Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperepla

    Bizimkilerin borç hesaplaması biraz garip. Mesela temlikli gelirleri borç olarak saydıklarını söylemişlerdi kombine, bilet satışları filan. Ama bana bu kısım biraz anlamsız geliyor tamam gelir göstermezsin anlarım ama neden borç olarak gösteriyorsun. Bu bilet gelirleri bir şekilde senin borcunu azaltıyor kasana direk girmesede dolaylı yoldan giriyor yani sen bu parayı alsanda borcu ödeyeceksin. Bu durumda mesela hem 30 milyon normal borcun oluyor hemde temlikli diye 30 milyon bilet borcu sayiyorsun aslında biletteki 30 milyon senin borcunu kapatıyor. Bizimkiler bunu 60 milyon borç olarak sayıyor. Yanlış anlamadiysam geçen sene böyle demişlerdi.
    Temlikli gelirleri borç olarak saymadılar. Öyle bir şey mümkün de değil. Mesela Burhan Karaçam’ın son Konuşmasını dinledim temlikli gelirlerden bahsedildi. Muhasebeden de anlarım. Öyle bir şey söylenmedi, yanlış anlamışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Belki tam olarak anlayamamış olabilirim ama temlikli gelirleri alamıyoruz dolayısı ile bunları borç olarak yazıyoruz dediklerine hemen hemen eminim. Belki biraz google yapsak bir şeyler çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proct kullanıcısına yanıt
    Geçen sene buna benzer birşey söylediler biraz google'a bakacağım belki birşeyler bulurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Çok güzel özetlemişsiniz hocam. Forum zaten hem fikir bu adamda. Visca benzeri oyuncu. Parlama ihtimali çok yüksek. Fizik kapasitesi de Visca'dan iyi. Valla bende çok istiyorum.
    @Wallcroft

    @Ingoshi 2 M bedava bu adama rengim. Parlamama ihtimali yok.
    Aynen hocam o durumdaki ankaragücünde o futbolu oynayabilen oyuncu boş değildir. 1 tane maçını izledim farkı hissediliyordu, istatistiklerden vs. de belli zaten kalitesi. Ama bu zamana kadar hiç mi oynamamış, hiçkimse mi fark etmemiş bu adamı anlamak zor, yarım sezonun istatistiği yanıltıcı mı acaba diye de düşünyorum. Şimdiye kadar da hiç büyük takımda oynamamış , ona nasıl tepki verecek bilmiyorum. Aslında bu adam bana aatıfı hatırlattı, aatıfı çöp gibi atıp bu adamı kıymete bindirmek baya mantıksız hareket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Transferler Haziranın son haftası ile Temmuz başından sonra belli olur. Haftaya UEFA kararı açıklanacak sanırım. Yapılandırma işi Temmuz ayına kaldı gibi. Ceza alacağız ama sadece ufak bir para cezası ile kadro kısıtlaması. 21 kişi galiba. Sorun değil zaten bu. Men cezası yok.
  • şu takıma acilen renato sanchez'i getirmeleri gerek
  • Bu sene Ersun yanalın Maça çıkmak zorunda kaldığı ve maç başı 1.77 puan aldıgı 11 (genelde böyle baslıyodu)
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü



    Buda, kurulduğu takdirde Eljif-Zajc ikilisinin satılmasında bile kar edeceğimiz (Daha oyuncu satılır elbet) Kadro
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü


    Renkdaşlar, Ersun hoca 1.77 puanı sezon başında gelip ort. alsa 61 puan ile ligi bitiriyorduk. Ki şöyle bir şey var, ilk 3 maçta 3 puan topladı, son 3 maçta 9 puan, yani takıma alışmaya bir süre sonra başlamıştı.

    Sorarım size ; Sezon başında gelse, Kendi takımını kursa, lige daha erken başlasa (takıma ısınması daha erken sürecek) Bu adam 2 maç daha alamaz mıydı ? Elinizi vicdanınıza koyun çünkü bu adamın performansı ile Slimaniyle bile bu sezon şampiyon olurduk.

    Peki şu diğer kadro ile kaçıncı bitireceğimizi tahmin edin . Dikkat edin, bu kadroyu kurarken en az 10 milyon euro kar ediyoruz




  • Umutsuz olmak istemem ama Berke ağzında kuş tutsa da kaleye konulmaz keza Ferdi'de öyle oynatılmaz. Koy oraya 30'lu bir kaç adam daha gerçekçi olur.
  • Eğer oynatıp yüksek paralara satamazsa ve şampiyon da olamazsa, kendi geleceği olmayacağını kendi de biliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Endyk34

    Eğer oynatıp yüksek paralara satamazsa ve şampiyon da olamazsa, kendi geleceği olmayacağını kendi de biliyor
    Adam Slimani'den, Ayew'den medet umdu son maçlarda bile bir şeyleri bahane etti sırf 6. bitirmek gençleri oynatmadı. Genç dediysek komple genç oynatsın demiyoruz en azından kalede Berke ile başlanabilirdi. Bu sene bence şampiyon olmak için kimseyi oynatmayacak.
  • Sanırım şununla karıştırmışım. Peşin tahsil edilmiş gelirleri borç olarak saymışlar. Aslında ödenmesi gereken bir şey yok ancak artık gelir elde edilemeyeceği için borç hanesine yazılmış.

    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • Herkes bu bilgilere sahip diye eklemek istemedim. Kulübüyle görüşmüşler ve 2 milyon euro bonservis istemişler. Bundan dolayı fiyatı 2 milyon euro diyor.
  • Ya bırakın şu anadolu çöplerini anadoludan aldığımız hangi yerli yabancı oyuncudan hayır gördük illa çöp toplucaksan avrupada 5 büyük major lig var bunlarda da en az 5 tane büyük takım var 5x5=25 bu 25 takımın çöplerini topla

    Bugün paylaşılamıyan Vedat Muriqi 6M € bonservise bitermiş 4 yıllıkda sözleşme yaparsın 2M € dan 8+6= 14M € 14M bonus maç başları derken 15M sana maliyeti olur.

    15M € verip 4 sene vedatı izliyeceğine o parayı balotelliye ver 2 sene izle sanırım yıllık 7.5M € ya hayır demez.

    Aynı hesapları tyler boyd deniz türüç vs içinde yapabilirsiniz.

    Kadronda 30 tane 2-3 alan oyuncu yerine 15 tane 6-7 alan oyuncu olsun geri kalanınıda altyapıdan scout tranferleri ile desteklersin bu oyucularında 15 tanesini toplasan 10M € maaş vermezsin
  • Kruse 10 numara'da daha iyi oynar bizim takımda zira fiziği pek iyi değil teknik bir oyuncu. Bize iri yarı kaleciyi korkutan ve vurduğu gol olan bitirici forvet lazım bir tane.(Tercihen zenci) Balotelli tam bu tanıma uyuyor aslında keşke gelse ama pek ihtimal vermiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperepla

    Sanırım şununla karıştırmışım. Peşin tahsil edilmiş gelirleri borç olarak saymışlar. Aslında ödenmesi gereken bir şey yok ancak artık gelir elde edilemeyeceği için borç hanesine yazılmış.

    Peşin tahsil edilen gelirler Yükümlülük tarafına yazılır hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Herkes bu bilgilere sahip diye eklemek istemedim. Kulübüyle görüşmüşler ve 2 milyon euro bonservis istemişler. Bundan dolayı fiyatı 2 milyon euro diyor.
    Ankaragücü'nde ne gezer o para. Şov yapmış başkanları.
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Kruse uzun şutları sayesinde 10 numarada çooook daha iyi. Forvetsiz oynarız yine 10 numara oynatırız. O durumda Belözoglu jailson ile Dos oynar (biraz daha ofansif şekilde) Kruse ise tek 10 numara olur

    Ferdi gülümde 40 yaşında dedesinden forma bekler Kumaşı Eljif ten 9999 kat daha iyi . 15 yaşında eredivisie de 27 maça çıkmış Bu oyuncuyu HEMEN kazanmalıyız HEMEN. Kruse gelmesin bu oynasın razıyım ama kumaşı harika bu çocugun bakın 1 gün geç kalmayalım.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
  • Sevilla 2 stoper almış. Diego Carlos - Nantes 15 milyon euro

    Maximilian Wöber - Ajax 10 milyon euro

    An itibariyle kadrosunda 7 stoper var.

    Mercado transfer oluyor, 6 stoperleri var.

    Stoper satışı yapabilir, bu Kjaer de olabilir ancak mutlaka para kazanmak isteyeceklerdir. 5-6 milyon euro isterler.

    2 yıldır as oynadığını da unutmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 18 Haziran 2019; 0:1:43 >
  • Berke 11 düşünülmüyorsa ki sanmıyorum, kesinlikle kiralanmalı. Aynı şey ferdi için de geçerli. Potansiyeli yüksek bu iki oyuncu yedek bekleyerek çürütülemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.