Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45274528452945304531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ali koç comolli vasıfsızında ısrar ederse 2020 haziranını göremez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    "ersun hocam hele bi gelsin bunları döve döve oynatır, emenikeyi bile nasıl oynatmıştı" dan
    "bunları ersun hoca bile adam edemez hepsinin gönderilmesi lazım" çizgisine gelmeniz sadece 3 maç sürdü beyler
    "Emenike'yi bile oynattı" olayı da acayip. Fenerbahçe tarihinin en pahalı 2.transferi Emenike. 13 Milyon Euro'ya aldırdığı adamı oynattı diye övülen tek hoca sanırım Yanal hoca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç un yerinde olsam Kasımpaşa scout ekibini transfer ederim,gerisi kendiliğinden gelir zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarıya gitmenin yolu düzgün adamları işe getirmeye başlamaktan geçiyor. Türk takımlarında futbol işi ahlakı ile yapan bir takım yok. Çünkü bütün herkes ne koparsam kardır düşüncesiyle işini yapıyor. Türkiye'de futbol hiçbir zaman düzelmeyecek. Düzen hep aynı ne yazık ki 10 yıldır aynı oyuncu havuzu var liglerde. Hiç genç oyuncu çıkmıyor. Torpili olmayanda tutunamıyor. Baştan aşağı tam anlamıyla çöplük türk futbolu.

    Altyapıdan iyi oyuncu çıkmıyor. Nedeni çok basit eğitim seviyemiz kötü ve işi bilenlerin değil de belediyelere yakın olan insanların işi rahatça bulduğu bir durumun içindeyiz. Ben bir çok kez buna şahit oldum. Adil futbol ortamı yok. Bölgeselde x takımdan örnek vereyim. Bu X kulübüne belediyeden her sene 3 milyon tl gibi büyük bir para geliyordu. Ama bu x kulübün yöneticileri ceplerini doldurmak için yolsuzluklar yaptılar. Sözleşmede 200 bin imza parası gösterip. Belediye'ye kitlediler parayı. Halbuki adama o fiyatı gösterip paranın yarısını verdiler yarısını da kendileri arasında bölüştürdüler. Bu düzen böyle 4,5 sene sürdü şimdi belediyede para kalmadı. Kulüp küme düştü. Altyapıdan kimse üste çıkamadı. Birçok yetenekli topçu çöp oldu. Ama yöneticilerin cebi çok güzel doldu.

    Yani kısacası söylemek istediğim şu herkes kulüpleri para aklamak için kullanıyor. Bunu düzeltemeden Digitürk'ün izleyicisi düşer diye lige el atmaları bırakmadıktan sonra izleyici çekemezsin. Ligde futbol adına hiçbir şey yok oyun çok gereksiz duruyor. Oyuncu havuzu çok vasat. Karakterli oyuncu yok herkes mafya takılıyor. Bunlar değişecek ki ben tribüne gidip herhangi bir takımın maçını izleyeyim. Tribünler çok gergin taraftar grupları rezalet bel altı vurmaktan başka bir şey bilmezler. Hep geçmişle övünen bir milletiz ne yazık ki. Hep bir sidik yarışı yok biz sizi şöyle yendik falan filan.

    Amatörde basit 1. amatör maçında bile ortam çok gergin. Nedeni basit adam iş yerinde patrondan fırça yer. Hıncı sahadaki gariban hakemden ve deplasman takımına pis şeyler yaparak çıkarmaya çalışır.

    8 senedir Liverpool'u takip ederim hiçbir maçını kaçırmam. Çok zevk alırım. Nedeni şu lig çok zevkli ve oyun gereksiz yere durmuyor. Oyuncular özel hayatlarından ziyade futboluyla konuşuluyor. Bunlarda ister istemez başarıyı getiriyor.

    Şimdi Fenerbahçe yapması gereken şey RB Salzburg'ın yaptığı projeyi gözlemlemek. Bu takım son 5 senede kasaya 160 milyon transfer geliri atmış. Mükemmel bir iş başarmışlar. Bu takım her sene şampiyonlar ligi mi oynuyor? Oynayamıyor bile Avrupa liginde düzenli olarak gruplardan çıkıyorlar. Oyuncularını gösteriyorlar ve mükemmel scout ekipleri var. Bu takım Mane'yi 7 milyona alıp 23 milyona satmış. Naby Keita 2 milyona alıp 30 a satmış. Daha niceleri bunlar bilindik topçular diye örnek verdim. Bu sene 800 bin harcadıkları iki topçuyu toplam 40 milyona satmışlar. Bu takımın ligi bizim ligden daha kötü ama adamlar nam yapmışlar. Referans oluşturmuşlar. Naby, Mane bunları gören takımlar diyor ki buradan topçu alınır. Fenerde gerekirsa Şampiyonlar ligi yapmasın sürekli uefaya gitsin gençleri de oynatsın faydasını görür. Borcu kapatmanın tek yolu bu. Ama sen hala bitikleri getirmeye çalış.




  • denizkumas kullanıcısına yanıt
    [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

    [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

    Şu pas tercihlerini yapmak bence hiç zor değil.Basit oynamak derken bunu kastediyorum.İki üç saniye sonra topu kaybettik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Kayserispor maçı sonrası Ali Koç futbolculara gidişatın neden kötü olduğunu sordu.

    Aatif: "Ben neden olduğunu söyleyeyim. Biz geçen sezon kalitesiz bir takımdık. Bu sezon ise buradaki arkadaşlardan özür dileyerek söylüyorum yine kalitesiz takımız."

    (Vatan)

    Yolun açık olsun kral

    'Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar' diye boşa dememişler. Benim merak ettiğim konu, acaba gerçekten bunu dedi mi. Dediyse iyi cesaret sahibiymiş, helal olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 18 Ocak 2019; 16:57:6 >




  • Arkadaşlar Sadık'ı beğendiniz mi? Geldiğinde epey eleştiriliyordu da hani?
  • Doğruları söylemek ne zamandır komik oldu ? Ayrıca ben kaliteliyim dememiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 18 Ocak 2019; 17:2:9 >
  • Beni hatırladınız mı? Hazin sona çok az kaldı.. Sizi seviyorum.. Ali Koç tarihin gördüğü en büyük balondur.. Para her şey değildir.. Spor kulüpleri şirketler gibi sadece masa başı yönetilmez.. Burda duygular hakimdir.. Sizi özleyeceğiz.. PTT 1. Ligte tekrar başarılar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Arkadaşlar Sadık'ı beğendiniz mi? Geldiğinde epey eleştiriliyordu da hani?
    Ben söylentiler ilk çıktığında istememiştim. Biraz bomba hareketleri yok değil ama böyle ısıran bir stoper iyi oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Arkadaşlar Sadık'ı beğendiniz mi? Geldiğinde epey eleştiriliyordu da hani?
    Roman'dan daha iyiydi. Rakibini döndürmedi ama dünkü maç referans olamaz. Alt lig ile oynadık, 2-3 maç sonra göreceğiz sonucu.
  • Yaz transfer döneminde Bamba'yı bedavaya almadık. Şimdi bedvaya Cabaye var, orta saha arıyoruz diyip Cabaye'yi almamak saçma olur. Bonservis ücreti olmadığı için el altından para verin alın.
  • Artık şu yazdıklarımdan sonra bol bol gömersiniz...



    Bu takımın asıl kanseri 16 yaşındaki sosyal medya veletleri ve bunları adan yerine koyupta dinleyen yönetim. Neymiş, hücum futbolu oynatmıyormuş Aykut Kocaman...



    Alın size hücum futbolu. Madem yeniden yapılanmaya gidiyorsun, bunu yonetim ve mali düzeni duzeltmekle başla. Futbola bir iki takviye yap, hocaya arkasında olduklarını söyle. Takımın ayarlarını kaçırdılar gelir gelmez.



    Kadro aynı kadro. Şaban'ı kazanacağım diye diretiyor. Madem Soldado gidici, forvet ismi yok şu an, yahu kes şu Şaban'ı, oynat Alper veya Frey'i. Hadi onlarda oynamıyorsa koy Ayew'i. Ya hadi o da oynamasın, forvete ben geçsem şu Şaban'dan kötü oynamam. En azından kaleyi bulur yahu şutlar.



    Hoca yiyen futbolcun var elinde ama hala kesmiyorsun. Yahu biz Darülaceze falan mıyız? Bize ne la adamın futbol hayatından?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExcessiveScreen

    Doğruları söylemek ne zamandır komik oldu ? Ayrıca ben kaliteliyim dememiş
    Düzgün oku, doğruları söylemek komik mi dedim ben? Senin biraz kitap okuman lazım.
  • Şu adamın her gol kaçırdıktan sonra sırıtması gerçekten çok moral bozucu olsa gerek ben galatasaray'lı olarak rahatsız oluyorum bu çapsızın hareketlerine fenerli arkadaşlara Allah sabır versin.





    [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardiff Sala'yı da aldı Niasseden sonra. Zohore için beklemeye gerek yok. Çok ucuza kapatırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Frey'in yüz ifadesine bak adam kendine zannetti galiba.
  • Ben de diyorum ki adam doğru söylüyor kaliteli olsa da olmasa da farketmez.Kötü futbolcuda olsa bunu söylemesi komik olmaz doğru olur diyorum.
  • Önceden alınmasını istemediğimi, Fenerbahçe' de ancak rotasyon oyuncusu olabilecek kapasitede olduğunu kendimce belirtmiştim. Yalnız dün gördüğüm iki bomba hareketini yazmadan edemeyeceğim.


    - İlk yarı sonlarında, orta sahadaki hava topu mücadelesinde zamanlama hatası yaptığını anlayınca, aldığı vücut temasını abartıp yerden kalkmaması.


    - İkinci yarıda Fenerbahçe ceza sahasındaki pozisyonda; rakipten gelen top dirseğine çarptıktan sonra acılar içerisinde bir müddet yerde kıvranması( pozisyonda bu arada hala devam ediyor, gol olması işten değil ), devamında ise hiçbir olmamış gibi maça kaldığı yerden devam etti.

    Anlamadığım nokta böyle ucuz numaralarla ne yapmaya çalıştığıdır.




  • Sadece bu maçta değil bütün maçlarda yuhalasınlar.Böyle protestoya karşıyım ama hakkediyor.İsterse kalan maçlarda 20 gol atsın.Oynatmasınlar
  • 
Sayfa: önceki 45274528452945304531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.