Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (1939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flatron58

    Emrenin neyi var gayet iyi oyuncu 4milyon euroya onun yarısı adamları bulamıyorsun
    İyi mi? Gslilerin sövmeye başlaması 5 6 haftayı görmez merak etme. Küçük takımın büyük topçuları büyük takımlarda iş yapmaz. Sürüyle örneği var.
  • Arkadaslar gecen sene tek gol atan adamımız Guilano idi.Ondan baska ciddi gol atan 2. bir oyuncu var mıydı?Bazı yorumlara sasırıyorum.
    Gomis 30 attı Guilano 15 attı.BJK da da Talisca ile Babel attı.guilano yu bu kadar elestirmenin mantıgı nedir?
    Benim tek elestirim eger satıldıysa 10m altında bir rakam olması olur.
  • Barış yapacak gibi sanki he? "Küçük takım"dan bile gelmedi halbuki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filojistoN

    Barış yapacak gibi sanki he? "Küçük takım"dan bile gelmedi halbuki.
    Barış için bir şey demek erken henüz. Altınordu futbolcu yetiştiren bir kulüp, Barış ve Berke de orada yetişti sadece. Ama büyük takım futbolcusu mu yoksa vasat mı bunu zamanla göreceğiz, yaşları henüz küçük. Ama Emre şuan kariyerinin zirvesinde, GS biraz zorunluluktan aldı bunu. Kurlar bu kadar yükselmemiş olsa, Belhanda yeterli olsa yüzüne bile bakmazlardı. Aralarındaki fark bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    O sistemi tam deneyememiştik hocam. Shakhtar maçlarında : Souza-Meireles-Diego-Nani-Sow-Fernandao şeklinde çıkmıştık, zaten sezon planları da bu yöndeydi ama Sow satıldı, elde de sadece 2 forvet kaldığı için mecbur takım tek forvetli sisteme dönmüştü.



    Yani o sistemin oturması için biraz izlememiz lazımdı takımı, nasip olmamıştı

    Alıntıları Göster
    Bana göre 4-4-2 çok katı bir sistem. Atıyorum 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynarsanız benzer kanat oyuncularını oynatabilirsiniz. Ayrıca ikinci forvet pozisyonu tek forvetli sistemlerde atıl kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ozan Tufan'a ne oldu ?
  • 5 6 hafta sonra ne olur orasını bilmem onu sende bilmiyorsun ben gördüklerimi konuşuyorum kimlere ne paralar verildi ki adam fransa doğmuş büyümüş alt yapısıda var tutar tutmaz görücez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    İyi mi? Gslilerin sövmeye başlaması 5 6 haftayı görmez merak etme. Küçük takımın büyük topçuları büyük takımlarda iş yapmaz. Sürüyle örneği var.

    Alıntıları Göster
    Yoo gayet iyi oyuncu her Anadolu'dan gelen iş yapmayacak değil ki.Adamin istatistiği de sizin Giuliano kadar var 24 gole falan katkı yapmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giu'yu sattıysan takır takır transferini yapacaksın yerine. Bakalım plan program varmıymış.
  • 4 3 3 ve 4 3 2 1 birbirine çok uzak olmayan sistemler ama 4321'i tek önliberolu oynarsan seyir zevki olur aykut gibi çift DOS Çakarsan olmaz. 4321 sisteminde 10numara mevkisi var ekiciyi oynat valbuyu oynat uyar bu sistem. topal önlibero önünde eljif.

    bizde sorun ekici ve eljif 8numara tamam da ikisi bir arada yanyana arkada çakılı topal oynatmıyor ki cocu

    dün josef topal ile 433 oynatmaya kalktı olmaz ki. canavar gibi 8numara gelirse örneğin appiah,emre gibi o zaman 433 olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Yoo gayet iyi oyuncu her Anadolu'dan gelen iş yapmayacak değil ki.Adamin istatistiği de sizin Giuliano kadar var 24 gole falan katkı yapmış.

    Alıntıları Göster
    Kardeşim istatistik her şey olsa ohooo. Aatıf ve Fernandao da buraya gol krallığıyla geldi ama verdikleri katkılar ortada. Küçük takımda sivrilen bir futbolcu olunca herkes onun üzerine oynar, toplar onda toplanır. O istatistikler normal oluyor haliyle. Ama BJK, FB veya GS'de öyle bir sistem yok. Sivri futbolcular birden fazla. Emre belki de başarılı olur gerçekten bilemeyiz ama takımımda istemediğim bir futbolcuydu. Bize geleceğine dair haber çıktığı akşamdan beri tepki verdim. Allah'tan GS aldı da kurtulduk.




  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Ayağında ne top tutabiliyor ne adam geçebiliyor ne oyunu açabiliyor berbat oyuncu kaç defa canlıda izledim beceremiyor sağ bek nasıl oynar bilmem ama sağ açık oynayamıyor
  • Ozan Tufan zu Beşiktaş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al sana tertemiz çalışkan kadro (mevcut şartlarda, bu parantezi yazmak zorunda kalmak çok üzücü...)

    İki 8 ile oynamamız zor. İki 8 ile oynamak isterseniz 8 numaralar birbirine yakın olmalı ve arkadaki oyuncunuz Topal gibi 5 değil pas yapabilen bir 6 numara olmalı. Bizde geriden oyun kuracak adam olmadı için mecburen ortasahada 5-8-10 formatında oyuncular ile oynamamız lazım.

    Valbuena serbest bırakmalı. Kanatta durunca durduğu kanat otoban oluyor. 10 numara pozisyonu verilirse defansif anlamda sırıtmaz hem de sırt dönük faul alabilir, bizim en yapamadığımız şeylerden biri. İleride sırtı dönük faul alabilecek oyuncumuz az ve modern bu futbolda bu rakibi itmek ve ileride çoğalıp set hücumuna geçmek için çok gerekli.

    Ayew, Aatif, Alper gibi adamlar henüz formayı hak etmiyor. Sağ kanat Şener'e emanet edilmeli, delici bir isim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 19 Ağustos 2018; 18:45:34 >




  • Madem Giu gideceği belliydi Cabella için zorlasaydık ya. Shatov için uğraşalım bari

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giuliano geçen sezon iyiydi genel itibariyle, en azından gömülecek kadar kötü değildi. Lakin geçen sezonun 2.yarısından bu yana vasat bir peformans sergiliyordu. Giuliano/Talisca gibi oyun görüşü iyi olmayan, pas kalitesi ortalama olan 10 numaralar her takımda yer bulamazlar ne yazik ki, bu adamlar bir sisteme oturtması zor oyuncular. Maç boyu oyunda görünmezler ama bir bakmışsın tak bir gol atmış. Dezavantajları da avantajları da çok böyle oyuncuların.



    Giuliano transferine ne üzüldüm ne sevindim ben. O parayla ne yapacağımıza bağlı, 1 kaleci, 1 8 numara, 1 tane de Stoper alırsak/kiralarsak her türlü kârlı bir iş yapmış oluruz



    Yalnız bir sıkıntı daha var, Ayew böyle devam edecek, Valbuena da böyle 30 dakikada tikanacaksa bu sezon da gol sıkıntısı yaşarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu takıma emre tekrar gelse en azından biraz daha ruh gelir.Şampiyonluk için cocuya güvenmiyorum Türk hoca lazım diyorum bizim lig çok farklı biliyorsunuz...
  • Bizim 2 yıl içinde defansın ve orta sahanın komple değişmesi lazim. Bana gore bu yıl yapılması lazımdı. İlk 11 de oynayacak tek Türk Barış belki bir ihtimal Ekici ya da Topal olmalıydı. Dirar Souza Isla Valbuena Neus gönderilmeliydi. Hasan Ali Şener yedek oğlu yedek olmalıydı. Comolli'nin bir hatası da hep maliyeti yuksek adamlara bakması bana gore. Mesela gidip 2 milyona Hasan Ali den iyi 1000 tane sol bek bulunabilir. Adamın bence Güney Amerika Asya Doğu Avrupa Afrika vs de hicbir gözlemlemesi yok. Arkadaşlar bakin hor gördüğümüz anadolu takımları bile 300 bine 500 bine adam alıyor. Biz de alalım sol bek sağ bek. Çok fark ediyor beyler bek kalitesi. Caner varken o kanattan oyun kuruyoduk. Hasan Ali yemin ediyorum futbolcu değil.

    Yani sunu demek istiyorum. Herhangi bir sol bek Hasan Ali den iyidir. Alalım birini. Takimi baltaliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 19 Ağustos 2018; 18:50:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kadro oluşturan herkes Barış'ı sol tarafa yazıyor? Adamın asıl mevkisi sağ kanat.
  • 
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.