Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44484449445044514452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Josef ve Giuliano'dan gelen 22,5 milyon euronun bizi FFP'den kurtaramayacağı belliydi keşke satılmasalardı. 2 tane kaliteli adam ne verdiği belli olmayan 10 adamdan iyidir her zaman.
  • yohan cabaye,adrien silva istiyoruz. soyunma odasında dürüm yiyen tolgayı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

    Atıfa lisans çıkartma. Yabancı sınırı hikaye kadro seneye yolcu yatan eleman dolu. Forvet de istemiyorum kaliteli ortasaha+skorer sağ kanat almak 3 aydır transfer çalışması yapması gereken bir kulüp için bu kadar zor olmamalı. Fırsat fırsat diyorlar fırsat ayaklarına geldi cabaye sözleşmesini feshetti.

    Alıntıları Göster
    Sivas Başkanı açıklama yaptı zaten bu husula ilgili,Robinho'dan doğan boşluğu doldurmalıyız diye,taraftar ve biz de istiyoruz Atıf'ı diye de eklemişti 2 gün önce.

    Sivas soğuk ve sıkıcıyer şimdi ,ailesi de istemez Atıf'ın tekrar Sivas'a gitmesini,mis gibi aylardır antrenmanını yapıp evine geliyordu sıcacık,gezilecek yenilecek içilecek çok mekan var İstanbul'da,terkederler mi hiç




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    yohan cabaye,adrien silva istiyoruz. soyunma odasında dürüm yiyen tolgayı değil
    Bjk ve Gs'nin ekmeğine yağ sürmemeliyiz,ikisi de elde patlar seve seve verecekler alacaklarını.Serdar Aziz olsun,Tolgay olsun ne halt yerlerse yesinler,kim alacaksa bonservis verip ya da alacaklarını verip kendi sorunları.

    Bu da bir vizyondur aslında,win-win olayı yani.İki rakibine kafadan 5 milyon euro takıyorsun dolaylı yoldan.

    Bjk'nin Trabzon ile işbirliği yapıp bizi pundaya getirmesini ve gizli saklı iş çevirmelerini de lütfen unutmayalım. Sosyal medyada, ikisini de Fenerbahçe'de istemiyoruz adı altında bir başlangıç da yapılabilir aktif Fenerbahçe'liler tarafından.




  • Tolgay ve Serdar'a bir kuruş bonservis veren istifa etsin anında.
  • Diagne'nin söylenen bonservis bedelini etmesi için 1-2 sezon daha bu ve buna yakın bir performans göstermesi gerekli. Örneğin Visca için 15 de istense haklıdır adamlar, zira adamın ne verdiği ve ne vereceği belli. Yıllardır belli bir performansın üstüne çıkıyor, istikrar var



    Makukula'lar, Kalu Uche'ler, Eneramo'lar da zamanında flaş işler yapmışlardı lakin bunu istikrarlı bir şekilde yapamadılar. Diagne için 15-20 şu anda çok uçuk paralar. Ama seneye de bu veya buna yakın performans gösterirse o paraya alıcı bulması çok kolaylaşır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt
    fiko, tok satıcı ayağına takılıyor ben tolgayın gelmesini istemiyorum kendi takımına katkısı olmayan bir adam. alacaksak cabaye,silva gibi adamları alalım şimdi bazıları çıkacak silva son 2 sezon ne yaptı diyecekler ama silva ile tolgay bir değil işte. adamın kumaşı var. cabaye ile 1,5 yıl +1 yıl opsiyonlu sözleşmeye her türlü gelir.kameni gidiyormuş.aatıf'ın kalmış 6ayı.lisansını doldur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgay ve Serdar'ı biz almasak başka talipleri var mı ? İkisinin de alacaklari var kulüplerinde ve istenmiyorlar, bu dakikadan sonra kadroya giremeyecekler ve sadece yatıp maaşlarını alacaklar. Bu noktada avantajlı olan, elindeki kartlar güçlü olan taraf biziz, zira bu 2 oyuncunun transferi Beşiktaş'ı da Galatasaray'ı da şu aşamada rahatlatacak.



    Bizim istediğimiz olmuyorsa bırakın peşlerini şu adamların. Trabzon'daki oyuncunun bize gelmemesi için kendi oyuncusunu Trabzon'a peşkeş çeken Fikret Orman emin olun biraz bile fayda verecek olsa bırakmaz Tolgay'ı bize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Diagne'nin söylenen bonservis bedelini etmesi için 1-2 sezon daha bu ve buna yakın bir performans göstermesi gerekli. Örneğin Visca için 15 de istense haklıdır adamlar, zira adamın ne verdiği ve ne vereceği belli. Yıllardır belli bir performansın üstüne çıkıyor, istikrar var



    Makukula'lar, Kalu Uche'ler, Eneramo'lar da zamanında flaş işler yapmışlardı lakin bunu istikrarlı bir şekilde yapamadılar. Diagne için 15-20 şu anda çok uçuk paralar. Ama seneye de bu veya buna yakın performans gösterirse o paraya alıcı bulması çok kolaylaşır.
    Vitor'un Benfica için adı geçiyor,Portekiz basınında söylenenlere göre listedeki 2. isimmiş Benfica'nın kovduğu Rui Vitoria da Arabistan takımı AllNassar ile anlaşmış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Vitor'un Benfica için adı geçiyor,Portekiz basınında söylenenlere göre listedeki 2. isimmiş Benfica'nın kovduğu Rui Vitoria da Arabistan takımı AllNassar ile anlaşmış.

    Alıntıları Göster
    Dün okuduğum bir tweet'te yazana göre (ki Vitor takip konusunda da paylaştım) Vitor Pereira da, Mourinho da, Fonseca da reddetmiş Benfica'yı.



    Benfica birazcık geç kaldı Vitor hocam Arnautovic'in peşinde şimdi, 50 milyon Euro teklif edeceklermiş West Ham'a. West ham gelen parayla bolca bizim transferlere karışır artık, hobi niyetine bizim transferlere salça oluyor adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kameni sözleşmesini feshetmiş daha 1.5 yıllık sözleşmesi vardı büyük bir külfetten kurtulduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 15 Ocak 2019; 11:55:12 >


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Kameni sözleşmesini feshetmiş daha 1.5 yıllık sözleşmesi vardı büyük bir külfetten kurtulduk
    Darısı Dirar ile İsla dan birisi ile Valbuena ve Soldado ya. Ayrıca Alper'i unutmayalım.

    Bunlar satılırsa takımı baştan aşağı yeniden kurabiliriz.



    Ersun Hoca ilk 5-6 haftada alınacak galibiyetlerden sonra kaleyi Berke ye teslim ederse, Ferdi ye yavaş yavaş şans verirse gelecek yıl açısından genç oyuncu kazanmış oluruz hiç olmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    10 gol yediren topal Slimani ile yarışır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freudunpiposu

    Yahu ben burda slimaniyi savundum siz ne diyorsunuz ? Siz gercekleri gormemek icin isi ideolojiye vuruyorsunuz. Ben yetenegin yanındayim sen o topalciyla emenike sow kazmalariyla takilmaya devam et. Fundamentalistleri ve istismarcilari istemiyorum. Frey gibi adam istiyorum ben. Sen sow sevebilirsin. Kaybetse de allah biliyor yerine sahada daha cok kosan adam istiyorum.
    Ne Frey i severim ne de Slimani yi. İkiside kazma. Frey in maaşı ucuz olduğu için eleştirmem



    Benim sevdiğim santrfor Niang'tır.

    Emenike gibi zekası az olan futbolcuyu sevmiyorum.

    Sow'u sadece ilk zamanlarda severdim sonradan verimi düştü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Sow'un ilk haline sadece katlanılabilir diyebilirim. Geirsine katılıyorum ama sow mu Frey mi 100 kere Frey. Ama Niang'ta her şey var.
  • Serdar Aziz ve Tolgay transferinden vazgeçildi heralde ? Sadece ikisini bekliyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Aynen katılıyorum,aynaya bakıp objektif şekilde ne olup ne olmadığımızı dürüstçe söylememiz lazım.

    Avrupa'da en son kayda değer top oynayıp,kitlelerin heyecanladığı Zico döneminden bu yana Avrupa'da doğru dürüst esamemiz bile okunmuyor.Stadda ya da ekranda Avrupa'da karşılaşılan bir rakipten için ,evet arkadaş biz bu takımın ... koruz tarzı içten bir söylemi bırakalı çok oldu. Zico dedirtti helal olsun hepimize bu güveni aşıladı zamanında.Küskü dağıtıyorduk maşallah.

    Bırak Cl'yi Sevilla'nın bile ambargo koyduğu ve nerdeyse beşi bir yerde yaptığı Uefa'da yokları oynuyorsun.Tek hedef lokal lig ve yerel kafa vizyonu maalesef,ha bir de Cimboma evimizde yenilmemek

    Artık net olarak,başarı,kalibre açısından 3. sınıf bir takımız,bunu bir güzel kabul etmemiz lazım,hele artan bu suni paralar ve transfer bütçeleri ile normal yollardan Avrupa'da kaydadeğer başarı gelmez.Ya Psg,City gibi Ortadoğululara peşkeş çekilecek ya da dediğin gibi üretime ağırlık verip deneysel çalışmalarla düşe kalka bir düzen oturtacağız.Aldığımız Ferdi,Barış,Berke gibi oyuncuları dahi kullanamıyoruz,o basireti gösteremiyoruz.

    Milan bile 16 yaşında Donnarumma 'yı kalesine geçirdi,Real kez Cassilla'ı 18 yaşında geçirdi;biz bir Berke'yi güvenip de geçiremedik.Diğer 2 takım Dünya markası her yerde mağazaları var gelirleri ve taraftarları var,sen kimsin de güvenip geçirmiyorsun arkadaş?Sonra bir Volkandır Fenerbahçe edebiyatı çekersin bir güzel.

    Hiçbir halta yaramayan ve sırf TC kimliği var diye yıllardır kulüpte nemalanan Ozan,Alper,İsmail,Topal gibi oyunculara verdiğimiz yaklaşık 10 milyon euro ile millet takım kuruyor.

    Alıntıları Göster
    2013 de Uefa daki yarı finali basari olarak saymiyorsunuz galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Cabaye 33 yaşında adam al nasr da oynamış bir adamdan bahsediyor nerden baksan 5-6 milyona anca gelir türkiyeye 33 yaşında bir adamı getirmek sence mantıklımı? Zaten takımın o kadar para ödeyecek kapasitesi de yok fırsat diyorsun ama bu bir fırsat değil atıf gitmek istemiyor lisans çıkartmama olayı olmaz adam fenerde kalmak istiyor.

    Ersunda gitmeyecek ise kalsın diyor rotasyonda belki değerlendirecekler. Yoksa atıf niye affedilsin? Seneye yabancı sınırı gelecek cabaye ne kadarını verebilir bu takıma + orta saha çok şişkin durumda şu anda bedelsiz olması bir avantaj ama şu var o adam buraya para için gelir anca. Maaş bütçesi şu anda bir oyuncu için 4-5 milyon euro ödeyecek kapasitede değilmiş. Biri gitmeden olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 44484449445044514452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.