Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (3173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31713172317331743175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    - O zaman Ferdi'yi oynat. Ya da idareten Gustavo'yu beke çek Dirar'ı oynat. Neden 1 ön libero 1 merkez orta saha koyuyorsun kanatlara.

    -Bek yok evet. Ama yedekte Ersun'un aldırdığı 3 stoper duruyor. Hiçbiri sakat değil. Devşirme stoperi tercih eden kendisi. Bu bir eksiklik degil.

    -Kendi evinde %75 topla oynadığın maçta Antalya'nın senden fazla pozisyona girmesi Altay'ın üstün performansıyla farkı önlemen hiç normal değil.

    -Gustavo gibi el frenine 6.5 vereceğine Sosa tarzı bir adam aldırsaydı o zaman. İlk 3 hafta Gustavo'suz çatır çatır oynuyordu takım.

    Alıntıları Göster
    Bek yok lafını şöyle düzdltelim takım ortasaha doluyken Kolarov ya da o tarz bi bek alınsaydı bekin olurdu.

    Ozan - Emre
    Jailson - Emre
    Jailson Ozan
    Bi sürü varyasyon yapılabilirdi. Gustavo gelmesin dedikçe burada ne futboldan anlamadığımız kaldı ne de cahilliğimiz. Gelip kadro yetersiz saçmalığına girmeyin.

    Ayrıca başka manasız transfer Mevlüt oldu, gerek yoktu. Zaten oynatmıyorsun kalsın Frey yedekte ne zararı olacaktı, Vedat kadar olmasa da aynı tip adam ara ara dinlendirmek için oyuna alırdın. Akarı yok kokarı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler burada sabaha kadar konuşun fakat Jailson'u stoper alınmasına rağmen stoperde oynatması, Tolga ile Ozan'ı kanatlara koyması beni deli ediyor, maçı izlerken top ne zaman Tolga'ya gelse saçımı başımı yoluyorum.
  • Emin olun Cocu'yu göndermeseydik bu sezon çok daha iyi olurduk forvetsiz kanatsız takımda her maç en az 2-3 tane %100'lük gol kaçırıyorduk. Geçen sezon Slimani yerine Vedat olsaydı Cocu hala takımda kalır Antalya Alanya gibi maçları farklı şekilde kazanırdık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ggreyhame

    Beyler burada sabaha kadar konuşun fakat Jailson'u stoper alınmasına rağmen stoperde oynatması, Tolga ile Ozan'ı kanatlara koyması beni deli ediyor, maçı izlerken top ne zaman Tolga'ya gelse saçımı başımı yoluyorum.
    Stoper olmasına rağmen jailson'un oynaması kusura bakma ama yönetimin b.k yemesi.Rami'nin halini hepimzi gördük.Jailson istediği kadar hata yapsın serdardan ramiden ve tarzan sadıktan çok daha iyi stoper oynuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX

    Hocam adamlar ortayı çok iyi korumaya odaklandığı için sağ tarafı bomboş bıraktılar. O yüzden hep Isla tarafından atak yaptık. Maçı kaybetmemizin en büyük nedenlerinden biri Isla'ydı bence. 10 tane orta denemesi var bir tanesi mi isabetli olmaz.Sadece bu maç nezdinde söylemiyorum Dirar olsaydı sağ bekimizde en az 5 puan fazlamız vardı. Adam ters ayağıyla Isla'dan, Ozan'dan iyi orta açıyor.
    Isla'nın kanadını da çok verimli kullanamadık zaten. Orada bir tane düzgün kanat oyuncumuz olsa dağıtırdık ortalığı. İlk yarı. İkinci yarı ise Dirar'ın kanadını boş bıraktılar ama orayı da kullanamadık.

    Biran önce sağ ve sol kanat açıklarının iyileşip dönmesi şart. Gerçi Mosses ve Gary de top kendilerindeyken oynuyorlar. Top rakipdeyken biraz zayıf kalıyorlar şuan o bölgede oynayanlara göre. Ama şuan orada oynayanlarda ofansif olarak fazla faydalı olamıyorlar oda ayrı konu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Bi aykutcular kadar olamaz. Kabiz futbol seven kapanmaya bayılan bir gol attımi yiyene kadar atak yaptırmayan bir futbol adamına taparlar
    Deplasmanda 4 gol atmisken bu hafta bu yorumu yazmasanniz iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Ben eskiden olduğu gibi cl ne katılan yarı finali zorlayan bir fenerbahçe izlemek istiyorum. Şu futbolun nesi mi var? bu isteğimi 100 yılda sürse karşılamayacak vasatlık var
    Hocam onun için Zico kafasında bir isim lazım. (Zico gelsin demiyorum bunu belirteyim. Onun gibi düşünen biri gelmeli diyorum sadece) Daha da açayım konuyu.

    Elinde ki kadrodan mutlu olmasa dahil o kadro ile elinden geleni yapmaya çalışan. FB gibi takımlar maça çıkınca kendi oyunu oynar ve rakibe kabul ettirir diyecek. Ben rakibe göre oyun oynatmam rakip bize göre oyun oynasın diyen bir hoca lazım.

    Zico bu dediklerimi CL çeyrek final oynadığımız sezonun başında bir maçtan bir gün önce yapılan basın toplantısında söylemişti. Büyük takımlar kendi oyunları oynar ve rakibine kabul ettirir demişti. Zico da transfer diye ısrar ediyordu ama bunu başarısızlık için bahane etmek yerine takımı CL çeyrek finale çıkardı.

    O sebeple Zico gibi düşünce yapısına sahip bir hoca bulmamız lazım. Ne Aykut, ne Ersun ne şuan ligde yer alan diğer teknik adamlar bu zihniyette değiller ve buna bir zamanlar bizi çalıştıran Daum dahil.

    Elinde ki kadrodan en iyisini almaya çalışacak ve elinde ki oyuncuları kapasitelerin üstünde oynatabilecek bir teknik adam gelirse o zamanlar CL tekrar bir çeyrek hatta yarı final görürüz aksi durumda imkansız.

    Zico elindeki kadro yetersiz olmasına rağmen CL de başarı uğruna ligi ikinci plana atıp CL tam kadro çıkarken lige yedek ağırlık kadro ile çıkma riskine girmiş bir adam.

    Lig de şampiyonluğu kaçırdığımız 2008 senesinde ligin ikinci devresi önümüze gelene fark atmaya başladığımız bir dönem vardı ama aynı anda ciddi sakatlıklarla da mücadele ediyorduk. CL maçları tekrar başlayınca hocanın bir tercih yapması lazımdı. Alex, Deivid, Gökhan, Lugano ve bir kaç ismi daha ya CL saklayacak yada lig de oynatacaktı. CL saklamayı tercih ettiği ve lig de oynatmadığı maçlarda puan kaybettik.

    Bize bu riskleri alacak hoca lazım. Zico'yu örnek olarak verdim. Bu saatten sonra uzun zamandır teknik adamlık yapmayan Zico dönsün demem ve diyemem. Ama o düşüncede bir hoca lazım. Takımına inanan ve güvenen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Ekim 2019; 11:45:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Emin olun Cocu'yu göndermeseydik bu sezon çok daha iyi olurduk forvetsiz kanatsız takımda her maç en az 2-3 tane %100'lük gol kaçırıyorduk. Geçen sezon Slimani yerine Vedat olsaydı Cocu hala takımda kalır Antalya Alanya gibi maçları farklı şekilde kazanırdık.
    Cocu kalsaydı bu sezon Antalya, Alanya ile mi oynardın acaba? Muhtemelen şuan Karagümrük ile üst lige çıkma yarışı veriyordun. Ersun Yanal'ı savunmamak için takımı küme düşürecek hocayı sıvıyor adamlar, inanılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Kim eşofmanli o gol atanları fircalamistir. Haftaya taraftar yine gol bekleyecek neden böyle yaptınız diye laf etmiştir.

    La adam erken gol bulduk düzen bozuldu diye açıklama yapan biri neyin kafası bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allâme kullanıcısına yanıt
    Aynen kesin küme düşerdik Ersun hocanızla beraber ise uçuşa geçtik devre arası o kadar transfer yaptırmasına rağmen küme düşme potasından koskoca 9 puan uzaklaştık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 6 Ekim 2019; 13:28:47 >
  • Dirar ameliyat olacakmış. Geçmiş olsun hepimize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

    Dirar ameliyat olacakmış. Geçmiş olsun hepimize.
    Kaynak var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

    Kaynak var mı?

    Alıntıları Göster
    Dirar ameliyat yaz her yerde çıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

    Dirar ameliyat yaz her yerde çıkıyor.

    Alıntıları Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Kim eşofmanli o gol atanları fircalamistir. Haftaya taraftar yine gol bekleyecek neden böyle yaptınız diye laf etmiştir.

    La adam erken gol bulduk düzen bozuldu diye açıklama yapan biri neyin kafası bu.
    Bu ne saçma bir yorumdur böyle. Neyse Ersuncuların alayı böyle zaten. Taktik, teknik nedir bilmeden saçmalarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

    Dirar ameliyat olacakmış. Geçmiş olsun hepimize.
    meğerse adam iğne ile oynuyormuş haftalardır... ne diyelim çok büyük karakter gerçekten minnettarız ona.

    takımın da beli bir doğrulamadı arkadaş sürekli sakatlık sürekli eksiklik.

    -------------------------------------------------------------

    bu arada 22 aralıktaki beşiktaş maçına bilet nasıl bulabilirim beyler bilen var mı? karaborsadan almam gerekecek büyük ihtimalle...
  • Gustavo ısrarından dolayı sol bek alamadık, sol bek oynattığımız adam da sakatlandı. Hayırlı olsun, Gustavo sol beke geçer. Tolga Gustavo'nun yerine geçer sol kanada da Tolgay'ı koyarız.
  • 
Sayfa: önceki 31713172317331743175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.