Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49094910491149124913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Şu arada iyi net bir ortasaha alsaydık önümüzdeki seneyede baya faydası olurdu.

    Jailson-Oğuz-X ortasaha-Eljıf birde eğer dönerse Ozan gibi nispeten genç öğrenmeye açık bir ortasaha olurdu tabi o X ortasaha önemli ama bunları düşündüklerini hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

    Diagne GS'de lig bitti.
    Niye bitsin.Basaksehir de gitti Demba Ba,Robinho yu aldı.Bos durmadı.Artı 6 puan onde, GS balık bir golle rakibin mudahalesi sonucu havalanan topa Sinan'ın gogsuyle dokunusu sonucu yarısa tutundu.Yoksa bu hafta is buyuk olcude bitmisti.Simdi Alanya deplasmanına gidiyorlar ve yine balık sırtı bir mac bir puan kaybı ya da maglubiyet isleri degistirir.Basaksehir de son sıralardaki Akhisar ile oynuyor.

    Ayrıca nasıl transfer oluyor onu da mantıgım almıyor.Basının dedigine gore Serdar Aziz'in 2.4 ile 3.6m avro arasında alacagı var.Digerlerinin var mı yok mu bilen yok.Eline para gectigi anda anında harcıyorsun.Velev ki transfer olursa Kasımpasa 10m avro nakit alacakmıs.Taksitli de degil Nakit ustune de bonuslar vs 12.8 deniyor.4m avro Marcao ya gitti.

    Bizim kiralıklara laf ediyorlar.Dogru ise Mitroglu da 3.5m Avro para alacakmıs.Bunlar cok yuksek rakamlar...

    Sonucta Basaksehir bu sene sampiyon olabilir.Ayrıca 2 mac Diagne yokmus.




  • Aslında gidip adam gibi sol kanat beki ve stoper alsak ve 3'lü savunmaya dönsek çok daha iyi olacak. Ama vaktimiz kalmadı artık. Ama mutlaka stoper ve skorer bir hücum oyuncusu almamız şart. Eğer alamazsak bize büyük bir geçmiş olsun. Neustader kazmasının yaptığı hatalardan daha çok canımız yanar. Soldado,Frey ve A. Ayew'de skorer bir oyuncu değil. Durumumuz vahim.
  • Gökhan giderken de ne var Gökhan'da top mu oynamış, kaç assist yapmış diyordunuz gitti ağladınız arkasından. Şener de aynı olur. Isla öyle böyle idare diyor. Fakat Mariano hariç ligdeki en üst hücum yeteceğine sahip bek Şener. Defansı kötü diye adamı kökten çöpe atıyorsunuz, klasik hatasından ders almayan taraftar profili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freudunpiposu

    Gökhan giderken de ne var Gökhan'da top mu oynamış, kaç assist yapmış diyordunuz gitti ağladınız arkasından. Şener de aynı olur. Isla öyle böyle idare diyor. Fakat Mariano hariç ligdeki en üst hücum yeteceğine sahip bek Şener. Defansı kötü diye adamı kökten çöpe atıyorsunuz, klasik hatasından ders almayan taraftar profili.
    Şener anlaşamamış Bjk ile. Kalacak gibi gözüküyor
  • benim de mantıgım almıyor.neden Sener i zorla gondermeye calısıyoruz.Tolgay BJK sikayet etti,kadro dısı kaldı.GOnderirlerse bonservisi elinde olursa al.Aynısı S. Aziz icin de gecerli neden para veriyoruz ya da zorla sagbeki gondermeye calısıyoruz?
  • Neden bu kadar çok Tolgay isteniyor anlam veremiyorum. Bizim orta saha çok kırılgan, gidip daha kırılgan bir tipi kovalıyoruz. Bizim orta saha hem defansta hem hücumda yetersiz. Geçen sene savunma yükünü Souza, hücum yönünü Giu çekiyordu. Bu sene ikisi de gitti. Oysa ikisi kalsa ve Topal yerine çift yönlü kaliteli bir isim gelseydi o zaman iyi bir orta üçlümüz olmuş olacaktı.

    Olan oldu artık. Hala çift yönlü orta saha sorunumuz var. Bizim orta saha oyuncularımız skora yönelik değil. Bu da büyük problem. Görünen köy kılavuz istemez, bu takımın ilacı Tolgay değil. Gelirse skor kısırlığı devam eder. Koca Fenerbahçe'de skor yönü olan tek orta saha Ekici, o da sakatlık problemi olan bir vatandaş maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şener FB ve taraftarını karşısına almak istemeyecektir, bir şekilde anlaşma sağlarlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık. 3 senedir kulüpte bir tane bile maç kazandırmışlığı yok ne şenermiş. Vasatın teki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 30 Ocak 2019; 19:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim tolgay çöp çöp, anlamıyormusunuz bir oyuncuya kolay kolay çöp demem aradığımız 8 numara değil.şener+2.5m tam bir kerizlik. şener maaştan taviz vermesin. dürümcü ellerinde patlasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 yaşında Isla, 32 yaşında Dirar varken yerli Şener'i rakibin kadro dışı oyuncusu için vermek saçma olur. Aksine Beşiktaş Şener'i istiyorsa tolga +2.5 milyon euro vermelidir. 6 ay kalması bir şey ifade etmiyor, adam kadro dışı. biz Şener'i kullanıyoruz üstelik yerli. Şener 3-5 hatasına bakıp, kötü performansına bakıp çöp ilan etmenin manası yok koordinasyonu ve zekası zayıf olsa da tekniği bir sağ beke göre iyidir. Dirar'dan falan 2 kat iyidir üstelik.
  • Daha elimizdeki çöpü gönderemiyoruz üstüne bir de transfer olacak diye bekliyoruz, süper bir yönetimimiz var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freudunpiposu

    31 yaşında Isla, 32 yaşında Dirar varken yerli Şener'i rakibin kadro dışı oyuncusu için vermek saçma olur. Aksine Beşiktaş Şener'i istiyorsa tolga +2.5 milyon euro vermelidir. 6 ay kalması bir şey ifade etmiyor, adam kadro dışı. biz Şener'i kullanıyoruz üstelik yerli. Şener 3-5 hatasına bakıp, kötü performansına bakıp çöp ilan etmenin manası yok koordinasyonu ve zekası zayıf olsa da tekniği bir sağ beke göre iyidir. Dirar'dan falan 2 kat iyidir üstelik.
    Yerli şener 19 yaşında mı? Islayla 1.5 yaş var aralarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 30 Ocak 2019; 19:35:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Şener' i cidden beğenen var mı yahu
  • Cagne iyi transfer, Gs bu seneyi de alır. Hatta bu altyapı ve omurga ile seneyi de alır. Biz de kümede kalma savaşı veririz tekrardan.
  • Bizde bir sol bek varmış. Ali Koç'un şu kadro listesinde de gözüküyordu. Nasıl biri acaba? Ersun hoca A takıma almıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deeboo

    Kazanamaz Galatasaray ligi bu sene. Başakşehir son 4 haftaya girerken ilan eder şampiyonluğunu.

    Alıntıları Göster
    gs 3.olursa cok basarili bir sezon gecirmis olur, taraftarlari kutlamalara cikabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    Cagne iyi transfer, Gs bu seneyi de alır. Hatta bu altyapı ve omurga ile seneyi de alır. Biz de kümede kalma savaşı veririz tekrardan.
    cagneden daha yararlı olacaklar alttan geliyor hocam. Hem de bedava
  • Tolgay ttansferi yattı mı yav?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs şampiyon geçmiş olsun...şu rezalet sezonda en azından rakiplerde şampiyon olamadı diyecektik başakşehir şampiyon olur diye ama kasımpaşa el birliğiyle gs yi şampiyon yaptı
  • 
Sayfa: önceki 49094910491149124913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.