Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44344435443644374438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Alberth Elis-Mario Balotelli-Andre Ayew... Hayalimiz var beklentimiz yok.Ayuv çürük yumurta ama yanına iki nigga friend gelince peformansını arttırır diye umuyorum
    Elis youtube videolarında bile bir tane olumlu hareketi yok. Bizim Alper'in bile skills videosu yapsan bundan 10 kat yetenekli olduğu ortaya çıkar.
    Sırf transfer olsun diye birde zenci saçmalığından dolayı saçma sapan isimlere gelsin deniliyor aklım almıyor. Eldeki Dirar bile bundan iyi belli.
  • Futbol artık bir ürün ruhu yok bir gün tamamen bitecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VincenzoMontella

    Futbol artık bir ürün ruhu yok bir gün tamamen bitecek
    saçmalama öyle bir şey olması imkansız
  • 1 seneye yakındır gaza gelip her yanlışa doğru diyenler anlamasa da, hazirandan beri aziz yıldırım döneminin zihniyeti devam ediyor. hatta aziz yıldırım döneminde bile yönetimsel olarak şu kadar vasıfsız hareket edilmemiştir.
  • tenefüseÇıkanMüdür kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde gelecek sezon diyor gelecek sezon! Bu sezon demiyor Ocakta UEFA görüşmesi var ordan birşeyler çıkabilir yatırım yapacak veya UEFA gitmemeyi göze alacaksa bunu yaz transferinde yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 13 Ocak 2019; 15:3:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VincenzoMontella kullanıcısına yanıt
    Eskiden yıldız futbolcular bile başkaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ?
    Aziz Yıldırım zihniyeti Gittiği gün bitmiştir.Taraftarlarına it gibi davranan bir yönetim 2 sene değil 20 sene daha gelemeyecektir.
    Nekadar başarı konusunda şuan Ali KOÇ kötü gibi görünsede arkada dönen olayları görseniz şaşarsınız.Hala eski yönetimin davaları,borçları ile uğraşan bir yönetim var.Ayrıca daha öncede Yönetimin söylediği gibi Harcayak bir kuruşu yok kulübün kasasında hepsi temkinli.

    Atıp tutmak kolay.20 senedir Aziz Yıldırım başarısızlıklarında neredeydi bu taraftar.2.lik bir başarımı ? milyon euroluk transferlere rağmen.

    Galatasarayın ençok şampiyonluk yaşadığı dönem aziz yıldırım dönemidir.

    Herşey için sabır gerekli.bekleyeceğiz.1 sezonu feda edeceğiz.
  • HydrFoxx kullanıcısına yanıt
    Takımın sahibine "Pavalı Köpeklev" dediği gün o şahsiyet benim için bitmiştir. Bir taraftar gurubu yuzunden belli bir süre o bölgeye taraftar almayan, babasının çifliği gibi boş tribünden bile zarar ettiren yönetim Azizin yönetimi değil mi? Arkadaş birazcık sabır ya birazcık. 17. olabilirsin ama Beşiktaş ile arandaki puan farkı kaç? Şu forumda saçma sapan kişilerin boş boş yorumlarını okumaktan sıkıldım artık.
  • Dirar elisi keser.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kel ölür sırma saçlı olur,kör ölür badem gözlü olur.2016+2017 yaz transfer döneminde nani+kjaer'in satışı 21 milyon euro kasaya girdi.Üstüne Türkiye'nin en iyi bekleri rakibe verildi(iki tarafın da hataları var o ayrı).FFP döneminde yapılan tek verimli transfer giuliano oldu.Şimdi 21 milyon euro'yu harcayarak aldığımız as kadro oyuncularından skrtel+soldado+dirar'ı elden çıkartmaya çalışıyoruz.Sırf bedelsiz diye gelen çöpleri saymıyorum.21 milyon euro;sadece tek sezonluk 2.lik performansı için harcandı.Rakibin kiralıklarla ve dh tabiri ile ölücülükle 2 şampiyonluk ve avrupada başarı elde etti,sen FFP'yi yönetemeyerek mis gibi kadroyu dağıttın,zaten o maaşlarla FFP'ye uyman için dağıtman gerekiyordu.FFP olmadan parayı basıp almak kolay,zor koşullarda ortaya nasıl bir çöp kadro çıktığını gördük.Şimdiki yönetim mükemmel kadro kurdu demiyorum,ama 6 aylık yönetimi geçmişteki iş bilmezlerle vurmak balık hafızalıların yapacağı iştir.

    Eleştirin,transferler kampa yetişmedi,yavaş kaldılar,kötü kadro planlaması yapıldı,kötü teknik ve sportif direktör seçimi yapıldı diyin ama 600 milyon euro borç bırakan adamlarla bu yönetimi gömmeyin.




  • Allahını seven foruma duyum atsın



    Azcık yalandan sevinelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hell line

    Allahını seven foruma duyum atsın



    Azcık yalandan sevinelim
    Başkan salı günü balotelliyi açıklayacak. Zenci istediniz kralını getirdim diyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

    Başkan salı günü balotelliyi açıklayacak. Zenci istediniz kralını getirdim diyecek.

    Alıntıları Göster
    İlk derbide çıkarıp saplar çime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk yönetimi şu güne kadar en iyi yönetimi gösterdi. Forvet, stoper kampa yetiştirdi. Gönderilecekleri de gönderiyor yavaş yavaş. Atıfın gönderilmesi bile yılan hikayesi oldu bizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 13 Ocak 2019; 16:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden devre arası transfere gerek yok diyordum, ama şaban' da ısrar edeceksek durum vahim. Taner Gülleri, Taner Demirbaş gibi ( neden taner'leri saydım bilmiyorum.) ikinci lig eski gol krallarını dahi oynatsak daha çok verim alırız .

    İsmail' in attığı jeneriklik gol sonrası yönetim, gaza gelip yeni sözleşme imzalamak gibi bir hataya düşmez.

    Mehmet Topal' ın " top " değil, kadro yer "al " 'amadığı ikinci yarı dilerim.
  • FFP kıskacı ve mali krize Aziz sayesinde girdik. Takıma leş transferleri saçma sapan sözleşmelerle yine Aziz yaptı. Heralde başkan suçu önceki yönetime atacak. Elimizi kolumuzu bağladı resmen geçmişteki hatalar. En azından insan gibi açıklıyor durumu taraftarlara. Aziz gibi sağı solu tehdit etmiyor gündemi değiştirmek için.
    Şu an için sportif olarak eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor başkan. Muhtemelen Türkiye Ligleri tarihindeki en rezil başkanlık başlangıç performansı fakat ekonomik konularda bu kadar duyarsız olmayın bence adam elinden geleni yapıyor.
  • Beyler boşa transfer beklemeyin. Olmayacağı açık.

    Sadık transferi de tamamen göz boyamaydı. Biz sadece savunmaya transfer yapacaktık onuda kamp başlar başlamaz aldık demek için.

    Açıkçası transfer yapmayıp ligi ortalarda bitirip Avrupa bileti alsak yeter. Zaten sözleşmelerden dolayı yer açmadan yabancı alamıyoruz. Kimse de gitmiyor. Görüşme yapıyorlarsa sezon sonu için yapıyorlardır.

    Yalnız şunu belirteyim; şeffaflıktan bahsederek gelen bir yönetimin, bu kadar taraftarından uzak, iletişimsiz, snob davranması da hakikaten yalanlar silsilesiyle geldiklerinin açık kanıtı oldu benim için...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RipHamilton R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Birazcık sabır sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RipHamilton R kullanıcısına yanıt
    Ya Fenerbahçenin her şeyi açık ortada.

    Başkanda gelirken bunları bal gibi biliyordu. Beceremeyince ağlamaya başlayıp “ya bu kadar borç varmış bilmiyordum ben” demeye başlamak bizim kafamızdaki başkan portesine hiç yakışmadı.

    Dağ fare doğurdu, doğuracak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44344435443644374438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.