Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.285
Cevap
139
Favori
3.709.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14591460146114621463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aatıf,RvP,ismail falan dururken Stoch giderse yazıklar olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

    Mevcut kadroda Stoch ve Valbuena aynı anda sahada olursa hem yaratıcı hem de seyir zevki yüksek bir takım oluyor. Dün Stoch'a bakıyorsunuz adam her şeyi düşünerek bilerek oynuyor. Nerede nasıl pas verilecek nerede orta açılacak nerede kanat değiştirecek her şeyi çok güzel yaptı.



    Yıllardır çözemediğim bug Stoch'tur. Adam her oynadığı maç olumlu şeyleri çok fazla yapıyor, her sezon başı kampında çok iyi ama yok hiçbir hoca oynatmıyor adamı. Hadi defansa yardım etmiyor falan derlerse de derim ki oyun sıkışınca sok son 20 30 dk. Kesinlikle yaratıcı işler yapıyor çünkü. Cidden şu adama çok üzülüyorum. Sahada boş boş da gezmiyor, çabalıyor didiniyor ama hocalar forma vermiyorlar.


    yemin ediyorum bu adam geldiğinden beri ben de aynı duygular içindeyim.
    Ulan abartısız her sezonun başında adam oynuyo şovunu yapıyo bas bas bağırıyo diyo ki ben kaliteli oyuncuyum,muhabirlerden duyuyoruz antrenmanlarda da iyi oluyo,ama hiçbir hoca bu adamı oynatmıyo hiç anlamıyorum gerçekten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brkfba7171

    Hala oynanan futbolu izlemeden 6 sene önceki Aykutu, o zamanki oyunu eleştirip onun yorumunu yapıyorsunuz.



    3-4 senedir ilk defa bu yıl takımı bu kadar iştahlı görüyorum. Cagliari gibi bir İtalyan takımına top göstertmedik bugün yedek denecek kadroyla. Dakikalarca top bizde kaldı, top çevirip ceza sahasına girmeye çalıştık. Eksik mevkilerden çok yapamadık ama neyse. Topu kaybedince topçulae yamyam gibi anında kapmak için basıyordu. Dakika 90 da bile basıyordu herkes.



    Geçen sene Aatıflar, İsmailler alınırken bu sene İsla, Dirar, Vakbuena, Eljif, Oğuz Kaan gibi forma hakkı için mücadele eden adamlar alınıyor. Kim istetip aldırıyor ? Beğenmeyip izlemeden yorum yaptığınız Aykut.



    Aldığı paranın hakkını vermek umrunda olmayan Dick Ztkde Aatıflar, Wieller oynatırken, Aykut Uefa maçlarında Salih, Ahmethan gibi gençleri oynatıp kulübün geleceğini de düşünen birisi. Bugün hele Samed, Ahmet, Eljif, Ozan, Oğuz gibi hep gençleri sahada denedi oynattı.



    Tamam 4 4 lük adam demiyorum kaldı ki kimse de öyle değil. Ama bırakın artık şu düşmanlığı da oynanan oyunun, birliğin keyfini çıkartın

    öncelikle cagliari geçen senenin en çok gol yiyen 3. takımı.Evet takım geçen seneden daha atılgan ama hala o kadar eksik var ki,onlar olmazsa hiçbirşey yapamayız.Örnek olarak dün eljif valbüyle paslaştı topu tam çıkarcak top ismaile bi geldi vütün pozisyon mok oldu.Aynı sekilde ortasaha ve forvette.Resmen takım bana ofansif ortasaha alın diye bağırıyodu




  • 1- Aykut Kocaman bu maçta da gösterdi ki 4-4-2 oynatacak ama forvetlerden birisinin gezgin olmasını yani mobil olmasını istiyor.Bu pozisyonda hep Alper'i kullandı.Bence Perez'i isteme sebebi bu.Yanında iyi bir 9 numarayla Perez çok iyi performans verir.Bu pozisyonda Ben Arfa'da kullanılabilir forvet özelliği olan bir oyuncu.Hem Ben Arfa hem Perez,ikisi birden alınmaya çalışılıyosa saçma olur Aykut Kocaman'ın oynatmak istediği sisteme ters çünkü. 2 forvet alacakmışız gibi geliyo birisi pivot özellikli diğeri de mobil.

    2-Arkadaşlar bütün dikkatler Eljif'in üzerinde ama dikkat ettiyseniz Oğuz Kaan da çok iyi bir oyuncu potansiyeli çok yüksek.
  • oguz kagan bizim altyapıdan mı çıktı
  • Evet oğuz Kaan bizim altyapı dan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valbu yorulduğunda Stoch çok iyi alternatif olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eljif'in lisansı çıkarsa direk 11 de oynatılması lazım çıkmazsa da ikinci devre. Geçen sene Ajax'ın kaç yaşındaki topçularla UEFA finali oynadığı ortadayken onlardan yetenek olarak aşağıda olmayan Eljif Elmas'ı ilk 11 de kullanmazsak ayıp bize.
  • Oğuz Kaan, Eljif, Samed, Yiğithan gençlerimiz güven veriyor be keşke firsat verebilsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuz Kaan'da buz gibi çocuk. Sıfır heyecan. Ayak içiyle de güzel paslar attı havadan. Eksik bölgelerde Aykut'un oyuncuları deneyip alıştırmaya çalışması hoşuma gitti. 2.yarı Josef'i oyuna alır almaz stoperde denedi. Hazırlık maçlarında bunlar denenmelidir. Dün takım bastı, istekli oynadı ama her zamanki gibi son bölgeye topu taşıyamayıp pozisyona giremedik. Ama şu da bir gerçek Cagliari berbat bir takım. İtalyan takımı falan diye öven taraftarlarımızı görüyorum da ciddi kötü takımlar
  • orta sahaya gerek yok. 1 forver 1 sol bek yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'nin bir transfer planı yokmuş gibi geliyor bana. Twitter da bir isimler dönüyor ya da Ben Arfa'da olduğu gibi insanlar bir olup baskı yapıyorlar bir bakıyorsun hop teklif yapmışız. Giuliano,Kenedy isimleri hiç ortada yok iken bir baktık transfer listesinde adamlar ya da bizi kandırıyolar kimsenin duymadığı,konuşmadığı adamlar mı gelecek acaba?
  • Ben arfa yatarsa en çok ben sevinicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

    Elmas bana biraz ürkek göründü ilk maçtan siz biraz fazla abartmışsınız
    Ayrıca Ahmethan'ın yerine forvete kütüğü koy daha çok ismi geçer


    sorma yorumları okuynca dedim acaba biz aynı oyuncuyumu izledik emre belözoğlu tuncay falan diyenler olmuş..maçta bi hatasını görmedim aktif istekli bi o kadar heyecanlıydı ama vay be dedirten bişeyde yapmadı yani ceza sahası içine güzel bir top atmıştı aklımda kalan bakalım biraz daha oynasın heyecanını bi yensin o zaman anlaşılır ne olup olmadığı
  • Ben Arfa - Lima - Guilano

    Zapata - Babacar - Perez


    Kim gelsin beyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fanatizm

    Oğuz Kaan, Eljif, Samed, Yiğithan gençlerimiz güven veriyor be keşke firsat verebilsek.

    Fırsat vermediğimiz için zaten 30 yaşını geçmiş oyunculara senelik 3m civarı para veriyoruz.

    Az mantıklı olan kulüpler bir bölgenin 2.yedigini hiç olmazsa alt yapıdan gelen oyuncu ile doldurur.

    Örneğin orta saha rotasyonu için Souza ve Ozan dan sonra Oğuz Kağan olmalı ilk başta. Daha sonra performansa göre belki ilk sıraya geçer.

    Defansta nasıl Yiğithan düşünülüyor ise Samet te kanat rotasyonu için Dirar, Valbuena, Stoch ve Alper den sonra 5. Kişi olmalı en azından.

    İlk günden beri beklentim Elif in Souza ile beraber orta sahada oynaması. İnşallah çıkar lisansı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mishakal

    Ben Arfa - Lima - Guilano

    Zapata - Babacar - Perez


    Kim gelsin beyler

    Guliano-Perez
  • takım gayet iyi pas yapıyor sonunda şükür iki sendir ne oynadıgı belli olmayan bir fener vardı ama hala pozsyona girmekte zorlanıyoruz sebebi ise ceza sahasına girmeyi seven az sayıda futbolcumuz olması ve santr****un olmaması ersun döneminde kuy webo sow gibi gol makineleri vardı her an ceza sahasında pozisyon alan adamlardı şimdi rvp var dokunsan düşüyor dirar kuyt kadar gol koklayan bir adam değil valbuena ceza sahası dışından topla içeri giren bi oyuncu içeride pozisyon almaz alperin zaten bir numarası yok böyle olunca pozisyon bulmakta sıkıntı çekiyoruz dünki maçta bi ara 1-2 dk ceza sahası çizgisinin oralarda top çevirdi takım çünkü içeride sadece rvp ile bir kişi vardı ceza sahası içinde ciddi anlamda yoğunkaşma sıkıntısı var takımın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mishakal

    Ben Arfa - Lima - Guilano

    Zapata - Babacar - Perez


    Kim gelsin beyler

    4-4-2 oynayacaksak. İki forvet gerekli.

    Teo ve Perez. Perez kanat forvette olur.

    Ortayada Giuliano.

    Bir de sol bek stoper şart tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da bir eleman var. Israrla Lucas Lima alındı diyor. Uçağı bu hafta geliyor diyor vs. vs. bakalım patlayacak mı sırf merakımdan takip ediyorum. Stopere'de Gustavo Gomez bitti diyor.

    https://twitter.com/zaferemre20?lang=tr


    Not: Kesinlikle haber bağlayıcılığı yok, sırf patlayacak mı diye merakımdan bakıyorum. Başka merak edenler olursa diye linki bıraktım:D.

    Not2: Paletta'yı yönetimden önce yalanladı. Tuttu. Bu hafta transferler geliyor herkes rahat olsun diyordu ısrarla, bunun ardına ''bu hafta 4 oyuncu alacağız'' açıklaması geldi Aziz'den. Şimdi Lucas diyor. Alex devreye girmiş, teşekkürler kaptan falan yazıyor:D Lucas geliyormuş bu hafta.




  • 
Sayfa: önceki 14591460146114621463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.