Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün başkan kulübün durumundan bahsediyor.Programlar yapiliyor fb yazip 1907ye yollayin diye.Uefadan hangi cezalari yiyecegimiz hâlâ belirsizken taraftarin bu durumda mesutu beklemesi cidden gerçek dışı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunx1907

    Şu erkek basket hariç diğer branşları gerçekten takan var mı arkadaşlar ? Real Madridin juvenin falan voleybol bayan basket masa tenisi takımını duyan var mı ?

    Bıktık artık bu popülist düşüncelerden ,
    Stad ismi değişmesin
    Kanarya boğa olmasın
    Stad değişmesin
    Amatör şubeler kapatılmasın
    Falan filan uzar gider

    Bi gram ilerlemeye kapalı beyinler keşke az ötede yaşasalar
    Varmış hocam birisi yazdı bana kürek takımının kapatılmasını istemiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mpolat35

    Konuşulan isimlerden benim tercih edeceğim kadro.
    Kono ve Badelj de şüphe olsa da risk alacağız mecburen.


    Niye asimetrik formasyon sinir oldum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadrolara mesutu ekliyorsunuz hala yahu. Daha kolarovu alamıyorsun ne mesutu ?
  • Basketbol bütçesi düşecek arkadaşlar, düşmek zorunda. Başkan bunu final serisi maçları oynanırken söyleyemezdi. Futbol A.Ş.'den, Basketbola daha fazla para aktarılması mümkün değil artık, tulumbada su yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut'u eklememizin sebebi isminin çokça çıkması ve maaşının belli bir kısmının sponsorlar tarafından karşılanacağı haberleri.
    Yoksa kimse Mesut gelecek biz ona Arsenal'de kazandığını vereceğiz diye beklemiyor.

    Mesut'a Soldado yada Slimani'nin kazancı kadar ücret verilecek dendiği için insanlar Mesut yazıyor. Bizim için bir fırsat transferi olma ihtimali yüksek gibi duruyor şuan.
    Adam Fenerbahçe'li olmasa kimsenin aklından Mesut bize gelsin diye geçmezdi.

    Arsenal'de hocasının onunla artık çalışmak istememesi ve bunun üzerine evlenmesi ve eşinin İstanbul'da yaşamak istemesi ve Mesut'un Fenerbahçeli olması gibi durumlardan ötürü yazıyoruz. Yoksa kulübün kasasından 4M maaştan fazla çıkacaksa zaten gelmesin.
  • Dünkü mali genel kuruldan sonra kadrosuna Mesut Özil'i yazan adamın kafasından istiyorum ciddi ciddi. Taraftarın artık silkelenip kendine gelmesi lazım, bu şekilde çözüm bulunamaz.
  • Mesutun vergiler çıkınca maaşı 13milyon civarı. Arsenal düşük de olsa bonservisiyle satmak istiyor. Şu adamın hayalini bile kurmayın. Bu maliyetlerle gelirse de kulübe ihanet olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar durum ne kadar vahim olursa olsun iyi kadro kurulacaktır. Başkanın dün dediği gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılım ve ordan gelen para çok önemli. Bunun öneminin farkındalar ve ona göre transferler yapılacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyd 3-4 milyon euro bonservis ile alınabilecek bir oyuncu bu maliyet ile kaçırılmamalı
  • Millet futbol A.Ş den diğer branşlara para aktarıldığını falan sanıyor. Oysa tam tersi dernekten futbol a.ş ye çek yazıp faktoring şirketlerine yüksek faizle bozdurulmuş. Konsolide raporlarda dernek dahil edilmediği için futbol a.ş az borçlu görünmüş. 2017 yılı gelirleri tahakkuk edilip 2018 yılına kaydedilmiş. Alenen yanlış bilgilendirmişler üyeleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aichera

    Millet futbol A.Ş den diğer branşlara para aktarıldığını falan sanıyor. Oysa tam tersi dernekten futbol a.ş ye çek yazıp faktoring şirketlerine yüksek faizle bozdurulmuş. Konsolide raporlarda dernek dahil edilmediği için futbol a.ş az borçlu görünmüş. 2017 yılı gelirleri tahakkuk edilip 2018 yılına kaydedilmiş. Alenen yanlış bilgilendirmişler üyeleri
    Resmen usülsüzlük var. Ve bu dönemi ibra ettirdi ali koç
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kaliteli kumaşı var ve iyi işler yapabilecek bir oyuncu. Lig için kesinlikle yeterli bir adam.
  • Tekrar yazıyorum, kadroya sadece ilk 11 bakarak hareket eden güzel arkadaşlarım.
    24 kişilik kadroya baktığınız zaman kadronun maaş yükünün geçen seneye göre çok daha düşük olduğunu anlamadan sadece Mesut'a takılyırosunuz.

    Mesut'un maaşının 4M kısmını kulüp verecekse gelmesini istediğimi belirttim. Daha önceden olan şeyler bunlar. Sponsorlar adamın maaşının bir kısmını karşılıyor.
    Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum, Opet reklamında oynama karşılığında belli bir ücret dendi, başka bir formül daha bulurlar.

    Arsenal'de aldığı maaşı tabiki burada alamayacak. RVP Manu'da aldığı maaşı mı aldı buradan?

    Kadroya İsmail yerine Cebrail
    Roman yerine Okan
    Dirar yerine M.Müldür
    Alper yerine Emre

    Sadece bunlardan 8M civarı maaş yükü artıyor.

    Ayew, Slimani, Valbuena, Soldado, Moses, Benzia, Topal'ın maaş yükü bunların yerine yazdığım kişilerin maaş yükünden 10M daha fazla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest Account

    Mesutun vergiler çıkınca maaşı 13milyon civarı. Arsenal düşük de olsa bonservisiyle satmak istiyor. Şu adamın hayalini bile kurmayın. Bu maliyetlerle gelirse de kulübe ihanet olur.
    İhanet biraz ağır olmuş hocam sanki. O maliyetle hiç bir Türk kulübü alamaz zaten Mesut'u. Ama kendisi gelmek isterse ücreti ona göre ayarlanır. Kaldı ki bu kişi Mesut o yüzden sponsor çok rahat bulunur ve Arsenal yüksek maaş yükünden kurtulmak istediği için maaşının yarısını karşılar bence. Taraftarı heyecanlandırmak için en isabetli isim Mesut. İhtiyacımız da var ayrıca.
    Forma satışlarından zaten iyi bir gelir elde edilir. ( bkz: R. Carlos )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunx1907

    Şu erkek basket hariç diğer branşları gerçekten takan var mı arkadaşlar ? Real Madridin juvenin falan voleybol bayan basket masa tenisi takımını duyan var mı ?

    Bıktık artık bu popülist düşüncelerden ,
    Stad ismi değişmesin
    Kanarya boğa olmasın
    Stad değişmesin
    Amatör şubeler kapatılmasın
    Falan filan uzar gider

    Bi gram ilerlemeye kapalı beyinler keşke az ötede yaşasalar
    Aynen sana son derece katılıyorum.

    Bakın arkadaşlar, hepimizin çok sevdiği bir olgu var ismi FENERBAHÇE. Ve bu FENERBAHÇE çok büyük bir borç içinde. Bu öyle o para koysun bu para koysun, ufak iyileştirmeler vs. ile ödenecek bir borç değil. Bu borcu kapatamazsak emin olun ya küçülüp küçülüp küme düşeceğiz veya birine satılıp o sıçıp batırıp küme düşücez. (Bakınız: Anzi Mahackala)

    Ve biz bu bataktan kurtulmak için bütün para getirecek her şeyi değerlendirmeliyiz. Sadece Futbolda başarı yetmez. Sponsor lazım değişim lazım . 2008'deki zicolu kadıköyün sarı kanaryaları imajına dönülmek istiyoruz ama o iş bir daha olmaz olmayacak. O geride kaldı.

    Biz artık yeni bir imaja, yeni bir fenerbahçeye ihtiyacımız var. DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİR. Gerekirse bütçe sağlamak için bütün amatör branşları kapatalım. Kapatmasak zaten hepsi elinde sonunda kapanacak.

    Stadı sponsora yeniletelim, Boğa amblemine önem verelim, kenan evren arazisini değerledirelim, Forma sağlayıcımızı değiştirelim. Daha MODERN İLGİ ÇEKİCİ VE ATEŞLİ BİR KULÜP olalım.

    Yani düşünün bir reklam vereceksiniz 63 model impala görünümlü (ki efsane bir arabadır.) bir arabaya mı taktırırsınız yoksa BMW İ8 görünümlü bir aracamı. Tabiki bmw i8'e .


    Fenerbahçemiz kaybolmasın diye değişeceğiz. Ve bu değişim bize bugünlerin bir anısı olarak kalacak. Ve kulüpleri kulüp yapanda bu anıların toplamından oluşan kültürlerdir.




  • En kötü rotasyona al. Viscaya o paraları gömceğime boydu alır ilerde iyi paraya satarım..
  • Hayatımın yaklaşık iki yılını Almanya'da geçirdim, uzunca bir süre Bundesliga bahsi oynadım birçok maçı Tipico'da canlı izleyerek. Adam kalkmış beni Kruse'yi izlememekle itham ediyor. Bak bakalım daha adı yokken Kruse'yi Kolarov'u kim yazmış bu forumda.

    Konuşmak bedava nasıl olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vforfreedom

    Boyd 3-4 milyon euro bonservis ile alınabilecek bir oyuncu bu maliyet ile kaçırılmamalı
    Ankaragücü başkanının açıklamasını gördüm 2 milyon euro bonservis istemişler Boyd için yüksek geldiği için vazgeçmişler. 2 milyon çerez parası alsak sene sonu 7-8'e okuturuz.
  • Fanatizm kullanıcısına yanıt
    Almayız ama ucuz ve işe yarama potansiyeli varya. Deniz türüç ile uğraşmakdan iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 17 Haziran 2019; 12:51:16 >
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.