Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45254526452745284529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eric Ponti kullanıcısına yanıt
    Hocam olay tamamen iyi scout ekibin olmasında. Herkes Monchi'ye bakıp bakın sportif direktör farkı diyor gerçi bu sene onlar da kötü. Monchi'nin elindeki scout ekibinden kimse bahsetmiyor. Porto, Benfica, Roma seviyesine gelmek için iyi scout ekibi şart tek adamla olacak işler değil bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moses,Serdar, Tolgay, Sow'a razıyım lanet olsun. Söz, vizyon diye dalga geçmeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate



    yönetim şöyle yapsa slimani'den iyi 100 tane topçu bulur, o meşhur 100 kişilik listelerini 200 kişi yapmış olurlardı.
    FM'de Slimani'nin bitiriciliği de 15.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç paraysa versinler şu slimaniyle, benzia nın kiralık sözleşmesini feshettinsenler.fenerbahçe spor kulübü bu adamları gönderecek parayı bulamıyorsa sorun yönetimdedir. aziz yıldırımı hiç sevmezdim ama en azından kötü duruma düşünce takım ne yapması gerektiğini biliyordu. asıl büyük tehlike yeni nesil fenerbahçeyi tutmuyor artık. böyle rezillik mi olur bu kadar üzmeye hakkı yok taraftarı kimsenin yemişim ffp sini. gitmeyelim avrupaya falan sanki gitsek ne olacak böyle rezil kadrolarla. avrupa maçı var şubatta 3-4 yer geliriz rusyada. bıktım şu takımdan niye tutuyoruz hala onuda bilmiyorum. alışkanlık olmuş galiba eskiden yaşattığı mutlulukları arıyoruz. transfermarktı açıp ordan oyuncuların istatistiklerine baksalar bunalrdan daha iyi transfer yaparlardı.forbet mi alıcan istatistiklerine bak sezonda 25 maç üstü oynamış mı sezonda 10 golden fazla gol atmış mı bak. gidip hiç oynamayan boş beleş oyuncuları toplayarak bir yere varamazsın ki.çok sinirlendim akşam ki rezaleti görünce boşa kamp yapmış bu takım hala aynı hamam aynı tas. slimaniyi kadıköyde ki maçta sakın oynatma ersun hocam bırak artık bu adamı. bir arap için koca takım rezil oluyor. araptan hayır gelmez hiç hatırlamıyorum ben arap futbolcu getiripte yararlandığımızı bu araptan hayır beklenmez hiç bir konuda. brezilya, olsun kuzey avrupa ülkeleri olsun buralardan alın topçuyu da. ahlaksız futbolculardan medet ummayın.




  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Öyle ama cidden kazma fmde de. En azından benim oynattığım oyunda dağlara taşlara az atmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comolli konusunda yönetimin en büyük hatası getirilen ismin yanı sıra getirildiği görevdi.
    Comollinin ilk basın toplantısına bakın. Hangi görevleri yapacaksınız dendiğinde başkan hem altyapıdan sorumlu hem transferlerden hem de A takımın kadro mühendisliğinden demişti.

    Bu tıpkı zamanında fatih terimin tüm milli takımların direktörü olmasına benziyor.
    Bir adama, hele ki bu adam kariyerinde genellikle başarısız ve istikrarsız olmuş bir adamsa, bu kadar görev atanamaz. Eğer atanırsa sistemin çarkları hatalı çalışır. Bunun ilk sonucunu da ilk olarak A takımda görmüş olduk.Dipteyiz 17.yiz.

    Comolliye baktığımızda;
    Ne A takımla yönetim arasında bir bağ olmuş(volkan ballı getirildi bu yüzden)
    Ne altyapıları geliştirme çabasında bulunmuş(altyapıya yapılan dış oyuncu transferi olduğunu hatırlamıyorum)
    Ne de kadro mühendisliği konusunda iyi iş çıkarmış(10 transfer yapıldı ancak hiçbiri giden oyuncular kadar verim veremedi.)

    Getirildiği her görev için sınıfta kalmış bir adamdan bahsediyoruz. Ve yine yönetimin en büyük hatası bu adama güvenip devam etmek.
    Yönetim gerçekten çok büyük yanlış içerisinde. Eğer farkına varmazlarsa önümüzdeki sezon da heba olmuş olacak bu profesyonel görünümlü cahiller yüzünden...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

    Arkadaş bu 2 düztaban cezayırliyi acele kadro dışı bırakmalı
    Acilen hemde adamlarda bir cenabetlik durumu var
    abi kadrodışı yaramaz, paralarını veriyoruz. Direk köylerine yollanmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    FM'de Slimani'nin bitiriciliği de 15.

    Alıntıları Göster
    Seneye güncellesinler gör
  • diego reyes oynasın neus oynasın lan gerekirse jailson stoper oynasın o da olmanı topal oynasın
    ama allahını seven şu serdar azizi fenere almasın
  • Diyelim ki transfer yaptık. Hatta ---her ne kadar bu isimlere ihtimal vermesem de--- Moses, Mata, Wilfred Bony gibi isimleri dahi alsak şu 6 karşılaşmada en iyi ihtimalle 2 galibiyeti geçemeyiz. Getirdiğin adam bir anda takıma uyup, tüm arkadaşlarının oyun tarzını tanıyıp haldır huldur oynayamaz. Bu adamların hiçbiri Ronaldo, Messi felan değiller ki yoktan gol veya gol pozisyonu yaratsınlar. Zaten yukarıdaki isimlerin hiçbirini alamayacağız. Alırsak Adrien Silva alınır. Bu adam da son sezonlarda yoklara oynuyor. İnceledim, kariyeri boyunca da gerçek manada bir yükselişe imza atamamış. Genç yaştayken SLB ile Chelsea arasında probleme neden olmuş o kadar.

    Bursaspor(Deplasman): Her ne kadar kötü oynasak da Bursa'nın oyun stilini iyi bildiğim için bu maçın berabere bitme ihtimali yok diye düşünüyorum. Ya onlar kazanacak ya da biz. Maçın gidişatına bağlı. Her zamanki gibi beceriksiz davranır, yakaladıklarımızı yazamazsak yine Bursa kazanır. Ancak ilk devre yakaladıklarımızdan en azından 2'sini atarsak maçı alırız diye düşünüyorum.

    Malatya: Çok tehlikeli bir takım. Evimizde oynayacağız ama iyi kontra yapıyorlar. Biz de atamıyoruz. Muhtemelen yükleniriz, maç onların istediği gibi 60-70 lere kadar berabere giderse hatta biz 1 tane atsak bile 60-70'lerden önce, maçı çok rahat alırlar. Ben direkt olarak yenilgi yazarım bu maça. Artık Saraçoğlunda taraftar etkisi de yok. Taraftar itici güç olmaktan çıktı Fenerbahçe adına. Hatta taraftar çoğu maçta takımı kötü yönde etkiledi ilk yarıda.

    Göztepe: Halil'in füzesini görebiliyorum şimdiden. Net yenilgi yazarım bu maçı kazanma ihtimalimiz yok. Acı ama gerçek Göztepe bizden iyi oynuyor. Gerçi ligte bizden kötü oynayan takım sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Saraçoğlunda iki maç üst üste yeniliriz. Sonra Ali Koç istifa sesleri yükselmeye başlar. Alay etmiyorum, deli Fenerliyim lakin gidişat bu yönde. Takımda müthiş derecede psikolojik bir çöküntü var. Görünen o ki Ersun da düzeltemedi bu durumu şimdilik.

    Kayserispor(Deplasman): Beraberlik veya yenilgi. Her zaman zorlu bir deplasman oldu bizim için. Özellikle 2014'ten sonra. Bu arada Kayserispor-Fenerbahçe maçlarını izlemek için tam 6 kere Kayseri deplasmanına gittim. Kayseri halkı genelde Galatasaray ve Kayseri'yi destekler. Örneğin Kayseri-Beşiktaş maçına 5k seyirci gidiyorsa Fener maçlarında bu sayı 20k'ya çıkıyor. Tam gaz Kayseri'yi destekliyorlar. Otobüs ve tramvay bedava oluyor, belediye bile Fenerbahçe maçlarında böyle önem veriyor siz düşünün gerisini. Her deplasmanda olay oldu neredeyse ve polis bizi maç bitiminden 2 saat sonra filan çıkarttı dışarıya. Hep bekletildik. Geçen seneki maçta biber gazı o kadar yoğun kullanıldı ki stadın içine kadar gelmiş ve bizi de rahatsız etmişti. Kapalı kale diye çoluk çocuktan oluşan bir taraftar grubu var. Her maç sonrası Fenerli döveceğiz diye maçtan hemen sonra şehrin belli noktalarında ve stad dışında aşağı yukarı 50 kişilik gruplarla devriye atıyorlar :) Ciddiyim yapıyorlar bunu.

    Konyaspor: Bu maçı alırız diye düşünüyorum. Ancak karşıda da Aykut Kocaman var kaleye set çekip 70'den sonra gol için oynarsa işimiz zor.

    Beşiktaş(Deplasman): Derbi maç olduğu için hiçbir yorumda bulunamıyorum. 3 ihtimale de %33,3 veririm bu maçta.

    6 maçtan en iyi ihtimalle 8 puan çıkarırız. 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi. Fenerbahçe bu duruma düşecek takım değildi. Direkt olarak Ali Koç'a bağlamıyorum durumu. Elbette bu kötü gidişatın şu an için en büyük sorumlusu Ali Koç ancak önceki yönetimin bıraktığı tahribat da çok fazla. Aziz Yıldırım son 4-5 senesinde gerçekten kötü yönetti kulübü. Şahsi menfaatleri doğrultusunda işler yaptı. Terraneo dayı geldiğinde çok sevinmiştik, iyi transferler yapılmış ve Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu kurulmuştu ama o sezonda da olmadı. Sonrasında da büyük çöküş başladı zaten. Eğer küme düşersek biz Juventus değiliz, o kadar kültürlü taraftarımız da yok, rahat 3-4 yıl süper lige yükselmek için uğraşırız benden demesi. Öyle kolay değil büyük bir kulübün küme düşüp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi. İnanın çok daha kötü durumlara gelme olasılığı tekrardan süper lige yükselebilme olasılığından daha yüksek olur. Allah sonumuzu hayır etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 18 Ocak 2019; 14:58:1 >




  • [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener
  • Harbiden inanmak elde değil şu takım basit oynamayı hala öğrenemedi ya.Maçın tekrarını izliyorum valbuena topla ilerleriyor hemen arkasının biraz çaprazında elif var,önünde de oynayabileceği alan boş.Valbuena bir bilek hareketiyle 90 derece sağa dönerek elife pas atabilecek durumda ama o zor olanı yapıp topu çizgiye sıkıştırıyor.Hadi oyun orada sıkıştı diyelim,elif rakip oyuncuların olduğu alana koşu yapıyor ve valbuenanın pas açısı kapanıyor.Sonunda top kaybı oluyor.Bunlar küçük ama oyuna etki eden detaylar.Bu konuda jailson çok iyi nerede ne zaman duracağını çok iyi biliyor aynı zamanda defansı yönlendiriyor.
  • ikisinin toplam gol sayisi 7.



    Fenerbahcede ilk 11 oynayan iki forvet mevkisi oyuncusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer yok mu hala? Bravo yönetim. Sözde çarşamba günü açıklayacaktı imzaya kaldı dedi. Ne imzaymış 2 gündür atılamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki yönetim evet klübün ırzına geçmiş doğru ama bu halde olmamızın sebebi Ali Koç Semih Özsoy ve bunların Comolli hayranlığı. Comolli takımın içine etti. Biz yıllardır bu takımda bek yok ortasaha yok kanat yok takımda kalite eksik dedik. Sen ben bunları söylerken koskoca başkan ve yönetim takıma bek almadı Ayew denen Premier ligde nasıl oynadığına aklım sırrım ermediği tuhaf bir adam aldı. Slimani denen 1 senede 1 gol atmış ağır kazma birini aldı. Bir tek Jailson iyi ona da geriden oyun kurma görevi verirlerse o da batıracak. Şu ortasahaya çare bulamadık arkadaş yıllardır. Kanadımız Lens hariç son yıllarda olmadı. Kanat forvet zaten olmadı. Gol atan forvet hiç olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17. Sıradaki bir kulübe yabancı oyuncu bulmak zor, hatta küme düşerse serbest kalır maddesi bile isterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneForSorrow kullanıcısına yanıt
    Futbolda en önemli şey basit oynamak zaten basit oynamanın kralı Barça'dır teknik kapasiteleri ilede zirve yaptılar sen onların yaptığının 10 da 1 ini yapsan şu an üst sıralardaydın basit oynamak anlamında olduğu gibi basit değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birbirimizi kandırmayalım.Bugünkü durumun sebebi bugünkü yönetimdir.Kusura bakmayın ben demedim veya başkası demedi satın şunları ve onların yerine şunları alın başına da şunu getirin diye.Taraftara yaranacağım diye bir takımı ve anlayışını alaşağı edersen sonucuna da katlanırsın.Şimdi herkes şöyle olsaydı diyor.Geçti borun pazarı haydi size iyi uykular.
  • Ali Koç'un ilk olarak yapması gereken şey taraftarlar arasında fitne tohumu ekenleri görmezden gelecek hatta gerekirse tribünlerden silecek. Bu kulüp belli bir kesimin o gitsin şu gelsin diyerek yönlendireceği bir kulüp değil.

    İkinci olarak ise sezon sonu kıyım yapacak iskeleti değiştirecek
  • Hani Ersun gelince seri galibiyetler başlayacaktı herkes bu adama bel bağlamadı mı. Demediler mi bu çöp oyuncuları bile düzeltir. Geçin o işleri dünki maçta surat ifadesini görmedinizmi. Cocu ve Koeman dan farklı ne oynuyor takım.? Böyle giderse küme düşücez ki bence düşelim ne olacaksa olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45254526452745284529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.