Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.284
Cevap
139
Favori
3.709.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39503951395239533954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vforfreedom

    Bu mesaj silindi.
    BJK konusuna girdimde adamlar utanmadan Hukmen maglubiyet bekliyorlar
  • Utanmak derken
  • Beşiktaş'ı hükmen galip ilan edecekler. Şu çakmak, para atanlar hakkında da dava açılması lazım.



    Hiç unutmuyorum, Mirsad Türkcan'ın jübilesine gittim.

    Cska Moskova, kendi takımlarında da oynamış olan Mirsad'a Cska formalı Mirsad matruşkası, plaket filan hediye ediyor. Her şey dostluk filan içinde. Derken pota arkasında küçük bie grup aynı şöyle bağırıyordu.

    "Fuck you Moskova"



    Madem Passolig, bu olayları tespit etmek için var, bu dingilleri hapse mi atıyorlar, sahalardan ömür boyu men mi ediyorlar, ne yapıyorlarsa yapsınlar.



    Bu kadar leş futbol oynadığımız sezonda kupada final, ligde şampiyonluk kovalarken son ana kadar, böyle şeyler başımıza geliyor.

    Milat, hep Fenerbahçe olmuştur, sen istediğin kadar haklı ol.

    Yarın bizi 5 yıl bile men etseler, yapacağımız lige konsantre olmaktır.



    Aziz Yıldırım, başkanlığının son senesinde şampiyonluk görsün diye temmenide bulunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Kıyamam zorunada gitmiş.Tamam tamam roket atıldı şenola siz efendiyiz şerefliyiz dedikçe bir bir gerçekler gün yüzüne çıkıyor...
  • Şansa bala şampiyonlar ligine kalmayiz umarim.Bu takima 50 60 milyonluk harcama yapmadan gidersek malum rekoru kirariz.Bizim şansımıza Cluj,Braga,Benfica,Kiev,Napoli,Leipzig,Monaco,Porto gibi Uefa takimlari gelmez Real,Barca,Bayern,City,Psg,Liverpool vs gelir.Uefada bile Manchester United,Feyenord bi önceki senesinde Ajax,Celtic geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaNora

    Bu mesaj silindi.
    mağlup olmalıysa kaldığı yerden devam etmesi nasıl daha doğru oluyor? kendi savunduğun şeyde bile adaleti sağlayamamışsın birader. mağlup olmalıysa mağlup olmalıyızdır. doğru tekdir bir şeyi savun yeter.

    tff de aynısını yapmak zorunda. hakem devam edebilir maç demesine rağmen beşiktaş sahaya gelmemişse (sahadan çıkılabilir bunu bütün hakemler söylüyor 2 kere çağırırsın 3.de tatil edersin) beşiktaş hükmen mağluptur.

    hakem tatil ettiyse zaten tff şuna bakacak tatil kararı doğru mu değil mi? sanıyorum fenerbahçeliler hariç tüm türkiye doğru diyor ancak bir türlü fenerbahçeliler bunu demiyor. en büyük dayanakları da eskiden olan olaylar. ah ah. sulu derbi bilmem neli derbi. e arkadaş onlarda keşke iptal olup hükmen olsaydı buna bir şey diyen yokki ama eskiden kötüyse şimdi de neden öyle olsun desen niye bizim olayımızda doğruyu buluyoruz diyeceksiniz. tamam o zaman hiç bulmayalım abi doğruyu bu şekilde devam edelim gitsin.

    neyse yine istemeden uzattım ama kurduğun cümle de mantık hatası var kardeşim.




  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim normalde bjk maçtan kaçtığı için hükmen mağlup edilmeli ama bir taraf hükmen galip geldiği zamanda tadı çıkmıyor o yüzden maçın kaldığı yerden devam edip tamamlanmasını tercih ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu dünya kadar video izledim, yedek kulübesinden kalkıp gidişi, tünelde ayağının takılıp yüzüstü düşmesi filan tamam bunlar olabilir, yaralanmıştır, biz suçluyuz. Yalnız anlayamadığım bişey var içerdeki güvenlik kamerasında gördüğüm ayakta sapasağlam soyunma odasına gidiyor. Ne olduysa orda oluyor, bu adam o sedyedeki hale nasıl geliyor..

    Türkiye futbol tarihinin en düzenbaz adamı Şenol G.'dir. Bizi trabzonla, bursayla, beşiktaşla düşman eden bu adamdır. Nokta !
  • Bugun karar veriliyor.%99 kaldigi yerden devam edilecek bana gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZIMBA NERDE ZIMBAAAA ZIMBAYI GETIRIN BANA
  • Sahaya tribunlerden tel zimba atilirsa kesinlikle hakemler tatil eder demedi demeyin 😃😃☺☺☺😃😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daax

    Yahu dünya kadar video izledim, yedek kulübesinden kalkıp gidişi, tünelde ayağının takılıp yüzüstü düşmesi filan tamam bunlar olabilir, yaralanmıştır, biz suçluyuz. Yalnız anlayamadığım bişey var içerdeki güvenlik kamerasında gördüğüm ayakta sapasağlam soyunma odasına gidiyor. Ne olduysa orda oluyor, bu adam o sedyedeki hale nasıl geliyor..

    Türkiye futbol tarihinin en düzenbaz adamı Şenol G.'dir. Bizi trabzonla, bursayla, beşiktaşla düşman eden bu adamdır. Nokta !
    Tansiyon nedir bilirmisin, düşmesi ya da çıkması insanı o hale getirir. Kafaya iki kere çakmak ya da para gelmiş, birisi 5 metreden kafana beş gramlık metal fırlatsın kafana , arkasından bir daha gelsin, yaşın da 70 olsun. Yalaka medyanın ve yönetiminizin algıları ile kullanılıyorsunuz. Bir insan 40 yıl bu camia ya emek versin, sonra karşılığın da üç beş itin attığı madde ile yere kapaklansın, bu bile insanın düştüğü duruma üzülüp tansiyonunu fırlatmaya yeter. Siz önce aziz başkanınızın 2002 de Diyarbakırspor ile ilgili yaptığı açıklamaya takılın bence, alenen Diyarbakırın ligde kalması için şampiyonluktan vazgeçtik dedi. Bunu söz de Vatan,Millet için yapmış ama ne hikmetse kendisi de Diyarbakır ergani doğumlu. Yani sizin bir şampiyonluğunuz Diyarbakır için feda etmiş adam.Kendi dün söyledi. Pek üstüne düşmüyor yalaka basın neden acaba.




  • Saraydan emir geldi tekrar edilecek. fikret beyde tımım sıyın cımhırbışkınım demiştir
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Birde bjk nin suskunluğunu efendiliğe yoranları var Ha trabzon ha bunlar. Onların akyazının açılışta ayrı bir rezaletti. Aklıma geldikçe gülüyorum bunlara
  • Bakınız çok enteresan
  • [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • anlamadigim BJK neden hukmen maglubiyet istiyor ? macta kural hatasi mi oldu ?
  • Bence bu hafta ligde kırılma haftası olacak. Gs'nin Bjk'yi yeneceğini ve Başakşehir'in Osmanlı'ya takılacağını düşünüyorum. Gs aldığı gazla yürür ve Fener de hata yapmazsa(kesin yapar :D) ikinci bitirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GarbageCollector





    Üşenmedim aradım ve sonuç adam hakaret içeren bir hareket yapmamış. Fernandaonunkiyle kıyaslanamaz.





    Fernandao ceza aldığı için boş yapmayalım. Siz kendinizi haklı çıkarıp hükmen galibiyet peşindesiniz. El insaf.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı derbinin yankıları devam ederken, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yıllar önce oynanan maçta yaşananlarla ilgili tarihi bir itiraf gün yüzüne çıktı.
    FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi yarıda kaldı. TFF, derbiyle ilgili kararını bugün verecek. Tartışmalar devam ederken Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 1995 yılında oynanan maç yeniden gündeme geldi. Fotomaç yazarı Turgay Demir o dönem yaşananları ve Fenerbahçeli futbolcu Tarık Taşgün'ün 2013 yılındaki açıklamalarını köşesine taşıdı.

    Spor Yazarı Oku: Turgay Demir, Fotomaç Gazetesi köşe yazısı (25 Nisan 2018)

    "Konu 1995 yılında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe şampiyonluk maçı... İtiraf edenler dönemin Fenerbahçe Başkanı Ali Şen ve dönemin yıldız oyuncusu Tarık Taşgün.
    İtirafları okuduğunuz zaman, Şenol hocayı bir anlamda sahtekarlıkla suçlayan Aykut Kocaman'ın bu konudaki tecrübesi nereden geliyor onu anlayacaksınız! Dikkat!
    Aynı şekilde başta Tolga Zengin olmak üzere Beşiktaşlı oyuncuları tribünleri germekle suçlayan Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun basın toplantısında işlerine gelen bir çok örnekten bahsetmelerine rağmen, bu konuya neden hiç değinmediklerini de anlayacaksınız.
    Öyleyse gelsin itiraflar, bakalım, kimin, tarihinde, bu tür tecrübeler varmış hep birlikte anlayalım.
    Önce Ali Şen... Yıl 2005 ve Futbol Ekstra Dergisi'nde Ali Başkan'ın müthiş bir ropörtajı yayımlanıyor. İşte bu itiraflar o ropörtajdan:

    Şen: Aygün'ü mumyaya çevirin!

    ALİ ŞEN:... Aygün'ün kafasına taş gelmişti, kan akıyordu. Doktora sordum, "Efendim mühim bir şey değil" cevabını verdi. "Derhal kafasını sarın, Aygün mumyaya dönecek. Bir tek gözlerini göreceğim.
    Bu vaziyette otelin içinde bir tur atacak" talimatını verdim. Ertesi gün bütün gazetelerde Aygün'ün kafası sarılmış fotoğrafları vardı. O zaman Başbakan olan Mesut Yılmaz, o gün Tekirdağ'daydı.
    Ben Trabzon'dan kıyameti koparıyorum;
    "Maçı oynamıyoruz, Trabzon'un şampiyonluğu hayırlı olsun" diye. Çünkü Ankara'nın emir vermesi halinde jandarmanın Trabzon'a geleceğini biliyorum.

    "Trabzon'u önce masada yendik"

    O zaman sıkıyönetim de yok. İşte biz o gün Trabzon'a sıkıyönetim getirdik. Bir gecede 3 bin 500 jandarmanın kente gelmesini sağladık ve Trabzon'daki sıcaklığı aldık.

    Avni Aker Stadı'nın tribünlerinin taraftar - jandarma, taraftar - jandarma şeklinde dizilmesini temin ettik. Şimdi bütün bunlar akıl işidir. Biz 1995'te Trabzonspor'u önce masada yendik. Sonra futbolcular sahaya çıktı ve çerçeveye iki gol attılar." Evet, aynen böyle diyor Efsane Başkan Ali Şen...

    Olmayan bir taş nasıl baş yarmış ve memleket nasıl ayağa kaldırılmış onu anlatıyor!

    "Atılan yumurtaydı ve bir şeyler yapmalıydım!"

    Ve sırada Tarık Taşgün'ün 10 Ekim 2013 günü Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı itirafları var; onlar daha da feci; hadi bir göz atalım:

    Tarık: "Aygün'ün kafasına bir yumurta isabet etti ama hiçbir iz yoktu. Oysa bütün televizyon kanalları alt yazıyla Fenerbahçeli futbolcuların Trabzon'da saldırıya uğradığını, otobüsün camlarının kırıldığını, Aygün'ün de kafasından yaralandığını geçmeye başladı.

    Aygün oda arkadaşımdı ve kafasına baktığımda kızarıklık dahi olmadığını gördüm.
    Bunun üzerine Aygün'e;

    'Oğlum bir şeyler yapmalıyız yoksa tüm olayların sebebi senin olduğun yazılıp çizilir.
    Futbol hayatın biter' dedim.

    "Aygün'ün kafasına kültablasıyla vurdum"

    Sonra da Aygün'e biraz dişini sıkmasını tembihleyip otel odasındaki cam kül tablasını elime aldım ve var gücümle yumurtanın geldiği yere vurdum. Aygün'ün kafası şişti. Ardından sargıya alıp yazılanları doğru çıkardık.

    Başka çaremiz yoktu." Vay vay vay... Ben de diyorum, Aykut hoca neden Şenol Güneş'in numara yaptığını düşünüyor! Meğer böyle bir tecrübesi varmış, çünkü Aygün skandalı yaşanırken Aykut Kocaman da o kadroda yer alıyor ve Trabzonspor'a bir de gol atıyor!

    Derler ya; kişi kendi gibi bilir herkesi!
    Sanırım; Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun, Beşiktaşlı oyuncuların ortamı gerdiğini iddia etmelerini sebebini de artık daha iyi anlamış durumdasınız...

    Öbür taraftan farkındaysanız, toplantıda Yıldırım ve Mosturoğlu hep işlerine gelen örnekler verdiler ve işlerine gelen konuların altını çizdiler...

    Misal, Şenol hoca hakemi beklemeden kaçtı dediler ama Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hem de oyun devam ederken kaçan Ersun Yanal'ı unuttular nasılsa!!!

    Aygün rezaletini de atladılar sanırım.
    Küfürle en çok mücadele ettiğini söyleyen Aziz Yıldırım, kendi taraftarına 'paralı köpekler' diye haykırdığını unutmuş olmalı!

    Yani, yanisi şu; boş geç Aykut hoca, hiç anlatma Aziz Başkan ve lütfen sen de sus sevgili Mosturoğlu; hepimiz kırk kişiyiz ve birbirimizi biliriz!.. NOKTA.

    Not 1: Röportajlardaki alıntılar anlam bütünlüğünü bozmayacak şekilde yapıldı.

    Not 2: Ali Şen, ilk röportajı verdiğinde Aygün'ün kafasına taş geldiği için kanadığını zannediyor. Hürriyet'te Tarık Daşgün'ün itiraflarını okuduktan sonra ise yine Hürriyet'e şu yorumu yapıyor:
    Bu futbolculardan korkulur, o kül tablası olayını bana bile söylemediler!"

    http://www.futbolarena.com/besiktas/trabzonspor-fenerbahce-maci-icin-tarihi-itiraf-turgay-demir-kose-yazisi-347902h/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraco -- 25 Nisan 2018; 11:44:58 >




  • 
Sayfa: önceki 39503951395239533954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.