Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (2846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28442845284628472848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum.Transferlerin bazıları bence başarısız ama çoğunluk başarılı.Benim söylediğim eksik olan mevkilere transfer yapılamadı.Kadro şişikliği doğrudur ama şu ismail ve şener yerine ömer çakı ve dirar'ı oynatsa çok mu kötü olacak ? Frey yerine soldado'yu oynatsa vabuena'yı hamle oyuncusu olarak görsek.Ekici'yi orta sahada ileri top çıkarmak için kullanamaz mıyız ?Reyes'in yerine yiğithan bence daha başarılı olur.Çok eksikler vardı dün gece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX

    Benzia, Slimani, Jailson ve Barış gayet iyi. Ferdi ve Berke seneye saklanıyor. Takım bu kadar kötü haldeyken oynamamaları ve takımdan sogumamalari daha iyi. Frey hakkında daha bir görüşüm yok. Forvete top çıkaramadık. Reyesle Ayewi pek beğenmedim. Ama ikisi de kariyeri olan adamlar. Futbolcunun iyi çıkması biraz da şans işi. Uyum falan çok önemli.



    Ali başkan zaten bu sene sampiyonluk beklemeyin dedi. Seneye gereksizlerin gitmesi ve daha önemli transferler ile çok güçlü bir Fenerbahçe gelecek ben inanıyorum.

    Alıntıları Göster
    Seneye nasil transfer yapacaklar bende onu düşünüyorum. Para nereden gelecek. Kimi satacagiz. Bu sene bir basari alamazsak eldeki 3-4m oyuncularda 1-2m ye duser iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Giderken de demiştim Aykut un çok hakki yendi. O dandik kadroyla taraftar desteği olmadan en çok gol atan takım olarak 2. oldu. Valbuena konusunda da haklı olduğu anlaşıldı. Dirarı alması hataydı ama bence o olay Aykut un işi değildi. Dirar sağ bek olarak alındı. Islanin bedava alınma durumu çıkınca da takım maddi açıdan zorda olduğu için ben onu sağ kanat olarak oynatırım dedi. Sanki adamın elinde benzia olsa oynamayacak gibi düşünüyorsunuz. Aykut aldırdı gibi şeyler de saçma geliyor bana. Takım ffp de olunca kim denk gelirse onu almak zorundaydı yönetim. Fakat maalesef gönderilmesi gerekiyordu çünkü taraftar destek vermiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linç yemeyeceksem, çok güzel bir yazı:

    -Serdar Ali Çelikler-

    Hiç uzatmayalım. Ali Koç başkana doğrudan seslenelim: Sayın başkan, artık gerçekçi olma zamanınız geldi.

    1907 bakış açısı ile, duygusal kararlar ile sürekli başarısız olur, inanılmaz kredinizi daha ilk 6 aya gelmeden tüketirsiniz. Kabul edin ki futbol şubeniz tamamen başarısız olmuştur.

    Çünkü sadece ve sadece 1907'den tanıyıp güvendiğiniz insanlarla yürüyorsunuz. Başka kimseden fikir alma gereği duymadınız, duymuyorsunuz. 2 tane konferansıyla tanıdığınız Damien Comolli'nin net başarısız olduğunu görmek istemiyorsunuz. Tam bir D sınıfı topçu olan Frey'in; her oyuncuyu pazarlayıp satma başarısı gösterebilecek Porto'nun kimseye satamayıp serbest bıraktığı Reyes'in bu arogan Fransız'ın kazıkları olduğunu anlayamadınız. 1907'li arkadaşım demişti ki "Comolli'yi çok beğeniyorum, aksanı çok iyi!!!" Bakış açısı bundan biraz daha ileride olan başka 1907'lilerden aldığınız tavsiyeler benzer. Josef'in pazarlığını bizzat sizin yaptığınızı ikimiz de biliyoruz.

    Ama sürekli Comolli ve Cocu gazlaması yaptırdınız.

    Cocu'nun her şeyine eyvallah desek bile ki diyemeyiz; fizik olarak bu takımın bu kadar ezilmesi ne anlama gelebilir? Başta mantığınız anlaşılabilirdi: "Genç bir takım kuralım. Potansiyelli oyuncular alalım, Cocu bunları oynatıp pazarlasın. Biz de futbol faaliyetinden para kazanalım."

    Ama potansiyeli olmayan oyuncular, olanlardan daha fazla.. Bir takım için daha işin ABC'si olan fizik gücünde bu kadar ezilen bir takım varsa da hocasız demektir. Fener'in oyuna çıkışı kalecisinin degaj yapması mıdır? Bu kadar 4. sınıf bir mantalite olabilir mi? Ama 1907'li arkadaşımın dediği gibi Cocu hakikaten çok karizmatik ve çok şık!!

    Anlıyoruz.. Para yok.. Şartlar ağır. Takım kurmak kolay değil.. Şampiyonluk çok uzak.. Tamam hepsine tamam..
    O zaman mantaliteyi değiştireceksiniz. Bu satırların yazarı "Dost acı söyler" diye yazdığında tepki almıştı.. Ne yazık ki haklı çıkıyorum. Artık duygusal davranmayı bırakın Ali Başkan, kalbinizle yönetmekten vazgeçin, aklınızla yönetin. Siz artık 1907'nin değil koskoca bir camianın başkanısınız. Sadece belli bir zümreye değil, çok çeşitli kitleye hitap eden bir cumhuriyetin liderisiniz. Bu ülkenin futbol gerçekleri, dinamikleri bambaşka. Uzaktan bakıldığı kadar kolay değil bu ülkede takım yapmak, başarılı olmak. Bunu en iyi sizin bilmeniz lazım. Koç Holding, uluslararası vizyonunu yerel dinamiklerle birleştirmese bu kadar başarılı olabilir miydi? Önce Türkiye'de dev olmadan dünyaya açılabilir miydi?

    Hülasa kelam sayın başkan, aklınızla yönetirseniz efsane olursunuz. Comolli'ye Frey'in, Reyes'in hesabını sorun. Soldado'nun kaybedilmesinin, Valbuena'nın bitirilmesinin hesabını sorun. Cocu'yu da yol yakınken gönderin. Yoksa dün ilahlar yardımıyla olmayan 8-9'luk farkı bir gün yaşarsınız.




  • Ali koç böyle vasat birini nereden buldu anlamak mümkün değil. 1-2 hafta öncesine kadar adamın başarıları ortada, takım yeni, sabredelim diyordum ama adamın tercihleri, pasifliği akıl akıl alır gibi değil, bazı bireysel performanslar dışında takım hiçbir şey vaat etmiyor resmen fiyasko...!
  • Valla dogru soze ne denir. Ben ekici ve alperi ileri ucta dusunemiyorum adam forvet oynatiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligdeki ezik yenilgiler sonrasi yapilacak transferlere bakip bu takima ya destek olacaktim yada birakacaktim. Konya macini izlemedim. Bu maci da izlemeyecektim ama avrupa maci diye izledim. Ve lafimin arkasindayim. Ali Koc bu takima duzgun kanat, bek, stoper ve forvet getirmedigi surece bir cacik olmaz. Simdi ciksin camiaya sesleniste muhabirlere tweet ayiklasin. Ozledigi fenerbahce buymus meger. Yenilen 3.gol ali koc’un idare eder sol bek gorusuydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence düşme hattından uzak olduğumuz sürece bu sene lig bitimine kadar Cocu ile devam edilmeli. Para yok, tazminat ödeme lüksümüz yok. Ali Koç ben getirdim benim hatam der tazminatını cebinden verir gönderirse o olur ancak.

    Öncelik Aziz gibi taraftarı kulüpten soğutmuş bir kenenin gitmesiydi. Sonrasındaysa Aykut gibi taraftarın artık inancının kalmadığı teknik direktörün değişmesiydi. Son olarak da artık izlerken tiksindiğimiz Volkan, Topal, Alper gibilerin gönderilmesi var.

    Bu aşama aşama yumuşak bir geçişle olmalıydı. Aykut'la 1 sene daha devam edilebilirdi. Ali Koç işleri hızlandırmak istedi ve risk aldı. Oynadığı kumar tutmadı. Madem bu kadar sert bir değişim olacaktı bari taraftarın istediği Ersun Yanal gelseydi takımın başına. Şu ankinden kötü olmazdı herhalde Sanırım biz Fenerbahçe taraftarının kaderi bu. Her gelen yeni bir fantezi deniyor. Ali Başkana saygım sonsuz, bizi sırf Aziz'den kurtarması bile inanılmaz bir kredi veriyor kendisine ama macera arayarak koca kulübü maskara ediyor, kendini de küçük düşürüyor, yazık gerçekten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihterimingazi

    Dünyanın en kısa fıkrası... Bu kadroyla en iyi TD'yi getir yine bir halt olmaz.

    Alıntıları Göster
    bir tarafta futbolcular Terim gelsin diye antrenörleri takımı sabote eder; diğer tarafta futbolcular Ersun gitsin diye sabote ederler.
  • Böyle çomarları zengin ediyoruz işte..




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Değişim diyip, eksi zihniyetle devam etmek. Ezki zihniyetin kemik oyuncularını takımda tutmak...

    Hamle yapılsın bir an önce ! .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 21 Eylül 2018; 12:12:51 >
  • "Josef'in pazarlığını bizzat başkanın yaptığını da biliyoruz"



    Comolli efendinin bunda da bi gram faydası olmamış yani, yazık bize. Taraftar sırf şunun için ne övdü Comolli'yi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 21 Eylül 2018; 12:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen fisin çekilmesi lazım yoksa daha kötü bir son bekliyor o değil ilk yarı bitmeden ilk 10 bile Zor gibi belki şans faktörü falan kazanılır ama bu oyun anlayışı ile zor adamlar halı sahada oynuyor gibiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil Soldado, Valbuena, Dirar hepsini kaybettik, hiçbirinden fayda alamayız gibi görünüyor. Bu futbolcuları kadroya almayıp vasat bir takımdan 4 yersen oyuncular bir daha sana saygı duymaz.



    Dirar'ı sağ bek olarak kullanıp en kötü biraz verim alırdık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her maç farklı 11 sahaya süren hocalardan asla yarar gelmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winters

    Cocu sıkıntılıdır eyvallah da bence alınan futbolcular Fenerbahçe ayarında değil gibi sanki. Biraz transfer politikasıda sıkıntılı bence.
    frey ve reyes soru işareti, slimani,benzia,jailson,harun,berke,barış,ferdi iyi transfer ayew ise faydalı değil ama didiniyor koşuyor birşeyler yapıyor

    bizde hoca sorunu var. iyi bir hoca olsaydı şu maçı en kötü berabere bitirirdik. ligde 3 yenilgi almazdık en fazla 1 defa yenilirdik

    en önemlisi de futbol oynardık şu anda ne yaptığımız belli değil bu oyunculardan değil hoca dan kaynaklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocunun gitmesi bir şeyi değiştirmez. yenisi gelir. yılanın başı kesilmeli. komisyoncu gitmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ismail denen herifin dünkü oyunu ders niyetine tüm futbol okullarında sol bek olacak çocuklara izlettirilmeli. Nasıl sol bek olunmaz diye gösterilmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volvox7

    Giderken de demiştim Aykut un çok hakki yendi. O dandik kadroyla taraftar desteği olmadan en çok gol atan takım olarak 2. oldu. Valbuena konusunda da haklı olduğu anlaşıldı. Dirarı alması hataydı ama bence o olay Aykut un işi değildi. Dirar sağ bek olarak alındı. Islanin bedava alınma durumu çıkınca da takım maddi açıdan zorda olduğu için ben onu sağ kanat olarak oynatırım dedi. Sanki adamın elinde benzia olsa oynamayacak gibi düşünüyorsunuz. Aykut aldırdı gibi şeyler de saçma geliyor bana. Takım ffp de olunca kim denk gelirse onu almak zorundaydı yönetim. Fakat maalesef gönderilmesi gerekiyordu çünkü taraftar destek vermiyordu.
    Aykut hocaya destek vermek için bir neden yok. Taraftar ile arası olmayan , Alex mevzusu yüzünden ayrıca HAK ı orta sahada oynatmış bir adamdan söz ediyoruz. Gol attı atmasına ama oynadığı oyundan bir tane memnun olan adam var mı? Ben söyleyeyim yok. Gidip vardara elenmiş bir adamdan söz ediyoruz. 3 akhisar maçınıda kaybeden adam bu neyini savunucaz? 1 Tanesini kazansa yarışa ortak olucaz 2 tane kazansa şampiyon 3 tane kazansa Türkiye kupasını kazanıcaz. Hadi lige göre kadromuz kötü vardara veya akhisara göre demi kadro kötü?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    hocam işin mali ve gelecek konusunu söylemiyorum o konuda hemfikiriz

    ama GS geçen sene sıfırdan kadro kurdu ve tudor ile beraber daha ligin birinci maçından itibaren galibiyetler almaya iyi kötü futbol oynamaya başladılar

    ne hikmetse bize gelince şunlar deniyor:ÜLKEYİ TANIMA,ÜLKE FUTBOLUNU TANIMA,UYUM,SÜREÇ,SABIR....VS....



    ali koç'u destekliyorum ama yanlış yolda cocu oyunu okuyamıyor,oyuncu tercihleri ve oyuncu değişiklikleri yanlış

    kısacası kan uyuşmazlığı var



    bize masal anlatıyorlar uyum muyum süreç müreç tanıma onu bunu tanıma hepsi hikaye özetle durum bu
    Hocam ona hicbir itirazım yok.Hatta Ornek de vermistim.Ahmet Akcan biz yapılandıgımız sene 4 Kupa aldık demisti.
    Benim tek dedigim oyuncu kalitesi ve butce yoksa dediklerinize itirazım yok.

    Sıkıntı dogru 11 lerle sahaya cıkmamak,her mac takımın yarısını degistirmek,takımın yarısının ustunu cizmek
    Su takımın ortasahasında Ferdi,Elmas,Barıs falan olsa en azından takım kosar,pres yapar.Genc diyor tek oynattıgı genc Elif , hazırlık maclarında Baskanın bile alkısladıgı Barıs yok,Ferdiyi U21 icin almısız , Roman dokulurken Yigithan oynamaz vb




  • 
Sayfa: önceki 28442845284628472848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.