Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (780. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.077.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Ben bu sene şampiyonluk beklemiyorum açıkçası. Başkanımız da zaten söz vermedi. İleriye dönük planları olduğu için daha genç ve potansiyelli bir takım yapılanmasına gidilecekse ben şampiyonluk gelmezse üzülmem açıkçası. Başkanımız da zaten Benfica, Shaktar gibi seviyelere çıkmalıyız diyerek bence bunu kastetti. Aziz Yıldırım gibi seneyi kurtarmak için transferler yapmayacağını söyledi başkanımız. Umalım da öyle olsun varsın şampiyon olmayalım
  • BURAYA GELIP YORUM YAZAN GALATASARAY TARAFTARLARI SÖZÜM SİZE. BIZ 20 YILLIK BI UYKUDAN UYANDIK . BELKİ SIZIN YAŞINIZ TUTMAZ AMA SIZIN GORDUGUNUZ FENERBAHCE O FENERBAHCE DEGIL. ŞİMDİ GERİ DÖNDÜK. TAKIMIN BASINDA ISTER COCU ISTER AHMET ISTER MEHMET OLSUN. UYKUDAN UYANDIK. AÇIN DA BIRAZ BAKIN 20 SENE ONCESINI. ÖPTÜK SIZI BY.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Casablanca

    Aykut kadar kabız bir futbol oynatmaz belki ama bu adam kısa vadede başarılı olursa (başarıdan kastım şampiyonluk) benim için büyük sürpriz olur.

    Hollanda'da ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, orası daha çok futbolcu yetiştirmeye odaklanmış çok yumuşak bir lig.

    Avrupa'da 15/16 ŞL sezonu hariç başarısız olmuş Cocu. O sezon gruplarda bitik Manu, CSKA ve Wolfsburg ile oynamış. Son 16'da Atletico'ya direnip, penaltılarla elenmesi Avrupa'da yaptığı en iyi iş. Daha sonra katıldığı ŞL'de ise Rostov'un bile altında kalmış, 2 puanla sonuncu olmuş.

    14/15 Avrupa Ligi sezonunda Dinamo Moskova, Estoril ve Panathinaikos takımları ile aynı gruba düşmüş. 2 galibiyet, 0 averajla gruptan 2. çıkmış. Full çeken Dinamo'nun teknik direktörü Cherchesov şu an Rusya'nın başında. Dinamo sonrası Legia'da çok başarılı olmuştu. Neyse, gruptan çıktıktan sonra Zenit'e 2 maçta da yenilerek elenmiş. (0-1 ve 3-0) Beşiktaş'ın Liverpool'u elediği sezondu belki hatırlarsınız.

    13/14 Avrupa Ligi sezonunda Ludogorets, Chornomorets ve Dinamo Zagreb ile aynı grupta mücadele etmiş. 3. olarak Avrupa Ligi'ne veda etmiş, evinde oynadığı 3 maçın 2'sinde yenilmiş.

    Bir de geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi elemelerinde Osijek'e iki maçta da 1-0 yenilerek elenmiş.

    Ben gaza gelen taraftarı açıkçası anlayamadım, Hollanda'daki başarılarına mı kanıyorsunuz? Frank de Boer o ligde 4 sene üst üste şampiyon oldu sonra gitti Inter ve Crystal Palace takımlarında rezil bir yönetim sergileyip kovuldu.

    Az sakin olun bence.
    taraftar çoğunluğunun pozitif tepkisi gaza gelmek demeyelim de değişen vizyon değişikliğine sevinç gösterisi,bünye alışık değil hoca değişikliğinde kayseri,konya tebrik mesajları yerine avrupadan mesajlar gelmesi 20yıllık azo diktatörlüğü,kabız futbol,çift önlibero,amigo kaleci...cocu nun avrupa karnesi ne iyi ne de kötü orta karar diyelim.tataftarın önceliği lig olacaktır.taraftar 4-6-0 değil, 4-3-3 total futbol görmek istiyor.ha cocu başarısız da olabilir, cocu gider ersun gelir.sonuçta vizyoner bir başkana sahibiz bir diktatörümüz yok artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enthris

    bence siz az sakin olun adamlar Fenerbahçe'nin yeni tdsini açıklamadılar kendi tdlerinin gidişini duyurdular. abi bizim taraftar neden bu kadar çabuk gaza geliyor anlamıyorum her sene aynı

    Alıntıları Göster

    Kulübümüz bize bildiriyor sıkıntı yok
    Fenercell

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cem Dizdar az önce söyledi, madem imaj değişikliği yapılıyor, Volkan ile bir an evvel yollar güzel şekilde ayrılmalı dedi.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    MAç kadrosunda en az 1 tane yerli kaleci olmak zorunda sen Volkan gibi kaleciyi bonsevissiz bulabiliyorsan hemen göndersinler....
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Cem dizdar az biraz izlemiştim zamanında beğenmedim, bir daha da izlemedim ama doğru söylemiş.
  • Cocu kadroyu baştan aşağı yenileyip iskeleti değiştirecekmiş birinin bunu yapmasının zamanı gelmişti
  • Cocu barcelonanın başına geçse aman nerden buldular da getirdiler bunu demezdi kimse ama Fenerin başına geçince 40 çeşit laf ediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSV'yi hiç izlemediğim için Cocu hakkında yorum yapamıyorum. Kendisi hakkında olumlu-olumsuz birçok yorum var. Tabi bu yorumu yapan arkadaşlar konuya ne kadar hakim tartışılır. Ben bu yorum yapan kitlenin büyük bir bölümünün oturup PSV'yi izlediğini düşünmüyorum. Kulaktan dolma bilgilerle yazılıyor birçok şey. Bu nedenle yorum yapmayı sağlıksız buluyorum. Benim bir huyum vardır. Yeni gelen her hocaya 10 hafta süre veririm. Bu 10 haftada oyun olarak hiçbir şey sunmazsa eleştirmeye başlarım. Bu nedenle buradaki arkadaşlardan da ricam daha ilk haftadan adamı asmaya çalışmasınlar. Güzel bir sinerji yakaladık. Bunu bozmayalım.
  • Cocu hayırlı,uğurlu olsun arkadaşlar



    Umarım yanında Kuyt ya da P.V.Hooijdonk ikilisinden biri de yardımcı olarak gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocu başarılı olup buradan Barcelona'ya giderse bizim açımızdan çok iyi olur. Hem oradan alabileceğimiz kiralık oyuncular, hem diğer teknik direktör ve oyuncuların bize bakış açısı açısından çok büyük yol kat etmiş oluruz. İnşallah burada başarılı olup Barcelona'ya gider.
  • Transferler de yakında açıklanmaya başlanır. Sezonun başlamasını iple çekiyorum. Artık sırtımızı rahatça yaslayıp keyifle maç izleyeceğiz gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 22 Haziran 2018; 15:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxzero kullanıcısına yanıt
    Kuyt feyenoord un genç takımında olacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Ali Koç hem Cocu nun barça ile ilişkikeri iyi barça patentli oyuncular kesin gelecek gibi

    Edit. İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot_t -- 22 Haziran 2018; 17:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Burada başarılı olup çine ya da katara gitmesini isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    Cem Dizdar az önce söyledi, madem imaj değişikliği yapılıyor, Volkan ile bir an evvel yollar güzel şekilde ayrılmalı dedi.
    Hocam Cem Dizdar hayranıyım. Hangi programda çıkıyor? Acil bilgi verir misiniz? TRT 1'deki sabah programı dünya kupası boyunca ara verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Max Meyer, Jonathan Bamba, Bas Dost at fav'a bekle
    bamba, dost filan eyvallahta meyer 150 milyon len
  • beyler philip cocu'nun gelmesinden memnun musunuz? adam defansif orta saha oynatıyormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

    Hocam Cem Dizdar hayranıyım. Hangi programda çıkıyor? Acil bilgi verir misiniz? TRT 1'deki sabah programı dünya kupası boyunca ara verdi.

    Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/channel/UCvUbNqBKY_uHAfgs-xacGdQ

    burdan izleyebilirsin, ali ece ile youtube'dan dünya kupası yorumluyorlar canlı olarak. günde 2-3 tur yayın oluyor maç günleri.
  • 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.