Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vedat'a bakalım kaç para verecekler. Vedat seneye ilk forvetimiz olursa ben şaşırmam. Rize öyle ucuza bırakmaz Vedat'ı.
  • Bu kadar gereksiz varken neden Valbuena? Şimdi kaleye gidecek kimse kalmadı. Yerine adam almak yerine onu yedeğe çekip iyi bir ilk 11 kanat oyuncusu alsak olmaz mıydı? Kulübe de önemli sonuçta.
  • "Alex, Ali Koç yönetiminin jübile teklifini kabul etti. Alex'in vedasında dünya karması ile Fenerbahçe karşılaşacak ve tüm gelir Fener Ol kampanyasına gidecek."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Bu kadar gereksiz varken neden Valbuena? Şimdi kaleye gidecek kimse kalmadı. Yerine adam almak yerine onu yedeğe çekip iyi bir ilk 11 kanat oyuncusu alsak olmaz mıydı? Kulübe de önemli sonuçta.
    Kendisi gitmek istedi,yapacak bir şey yok.Sözleşmesindeki otomatik uzama maddesini de o yüzden kaldırttı.Yaşı 34 oldu,2 sene daha oynar bırakır bunun için de Yunanistan harika tercih.Hem Avrupada kaldı hem de tatil yerine gitti.Ayrıca Yunanistanda çok kötü futbol oynanıyor ilah gibi taparlar Valbuenaya
  • Sinan gümüşün adı geçiyor

    Vizyon zehirlenmesi yaşıyoruz resmen Allahım sen sabır ver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Sinan gümüşün adı geçiyor

    Vizyon zehirlenmesi yaşıyoruz resmen Allahım sen sabır ver
    Eren Derdiyok ve Gökhan Töre'yi de bekliyorum ben
  • Sadık hangi tarafta olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun hoca bu sezon için başarılıdır bunu tartışmak zaten makul değil. Çok çok iyi olmasa da geldiğinden beri takım en azından vasat bir performans gösterdi. Beni asıl kaygılandıran transferleri yapacak iyi bir ismin kulüpte bulunmuyor olması. Ne Comolli ne de Ersun hocaya transfer konusunda güvenmiyorum. Umarım beni yanıltırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celal de Souza

    Hocam ıslıklanma olayı el koldan önce başladı. Oyuna girerken ıslıklamaya başladı Fenerium Üst tribünü. El kol ben görmedim ama bir ara olaylar alevlendi, herhalde halihazırda olan tepki Topal'ın karşılığıyla büyüdü.

    Yuhalamalar dediğim gibi oyuna girer girmez başlamıştı.

    Alıntıları Göster
    Yok hocam yanlış anladın. Islıklandı diye el kol yapmasına dedim ben. Taraftara hareket yapıp ıslıklandı demedim. Sebebi ne olursa olsun hiçbir topçu taraftara el kol hareketi yapamaz.




  • Dostum bloklusun bende haberin olsun görmüyorum yazdıklarını.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Maaşı yüksek olduğu için kaldırıldı diye biliyordum. Üzüldüm. Öyle olsun Mathieu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Kendisi gitmek istedi,yapacak bir şey yok.Sözleşmesindeki otomatik uzama maddesini de o yüzden kaldırttı.Yaşı 34 oldu,2 sene daha oynar bırakır bunun için de Yunanistan harika tercih.Hem Avrupada kaldı hem de tatil yerine gitti.Ayrıca Yunanistanda çok kötü futbol oynanıyor ilah gibi taparlar Valbuenaya

    Alıntıları Göster
    11 oynaycağı bir yere gider. Yunanistn iyi tercih, güzel para verirlerse belki katar, arabistan falan da olabilir, dediğin gibi artık son demleri. İyi bir sözleşmeyle garanti oynayacağı bir yere gitmek istemesi normal.




  • Topal kazmasını bugün stadda yuhlayanlardan biri de bendim bu taraftar bu kazma futbol katiline çok bile dayandı eziyet tam 7 sene sürdü . Topal ne yapmış Fenerbahçe’de hep el freni oldu takımımızın kanını emdi mahvetti . Yılda haksız 2.5 m euro kazanan biri bir de trip atıyor taraftara ahlaksız herif bütün kazandığı paralar haram zıkkım olsun . Bu kulüpte Fenerbahçe taraftarından başka kimse büyük değildir . O Topalı alkışlayanlar destekleyen taraftarları da yuhladık bu yüzden taraftarlar kavga edecektik o derece ortam gerildi . Böyle vasat seven futboldan zerre anlamayan taraftarlara da yazıklar olsun bunların hepsini futboldan temizlemek gerekiyor . Topal diye bağırıp top geldikçe bu rezil herifi alkışladılar bu kişiler nasıl Fenerbahçe’li inanamıyorum . Herif ne olursa olsun taraftarına bizlere saygısızlık yapmış bunu alkışladılar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan gümüş haberini veren adam fb düşmanı zeki uzundurukan. Ben inanmıyorum, algı yapıyorlar. A spor dün avcı fenere gelebilir diye haber yapıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örümcek be kardeşim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Topal kazmasını bugün stadda yuhlayanlardan biri de bendim bu taraftar bu kazma futbol katiline çok bile dayandı eziyet tam 7 sene sürdü . Topal ne yapmış Fenerbahçe’de hep el freni oldu takımımızın kanını emdi mahvetti . Yılda haksız 2.5 m euro kazanan biri bir de trip atıyor taraftara ahlaksız herif bütün kazandığı paralar haram zıkkım olsun . Bu kulüpte Fenerbahçe taraftarından başka kimse büyük değildir . O Topalı alkışlayanlar destekleyen taraftarları da yuhladık bu yüzden taraftarlar kavga edecektik o derece ortam gerildi . Böyle vasat seven futboldan zerre anlamayan taraftarlara da yazıklar olsun bunların hepsini futboldan temizlemek gerekiyor . Topal diye bağırıp top geldikçe bu rezil herifi alkışladılar bu kişiler nasıl Fenerbahçe’li inanamıyorum . Herif ne olursa olsun taraftarına bizlere saygısızlık yapmış bunu alkışladılar .
    Eline ağzına sağlık

    Geldiğinden beri kulübe teneke girmiyor

    İlk geldiği 1-2 sene hariç katkı verdiğini görmedim hala ilk 11 yazılıyor.

    Ozanların futbol hayatı bitiyordu bu oynayacak diye sanki Pogba

    Sağına soluna dönüp pas vermesi 1 dakika filan sürüyor.Futbolda bu tarz adamların yeri yok Hüseyin Çimşirden hallice Guardiola bu teknikte birini kaleci olarak bile almaz




  • Bir tane Kabore bir de Brahimi saralım.
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    mehmet'in bir el kol hareketini görmedim ben hocam... ben değiştirin diye kenara işaret etti, sonrasında alkışlama yaptı sadece ... başka bir hareketi ben görmedim..
  • Vedat gelmemeli. Adam one season wonder dedikleri tipten, tek sezonluk oyuncu. Bu seneden önce ligde attığı sırasıyla 2 gol ve 3 gol, öncesinde 1. lig oyuncusu. Bajic de aynı tip adam, başakta kadroya giremedi de avcı yerine 34lük robinhoyu aldırdı. Vedat Fener gibi yerde bajicten beter olur. Hele de bahsi geçen paralar, aman aman.

    Sadece as oynayacak adam gelsin, ille yedek isterim derlerse kanatlara 1 tane yedek oyuncu. Soldado forveti yedekler işte yeter. Balotelliyi al gel. Olmuyorsa o seviyelere bak, forvette paraya kıy.
  • İrfan Can fazla maliyetli olmaması şartıyla alınırsa iyi olur. İyi topçu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.