Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (1896. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.077.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Giuliano satılsın gerekirse takımdaki çöplerin tamamı ile sözleşme feshedip sahaya ruhunu koyacak barış gibi eljif gibi gençlerle çıkalım maçlara.Ekici Ekici dediniz gördük sorun Giuda falan değil bu sistemde olmuyor oos.Yerine alınsın iyisinden bir 8.Ekici de son 10 dk girer kupada oynar artık adamın kariyeri bitti Trabzonspor kansızlığı yüzünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golü yedikten sonra 2 gol atsak bu çöp kovası elinden top falan kaçırırdı bir şey olurdu elbet.

    Yine başladı takımı sabote etmeye.

    İlk iç saha maçında ıslıklanması lazım.
  • La bu Ekici’nin bizde ne işi var? İkinci lige falan gitsin. Adanaspor’da falan oynasın. Leş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyaydin kullanıcısına yanıt
    iyi de adam doğru söylemiş. takımınız hocayla beraber vasat evladı vasat.



    takımınızın baya "dikişlenecek" çok yeri var, her yeri sökülmüş forvetine kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RiorraW

    Çok istiyordunuz ya ekiciyi ilk 11 başlasın diye sonra guiliano kenarda dursun pozisyon gidiyor diye alın çok bilmişler bunlar oluyor
    heee. sanki ekici yedekte, guliano ilk 11de olduğu zaman goller yağıyor. demi??
  • Geçen sene stoperler ve kaleci yüzünden şampiyonluk kaçtı. Bu sene oralar hariç her yere adam alındı.

    Aslında kaleci aldık 2.5 milyona, oynamıyor. Adam oynamayacaksa niye 2.5 verdik. Acelesi mi vardı. Kaliteli kumaşı varsa niye oynamıyor.

    Hadi onu geçtim stoper nerde. Takımda kanat doluyken gittik Ayew'i aldık. Yıllık maliyeti 5.7 milyon euro. Slimani'nin yıllık maliyeti en az 6 milyon euro. Geçen sene Janssen'in kira ücretini eleştirip 2 kiralık adama yaklaşık 12 milyon euro nedir

    Geçen sene mevcut hücum oyuncularıyla 78 gol atmışsın zaten. Şimdi en çok gol atan adamını çöp diyip göndermeye çalışıyorsun. Forvet peşinde koşuyorsun. GS ile sidik yarışına giriyorsun Akbaba için. Hala stoper bekliyor ama. Sanki geçen sene 35 gol attık da yana yakıla kanat, santrafor, 10 numara falan arıyorlar.

    Senin zaten çok gol atan takımın var. En değerli adamını 4-3-3 diye yok etmeye çalışıyorsun. Bu ne lüks yahu. Sistemim de sistemim diye inat edecek bir mali durumumuz mu var. Giuliano 4-3-3'e uymuyorsa sen de 4-4-2 oynat. Denenmiş, adam 15 gol atmış. Takım 78 atmış. Fazla yediği için şampiyon olamamış. Hücum hattıyla bu kadar uğraşacağına stoper al kaleci al. Aldığın kaleciyi oynat.

    Güya sezon başlamadan, hatta sene başı kampına her şey yetişecekti. Ligin ilk kaybını defans ve kaleci yüzünden yaşıyoruz. Benficaya defans ve kaleci yüzünden elendik. Herkes bu sene transferler öyle sıkışmayacak yetişecek demiyor muydu?

    Kimse paramız yok edebiyatı yapmasın. Comolli dün FFP için adam satma zorunluluğumuz yok dedi. Kiralıklara 12 milyonun var. Oynatmadığın kaleciye 2.5 milyonun var. Oyuncu satma zorunluluğun yok. Yani illa bonservissiz aramana gerek yok. Hepsini geçtim, hadi diyelim çok fakiriz paramız yok vesaire. Comolli ağı çok geniş genç yetenekleri bulup getirecek falan fıstık denmedi mi? İlla para mı lazım bunlar için. Terraneo da yapıyordu onu. Ben Comolli böyle anlatıldığına göre en az 2 tane Güney Amerikalı Afrikalı 500 bin euroluk gençler bekliyordum. Fos çıktı. 150 bin euroya aldığın 1999'lu Elif oynuyor, 2.5 milyon euroya aldığın 2000'li Berke oynamıyor. 1 yaş mı her şey? O zaman kimse para yok ne yapsınlar demesin. 2.5 milyon az para değil. Millet Gomis alıyor o paraya.
  • Aziz Yıldırım kıs kıs gülüyordur şimdi
  • Pislikler oynamaya devam edecekse Ali Koc'un gelmesine gerek yoktu. Yillardir takimin kanayan yaralari belli. Biz hala sacma sacma transferler yapiyoruz. Pislikler gitmeden bu Fenerbahce izlenmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Fenerbahçe, Barça'yla falan oynamıyorsa 2 önlibero ile oynamaz Cocu'ya birilerinin söylemesi lazım bunu

    Fenerin box to box bi ortasaha alması lazım bana göre Elif'le falan olmaz bu işler potansiyelli ancak ne yapacağı belli değil. Ndiaye tarzında bi adam lazım fenere orda tıkanıyor oyun. Hem böylece iki alternatifin olur ister ortasahayı 3lersin ister de 2 li ortasaha önlerine bi 10 numara koyarsın(Valbuane, Ayew vs.)

    Tabi bi Galatasaraylı olarak inş almaz diyorum
  • Arkadaşlar biliyorum hepiniz Aykut Kocaman düşmanısınız. Ben de Aykut Hoca'nın üst düzey bir taktik deha olduğunu düşünmüyorum. Ama şöyle bir nokta var. Şimdi sen ffp'den dolayı transfer yapamıyorsun değil mi? Yeni gelen teknik adam tamamen farklı düşüncelerle, farklı taktiklerle, farklı anlayışlarla gelecek. Bu yenilikleri elindeki oyuncularla yapma ihtimali var mı? Çok düşük. Burada Ali Koç'un müthiş hatası var. Kesinlikle Aykut Hoca' yı bu sezon göndermemeliydi. Adam en azından takımı tanıyordu. Şu kadroyla ligin son haftalarını domine edebilmeyi başarmıştı. Siz cocu'dan böyle bir şey bekliyor musunuz Allah aşkına söyleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma sapan kadrolar ile ikişer önliberolar ile oynarsa bu Cocu'ya sabır falan göstermemiz beklenmesin. Ayrıca sağ bek çıkarıp yerine Elif'i koymak nedir son 10 dk kala . Güzel hücum hamlesi gerçekten.

    Ersun olsa Soldado'yu da yığmıştı, Giu'yu da yığmıştı oraya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    A Spor'un attığı başlıga bak. Neyse ceza almaya değmez.
    Bana da yollar mısın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lido

    Niye soldadoyu alıp çift forvet yapmadı ben anlamadım
    Aykut Kocaman vol.2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    ayew, souza, barış, topal, hak, şener



    topu verse geri alacağı adam yok. valbuena, guillano, eljif gibilerle aynı anda sahada olsa böyle olmazdı.

    Alıntıları Göster
    Silimani'ye salacağı bir pozisyonda şut çekti, bilmiyorum belki benim dikkatimi çekiyordur. Takım dökülüyor.
  • Topal Josef ilk 11'de gördüğüm an maç izlersem yarın uyanmak nasip olmasın. Volkan'a birşey demiyorum artık. Josef Topal oynarsanız şampiyon olmayı unutun. Son 3 4 yıldır neden şampiyon olamıyoruz? Çünkü son 3 4 yıldır Josef ve Topal var ortasahamızda :)))))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya kalede Volkan olursa sağlam tepki verilir diye düşünüyorum. Cocu'ya olan güveni bitirdi adam 4 maçta. İlk şutlar gol oldu. Bir tane kurtarışı yok adamın. Üzerine gelen her topu yiyor. Bitmiş adamı hala neden oynatıyorlar anlamıyorum. Kameni daha iyi oynar bu adamdan.
  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Yilmaz özdil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golü yiyene kadar süper oynamıyorduk belki ama bu maçtan en kötü 1 puan alacağımız aşikardı. Volkan'ın yediği gol hem bizi demoralize etti hem de rakibin direncini, motivasyonunu artırdı



    TOPAL-JOSEF olayı değil mesele, tamamen Volkan götürdü 3 puanı. Benfica turu sonrası bu da tuz biber oldu. Önümüzdeki maca yeni transfer kalecimizle çıkmazsak bu takım ve Cocu yine Volkan yüzünden ıslıklanmaya baslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

    hani nerde vefanız? 10 senedir her mağlubiyette futbolculara saldırıyonuz, sonra da "futbolcular neden kaçıp gidiyor bizden?" diye sızlanıyonuz.



    https://www.sabah.com.tr/webtv/spor/fenerbahce-taraftarindan-rustu-recbere-dayak



    Ne sacmaliyon kardeşim sen. Gizli GS li seni. Nickinden belli zaten. Rüştü yu ben mi dövdüm sanki. Rüştü dayak yedi diye volkan 50 yaşına kadar oynasın o zaman. Bu kadar saçma mantık kuranida ilk defa görüyorum. Sırf biz FB lileri sinir etmek için hesap acmissin kardeşim. Berke var berkeeeeee. O da bizim çocuğumuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlenen şeyin geçen seneden hiç bir farkı yok. Değişiklikler yine geç kalıyor ve yapılan/yapılamayan şeyler aynı. Takımın cehresinde herhangi bir değişiklik yok. Cocu yine çok geç kaldı değişiklikler için. Ya skor 0-0 gidiyorsa işler lehine donmediyse hamle yaparsın büyük takım gibi. Geç dakikalarda gelen golün çıkmadığı gerçeğini daha kaç defa tecrübe etmek gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.