Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar dar bir bakış açınız var. Basketbolu kapatmakla futbolu kurtaramazsiniz. Bu kadar borcu yaratan futboldu. Sanki basketbol şubesi küçülürse ligde şampiyonluktan şampiyonluğa koşacağız. İyi işleyeni bozmaktansa kötüyü düzeltmeye odaklanalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Gerçekçiliğe bakarsan en kısır kadrolarla iyi başarılar yakalamış td aykut kocamandır alternatifi ersun mu bu trajikomik bir olay lig başlasın 7. 8. Hafta anlıyacaksın ne dediğimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkms1907

    Parayı verirmi sence 😀
    Vermez. Ali Koç o çıkışı yapmaz sandı. Bunlar karşılıksız günah bile vermez. Bir beklentisi varsa senden iyisi olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koçun, comollinin ve ersunun ısınma sezonuydu bu sezon. Çatlasanız da yırtınsanız da bu sezona da bu 3lü ile gireceğiz. Fenerbahçe için 6.lık başarı değildir ama ersun hoca bu sezon başarılı olmuştur. Comolli rezalet transferler yapmıştır ama slimani ve ayew geldiğinde kimse neden dememiştir, comolliyi de 1 sezon daha görmek gerekir. Ve son olarak Ali koç ne kadar başşaklı bir başkan olacağının sinyallerini günden güne daha da net şekilde göstermektedir.
    Yıllardır bu takımın üzerinde oynanan oyunları unutmayın. Taraftar desteği olmasaydı bu takım 3.lige düşmüştü şimdiye dek. Bu kadar omurgalı bir kitleyi başka bir yerde bulamazsınız. O yüzden her transfer haberinde ali koç defol ersunla bu iş olmayacak demeyi bırakın da takımın arkasında durun. Başarısız olurlarsa zaten gidecekler. Ama başarılı olurlarsa söylediklerinizi yiyebilecek misiniz?
    Son olarak, genç futbolcu deyince 18 yaşında 100bin euroya alıp 1 sene oynatıp 30 milyona satacağız zannetmeyin. Genç futbolcu işi biraz da papatya falıdır. O örnek gösterdiğiniz takımlar sürekli oyuncu alıp satıyorlar, sürekli deniyorlar. Siz 3 futbolcuya 5 maç sabredemezsiniz. Ersun hoca da bunu gayet iyi biliyor, küme düşme potasındaki takımda gençleri oynatıp taraftara yedirmek, kariyerlerini başlamadan bitirtmek istemiyor. Ha bir de, eljifi taraftar baskısıyla oynatmışmış, tolgayı taraftar baskısıyla kesmişmiş
    Komik olmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell-Riegel -- 17 Haziran 2019; 3:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ali asker aksunun resti unutturulmamalı, yarınki tavrı tüm camiaya açıklanmalı.Fenerbahçe üzerinden prim yapmak bu kadar kolay olmamalı, ha tabi verirse 10m bu da yardım gecesini birinde açıklanabilir.
    Bu arada boş kasayla girdiğimiz yeni transfer sezonu hayırlı olsun! Belki Emre ve ersun şapkadan tavşan çıkartabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proct

    Bu ne kadar saçma bir yorum?
    Bu zamana kadar sürekli transfer yapıp her yıl şampiyon olduğumuz için 60 tane şampiyonluğa, 12 tane yıldıza sahibiz. Değil mi?
    Bak bakalım Fenerbahçe ortalama kaç yılda bir şampiyon oluyor?
    Dur, ben yazayım. Fenerbahçe ortalama 3.15 yılda bir şampiyon oluyor. Son zamanlarda bu süre biraz daha arttı. Muhtemelen bu sene de şampiyon olamayacağız. E, transfer yapıp mali yapıyı iyice bitirelim mi?
    Ne Galatasaray ne de Beşiktaş, Fenerbahçe kadar ağır bir borç yükü altına girmedi. Özellikle kur artışının Fenerbahçe'nin mali olarak kötü dönemine denk gelmesi, bizi en çok etkileyen şey oldu. Bu süreçten önce de 3 Temmuz'u yaşadık. O süreç de kulübü mali açıdan çok etkiledi. Birike birike bu günlere geldik.
    Ben 5 yıl demedim. 3-5 yıl dedim. Sanıyorsunuz ki Fenerbahçe 5 tane çok iyi oyuncu alsa şampiyon olacak. O işler kağıt üstünde belli olmuyor. Olsaydı Nani, RVP, Ribas, Kjaer vs. gibi oyuncuların olduğu kadro 103 gol rekorunu kırarak şampiyon olurdu.
    Bizim kemer sıkmamız lazım. Ayrıca benim yazdığım şeylerin temelinde mali yapı var. Akıllıca yorum yapmış olsanız ''mali yapı şu şekilde ama biz şu hamleleri yaparak oyuncu alabiliriz'' derdiniz. Sadece ve sadece ''şampiyonluk'' meselesine takılmış oradan yürümeye çalışmışsınız.
    Küçük bir hatırlatma. 2008'den beri ŞL'ye gidemiyoruz.
    Bunun benim gibi düşünenler ile ne alakası var? Acaba sizin gibi düşünenler, sürekli transfer isteyenler, her yıl şampiyon olmak isteyenler yüzünden olmasın bu? Tabii ki Fenerbahçe her yıl şampiyonluğa oynar. En büyük favorilerindendir. Ama her yıl şampiyon olamayacağımızı biliyorum. Ben gerçekçi bir insanım. Masal dünyasında yaşamıyorum.

    Bu ligde sadece Fenerbahçe yok. Beşiktaş ve Galatasaray da var. Her ne olursa olsun ikisi de güçlü rakipler. Yukarıda da dediğim gibi zaten ortalama 3.15 yılda bir şampiyon olan takımımız için ''3-5 yıl şampiyon olmasak da olur yeter ki şu mali yapıyı kemer sıkarak düzeltelim, gençlere önem verelim'' tarzında şeyler söylediğim için beni hatalı görüyorsanız kusura bakmayın ama burnunuzun ucundaki istatistiği bile göremiyorsunuz derim. Ben gerçekleri yazdım. Zaten 3 yılda bir şampiyon oluyoruz, 3 yıl az transfer bol genç ile geçiştirilebilir. Bir bakarsınız şampiyon da oluruz. Yani sanki benim dememle takım 5 yıl şampiyon olmayacak. Güldürmeyin...

    Alıntıları Göster
    Evet Fenerbahçe 3 yılda bir şampiyon olan bir takımdır. Olması gereken de budur zaten. Ama zaten 5 yıldır şampiyon olamadığımızı unuttun sanırım. Fenerbahçe 5 senedir şampiyon olamıyor. 11 senedir şampiyonlar ligine gidemiyor. Üstelik bu 11 yılda Fenerbahçe sadece 2 kere şampiyon oldu. Sadece 2!

    Ligde zaten sadece Fenerbahçe olmadığının 5 yıldır farkındayız yani. Hatta birkaç yıl sonra ligde sadece Galatasaray olacağınında farkına varabiliriz. Ben de gerçekçi bir insan olarak söylüyorum ki eğer 2-3 yıl daha şampiyon olamazsak Galatasaray bu ligin Juventus’u olur. Üstelik biz İtalyan Ligi’nde değiliz. Öyle lig 4.sü bile cl hakkını kazanamıyor yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elbet bir gün buluşacağız .

    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolarov ve Kruse'li bir güne günaydın diyelim inşallah.

    Kruse'yi GS'ye kaptırırlarsa vallah affetmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu erkek basket hariç diğer branşları gerçekten takan var mı arkadaşlar ? Real Madridin juvenin falan voleybol bayan basket masa tenisi takımını duyan var mı ?

    Bıktık artık bu popülist düşüncelerden ,
    Stad ismi değişmesin
    Kanarya boğa olmasın
    Stad değişmesin
    Amatör şubeler kapatılmasın
    Falan filan uzar gider

    Bi gram ilerlemeye kapalı beyinler keşke az ötede yaşasalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celal de Souza

    Kolarov ve Kruse'li bir güne günaydın diyelim inşallah.

    Kruse'yi GS'ye kaptırırlarsa vallah affetmem.
    Benim için Kruse olsa da olur olmasa da

    Defansa Kjaer ve Kolarov gelsin yeter.

    Mesut gelecek gibi duruyor bize ama Mesut'a verilecek bütçe ile Kruse + forvet alınabilir. (Kruse + Rondon vb. alternatifler.)

    65M açık kapanmış sanırım. EUFA nasıl bir karar verecek, maaş kısıtlaması mı gelecek, bu seneye özgü sattığın kadar al devam edecek mi, yada farklı bir karar mı çıkacak göreceğiz.

    Şahsen ben kadronun çok yaşlı kurulmasına karşıyım.

    Orta sahada
    Badelj(Fejsa)- Jailson (Satılırsa Jailson yaşlarında birisi) - Kruse (Mesut)

    İleri Üçlü
    Salvio (Moses İnter'e giderse) - Ze Luis - X (Kono)

    Badelj ve Kolarov'un bonservis bedelleri düşük olacaktır.

    Elif, Zajc ve diğer oyuncuların satışından gelen para ile Ze Luis yada o tarz bir forvet.
    EUFA bonservise izin verirse Salvio tarzı bir kanatta gelebilir Moses satılırsa.

    Hepsi gönlümden geçen :)




  • https://www.transfermarkt.com.tr/halil-dervisoglu/profil/spieler/465606

    Bu çocuğu şu an kimse istemiyor en fazla 2 sene sonra almak için kavga edecekler 2.3 katı para verecekler u21 maçlarını takip etmeye çalışıyorum dikkatimi çeken iki oyuncu var biri Mert Müldür diğeride Halil Dervişoğlu bu ikisinin diğerlerine göre çok olgun oyunları var umarım bize gelirler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkms1907

    https://www.transfermarkt.com.tr/halil-dervisoglu/profil/spieler/465606

    Bu çocuğu şu an kimse istemiyor en fazla 2 sene sonra almak için kavga edecekler 2.3 katı para verecekler u21 maçlarını takip etmeye çalışıyorum dikkatimi çeken iki oyuncu var biri Mert Müldür diğeride Halil Dervişoğlu bu ikisinin diğerlerine göre çok olgun oyunları var umarım bize gelirler
    Geçen sene almak için uğraştık ama çocuk bize gelmedi hocam.
    Hatta Ali Koç bundan dolayı aileler açısından bir açıklama yapmıştı. Ailesi Trabzon'lu, büyük ihtimalle ailesi bize gelmesini istemedi.
    Mert Müldür ise Fenerbahçe'li bir kardeşimiz. Ben M. Müldür'ün sağ beke alınacağını düşünüyordum diğer arkadaş geldi sürpriz oldu açıkçası.




  • kruseyi 1 kere izlememiş adamlar diyor ki "krusenin kesin alınması lazım"
    yemin ederim adamlar transfer bağımlısı, transfer olsun da nolursa olsun
  • Men cezası yersek toplanan paranın çoğu basketbola aktarılsın. Belki 2-3 kez üst üste Euroleague şampiyonu oluruz da Türk basketbolunda farkı açarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşulan isimlerden benim tercih edeceğim kadro.
    Kono ve Badelj de şüphe olsa da risk alacağız mecburen.


    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol bilgimin zekatını versem lisans alıp hocalık yapacak adamlar alttan alttan laf atıyor bana. İsim vermiyorum damlar az sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    cocu haberi ilk çıtığında bu çocuğu forumda çok yazdık, muhtemel beşiktaş ya da gs gider
  • ya futbolda doğruyu yanlışı ersun hocalarının yaptıkları üzerinden anlayabilen

    ersun hocası genç oyuncu oynatttığında genç oyuncu oynatmayı doğru bulan, oynatmadığında genç oyuncu oynatmayı sakıncalı bulan
    normalde burun kıvıracağı, o güne kadar adını bile duymadığı oyuncuyu, ersun hocası istediğinde transferini herkesten çok isteyen adamlar

    gelmiş burda ersun yanal olan hayranlığını futbol bilgisi diye bize sunuyo ahahahahah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 17 Haziran 2019; 11:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.