, inadına gitti Jailson'u stoper oynattı, sol bek almadı, geldiğinden beri 20 tane transfer yapıldı hala kadro planlaması kötü diyoruz, daha sonra sol bek yok hoca ne yapsın dediler ki sezon başında sol bek alınsın Gustavo'ya gerek yok dediğim zaman söven adamlar sol bek yok diyor, 6 ay önce Tolgay'ı aldırmasaydın da bir tane sol bek alınsaydı. Dediğime geldi yine olay sezon başında kovulup başarılı olunsaydı Ersun hoca sayesinde olunmasaydı da Ersun gitti takım bitti.

    Ciddi ciddi konuşmaya gerek yok çünkü tartışmayı bilmiyorlar, düzgün laf anlatmaya çalıştığım adam özelden hakaret ediyor, seviyeleri bu.

    Ali Koç'un en iyi hamlesi Ersun oldu bence, şöyle düşünebilirsiniz çok hastasın ve ameliyat olman lazım. Ersun'da bu ameliyat oldu artık azınlık dışında kimse eskisi kadar coşkulu Ersun diyemeyecek. Twitter'ın da zaten Ali Koç foyasını çözmüş artık bitti bu algı operayonları, birisi yazmıştı hatta Ali Koç 2 dönem başkanlık yaptı 1,5 sezonda taraftarın istediği Ersun Yanal takımı yönetiyordu diye... Ne desek boş, fikir falan yazan yok herkes birilerinin fanatiği olmuş.




  • Erol'u da Okan'ı da 2018'in ilkbaharında gözüme kestirmiş biri olarak ikisini de isterim ama Erol'u daha fazla isterim. Çünkü Erol daha istekli. Okan da isteksiz mi bilmiyoruz ama onun hayali Fatih hocasından sonra GS'nin başına gecmektir. Benim için önemli değil, fayda verecekse gelsin ama teklif yaptığımızda ilerde GS'den gelecek teklifi ve Başak'ın CL'de yarışacak olmasını da göz önüne alıp yüksek miktarlar isteyebilir (örn. 2 milyon euro). Erol Bulut'un 1-1.25 milyon euroya tamam diyeceğini düşünüyorum. Hem de çalışmaya çok istekli. Erol olmazsa Okan olsun tabii orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Emre, Inter'de oynadığı dönemde Terranao dayı ile arkadaşmış. Ulan şu dayı harbi iyi transferler yapmıştı. Hele bir demecinde 'Kante, Ligue 2'de oynarken 8 mil. €'ya transfer etmek istedim ama FB yönetimi Ozan Tufan' da ısrarcı oldu diye. Haber linkide bu ;

    https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/terraneo-kanteyi-alacaktim-ozan-tufani-41105712

    Neymiş Ozan Tufan ileride Yaya Toure gibi olacakmış..

    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCellad

    Bu haftaki gündemimizde Okan Buruk var arkadaşlar tartışmaya değerlendirmeye başlayabilirsiniz teşekkürler gelecek haftalarda aday olacak yarışmacılara başarılar.

    Her hafta başkasının ismi geçiyor bence Erol Bulutla anlaşıldı ama bakalım.
    Başkanı eğer iyi tanıdıysam Erol Bulut'u getirmez. Okan Buruk veya Rebrov'dan biri olacak diye tahmin ediyorum. Hayırlısı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ersun sayıklayanlar var. 2.ligden gelen hoca bile ersundan daha iyi futbol oynatıyor. 30 transfer yaptırdı gidip jailsonu stoperde tolgayı sol açık ozanı sağ açık oynattı. Dirarı sol beke koyup alperi forvete koydu o da kesmedi 4 dm ile 11 kurdu. Hataları saymakla bitmez ama göz görmeyince anlat dur işte...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Hala ersun sayıklayanlar var. 2.ligden gelen hoca bile ersundan daha iyi futbol oynatıyor. 30 transfer yaptırdı gidip jailsonu stoperde tolgayı sol açık ozanı sağ açık oynattı. Dirarı sol beke koyup alperi forvete koydu o da kesmedi 4 dm ile 11 kurdu. Hataları saymakla bitmez ama göz görmeyince anlat dur işte...
    Şuna dikkat çekmek istiyorum ben de böyle yapıyordum ama hocanın iyisi ikinci ligde de olsa 6. ligde de olsa fark yaratıyor. Bence ikinci ligden hoca getirmek öyle sansasyonel bir şey değil.
  • Genç genç diyoruz da işte Beşiktaş yedi golü, Rıdvan kale önünde kaptırdı topu. Çok yüksek riski var bu işin defansta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citra

    Genç genç diyoruz da işte Beşiktaş yedi golü, Rıdvan kale önünde kaptırdı topu. Çok yüksek riski var bu işin defansta.
    Gençler tabii ki hata yapacak. Önemli olan bunlardan ders alınması. Tabii ki kalan maçlar çok kritik. 3.lük ihtimali bile varken biz bu riski almamalıyız. Ama yarın ki maçta stoper Gustavo olursa orta saha yine çökecek. Jailson stoper olursa hata yapma riski var. Gürkan veya Cenk'e şans verilmeli. Falette sol stoper olduğu için sağ ayaklı Gürkan oynayabilir. Bu gençler Jailson'dan ne kadar kötü stoper olabilir ki? Birde Cenk'i portekizden 4-5 kulüp takip ediyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersun yanal facts:

    yüzyıllık gs, ts serisini bitirdi
    kupadan elendi
    ligde kazanınca şükür eder olduk
    jailson'u ısrarla stoperde oynatarak para kazanabileceğimiz 2-3 oyuncudan birinin de ederini düşürdü
    bütün yoklukta gustavo'ya 6m para verdirtti
    tolgay 3.5m bonservis
    büyük bir sivil toplum örgütü ve galaksinin en büyük takımı olduğumuzu öğrendik
    sol kanat tolga ile onu defalarca ipten alan ferdi'yi harcamaya çalıştı
    conte'nin bebeği moses'i de yedi.

    ersun yanal'ın değil şampiyon, top bile oynatamadığı kadro

    vedat
    garry(tolga?)-kruse-moses
    gustavo-emre(ozan)
    dirar-zanka(falette)-serdar-isla
    altay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citra

    Genç genç diyoruz da işte Beşiktaş yedi golü, Rıdvan kale önünde kaptırdı topu. Çok yüksek riski var bu işin defansta.
    19 yaşa göre bu hata payı çok iyi hocam. Bu çocuk 3 sene oynasın çok iyi bek olur.
  • Ersun Yanal sanırım 3 defa geldi TS maddi manevi enkaz bıraktı.Sonra bize geldi aynısı oldu.Hala Ersun Yanal a destek verilmedi deniyor.
    En buyuk destek gelmemesi icin Yonetimi ikna edebilmek olurdu.
  • Okan fbye gitmez

    Adam fanatik GS li
    Zaten basakta hazır saglam kadro var. Fenerde kadro yok .
    Taraftar baskısı yok. Fenerde var.
    Abdullah avci gibi olmak istemiyor

    Fbye giderse Galatasarayin kapisindan gecmesi zor olur.
    Bana kalirsa Okan hicaynin aklinda GS de UEFA Avrupa kupasini kaldirmak var

    2 yil sonra bizim takimin basina geçer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 6 Temmuz 2020; 22:35:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her genç oyuncu süper star olacak diye bir şey yok, ayrıca bir hata ile de oyuncu gömülmez, dünyanın en iyi topçuları bile hata yapıyor. Dünyanın en iyi kalecileri bile gol yiyor. Bu futbolcularda insan yani hata yapabilirler.
  • Suan en iyi kaleci bizde bence superligde ugurcanla beraber.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kocum benim be golu attırdı adasım Arda Kardesler isimli sahıs saymadı.O zaman kendim atarım dedi.
  • Hasan hüseyin fenerbahcemize hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caner bitmiş
  • Kalan 4 maçı kazanırsak, Galatasaray 2 maç puan kaybederse, Sivas bizim dışımızda bir maç daha yenilirse, cl ön eleme hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 maçıda almamız lazım bu son şans bunu geri tepmememiz lazım
  • 4/4 cl’ye
    3/4 al’ye

    götürür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 6 Temmuz 2020; 22:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 52735274527552765277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.