Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (1985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

    Bende josef ozan ekici elif bu 4 lü orta sahayla oynarsak takımın hem hücum gücü hemde defans gücünün daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim bu 4 lüyü cocu hiç denemedi orta sahada ileridede soldado slimaniyi yada alper slimaniyi koyarsa çok daha iyi olucaktır sanırım tabi en iyisini hoca bilir yinede futbolcularla 7/24 o yaşıyor
    Beklerin cok gidip gelmesi gerek bu sistemde. Sagda dirar ve sener bu oyun icin dogru oyuncular. Sola da krasnodardan ramirez'i alirsaniz o da uyar. Ama valbuena, baris gibi oyuncular yer bulamaz bu duzende. Valbuena 10 no yedegi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen konuyu Aykut hoca'ya çekmeye çalışanlara prim vermeyin. Amaçları o zaten. Geçen seneki gibi konuyu savaş alanına çevirip olası rezillikleri perdelemek istiyorlar. Gitsin diye mumlar yaktılar, adam gitti. Şimdi de her eleştiri yapana Aykut diyorlar. Amaçları belli, bu tuzağa gelmeyin. Bunlar için Aykut hoca bulunmaz nimet. Görün bakın ilerde takım kötü giderse içlerinden keşke Aykut kalsaydı da suçu ona yıksaydık diyecekler.

    Aykut hoca gitmiştir mevzusu kapanmıştır. Bir daha da geri gelmez. Comolli'nin Cocu'nun hatalarını eleştirdiğinizde Aykut diyen olursa hemen ölü taklidi yapın. Anladılar bunlar Cocu'yla Comolli'yle balayı döneminin bittiğini. Aykut hocayı kullanarak gündem saptırmaya çalışıyorlar. Aykut Kocaman-FB ilişkisi bitmiştir. Geride kalanların bilançosu değerlendirilir. Elimizde geçen seneden daha iyi bir takım var. Geçen sene 70 milyon euro olan piyasa değeri, bu sene transferlerle birlikte en az 100 milyon euroya ulaşacak. Geçen sene 2. olmuştuk, bakalım marifetlerini görelim şampiyon olabilecek miyiz? Bu süreçte sakın ola Aykut Hoca konusu açmayın. Sonra mazallah şampiyonluk kaçarsa konuda Aykut Hoca konuşuldu diye derler.

    Hele hele Aziz diyenleri direkt bloklayıp geçin. Sanki eleştirenler Aziz gelsin diyor. Bunlar tek akıllıyı kendileri sanıyor. Vah yavrularım. Klasik siyaset taktikleri. Gidip kötüden örnek verip bak bunları eleştirirsen daha beteri gelir diye korku salmak. Hiç yabancı değil. Aziz Y. gitti. Daha da gelmeyecek. Şimdi Ali Koç var. Onun doğruları yanlışları konuşulur. Ama tabi Aziz Y.'ye zamanında laf söyletmeyen adamlar vardı. Şimdi de pek bir şey değişmemiş. Başkanlar değişiyor, kraldan çok kralcılık değişmiyor. Adamcı değil kulüpcü olun. GS'nin sucuk ekmekçileri bitti bizim baklavacılar başladı. Kombine sırasında baklava alıyorlar diye laf ettirmiyorlar. Ciddiye almayın baklavacıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Stopereyse iyi de hem Senesi hem Rojo'yu görünce sol bek oynatma planı mı yapıyorlar diye düşünmedim değil.

    Alıntıları Göster
    Senesinin sol bek oynama ihtimali gelmeliydi aklınıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mike4peace

    Göztepe maçına bilet almaya çalışıyoruz 2 adet, yeni açılmasına rağmen biletler tükendi diyor. Başka deneyen var mı, cidden bitti mi hemen?
    Biz de saniyesinde baktık ancak her blok için tükendi yazdı. Satışa çıkar çıkmaz baktık halbuki. Gruplara verildi muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian Howard Clough

    Orta saha transferi yapılmazsa gerçek seçeneklere bakalım.

    En korktuğumuz: Josef, Topal, Eljif gibi kalas bir orta saha. Bunun ne yazık ki yaşanma ihtimali yüksek.

    Topal, Eljif, Ekici orta sahası. Bu da herhalde taraftarların mevcut kadro içerisinde isteyeceği ilk orta saha üçlüsüdür. Gerçi Josef biraz yabancı hayranlığından dolayı Topal'dan daha çok seviliyor taraftarlarımızca. Topal yerine Josef şeklinde de düşünebiliriz bu üçlüyü. En dengeli orta üçlü bu gibi geliyor bana. Bu orta saha kurulduğu takdirde, Josef/Topal, Ozan, Ferdi ve Oğuz Kaan da diğer alternatifler olacak. Alper'i orta saha bölgesinde düşünmüyor sanırım Cocu.

    En çok olmasını istediğim orta saha ise Topal, Eljif, Valbuena orta sahası. Valbuena hala yetenekli ve hırslı bir oyuncu olarak dikkatimizi çekiyor, o açıdan hiçbir sorun yok. Ama fizik olarak 90 dakikayı kaldıracak bir durumda değil, izlediğimiz maçlarda gördük bunu. Onu kanattan daha az yorulacağı 10 numara pozisyonuna çekerek, kendisinden maksimum verim alabiliriz. Bu takımın en yetenekli ve yaratıcı oyuncusu kendisi çünkü. Onsuz asla bişey yapamaz bu takım. Kesinlikle oynaması gerekiyor. Sol ve sağ tarafta da Aatif, Ayew, Alper, Barış, Dirar gibi oyuncular forma rekabetine girebilir.
    Valbuena 10 no olarak cok daha iyi oynar zaten hep yazdim. Adamin esas mevkisi o. Artik kanatta dribling yapamiyor 90 dakika boyunca. En iyi 10 no olarak oynar.

    Bence Alper de ortasaha alternatifi olarak dusunulebilir. Elif cok iyi bir pasor cunku. Yanina driblingci bir oyuncu onu tamamlar. Dirar da sag aciktansa sag ic ve sag bek olarak daha fazla katki verir zaten. Aykut kocamanin dirari ortasaha oynatmasi iyi bir hamleydi mesela.

    Hatta Eljif bence en dipten oyun kuran 6 no pozisyonunda bile oynayabilir hatta daha da iyi oynar ve sizin butun oyun karakterinizi degistirir oyun geriden daha hizli ve efektif sekilde kurulacagi icin.

    Driblingci ortasaha olarak elinizde ozan gibi bir oyuncu var aslinda ama kullanmiyorsunuz.

    Ekici eger saglikli kalabilirse Elif-Ekici(Alper)-Dirar(Ozan) seklinde uclu ortasaha kurgusu rakibin isini baya zorlastirirdi.

    Artik 6 numaralar da Topal, Josef gibi degil. Eski tip 6 numaralar bunlar. Hele cocu gibi 3'lu oynatmayi seven bir hocanin sisteminde hic olmaz. Ozellikle de bizim ligde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Volkan bu sene full 11 oynayacak sanırım, belli oldu
    Merak ediyorum bu sene şampiyon olamıcaz bu çok belli

    Acaba Ali Koç seneyede Volkan ile 1 sene daha uzatır mı nedersiniz? Nede olsa uzun yıllardır kalemizi koruyomuş, bizden daha fenerliymiş volkan apimiz
    Gs maçında gol yemezse banko seneyede kalemizi korur, seneyede şampiyon olamayız sonra
  • bizim 12 yabancımız yok mu ?

    3 yabancı alamayız
  • Comolli maliyetsiz oyuncu getirebilecek mi merakla bekliyoruz.Bonservisi elinde ve kiralama olmadan yapılan bir transferden bahsediyorum.

    Oyuncu havuzu denildi ne havuzmuş mübarek. 1 yıldır çalışıyor denildi, ne çalışmaymış arkadaş.Malatya,Kasımpaşa,Bursa gibi küçük takımlar başka bir evrende yaşıyorlar sanırım.

    Dün akşam Swansea-Leeds maçını canlı izledim,muazzam keyif aldım oynan toptan,adamların bekleri futbolcu lisansına sahipse, Hasan Ali nasıl lisans alabiliyor anlamak güç.Bielsa'nın elini değdirdiği Leeds deplasmanda baya güzel oynadı,Swansea'de oynayan McBurnie adlı pivot santrafora ve Leeds'in sol bekine bayıldım tek kelime ile ,İngiltere'den neden bulamadın bu tip oyuncular be Comolli?

    En son Bursa,Doumbia'yı getirdi bonservissiz şekilde,biz neden alamadık bu arkadaşı en az 2 sene oynar üst seviyede.Bekliyoruz bu tip bir hamle,isimsiz ve gelişime açık potansiyelli genç oyuncu getireceğinden ümidim yok artık maalesef bı arkadaşın.

    Benfica-Paok maçına gelirsek sadece ilk 30 dakikada 4-0 Benfica lehine olacak maç komik şekilde 1-1 bitti,Benfica tek kale oynadı,rakibin kaleyi bulan tek şutu karambolde gol oldu.Arada 2 gömlek kalite farkı var.

    Maç hakkında bilgi sahibi olmadan,googleden skora bakıp laf olsun diye yazı yazmasın insanlar lütfen.Fenerbahçe maçı ile kıyas kabul etmeyecek kadar fazla pozisyona girdi Benfica,top şansı olmayınca 1-1 bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 22 Ağustos 2018; 14:54:46 >




  • ersun yanala sormuşlar cardozo mu emenike mi

    emenikeyi tercih etmiş
  • sol bek -marcos senesi
    stoper -diego reyes
    ortasaha -renato sanches
    ortasaha -orkun kökçü
    forvet -H.İbrahim Dervişoğlu

    atıfla yollar ayrılması lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: he_man

    sol bek -marcos senesi
    stoper -diego reyes
    ortasaha -renato sanches
    ortasaha -orkun kökçü
    forvet -H.İbrahim Dervişoğlu

    atıfla yollar ayrılması lazım
    aatif gidicegine başkası gitsin aatif adamdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    ersun yanala sormuşlar cardozo mu emenike mi

    emenikeyi tercih etmiş
    Ve şampiyon etti, kurşunlanma olayına kadar arabın takımı yarışın içinde tuttuğu ortamda kalsaydı bir daha ederdi. Emenike de köpek gibi oynardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paco alcaceri dortmund almış
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    +3 yıl üstüste şampiyonluk sözüde vermesi lazımdı eksik söylemişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bismarckk

    Arkadaşlar lütfen konuyu Aykut hoca'ya çekmeye çalışanlara prim vermeyin. Amaçları o zaten. Geçen seneki gibi konuyu savaş alanına çevirip olası rezillikleri perdelemek istiyorlar. Gitsin diye mumlar yaktılar, adam gitti. Şimdi de her eleştiri yapana Aykut diyorlar. Amaçları belli, bu tuzağa gelmeyin. Bunlar için Aykut hoca bulunmaz nimet. Görün bakın ilerde takım kötü giderse içlerinden keşke Aykut kalsaydı da suçu ona yıksaydık diyecekler.

    Aykut hoca gitmiştir mevzusu kapanmıştır. Bir daha da geri gelmez. Comolli'nin Cocu'nun hatalarını eleştirdiğinizde Aykut diyen olursa hemen ölü taklidi yapın. Anladılar bunlar Cocu'yla Comolli'yle balayı döneminin bittiğini. Aykut hocayı kullanarak gündem saptırmaya çalışıyorlar. Aykut Kocaman-FB ilişkisi bitmiştir. Geride kalanların bilançosu değerlendirilir. Elimizde geçen seneden daha iyi bir takım var. Geçen sene 70 milyon euro olan piyasa değeri, bu sene transferlerle birlikte en az 100 milyon euroya ulaşacak. Geçen sene 2. olmuştuk, bakalım marifetlerini görelim şampiyon olabilecek miyiz? Bu süreçte sakın ola Aykut Hoca konusu açmayın. Sonra mazallah şampiyonluk kaçarsa konuda Aykut Hoca konuşuldu diye derler.

    Hele hele Aziz diyenleri direkt bloklayıp geçin. Sanki eleştirenler Aziz gelsin diyor. Bunlar tek akıllıyı kendileri sanıyor. Vah yavrularım. Klasik siyaset taktikleri. Gidip kötüden örnek verip bak bunları eleştirirsen daha beteri gelir diye korku salmak. Hiç yabancı değil. Aziz Y. gitti. Daha da gelmeyecek. Şimdi Ali Koç var. Onun doğruları yanlışları konuşulur. Ama tabi Aziz Y.'ye zamanında laf söyletmeyen adamlar vardı. Şimdi de pek bir şey değişmemiş. Başkanlar değişiyor, kraldan çok kralcılık değişmiyor. Adamcı değil kulüpcü olun. GS'nin sucuk ekmekçileri bitti bizim baklavacılar başladı. Kombine sırasında baklava alıyorlar diye laf ettirmiyorlar. Ciddiye almayın baklavacıları
    baklavacılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Comolli maliyetsiz oyuncu getirebilecek mi merakla bekliyoruz.Bonservisi elinde ve kiralama olmadan yapılan bir transferden bahsediyorum.

    Oyuncu havuzu denildi ne havuzmuş mübarek. 1 yıldır çalışıyor denildi, ne çalışmaymış arkadaş.Malatya,Kasımpaşa,Bursa gibi küçük takımlar başka bir evrende yaşıyorlar sanırım.

    Dün akşam Swansea-Leeds maçını canlı izledim,muazzam keyif aldım oynan toptan,adamların bekleri futbolcu lisansına sahipse, Hasan Ali nasıl lisans alabiliyor anlamak güç.Bielsa'nın elini değdirdiği Leeds deplasmanda baya güzel oynadı,Swansea'de oynayan McBurnie adlı pivot santrafora ve Leeds'in sol bekine bayıldım tek kelime ile ,İngiltere'den neden bulamadın bu tip oyuncular be Comolli?

    En son Bursa,Doumbia'yı getirdi bonservissiz şekilde,biz neden alamadık bu arkadaşı en az 2 sene oynar üst seviyede.Bekliyoruz bu tip bir hamle,isimsiz ve gelişime açık potansiyelli genç oyuncu getireceğinden ümidim yok artık maalesef bı arkadaşın.

    Benfica-Paok maçına gelirsek sadece ilk 30 dakikada 4-0 Benfica lehine olacak maç komik şekilde 1-1 bitti,Benfica tek kale oynadı,rakibin kaleyi bulan tek şutu karambolde gol oldu.Arada 2 gömlek kalite farkı var.

    Maç hakkında bilgi sahibi olmadan,googleden skora bakıp laf olsun diye yazı yazmasın insanlar lütfen.Fenerbahçe maçı ile kıyas kabul etmeyecek kadar fazla pozisyona girdi Benfica,top şansı olmayınca 1-1 bitti.
    Pozisyon vermis olabilirler. Adamlar oyle yada boyle gol atti sonucta. 1-0 kaybetmektense 2-1 kaybetmek daha iyi deplasmanda. O yuzden sizin gibi oynamadilar ve odulunu aldilar. Buralarda oyundan cok skor onemli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dortmund başkanı Alisch Koesch Barca'yla iyi ilişkilerini kullanıp Alcacer'i almış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    ersun yanala sormuşlar cardozo mu emenike mi

    emenikeyi tercih etmiş
    So ?



    Emenike nasil oynadi ersun doneminde bi hatirla istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike Ersun döneminde de çöptü her zaman da çöp oldu. Takımın yedek forveti Webo 9 attı kendisi 13 atarken. Sol kanadı Sow 15 attı. 13 gol ne anasını satıyım. Fernandao 12 Rvp 16 atarken ıslıklandılar. 13 gol çok mu iyi. Sanki Ersun dönemi 25 gol attı da ertesi sene 4 gole düştü. Adamın bonservisi 13 milyon euroydu zaten. Gol başına 1 milyon euro düşmüş oldu.
  • Böyle gelmiş böyle gidecek, korkarım Allah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.